7 najboljih dodataka za anketu za WordPress za rast angažmana na licu mjesta

Najbolji dodaci za anketu za WordPress


Želite li najbolji dodatak za anketu dodati internetske ankete u WordPress? Ankete i ankete privlače više korisnika i duže ih angažiraju na vašem web mjestu. Ovo angažiranje korisnika je također dobro za rangiranje vaše web stranice na tražilicama.

U ovom smo članku za vas odabrali najbolje dodatke za WordPress anketu.

Kako pronaći najbolji dodatak za anketu za WordPress

WordPress ima mnogo besplatnih i plaćenih dodataka za anketu koje možete koristiti za izradu mrežnih anketa i anketa na vašoj web stranici. Kada tražite dodatak za WordPress anketu, trebate biti sigurni da ga možete lako instalirati i koristiti. Osim toga, trebao bi biti fleksibilan s opcijama prikaza, tako da možete dodati anketu na svoje WordPress stranice, postove i widgete.

Evo nekoliko brzih funkcija koje biste trebali potražiti u dodatku za WordPress anketu prije nego što ih odaberete za svoju web lokaciju:

 • Trebao bi imati dizajnerske i stilske značajke za stvaranje interaktivnih anketa.
 • Provjerite trebaju li se ankete brzo učitavati i ne bi trebale utjecati na izvedbu vaše web stranice.
 • Trebao bi ponuditi više opcija za prikazivanje rezultata ankete i ankete kao što su grafikoni, grafikoni itd.
 • Dodatak za anketu trebao bi vam omogućiti prikaz rezultata na više stranica ili na bilo kojem mjestu koje želite.

Nakon toga, pogledajmo jednu sa druge usporedbe najboljih dodataka WordPress ankete.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najbolji dodatak za obrazac za WordPress na svijetu. Nudi premium predloške obrazaca za izradu kontaktnih obrazaca, mrežnih obrazaca za registraciju, anketa i anketa u WordPressu. WPForms ima premium dodatak za ankete i ankete. Njihove internetske ankete vrlo su prilagodljive i fleksibilne, što znači da lako možete kreirati anketu po svom izboru.

WPForms ima nevjerojatnu formulu obrasca koja vam omogućuje brzo stvaranje internetskih anketa sa funkcijom povlačenja i ispuštanja. Također možete dodati slike kao opciju ankete za korisnike.

Možete prikazati internetske ankete na svojim WordPress stranicama, postovima, bočnoj traci i drugim područjima spremnim za widgete. Njihove ankete ne bi trebale utjecati na brzinu i performanse vaše web stranice.

Omogućuje vam lijepo prikazivanje rezultata ankete u grafovima i grafikonima. WPForms vam omogućuje pristup rezultatima ugrađivanja ankete bilo gdje na vašoj WordPress web stranici. Također možete izvesti rezultate ankete i koristiti ih u svojim PowerPoint prezentacijama, Excel listovima i još mnogo toga. Za više detalja, pogledajte ovaj vodič o tome kako stvoriti interaktivnu anketu koristeći WPForms.

Povezano: Kako stvoriti obrazac za Style u WordPressu (korak po korak vodič)

2. Ankete i ocjene ankete

Ankete i ocjene ankete

PollDaddy je jedan od najpopularnijih dodataka za WordPress anketu na tržištu. Dolazi s fleksibilnim opcijama za dodavanje i upravljanje anketama u WordPressu. PollDaddy se jednostavno instalira i nudi vrhunske značajke za online ankete.

Najistaknutije značajke uključuju anketu s više izbora, interaktivne dizajne anketa, mogućnost zatvaranja datuma za ankete, prikaz / skrivanje rezultata i još mnogo toga. Kao i svaki drugi moćan dodatak za anketu, rezultate ankete možete prikazati bilo gdje na vašoj web stranici, kao i na ostalim
WordPress stranice.

PollDaddy je besplatni WordPress dodatak i podržava osnovne IP filtre kako bi spriječio korisnike da ispunjavaju više odgovora.

