19 najboljih WordPress dodataka za fotografe u 2020. godini

najbolje-wordpress-čep-za-fotografi


Tražite li način da lijepo prikažete svoje fotografije na svojoj web lokaciji? Ako koristite WordPress, postoji puno dodataka koji vam pomažu da dodate svoje fotografije i prikažete ih na mreži.

U ovom smo članku za fotografe izabrali 19 najboljih WordPress dodataka kako bismo vam lakše otkrili pravi dodatak za vašu web lokaciju.

Također smo stvorili popis popularnih i najboljih WordPress dodataka koji su korisni za svaku web stranicu. I njih bi trebalo provjeriti.

1. Galerija Envira

envira-galerija-wordpress-čep

Envira Gallery najbolji je dodatak WordPress galerije dostupan na tržištu. Dodatak vam omogućuje da u bilo kojem trenutku stvorite potpuno odgovarajuće galerije slika, video galerije i albume sa fotografijama za svoju web lokaciju. Dolazi s jednostavnim i jednostavnim sučeljem za povlačenje i ispuštanje, tako da možete lako napraviti galerije bez upotrebe koda.

Envira Gallery nudi gomilu prekrasnih unaprijed izgrađenih predložaka galerije koji će vam pomoći da odmah prilagodite izgled svoje galerije. Nakon što stvorite galerije slika, možete ih organizirati u albume, razvrstati ih s oznakama i također dodati naslovne fotografije.

Još jedna sjajna značajka Envira Gallery je dubinsko povezivanje i paginacija koja vam omogućuje da svoje galerije učinite super SEO prijateljskim. Envira Gallery savršen je dodatak za prikazivanje vaših fotografija.

2. Soloquy

solilokvij-wordpress-klizač-plugin

Klizači vam omogućuju prekrasno prikazivanje fotografija na vašoj web lokaciji. Bilo da dodate klizače pune širine ili klizače male veličine, možete dodati prekrasne animacije i elegantno prikazati svoje fotografije. A, Soliloquy je najbolji alat za posao.

To je najbolji WordPress klizač dodatak na tržištu. Omogućuje vam izradu potpuno odzivnih i mobilnih klizača koji izgledaju izvrsno na svim vrstama zaslona i uređaja. Sa Soliloquy možete pomoću jednostavnog alata za crtanje i ispuštanja stvoriti prekrasne klizače za slike i videozapise u samo nekoliko klikova.

Dolazi s mnoštvom značajki, uključujući klizače predloške, dinamičke klizače, klizače proizvoda, okvir za cijeli zaslon, uvoz mogućnosti iz Flickr-a, Instagrama i još mnogo toga. To je sjajan dodatak za strastvene fotografe da svoje radove pokažu široj publici.

3. WooCommerce fotografija

woocommerce-fotografija-plugin-za-fotografi

WooCommerce Photography još je jedan dodatak za WordPress fotografije dizajniran za profesionalne fotografe. Dolazi kao proširenje WooCommerce dodatka, tako da ćete na vašu web lokaciju morati instalirati jezgreni WooCommerce dodatak. Zatim možete jednostavno instalirati ovo proširenje i započeti dodavanje fotografija na vašoj web lokaciji radi prodaje.

WooCommerce Fotografija pomaže vam u svakodnevnom upravljanju i prodaji vaših fotografija za događaje ili kao umjetnička djela. Pomoću dodatka možete jednostavno prenijeti svoje fotografije, postaviti fotografije na prodaju i omogućiti svojim korisnicima da ih lako kupuju za njihove potrebe.

Pomoću ovog dodatka možete stvoriti internetske prodavaonice fotografija koje se dobro prilagođavaju bilo kojoj vrsti zaslona, ​​uključujući radne površine, prijenosna računala i mobitele. Ukratko, to je sjajni dodatak za e-trgovinu za fotografije koji pomaže i fotografima i kupcima.

