19 najboljih WordPress dodataka za neprofitne i dobrotvorne organizacije

najbolji WordPress dodaci za neprofitnu dobit


Želite li najbolje WordPress dodatke za neprofitne organizacije za dodavanje značajki na vašoj web lokaciji? Neprofitnim organizacijama potrebni su WordPress dodaci koji mogu podržati njihovu stvar i pomoći im u izradi web mjesta uz mali proračun. Savršeni dodaci omogućavaju neprofitnim organizacijama pokretanje web stranice bez zapošljavanja bilo kojeg programera, tako da mogu uštedjeti novac za ono što je doista važno: njihov uzrok.

U ovom ćemo članku dijeliti najbolje WordPress dodatke za neprofitne organizacije kako bismo podržali vašu stvar.

Također smo stvorili popis najpopularnijih i najboljih WordPress dodataka koje morate koristiti na svojoj web stranici. Provjerite i njih.

Izrada web stranice neprofitne organizacije s WordPressom

WordPress je najpopularniji graditelj web stranica na svijetu. Vjerojatno ste primijetili mnoge najveće svjetske marke koje aktivno koriste WordPress na njihovim web stranicama.

Prilikom pokretanja naići ćete na dvije vrste WordPress web mjesta: WordPress.com, koja je hostirana platforma; i WordPress.org, koji je samostalno rješenje. Pogledajte našu detaljnu usporedbu između WordPress.com i WordPress.org za više informacija.

Za svoju web lokaciju preporučujemo korištenje WordPress.org-a, koji hostira sam sa sobom, jer ima sve potrebne značajke i mogućnosti. Ako već upotrebljavate WordPress.com, možete premjestiti svoje web mjesto s WordPress.com na WordPress.org.

No, prvo, trebat će vam naziv domene i web hosting.

Preporučujemo Bluehost. Službeno ga preporučuje WordPress core i 1 od najpopularnijih web hosting tvrtki u svijetu.

Srećom, našim korisnicima nude besplatno ime domene, besplatni SSL certifikat i ogroman popust na web hostingu.

stvorite blog na bluehostu

Kliknite ovdje da biste zatražili ovu ekskluzivnu Bluehost ponudu »

Nakon kupnje možete slijediti naš detaljni vodič o tome kako napraviti web mjesto.

Sada, pogledajmo najbolje WordPress dodatke za neprofitne organizacije koje možete koristiti na svojoj web stranici WordPress.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najbolji dodatak za obrazac za WordPress. Izuzetno je fleksibilan i nudi sjajne značajke za dodavanje obrasca za kontakt, obrasca za donaciju i drugih korisnih obrazaca na vašu WordPress web lokaciju.

WPForms Lite je besplatna verzija dodatka. Mogu ga koristiti web stranice za male tvrtke, neprofitne organizacije i blogovi za jednostavno dodavanje jednostavnog kontaktnog obrasca. Njihova plaćena verzija dolazi s više značajki i opcija poput dodataka za plaćanje.

WPForms integrira se sa svim najboljim uslugama marketinga putem e-pošte poput AWeber, MailChimp, Constant Contact i još više.

Također izvrsno funkcionira s uslugama plaćanja poput PayPala i Stripea za prikupljanje donacija na mreži.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights je najbolje WordPress analitičko rješenje na tržištu. To pokazuje statistiku prometa na vašoj web stranici na vašoj WordPress nadzornoj ploči. MonsterInsights ima mnogo snažnih dodataka za prilagodbu izvješća Google Analytics za vašu web lokaciju.

Oni nude više planova cijena za male ili velike web stranice, što znači da možete jednostavno koristiti MonsterInsights na neprofitnoj web stranici za dodavanje Google Analytics-a u WordPress.

3. GiveWP

GiveWP

GiveWP je izvrstan dodatak za neprofitne organizacije WordPress. Dolazi sa svim značajkama koje ćete trebati prihvatiti mrežne donacije, upravljati novcem i još više unutar svoje nadzorne ploče WordPressa. Jednostavno možete izraditi obrazac za donaciju i integrirati pristupnik plaćanja za prikupljanje donacija od korisnika.

