7 najboljih dodataka WordPress odredišne ​​stranice koji se pretvaraju (2020.)

najbolji dodaci wordpress odredišne ​​stranice


Želite li stvoriti odredišnu stranicu s visokim pretvaranjem? Upotreba dodatka za odredišnu stranicu za WordPress najbolji je izbor koji je dostupan jer je jednostavan i, pak, savršen. Bez obzira na razinu tehničkih vještina, možete odmah naučiti kako koristiti dodatak odredišne ​​stranice i stvoriti stranicu onako kako želite.

U ovom ćemo članku usporediti neke od najboljih dodataka WordPress odredišne ​​stranice kako bismo vam pomogli da prepoznate koji je savršeni fit za vaše potrebe.

Važnost dodatka za odredišnu stranicu za WordPress

Prije svega, razgovarajmo o tome što je odredišna stranica. Jednostavno rečeno, to je web stranica (obično jedna stranica) na kojoj želite da vaša ciljna publika sleti, pogleda vaš sadržaj i poduzme određene akcije poput kupovine proizvoda, pretplate na vaš popis itd..

Odredišne ​​stranice pomažu vam prikazati i istaknuti jedan određeni proizvod ili uslugu na atraktivan način. Dobro dizajnirane odredišne ​​stranice brzo privlače pažnju korisnika i navode ih da poduzmu akciju koju žele da učine. U većini slučajeva odredišne ​​stranice služe kao stroj za pretvorbu.

Dakle, kako stvoriti odredišnu stranicu?

Tada je potreban dodatak WordPress odredišne ​​stranice. Pomoću dodatka za odredišnu stranicu možete jednostavno stvoriti odredišne ​​stranice s visokim pretvaranjem čak i ako niste tehnički pametni. Većina dodataka odredišne ​​stranice nudi sučelja za povlačenje i spuštanje kako bi napravili stranicu zajedno s mnoštvom unaprijed dizajniranih predložaka za izbor.

Također provjerite: Najbolji WordPress Page Builder

Štoviše, većina ovih dodataka nudi elemente odredišne ​​stranice i blokove sadržaja poput poziva na akciju (CTA) tipke, obrasce, naslove, istaknute slike, videozapise, veze itd. Tako da možete stvoriti odredišne ​​stranice s velikim pretvaranjem u bilo kojem trenutku..

Stvarno vam treba dodatak za odredišnu stranicu?

optinmoster-olovo generacije

Ovisi.

Izrada odredišne ​​stranice omogućuje vam sužavanje usredotočenosti posjetitelja na kampanju koju promovirate, kako biste povećali konverzije, poput pretplate na bilten, kupovine novog proizvoda itd..

Odredišna stranica može biti odličan izbor za vas ako nabavljate ponude iz vanjskih izvora poput plaćene kampanje, promocije biltena, izvora preporuka itd.

Ali ako želite pretvoriti postojeće posjetitelje web stranice koji se iz bilo kojeg razloga nalaze na vašoj web lokaciji, kao što je čitanje posta na blogu, možda biste trebali koristiti opciju u 2 koraka, a ne odredišnu stranicu.

Optin u 2 koraka je kampanja koja vam omogućuje da bilo koju sliku ili vezu pretvorite u skočni prozor. Kada posjetitelj klikne na vezu, pojavljuje se skočni prozor koji traži da se pretplati ili kupi.

Budući da se skočni prozor pojavljuje na istoj stranici, on uklanja prirodni pad koji se obično događa kada se posjetitelji upute u drugu odredišnu stranicu da završe radnju.

OptinMonster je najbolji alat za generiranje olova jer vam omogućuje brzo i jednostavno kreiranje desetaka kampanja, uključujući optin u 2 koraka. Pomoću alata za izradu drag and drop možete stvoriti vizualno privlačne optin forme.

Najbolje je što OptinMonster možete upotrijebiti zajedno s dodatkom odredišne ​​stranice kako biste još više povećali konverzije.

Pročitajte našu cjelovitu OptinMonster recenziju.

Započnite s OptinMonster već danas!

1. Beaver Builder

Beaver-graditelj-wp-dodatak

Beaver Builder je vjerojatno najbolji dodatak za izradu stranica WordPress-a za stvaranje WordPress odredišnih stranica lako bez ikakvog kodiranja. Pruža jednostavno sučelje povuci i ispusti na kojem možete izrađivati ​​web stranicu miješanjem i podudaranjem blokova sadržaja, widgeta i naprednih elemenata.