4. Prodaja medija

prodati-media-plugin-za-fotografiju

Sell ​​Media je još jedan sjajan dodatak za e-trgovinu za WordPress. Pomaže vam da prodajete fotografije, videozapise i ponovne ispise pojedinačno ili kao pretplatni planovi. Za prodaju i otpremu foto ispisa možete koristiti njihovo proširenje, Reprints – koje nudi sve značajke koje će vam trebati za otpremu.

Pomoću dodatka Sell Media za nekoliko minuta možete stvoriti fantastične galerije slika za klijente, događaje ili povezane teme. Možete uvesti slike iz Lightroom-a ili Aperture-a i pojednostaviti svoj tijek rada. Također, možete skupno prenijeti fotografije pomoću prijenosa za povlačenje i ispuštanje i također skupno uređivati.

Osim toga, možete zaštititi naše galerije slika lozinkom, stvoriti cjenovne skupine i kodove za popust pomoću dodatka Sell Media.

5. EWWW alat za optimizaciju slike

EWWW alat za optimizaciju slike

Brzina je od vitalne važnosti za SEO vaše web lokacije kao i za korisničko iskustvo. Ako ste na vašu web lokaciju dodali mnoštvo slikovnih datoteka velike veličine, to može usporiti vaše web mjesto, što zauzvrat može naštetiti SEO web lokaciji i korisničkom iskustvu. Morate biti sigurni da su sve vaše slike optimizirane.

To je gdje EWWW alat za optimizaciju slike dolazi pri ruci. Odličan je dodatak za optimizaciju slike za WordPress. Dodatak automatski optimizira vaše prijenos novih slika i osigurava da su slike minimalne veličine i najbolje u vizualnoj kvaliteti. Možete i optimizirati sve slike koje ste već dodali i pretvoriti svoje slike u najbolji format datoteke.

Koristeći EWWW alat za optimizaciju slike, možete odabrati savršenu kompresiju piksela ili visoke kompresije koje su vizualno bez gubitaka. Iznad svega, podržava slike učitane i stvorene bilo kojim dodatkom.

6. WPForms

WPForms

Obrasci za kontakt bitni su za sve vrste web stranica, uključujući i web stranice za fotografije. Pomoću obrasca za kontakt možete svojim korisnicima pružiti besplatne načine povezivanja s vama i pružiti vam povratne informacije. WPForms pruža najbolje rješenje za dodavanje kontaktnih obrazaca na vašoj web lokaciji.

To je najbolji dodatak za kontaktne kontakte na tržištu i najprikladniji za upotrebu na tržištu. Dolazi s intuitivnim sučeljem alata za izradu oblika s povlačenjem i ispuštanjem i mnoštvom korisnih polja obrazaca za stvaranje obrazaca s lakoćom i ni u kojem trenutku. Da i ne spominjemo, pruža unaprijed pripremljeni uzorak za početak prvog obrasca. U većini slučajeva obrazac uzoraka dobro funkcionira za vaše potrebe, tako da ga možete jednostavno spremiti i koristiti.

Pomoću WPForms-a možete stvoriti jednostavan obrazac za kontakt ili napredne obrasce kao što su obrasci za narudžbu, obrasci za plaćanje i obrasci za pretplatu. Nakon što sastavite obrasce, možete ih lako dodati na svoju web lokaciju. Dodatak nudi an Dodajte obrazac gumb u uređivaču postova tako da svoj obrazac možete lako ugraditi u postove i stranice.

7. MonsterInsights

monsterinsights-dodatak-wordpress

Analitika web stranica vrlo je važna za donošenje poslovnih strategija i povećanje vašeg poslovanja. Pomoću detaljnih podataka i podataka o posjetiteljima / kupcima vaše web stranice i njihovom ponašanju na vašoj web stranici možete donositi informirane marketinške odluke za vaše web mjesto.

U WordPressu, MonsterInsights olakšava praćenje cjelokupnog prometa na vašoj web lokaciji i prikupljanje djelotvornih mjernih podataka za poboljšanje web lokacije. To je najbolji dodatak Google Analytics WordPress koji možete koristiti za praćenje svih važnih podataka o svojim korisnicima i njihovoj interakciji s vašim web stranicama za fotografiranje. Možete saznati odakle su vaši korisnici, što im se sviđa, koje stranice najviše posjećuju, koje veze klikaju itd.

