7 najboljih dodataka za pregled WordPressa za povećanje internetskih prihoda

najbolji dodaci za wordpress pregled


Tražite li najbolje dodatke za pregled proizvoda za WordPress? To je odlična ideja! Ako imate web-lokaciju za recenziju, trebat će vam savršen dodatak koji će vam pomoći pri dodavanju ocjena, povezivanju podružnica, prikazivanju isječaka i postizanju ukupne privlačnosti vaših postova za posjetitelje..

U ovom ćemo vam članku predstaviti najbolje dodatke za pregled proizvoda.

Zašto koristiti dodatak za pregled proizvoda?

Postoji određena količina blistavih čitatelja koji očekuju recenzije. Žele zvijezde, isječke, veze i maštovite usporedne tablice.

Nažalost, ništa od toga ne možete isporučiti koristeći WordPress uređivač postova. Vaš bi sadržaj mogao biti sjajan, ali nedostajat će faktor „wow“ koji čitatelji očekuju od stručne recenzije.

Dobra vijest je da pomoću najboljih WordPress dodataka za pregled možete pružiti svojoj publici upravo ono za čim žude. Najbolje od svega? Kao recenzent, to će vam biti lako.

Pravi dodatak uvećava vaše recenzije do profesionalne kvalitete bez napora. Jednostavno napišite recenziju, utvrdite svoje rezultate i dodajte ih u odgovarajuće odjeljke unutar komponente uređivača dodatka.

Da biste olakšali odabir ispravnog dodatka, sastavili smo popis najboljih dodataka za pregled WordPressa. Provjerite u nastavku.

1. Pregled proizvoda WP-a

WP Dodatak za pregled proizvoda

Ako na istu stranicu dodate više recenzija, svidjet će vam se značajka kratkih kodova WP Product Review. Možete postaviti svoje kratke kodove za dodavanje okvira za pregled bilo gdje unutar postova i na stranice.

Pregledne tablice su također podesive. Promijenite obrube, širinu, boje i ikone ocjenjivanja kako biste savršeno odgovarali vašoj robnoj marki. Postoji više od 10 različitih ikona za ocjenjivanje, uključujući zvijezde i srca, tako da se stvarno možete zabaviti s njom.

Dostupne su i detaljne usporedne karte. Kao i mogućnost uvoza podataka o proizvodu izravno iz Amazona.

Započnite s pregledom WP proizvoda danas!

2. Prozor WP Pro

WP pregled Pro

Sa 16 unaprijed izrađenih, potpuno prilagodljivih predložaka, WP Review Pro čini objavljivanje recenzija laganim.

Odaberite svoje željene isječke, željeni sustav ocjenjivanja pa čak i predstavite mišljenja čitatelja ovim svestranim dodatkom. Odlično se koristi s gotovo svakom dostupnom temom.

WP Review Pro također ima integracije bez kraja. Integrirajte svoj dodatak s Google recenzijama, Yelpom i Facebook recenzijama. Možete ga integrirati i s WooCommerceom ako imate web lokaciju eCommerce.

Ovaj dodatak je mobilno prilagođen, optimiziran za brzinu, spreman za prijevod i sadrži mnoštvo prilagođenih widgeta.

Započnite s WP Review Pro danas!

3. Taqyeem

Taqyeem

Taqyeem radi sa stranicama, postovima, pa čak i prilagođenim vrstama postova. Nevjerojatno je jednostavan za upotrebu i ima mnoštvo opcija za prilagođavanje kako bi vam brendiranje bilo dobro.

Ovaj dodatak je spreman za prevođenje i pretraživač je optimiziran. Čak postoji podrška za RTL.

Odaberite između neograničenih boja, preko 500 fontova i više ikona za ocjenu pregleda.

Započnite s Taqyeem danas!

4. Recenzent

WordPress dodatak za recenziju

Stranicama, postovima i prilagođenim vrstama objava dodajte tablice i kritike za usporedbu brzo i jednostavno pomoću dodatka Reviewer.

Samo stvorite predložak koji vam se sviđa i počnite pregledavati. Želite da i korisnici dodaju recenzije? Nema problema. Posjetitelji mogu koristiti predložak ili okvire koje ste izradili i dodati svoje vlastite misli na svoju web stranicu. Prijenos slike opcija je i za gostujuće recenzente.

Svaki predložak koji stvorite prilagođen je mobilnim uređajima i prilagođava se bilo kojem uređaju.

Započnite s pregledom danas!

5. Yelp Recenzije Pro

Yelp Recenzije Pro

Stvorio Ninja Team, sila koja stoji iza Ninja Forms, Yelp Reviews Pro integrira se s Yelp-om kako bi prikazali vaše recenzije, profil i unose. Izuzetno je jednostavan za upotrebu i koristi kratke kodove za dodavanje potrebnih informacija u vaše postove, stranice i widgete.

Ako ste prvenstveno Yelp recenzent koji se želi proširiti s vlastitom web stranicom, ovo je dodatak za vas.

Započnite s Yelp recenzijama Pro danas!

6. Sve u jednoj shemi bogati isječci

Sheme bogate isječke

Ako se želite izdvojiti iz gomile na tražilicama, All in One Schema Rich Snippets savršen je dodatak.

Isječci vam omogućuju da sažeti svoje recenzije u samo najvažnije informacije. Dodajte sažetke svojih misli, zajedno s fotografijama i ocjenama, da tražilice točno znaju što bi trebale prikazati. Odlično funkcionira i s Facebookom!

Započnite s radom danas u shemi bogatih isječaka sa sve u jednom!

7. WP Recenzije kupaca

WP Customer Reviews savršen je ako koristite višestruku stranicu ili višekorisničku platformu za pregled. Omogućuje vam potpunu kontrolu nad prijavama korisnika, omogućujući vam moderiranje i odabir onoga što će se objaviti.

Recenzije se čitateljima prikazuju na atraktivan način; međutim, tražilice će pregledati mikroformat Schema.org. Najbolje je iz oba svijeta. Molimo publiku i alate za pretraživanje istovremeno!

Lagani i brzi optimizirani, WP Recenzije kupaca neće usporiti vaše web mjesto; čak i ako koristite njihove prilagođene ljestvice i ikone.

Započnite s recenzijama korisnika WP-a danas!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da otkrijete najbolje dodatke za pregled WordPress-a.

Ako vam se svidio ovaj članak, možda ćete uživati ​​u našim postovima o najboljim dodacima s bogatim isječcima i kako lako stvoriti anketu u programu WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map