Dolazi s desecima fantastičnih predložaka odredišne ​​stranice tako da ne morate uvijek početi ispočetka. Možete odabrati predložak odredišne ​​stranice koji privlači pažnju, dodati sadržaj i objaviti potpuno novu stranicu. Jednostavan peasy!

Štoviše, možete spremiti vlastite dizajne kao predloške i ponovo ih koristiti na svojoj web lokaciji ili ih izvesti za upotrebu na drugoj web lokaciji.

Korištenje dodatka Beaver Builder stvarno je jednostavno jer dolazi s naprednim umetnutim uređivačem. Uređivač vam omogućuje ugađanje svih elemenata s prikazima uživo u stvarnom vremenu direktnim klikom na element. Ako želite promijeniti naslov odredišne ​​stranice, možete kliknuti na nju i izravno je upisati.

Beaver Builder teme kompatibilne su s WordPressom. Dostupna je i kao WordPress tema i kao dodatak.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Beaver Builder-a.

Započnite s Beaver Builderom već danas!

2. Elementor

elementor-wordpress-stranicu-graditelj-plugin

Elementor je još jedan popularni graditelj stranica WordPress-a za izradu bilo koje vrste web stranica, uključujući odredišne ​​stranice. Dostupna je u besplatnoj i premium verziji, tako da besplatnu verziju možete u potpunosti isprobati prije kupnje premium verzije.

Sadrži brzo i početnik prilagođeno sučelje za uređivanje uživo za izradu stranica. Možete koristiti elemente za povlačenje i ispuštanje Elementa kao i zadane WordPress widgete.

Uz to, ima preko 300 lijepo dizajniranih predložaka koji su pogodni za odredišne ​​stranice u bilo kojoj niši. Možete odabrati predložak, brzo zamijeniti sadržaj originalnim sadržajem i objaviti ga. Nadalje, svoje modele možete spremiti kao predloške i koristiti ih na svojoj web lokaciji kao i na drugim web lokacijama.

Elementor ima prilagodljive kontrole dizajna za zasebno stvaranje odredišnih stranica za radne površine, tablete i mobilne uređaje. Pomoću ove značajke možete odabrati što i kako se stranica treba pojaviti na različitim uređajima.

Započnite s Elementor već danas!

3. Graditelj Divi

divi graditelj

Divi Builder moćan je WordPress program za pravljenje stranica elegantnih tema. Graditelj se isporučuje sa većinom svojih najpopularnijih WordPress tema. Kompatibilan je i s bilo kojim drugim temama i dodacima.

Dodatak nudi beskrajne mogućnosti dizajna i isporučuje se s jednim od najboljih korisničkih sučelja za uređivanje. Omogućuje vam izradu bilo koje vrste dizajna koje možete slikati pomoću jednostavnog sučelja za uređivanje drag and drop.

Divi Builder dolazi s preko 20 prekrasnih predložaka odredišne ​​stranice, koje su osmislili profesionalni dizajneri Elegantne teme. Možete koristiti jedan od ovih predložaka za izradu odredišne ​​stranice odmah, jer zahtijeva samo zamjenu demo sadržaja vlastitim.

Dodatak sadrži 46 fino izrađenih sadržaja modula koji su sastavni dijelovi web stranice. Možete povući i ispustiti te module, organizirati ih prema vašim potrebama i također ih u potpunosti prilagoditi. Možete u potpunosti kontrolirati cjelokupni dizajn stranice, bez dodirivanja jednog retka koda.

Započnite s Divijem već danas.

4. Vodeće stranice

leadpages-odredišne ​​stranice-alat

Leadpages je nevjerojatan dodatak za WordPress koji vam omogućuje da kreirate odredišne ​​stranice s visokim pretvaranjem u bilo kojem trenutku bez ikakvog koda. Ima jednostavno i jednostavno korisničko sučelje za izradu i prilagođavanje odredišnih stranica.

Dodatak sadrži 150+ stručno dizajniranih predložaka odredišnih stranica usmjerenih na različite industrije. Sa tako opsežnim paketom predložaka rijetko je da nećete pronaći predložak koji odgovara onome što ste zamislili..

Leadpages je više softver za generiranje olova nego jednostavan graditelj odredišnih stranica. Postoje predlošci dizajnirani za različite kampanje kao što je e-knjiga, snimanje olova, optin, promotivna, odredišna stranica proizvoda itd. Odaberite predložak za kampanju koju želite pokrenuti i počnite prilagođavati predložak.

Štoviše, Leadpages sadrži trenutačni alat za izgradnju oglasa na Facebooku, A / B testiranje, integracije marketinških alata i još mnogo toga kako bi vam pomogao da hrabro i stabilno rastete..

Započnite s Leadpages već danas.