Uz to, možete jednostavno pratiti preuzimanja i prodaju fotografija. Koristiti eCommerce dodatak, možete dobiti potpune podatke o ostvarenoj prodaji, ukupnom prikupljenom prihodu, stopama konverzije, vrhunskim proizvodima i još mnogo toga.

8. BirchPress

birchpress-wordpress-čep

BirchPress je najbolji premium dodatak za rezervaciju WordPress termina. To vam pomaže da stvorite obrasce za rezervaciju i lako ih dodate na svoju WordPress stranicu. Pomoću obrasca za rezervaciju možete omogućiti svojim korisnicima da provjere vašu dostupnost i rezervirati termine ili izvršiti online rezervacije.

Ako ste profesionalni fotograf, možete upotrijebiti ovaj dodatak za prikaz svakodnevnog dnevnog rasporeda na mreži kako bi vaši klijenti mogli rezervirati termine za idealno vrijeme. Obrasci za rezervaciju povećavaju vaše šanse za više plaćenih projekata.

BirchPress dolazi s brojnim zadivljujućim značajkama kao što su sinkronizacija kalendara s Google kalendarom i mogućnostima uvoza obaveza, obavijesti e-poštom, podsjetnika kada je zakazan sastanak i mogućnosti prihvaćanja plaćanja.

9. OptinMonster

optinmonster-wordpress-čep

OptinMosnter je sjajan marketinški alat za poslovne web stranice bilo koje vrste. Najbolji je dodatak za generiranje WordPress-a koji vam pomaže brže rastući popis e-pošte i poboljšati vaše marketinške strategije. Koristeći OptinMonster, možete stvoriti optimalan obrazac za optimalan prikaz i strateški ih prikazati na vašoj web lokaciji kako biste prikupili više potencijalnih klijenata.

Dodatak dolazi sa snopom lijepo dizajniranih predložaka optin obrasca koje možete koristiti za brzi početak izrade obrazaca. Možete postaviti high-converting optins poput Exit-Intent® tehnologija i pretvoriti svoje napuštanje posjetitelja u pretplatnike. Uz to, omogućuje vam stvaranje više vrsta obrazaca kao što su pužni prozori, plutajuće šipke, prostirke za cijelo platno, Promjena ciljanja na web lokaciji, itd.

Nakon što stvorite prošireni popis e-pošte, možete slati atraktivne e-poruke članovima popisa e-pošte i povećati prodaju fotografija.

10. Riječ ograde

wordfence

Za bilo koju vrstu web mjesta sigurnost je glavni problem. Ako ne zaštitite svoje web mjesto od hakera i neželjene pošte, u bilo kojem trenutku možete pretrpjeti kvar vašeg web mjesta ili gubitak važnih podataka. Sada, da vas spasimo od katastrofe uzrokovane sigurnosnim napadom, tu je dodatak: Wordfence.

Wordfence je moćan WordPress sigurnosni dodatak za zaštitu vatrozida i skeniranja zlonamjernog softvera. Vatrozid prepoznaje i blokira sav zlonamjerni promet i štiti vašu web lokaciju od zaraze. Skener zlonamjernog softvera provjerava vaše datoteke, teme i dodatke za WordPress jezgre na zlonamjerni softver, loše URL-ove, SEO neželjenu poštu, ubrizgavanje koda itd. I odmah vas obavještava o svakoj prijetnji ako je otkrije.

Pored toga, uključuje zaštitu od grube sile napada, filtar protiv neželjene pošte, blokiranje napadača prema IP-u, imenu domaćina, korisničkom agentu ili državi.

Također pogledajte naš vodič za najbolju sigurnost WordPressa.

11. Jednostavno digitalno preuzimanje

jednostavno digitalno preuzimanje

Jednostavno digitalno preuzimanje moćan je dodatak eCommerce za WordPress koji vam pomaže prodavati digitalne proizvode. Pomoću ovog dodatka možete prodavati sve vrste digitalnih proizvoda poput slika, umjetničkih djela, e-knjiga i WordPress dodataka. Pruža vam moćne značajke za jednostavno rukovanje prodavaonicom vaših digitalnih proizvoda.

