6 NAJBOLJIH WordPress dodataka za e-trgovinu u usporedbi (2020)

najbolji dodaci za e-trgovinu u wordpressu


Želite li stvoriti trgovinu e-trgovine na svojoj web stranici? Niste sigurni s kojim dodatkom za e-trgovinu za WordPress trebate ići? Nisi sam.

U ovom ćemo članku usporediti najbolje WordPress dodatke za e-trgovinu na tržištu.

WordPress e-trgovina – Kako odabrati pravi dodatak

Budući da je industrija e-trgovine u procvatu, naći ćete desetak različitih WordPress dodataka za eCommerce koji omogućuju jednostavno dodavanje prodajnog mjesta na vašu WordPress web stranicu.

Odabir ispravnog dodatka za e-trgovinu za vaše potrebe je od ključne važnosti za vaše poslovanje, jer je teško odustati od svoje prvotne odluke ako se pokaže da je to loše.

Zapravo, više od 60% vlasnika web lokacija za srednju i veliku e-trgovinu tvrde da su trebali obaviti bolju skrbnost na platformi koju su odabrali za svoje trgovine.

Također imamo popis najboljih WordPress dodataka koje morate koristiti.

Pogledajmo nekoliko čimbenika koje trebate uzeti u obzir za odabir pravog dodatka za e-trgovinu za WordPress.

1. Jednostavnost upotrebe:

Bez obzira želite li dodati proizvod, stvoriti kupon ili obaviti bilo koji drugi zadatak, sučelje koje se lako koristi čini ga jednostavnim i jednostavnim. Na taj način ne morate gubiti vrijeme na WordPress nadzornoj ploči smišljajući kako to učiniti.

2. Podrška:

Prije odabira platforme za e-trgovinu, morat ćete provjeriti je li dodatak stalno ažuriran i održava se.

3. Addon-ovi izbori:

U vašem je najboljem interesu odabrati dodatak za e-trgovinu koji ima širok izbor dodataka / podržanih dodataka.

4. režijski troškovi:

WordPress je toliko fleksibilan da vam omogućuje integriranje hostirane platforme e-trgovine u svoje WordPress web mjesto.

Platforma s hostom mogla bi biti dobar izbor za vas ako ne želite potrošiti resurse na optimizaciju trgovine e-trgovine u WordPressu. Drugim riječima, hostovana platforma može vam pomoći smanjiti režijske troškove dolje.

7 najboljih dodataka za eCommerce za WordPress

 1. WooCommerce – Najbolji dodatak za eCommerce WordPress
 2. BigCommerce – Najbolja hostirana platforma za e-trgovinu
 3. Jednostavno digitalno preuzimanje – Najbolji digitalni dodatak za e-trgovinu
 4. Shopify – Najlakša hostirana platforma e-trgovine
 5. MemberPress – Najbolji dodatak za e-trgovinu na temelju pretplate
 6. WP e-trgovina – Originalni dodatak eCommerce za WordPress
 7. Jigoshop e-trgovina – Još jedan besplatan dodatak za e-trgovinu

1. WooCommerce

woocommerce

WooCommerce je najpopularnija platforma eCommerce za WordPress. To je najopsežnije rješenje koje vam omogućuje prodaju digitalne i fizičke robe na vašem web mjestu WordPress.

Sa stotinama besplatnih i plaćenih proširenja, WooCommerce olakšava izgradnju i unapređivanje trgovine, tako da možete početi prodavati proizvode u samo nekoliko minuta. Ako želite internetsku trgovinu izrađenu po mjeri, tada možete zaposliti programere WooCommerce zahvaljujući velikoj zajednici.

WooCommerce se isporučuje u paketu sa PayPal-om (za prihvaćanje plaćanja putem kreditne kartice i PayPal računa), BACS-om i gotovinom pri isporuci za prihvaćanje plaćanja. Za više pristupnika plaćanja možete instalirati dodatke u svoju WooCommerce trgovinu.