5. OptimizirajPress

optimizepress

OptimizePress je još jedno moćno rješenje za izgradnju optimiziranih WordPress odredišnih stranica. Dostupna je i kao tema i kao dodatak. Možete stvarati i uređivati ​​stranice u stvarnom vremenu pomoću njihovog LiveEditor sustava i brže razvijati svoje poslovanje.

U potpunosti je prilagodljiv i spreman za mobilne uređaje, tako da će se sve vaše odredišne ​​stranice automatski sinkronizirati s bilo kojim uređajem. Ima preko 30 unaprijed pripremljenih predložaka kako biste odmah započeli. Jednostavno uredite tekst i druge elemente sadržaja, dodajte dodatne elemente iz preglednika Element i dizajnirajte svoju lijepu odredišnu stranicu. Lako kao to.

OptimizePress ima preko 40 prilagođenih elemenata za dodavanje različitih funkcionalnosti na vašu stranicu. Možete istražiti mogućnosti prilagodbe za svaki element u najvećoj mjeri, jer su one vrlo fleksibilne.

Ima snažnu integraciju s većinom vaših omiljenih marketinških usluga za brze i jednostavne marketinške kampanje.

Osim toga, OptimizePress vam omogućuje izgradnju web-lokacija za članove bez dodatnih dodataka. Možete zaštititi svoj sadržaj, stvarati i prodavati članstva i lako prihvaćati plaćanja.

Započnite s OptimizePress već danas.

6. Uskoro dolazi Pro SeedProd

dolazak-uskoro-pro-po-seedprod

Uskoro Pro Pro SeedProd je sjajno rješenje za stvaranje uskoro dostupnih stranica i odredišnih stranica načina održavanja. Ima snažne mogućnosti za izgradnju privlačne pozornosti na stranici za izradu i bilježi potencijalne potencijale prije nego što potpuno razvijeno web mjesto počne živjeti.

Ima odbrojavač vremena, prekrasne obrasce pretplate, dijeljenje društvenih mreža, praćenje preporuka itd. Štoviše, on se duboko integrira sa svim glavnim davateljima marketinga e-pošte, tako da je izrada popisa e-pošte jednostavna.

Pruža alat za izgradnju stranica u stvarnom vremenu za stvaranje i uređivanje stranica. Međutim, to nije prednji graditelj poput dodataka koji su spomenuti gore.

Dodatak nudi neke korisne dodatke kao što su addon odredišne ​​stranice, dodatak Unsplash.com, višejezični dodatak itd. Možete izrađivati ​​prekrasne odredišne ​​stranice pomoću dodataka i dostupnih tema.

Također, pogledajte ovaj nevjerojatan popis najboljih dodataka za WordPress koji uskoro dolaze.

Započnite s Coming Soon Pro danas.

7. Odredišne ​​stranice za WordPress (besplatan dodatak)

wordpress-odredišne ​​stranice

WordPress odredišne ​​stranice besplatno je rješenje za stvaranje odredišnih stranica koje će posjetitelje vaše web stranice pretvoriti u pretplatnike i kupce. Dizajniran s obzirom na ulazne marketinške prakse, dodatak vam nudi mogućnosti za pretvaranje više potencijalnih klijenata iz prometa koji privlačite.

Dodatak sadrži program za izradu stranica uživo tako da možete odmah vidjeti promjene dok ih unosite. Jezgrani dodatak isporučuje se s samo nekoliko predložaka. Možete jednostavno odabrati predložak i zatim ga prilagoditi.

dodatak također omogućuje praćenje i praćenje stope pretvorbe. Osim toga, možete stvoriti odredišne ​​stranice, klonirati ih i pokrenuti A / B split testove.

Ako želite dodati više značajki i funkcionalnosti, na raspolaganju su premium dodaci.
Započnite s odredišnim stranicama WordPressa već danas.

Odabir najboljeg dodatka za odredišnu stranicu za WordPress

Svih 7 ovih dodataka sjajno su svojim specifičnim skupima značajki. Međutim, ako trebate izdvojiti jednog kao najboljeg, onda je Beaver Builder taj koji treba ići.

Beaver Builder vam nudi desetak lijepo izrađenih predložaka odredišne ​​stranice i sučelje koje je lako za njihovo prilagođavanje. Također radi s bilo kojom temom i dodacima, tako da ne morate brinuti o redizajniranju cijele web stranice samo da biste postavili da radi.

Također provjerite: Najlakši graditelj web stranica

Ako vam se svidio ovaj članak, možda biste trebali provjeriti i najbolje plug-ove generacije dodataka za WordPress i najbolje VOIP poslovne telefonske usluge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map