Pomoću jednostavnog preuzimanja digitalnim datotekama možete omogućiti kupcima da kupuju više preuzimanja odjednom, koristeći sustav košarice. Uz to možete postaviti poreznu stopu, postaviti kodove za popust, stvoriti bazu podataka o svojim kupcima i pratiti sve svoje platne transakcije.

Dodatak je vrlo koristan za fotografe jer im pomaže da lako prodaju svoje fotografije.

Čitaj više:Najbolji dodaci za e-trgovinu WordPress za 2020. godinu.

12. W3 Ukupan predmemorija

W3 Ukupan predmemorija

Što se tiče brzine programa WordPress, predmemoriranje je vodeće rješenje. Predavanje može pomoći poboljšati brzinu učitavanja stranice i ukupne performanse web mjesta kao i SEO. Kao predmemorija za predmemoriranje, W3 Ukupan predmemorija nudi niz moćnih značajki za ubrzavanje vaše web stranice s fotografijama.

W3 Total Cache najbrži je i najbolji WordPress dodatak za predmemoriranje i performanse. Dodatak pomaže poboljšati vrijeme učitavanja vaše web stranice predmemoriranjem svakog aspekta vaše web stranice, uključujući stranice, postove, JavaScript, CSS, feedove itd. U memoriju, na disku ili na CDN.

Uz to, pruža transparentno upravljanje mrežom za isporuku sadržaja (CDN) s medijskom bibliotekom, datotekama tema i osnovnim datotekama WordPress-a kako bi se poboljšao rad vašeg poslužitelja. To je obavezni dodatak za web mjesto s fotografijama, jer slike često usporavaju WordPress.

13. BJ Lazi opterećenje

BJ-lijena-load-wordpress-čep

Postavljanje lijenog opterećenja za slike u WordPressu može značajno poboljšati brzinu učitavanja stranice. Kada omogućite lijeno učitavanje, vaše će web mjesto učitavati slike samo kada se korisnik pomakne do određene slike. Tako se štedi propusnost i ubrzava stranica.

BJ Lazi opterećenje dodatak vam pomaže da dodate značajku lijenog učitavanja na vaše fotografsko mjesto. Ona zamjenjuje sve slike posta, sličice, slike Gravatara i iframe sadržaja s rezerviranim mjestom i učitava se samo kad se korisnik pomakne do određenog mjesta slike. Također lijeno učitava videozapise s YouTubea, Vimea itd.

Budući da ćete na svoje web mjesto s fotografijama dodati puno slika, ovaj je dodatak obavezni dodatak za bolju brzinu web stranice.

14. CDN Enabler

CDN-enabler-wordpress-čep

CDN znači Mreža za isporuku sadržaja. To je mreža poslužitelja koji se šire diljem svijeta koji posjetiteljima vaše web stranice pružaju predmemorirani statički sadržaj s najbližeg mjesta poslužitelja CDN-a. Budući da CDN poslužuje statički sadržaj s najbližeg poslužitelja, vaše se web mjesto učitava brže nego što bi to bilo uobičajeno ako ga samo učitavate s domaćina.

Dakle, za povezivanje sadržaja vaše web stranice s davateljem usluga CDN možete koristiti dodatak CDN Enabler. Omogućuje vam da bez napora integrirate CDN sa svojim WordPress web mjesto.

Dodatak je razvio dobavljač KeyCDN, pa se s njim integrira. Ako koristite druge davatelje CDN-a kao što su MaxCDN, Rackspace, Amazon, itd., Možete koristiti CDN modul W3 Total Cache.

15. Regenerirajte sličice

regenerirati-sličice-wordpress-čep

Obnovite sličice vrlo je koristan dodatak za fotografe. Omogućuje vam regeneriranje svih veličina sličica za jednu ili više slika u vašoj medijskoj biblioteci. Ovo automatizira proces regeneracije sličica za vaše prethodne prijenose u novoj veličini sličica.