Također provjerite: Najbolje WordPress dodatke za PayPal

WooCommerce također nudi dokumentaciju koja je lako pratiti i koja vas vodi kroz različite aspekte kako biste stvorili internetsku trgovinu. Zahtjevi za podršku obrađuju se na službenim forumima, pa će vam, ako vam je potrebna pomoć, biti na raspolaganju.

Započnite s WooCommerce već danas.

2. BigCommerce

bigcommerce

BigCommerce je još jedna platforma e-trgovine koja je domaćin oblakom kako bi se vaša internetska trgovina brzo pokrenula i pokrenula. BigCommerce je najprikladniji za male i srednje velike internetske trgovine.

Za razliku od Shopify-a, BigCommerce je graditelj internetskih trgovina bogat značajkama, bez skupih dodataka ili naknada za transakcije. BigCommerce se također isporučuje s puno prilagodljivih predložaka e-trgovine koje možete odabrati. Naravno, lijepo je imati tonu mogućnosti za odabir, ali može biti neodoljivo ako tražite nešto pojednostavljeno.

Uz to, BigCommerce ima alate za popust i segmentaciju koji vam omogućavaju da jednostavno ponudite promocije za povećanje prodaje.

Možete čak integrirati BigCommerce u svoju WordPress web stranicu. Na taj način možete upravljati svojim sadržajem pomoću WordPress-a i e-trgovine sa svojim Bigcommerce računom. Prednost je u tome što možete prebaciti zahtjeve za e-trgovinu na BigCommerce i osloboditi se poslužiteljskih resursa vaše web lokacije WordPress. Želite provjeriti i ovu usporedbu između BigCommercea i WooCommercea.

Započnite s BigCommerce već danas.

3. Jednostavno digitalno preuzimanje

jednostavno digitalno preuzimanje

Jednostavno digitalno preuzimanje najbolji je način prodaje digitalnih proizvoda s WordPressom. Izgrađen je kao lagani dodatak koji sadrži sve bitne značajke koje će vam trebati za prodaju digitalnih proizvoda bez gnjavaže. Također možete pronaći na desetine proširenja koja poboljšavaju funkcionalnosti vašeg izloga i prilagođavaju ga sadržaju vašeg srca..

Iako vam WooCommerce omogućuje i prodaju digitalnih proizvoda iz trgovine, slaba strana je ta što dolazi u paketu s mnogim značajkama koje vam nikada neće trebati za pokretanje isključivo digitalne robe (poput opcija isporuke).

Lako se možete zasmetati otečenim korisničkim sučeljem WooCommercea ako nemate namjeru prodavati fizičku robu iz svoje trgovine. S druge strane, EDD je izgrađen upravo za prodaju digitalne robe. To vam olakšava popis proizvoda i započinje s prodajom u vašoj trgovini i brzo.

Započnite s Easy Digital Downloads već danas.

4. Shopify

Shopify

Shopify je jedna od najboljih platformi s hostom u oblaku koja vam omogućuje lako započinjanje prodaje na mreži. Svoje proizvode Shopify možete prodavati na bilo kojoj web stranici, uključujući i svoju web stranicu WordPress, ali izvorna integracija nije dostupna.

Budući da WordPress već ima mnogo dodataka za e-trgovinu, možda se pitate zašto biste umjesto toga trebali razmotriti Shopify. Zapravo je nekoliko razloga zbog kojih će napajanje vaše internetske trgovine s Shopifyem biti korisno za vaše mrežno poslovanje:

Početak korištenja Shopify je lakši u usporedbi s upotrebom izvornih dodataka za e-trgovinu za WordPress. Sve što trebate učiniti je prijaviti račun na Shopify i pokrenuti i pokrenuti svoju trgovinu e-trgovine. Budući da je rješenje u oblaku, ne morate brinuti o nadogradnji vašeg poslužitelja zbog poremećaja u prometu kako vaš e-commerce posao raste.