3. Odgovarajuća anketa

Odgovarajuća anketa

Odgovarajuća anketa internetski je dodatak za anketu koji se koristi za dodavanje jednostavnih i lijepih anketa u WordPressu. Omogućuje vam stvaranje više anketa i njihovo prikazivanje na istoj stranici.

Također možete dodati ankete s više izbora, odabir slika s tekstom, lijepo prikazati rezultate, dodati datum početka i završetka ankete i prilagoditi svoj dizajn ankete.

Nude besplatnu i plaćenu verziju. Besplatni dodatak za Response Poll ima ograničene mogućnosti i morate ga nadograditi na njihov premium plan kako biste otključali sve mogućnosti.

4. WP-ankete

WP ankete

WP-Polls je besplatni dodatak za WordPress anketu koji je prikladan za dodavanje mrežnih anketa na web stranice, postove, bočnu traku i druga područja widgeta. Jednostavno je postavljanje i korištenje na vašoj WordPress nadzornoj ploči.

Omogućuje vam dodavanje anketa s više izbora i brzo prikaz rezultata na istoj stranici. Možete dodati prilagođeni CSS stil da biste promijenili temu i dizajn svojih WordPress anketa.

5. Anketa o demokraciji

Anketa o demokraciji

Kao što ime govori, Demokratska anketa jednostavan je i moderan dodatak za WordPress anketu koji omogućava vašim korisnicima da dodaju svoje vlastite odluke u anketu. Možete stvoriti pojedinačne i višestruke ankete, odrediti datum završetka ankete, birati između više predložaka dizajna ankete i puno više.

To je vrlo prilagodljiv dodatak za anketu i omogućuje vam ograničavanje ankete samo na registrirane korisnike. Anketa za demokratiju omogućuje vam stvaranje slučajnih anketa i njihovo prikazivanje korisnicima na više stranica.

Odlično funkcionira sa svim popularnim dodacima za predmemoriju kao što su W3 Total Cache, WP Super Cache, WordFence, Quick Cache i mnogo više za bržu izvedbu na vašoj web stranici..

6. YOP Anketa

Anketa Yop

YOP anketa je još jedan besplatan dodatak za WordPress anketu koji se može koristiti za jednostavno stvaranje internetskih anketa i anketa. Super je fleksibilan i jednostavan za postavljanje u WordPressu.

Omogućuje vam dodavanje anketa s više izbora, zakazivanje rasporeda, prikaz internetskih anketa na različitim stranicama, prikaz rezultata u postocima, resetiranje ankete u bilo kojem trenutku i dodavanje ograničenja za prikazivanje anketama samo registriranim korisnicima. Korisnike neželjene pošte također možete blokirati IP-ovima i korisničkim imenom.

Nude različite mogućnosti za prikaz rezultata ankete. Ako želite prikazati prethodne rezultate ankete korisnicima, tada je YOP anketa savršen izbor za vas.

7. Anketa, mišljenje, anketa, kviz

Kviz za anketu ankete

Anketa OpinionStage anketa je interaktivni dodatak za anketu. Besplatno je preuzimanje i instaliranje na vašoj web stranici WordPress. S njihovim ugrađenim predlošcima možete lako stvoriti mrežne ankete, ankete, kvizove, obrasce i drugo.

Dolazi s gumbima za društvene mreže pored anketama kako biste ih podijelili na svojim platformama društvenih medija. Anketu možete dodati na svoje WordPress stranice, postove, bočnu traku, podnožje i druga područja spremna za widgete.

Ako želite stvoriti vizualno interaktivnu anketu u programu WordPress, tada je Anketa OpinionStage savršen izbor za vas. Nude više mogućnosti boja i dizajna kako bi uljepšali izgled vaše internetske ankete.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress dodatke za ankete. Provjerite i naš vodič o najboljim WordPress dodatcima za prikupljanje povratnih informacija korisnika.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map