Ovo je korisno ako ste putem postavki medija promijenili dimenzije postojeće sličice. Zatim pomoću ovog dodatka možete obnoviti svoje stare sličice u novim dimenzijama i riješiti se problema “fotografije nisu dostupne”. Ovo je korisno kada svoju web lokaciju prebacite na novu temu koja koristi sličice različite veličine.

Obnavljanje sličica pojednostavljuje proces regeneracije sličica, tako da je zaista koristan dodatak za dinamične fotografe koji vole mijenjati dizajn svog web mjesta.

16. Slikovni widget

slika dodatak-wordpress-čep

Ako želite dodati fotografije na bočne trake web lokacije ili bilo koje područje spremno za widgete, Image Widget je pravi dodatak za vas. Image Widget je jednostavan WordPress dodatak koji vam omogućava da dodate slike na područje bočne trake pomoću widgeta.

Lako možete povući i ispustiti slikovni widget na bilo koju bočnu traku ili područje spremno za widgete i preurediti prema vlastitoj želji povlačenjem i ispuštanjem. Zatim možete odabrati sliku iz WordPress medijske biblioteke ili je poslati s računala i spremiti je. To je sve što trebate učiniti da biste dodali sliku na bočnoj traci.

Dodatak koristi izvorni WordPress media manager za dodavanje slikovnih widgeta na vaše web mjesto.

17. Besmislica

imsanity-wordpress-čep

Imsanity je besplatni WordPress dodatak za automatsko smanjivanje slika. Dodatak možete konfigurirati s maksimalnom širinom, visinom i kvalitetom za prijenos slika na vašu web lokaciju. Dakle, kada suradnik prenese sliku veću od definirane veličine, automatski je mijenja veličinu u konfiguriranu veličinu i zamjenjuje izvornu sliku.

Osim toga, omogućuje vam skupno veličinu kako biste selektivno promijenili veličinu prethodno prenesenih slika kako biste oslobodili prostor na disku.

Pomoću laganih slika na web mjestu možete spremiti propusnost svoje web lokacije i također značajno poboljšati brzinu učitavanja web lokacije. To je vrlo koristan dodatak za fotografe.

18. WordPress SEO od tvrtke Yoast

Yoast SEO

SEO je važan za sve vrste web stranica kako bi se dobio više organskog prometa i vjerni kupci. S obzirom na sve veću popularnost tražilica, bolje je rangirati na stranicama rezultata pretraživanja.

Yoast SEO je najbolji WordPress SEO dodatak dostupan na tržištu. To vam pomaže da optimizirate svoje web mjesto za fotografije za bolje rangiranje u rezultatima pretraživanja. Omogućuje vam optimiziranje stranica dodavanjem metaoznaka, ključnih riječi, Sitemapa, društvenih metapodataka i još mnogo toga.

Za detaljne informacije, evo našeg cjelovitog Yoast SEO pregleda.

19. Gumb Pinterest Pin It

Pinterest-pin-to-tipku-wordpress-čep

Pinterest je jedna od najpopularnijih platformi za društvene medije i sjajno mjesto za razmjenu fotografija. Omogućujući posjetiteljima vaše stranice da prikvače vaše slike, možete olakšati dijeljenje svojih fotografija sa široj publikom i privući društveni promet na vašu web lokaciju.

Gumb Pinterest Pin It dodatak vam pomaže da dodate Prikvačiti gumbe na slikama vaše web lokacije kako bi ih korisnici mogli prikvačiti na ploče računa Pinterest. Gumb Pin It možete pokazati na pokazivaču slike, u postovima i na stranicama.

Postavke gumba Pin It možete prilagoditi kako želite sa svoje WordPress nadzorne ploče. Dodatak je zaista koristan za fotografe jer pomaže povezivanju fotografija vaše web stranice s većom publikom pomoću Pinterest-a.

Ne propustite ovaj vodič o tome kako stvoriti uspješan poklon na web mjestu za fotografiju da biste povećali svoje sljedbenike.

To je sve. Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da pronađete najbolje WordPress dodatke za fotografe. Možda ćete htjeti provjeriti i naš popis najboljih dodataka za WordPress anketu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map