Kada je riječ o gatewayovima za plaćanje, GiveWP se može lako povezati s najpopularnijim platnim uslugama, poput PayPala. Uz to, svoj obrazac za donaciju možete povezati i s popularnim uslugama e-pošte, uključujući AWeber i MailChimp.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najbolji WordPress dodatak za generiranje na svijetu. Ovim dodatkom možete se služiti na neprofitnoj web lokaciji kako biste bili sigurni da posjetitelji doniraju za vaš slučaj prije nego što napuste web mjesto.

Nudi višestruke optin skočne stilove, uključujući klizanje, bočnu traku, okvir za svijetlo i još mnogo toga. OptinMonster je pomogao mnogim tvrtkama i neprofitnim organizacijama da eksponencijalno odrastaju svoje pretplatnike.

5. Jednostavno digitalno preuzimanje

Jednostavno digitalno preuzimanje

Jednostavno digitalno preuzimanje jedan je od najpopularnijih dodataka za eCommerce WordPressa. Omogućuje vam prodaju digitalnih preuzimanja, poput e-knjiga, za prikupljanje novca za neprofitne svrhe.

Jednostavno digitalno preuzimanje ima moćne dodatke za integriranje gatewaya, usluga i još mnogo toga.

Odlično radi na svim najboljim WordPress temama. Prilagodljivo je i jednostavno postavljanje na vašoj web lokaciji.

6. WP Super predmemorija

WP Super predmemorija

WP Super Cache popularan je dodatak za predmemoriranje za WordPress stranice. Besplatno je za preuzimanje i korištenje. Dolazi s nevjerojatnim značajkama predmemoriranja koje će vam pomoći poboljšati performanse vaše neprofitne web stranice.

WP Super Cache nudi predmemoriju stranica, CDN podršku, predmemoriranje predmemorije, kompresiju gzip-a i još mnogo toga. To je jednostavno postavljanje i sve postavke su prilagođene početnicima.

7. Sucuri

Sucuri

Sucuri je gornji WordPress dodatak za sigurnost. To stvara siguran zid između vaših korisnika i vaše web stranice kako bi vas zaštitio od neželjenih posjetitelja. Sucuri ima nevjerojatne značajke koje će zaštititi vašu web lokaciju od zlonamjernog softvera i hakera.

Preporučuje se dodatak za neprofitne web stranice koje prihvaćaju donacije na mreži kako bi održale sigurnost svojih donatora.

8. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus popularan je dodatak za izradu sigurnosnih kopija za WordPress web mjesta. Omogućuje vam da lako napravite sigurnosnu kopiju svoje web stranice WordPress.

Nakon što stvorite neprofitnu web lokaciju, uvijek ćete se htjeti osigurati da radi i radi. UpdraftPlus vam pomaže u održavanju redovitih sigurnosnih kopija web lokacije. Također vam omogućuje jednostavno vraćanje web lokacije iz sigurnosnih kopija u bilo koje vrijeme.

9. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO najpopularniji je WordPress SEO dodatak na tržištu. Pomaže vam u optimizaciji vaše web stranice za tražilice pa ćete privući najbolje posjetitelje koji zapravo žele podržati vašu stvar. Yoast SEO ima brojne značajke koje se mogu koristiti za poboljšanje rangiranja vaše tražilice.

10. Galerija Envira

Galerija Envira

Envira Gallery jedan je od glavnih dodataka WordPress galerije slika. Mnoge neprofitne organizacije žele pokazati svoje slike novim posjetiteljima kako bi ih uvjerile u donaciju, zbog čega je Galerija Envira važan dodatak za neprofitne web stranice.

Omogućuje vam predstavljanje fotografija u prekrasnim, profesionalnim galerijama slika. Ima nevjerojatne značajke poput skočnog prozora, zidnih galerija, polaroidnih efekata i još mnogo toga.