Još niste uvjereni? Pogledajte naš potpuni popis Shopify alternative i natjecatelja.

Međutim, ne trebate brinuti o brzini web lokacije, sigurnosti ili drugim tehničkim stvarima jer Shopify vodi računa o svemu tome..

Shopify također nudi mnogo različitih atraktivnih tema za odabir, tako da možete promijeniti izgled i izgled svog izloga da biste mu dodali onaj osobni dodir za kojim žudite.

Pročitajte našu cjelovitu Shopify recenziju.

Započnite s Shopify već danas.

5. ČlanPress

memberpress

MemberPress vam omogućuje prodaju digitalnih proizvoda i usluga na temelju pretplate na vašem web mjestu. To je zapravo punopravni dodatak na web mjestu za WordPress koji vam također omogućuje da započnete naplaćivati ​​korisnicima pristup digitalnoj robi.

Gospodarstvo temeljeno na pretplati brzo postaje norma u industriji e-trgovine. To je jedan od najboljih načina za ostvarivanje stalnih prihoda iz vaše internetske digitalne trgovine.

MemberPress vam također omogućava da integrirate svoju web stranicu u WooCommerce, kako biste jednostavno poboljšali funkcije svoje internetske trgovine. Pomoću MemberPress-a možete upravljati svojim članovima tako što ćete odobriti i opozvati pristup digitalnoj robi. Na taj način ćete dobiti veću kontrolu nad svojim zalihama.

MemberPress podržava puno pristupnika plaćanja kao što su PayPal, Stripe i Authorize.net. Osim prodaje robe u ekonomiji pretplata omogućuje vam stvaranje internetskih foruma i društvenih zajednica s potrebnim proširenjima.

Započnite s MemberPressom već danas.

6. WP e-trgovina

WP e-trgovina

WP eCommerce najstariji je dodatak za eCommerce WordPressa, ali nije toliko popularan kao WooCommerce.

WP eCommerce dolazi s mnoštvom značajki koje omogućavaju stvaranje lijepih internetskih trgovina od početka. Nudi integriranje s tonom različitih pristupnika plaćanja.

Glavni nedostatak je taj što se često prijavljuje kao buggy zbog čega ljudi prelaze svoju platformu na WooCommerce ili druga rješenja za e-trgovinu nizvodno. Drugi nedostatak je to što ne možete pronaći toliko ekstenzija u odnosu na WooCommerce ili Shopify.

Započnite s WP eCommerce već danas.

Koji je najbolji dodatak za e-trgovinu za WordPress?

Odabir najboljeg dodatka za e-trgovinu za WordPress težak je i sve ovisi o vašim osobnim potrebama.

Strogo s gledišta WordPress-a, WooCommerce je najbolji dodatak za e-trgovinu za WordPress ako želite prodavati fizičku robu na svojoj web stranici. Integriranje WooCommerce izloga sa postojećim WordPress web mjestom lakše je od bilo kojeg rješenja za hosting u oblaku.

No Shopify je ipak lakše započeti s njim i potpuno mu je gnjavaža sa skalabilnosti i sigurnosnih gledišta. Također nude 24/7 podršku, što ih čini pouzdanijim od izvornog dodatka za eCommerce WordPressa poput WooCommercea. Uvijek možete pročitati našu detaljnu usporedbu WooCommerce-a i Shopify-a da biste bili sigurni da ste napravili pravi izbor.

Povezano: 6 najboljih platformi za e-trgovanje za višestruka tržišta.

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da odaberete najbolje WordPress dodatke za e-trgovinu za vaše potrebe. A kako biste saznali koje su najbolje usluge hostinga eCommerce, posjetite naš pregled stručnjaka najboljih tvrtki za e-commerce hosting i provjerite naš popis raditi uživo sa svojim kupcima.

Ako želite zaraditi promovirajući proizvode putem affiliate marketinga, pogledajte najbolje WordPress dodatke za affiliate marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map