11. Widget za svjedočenja

Testignials Widget

Testimonials Widget je besplatan dodatak za WordPress testimonials. Za neprofitne stranice važno je prikazati svjedočanstva svojih donatora. Dodatak je prilagođen početnicima i lako ga je podesiti.

Omogućuje vam prikazivanje svjedočanstava bilo gdje, uključujući postove, stranice i područja spremna za widgete. Možete dodati widget testimonials u bočnu traku, podnožje ili bilo koje druge odjeljke podržane widgete u WordPressu.

12. Brza i jednostavna pitanja

Brza i jednostavna pitanja

Kao što ime sugerira, Quick and Easy FAQs jednostavan je dodatak WordPress FAQ-a koji se jednostavno koristi. Ovim dodatkom možete dodavati često postavljana pitanja i odgovore na svoju neprofitnu web lokaciju. To štedi vrijeme za vas i vaše posjetitelje. Dodatak ima mnogo predložaka za lijepo predstavljanje FAQ-a.

13. TablePress

TablePress

TablePress je besplatni WordPress dodatak za dodavanje tablica pomoću jednostavnog sučelja za povlačenje i ispuštanje na vašoj web lokaciji. Možete koristiti ove tablice na neprofitnoj web stranici za prikazivanje grafikona donacija i drugih statistika posjetiteljima.

14. Jednostavan kalendar

Jednostavan kalendar

Simple Calendar je dodatak Google Kalendara koji vam omogućuje stvaranje događaja i njihovo prikazivanje na vašoj neprofitnoj web lokaciji. Omogućuje vašim posjetiteljima da se pretplate na kalendar i oni će dobiti obavijesti o novim događajima.

15. Zaboravite na tipke kratkih kodova

Zaboravite na tipke kratkih kodova

Zaboravite na tipke kratkih kodova besplatan je WordPress dodatak za dodavanje zapanjujućih gumba na vašu neprofitnu stranicu. Morate dodati više gumba s pozivom na radnju na različitim stranicama i postovima kako bi ljudi posjetili vaše odredišne ​​stranice ili obrasce za donaciju. Ovaj jedinstveni dodatak pomoći će vam da lako dodate gumbe bez pomoći kratkih kodova.

16. Polylang

Polylang

Polylang je WordPress dodatak koji nudi dvojezičnu i višejezičnu podršku. Omogućuje vam stvaranje višejezične neprofitne stranice, tako da bilo tko u svijetu može čitati i pratiti vaš sadržaj na svom jeziku. Omogućuje vašim posjetiteljima da lako prebace jezik web stranice u njihov jezik.

17. Lebdeća društvena traka

Plutajući društveni bar

Ako želite dodati gumbe za dijeljenje društvenih mreža na svoju WordPress web stranicu u lijepom i modernom stilu, trebat će vam dodatak plutajući Social Bar. To je besplatni dodatak za dijeljenje društvenih mreža za neprofitne web lokacije za jednostavno dijeljenje njihovih razloga na platformama društvenih medija. Vaši posjetitelji mogu brzo dijeliti stranice i postove na kanalima društvenih medija sa samo jednim klikom.

18. Oživite stari post

Oživjeti post

Revive Old Post još je jedan zanimljiv WordPress dodatak koji automatski dijeli stare postove na društvenim mrežama. Štedi vam vrijeme kroz postupak automatizacije. Taj dodatak trebali biste koristiti na neprofitnoj web stranici za promociju starih postova i zadržavanje svojih društvenih web mjesta.

19. MapPress Google Maps

MapPress Google Maps

MapPress Google Maps je WordPress dodatak za dijeljenje lokacije vašeg neprofitnog centra. Ima mape koje se lako ugrađuju i koje možete smjestiti na svoje WordPress stranice i postove. Omogućuje vam označavanje odredišta, dodavanje uputa i još mnogo toga.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress dodatke za neprofitne organizacije. Također biste trebali provjeriti naše najbolje odabrane teme u programu WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map