7 najboljih WordPress dodataka za rezervaciju u usporedbi (2020)

uspoređeni najbolji dodaci za WordPress rezervaciju


Tražite najbolje WordPress dodatke za rezervaciju i planer? Želite li dopustiti posjetiteljima vaše web stranice da rezerviraju sastanak ili rezervaciju na vašoj web lokaciji? Loš postupak rezervacije može sabotirati vaše poslovanje i reputaciju. Pomoću pravog WordPress dodatka za rezervaciju možete lako transformirati postojeću WordPress web stranicu u potpuno funkcionalan mrežni sustav rezervacija i termina..

S izborom dolazi do zbrke, pa ćemo u ovom članku detaljnije pogledati neke od najboljih WordPress dodataka za rezervaciju koji vam pomažu u upravljanju mrežnim terminima i rezervacijama. Na kraju ćete biti spremni donijeti dobro informiranu odluku, zbrku i bez problema.

Odabir dodatka za rezervaciju WordPress-a

Svaki WordPress dodatak za rezervaciju dolazi s mnoštvom funkcija za ispunjavanje potreba upravljanja rezervacijama. Kao korisniku, to otežava odabir pravog dodatka koji se savršeno prilagođava vašem osobnom toku rada i udovoljava vašim zahtjevima.

Prije nego što uđemo u našu usporedbu, vrijedi izdvojiti trenutak za ispitivanje funkcionalnosti koje trebate potražiti u različitim dodacima za rezervaciju.

Svrha:

Nije svaki dodatak za rezervaciju jednak. Neki su izgrađeni posebno za upravljanje rezervacijama termina za usluge, dok su drugi izgrađeni za upravljanje rezervacijama (kao što su hotelske rezervacije).

Možete pronaći i višenamjenske dodatke za rezervaciju koji nude i termine i rezervacije, ukoliko vam je potrebna više opcija.

Značajke:

Neki dodaci su stvoreni samo za prikaz kalendara za rezervaciju na vašoj web lokaciji, što znači da ne podržavaju online plaćanja. Ovo može biti odlična opcija za davatelje usluga koji žele promovirati svoje usluge izravno sa svoje web stranice, ali više vole offline plaćanja.

Razumijevanje opcija koje će vam trebati od dodatka za rezervaciju za WordPress može vam uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac. Budite sigurni da imate jasne ciljeve na umu i pregledajte značajke mogućih rješenja za rezervaciju prije nego što uložite svoje vrijeme i novac kako biste ih testirali voljno-nilly.

Korisničko iskustvo:

Pružanje sjajnog korisničkog iskustva najvažniji je aspekt vašeg poslovanja na mreži.

Prije nego što odaberete WordPress dodatak za rezervaciju, postavite sebi nekoliko pitanja:

Da li vaš preferirani dodatak nudi besprijekornu mobilnu integraciju koja omogućuje kupcima da rezerviraju u pokretu? Nakon rezervacije omogućuje li kupcima slanje prilagođenih aktiviranih e-poruka?

Ova će vam pitanja pomoći pronaći pravi dodatak za rezervaciju za vaše jedinstvene potrebe.

U skladu s tim, pogledajmo najbolje dodatke za rezervaciju WordPressa na tržištu.

1. Započnite rezervaciju

startbooking

Start Booking najbolji je dodatak za online rezervaciju i zakazivanje koji omogućava vašim klijentima da rezerviraju sastanak s vama na vašoj web stranici non-stop. Ako već upotrebljavate Google kalendar, tada možete integrirati svoj sustav rezervacija.

Start Booking pruža kupcima besprijekoran doživljaj rezervacije. Evo kako to funkcionira.

Na prvi pogled vaši kupci mogu pregledati i odabrati rezervaciju usluge na svojoj stranici za rezervaciju. Nakon odabira usluge, prikazat će se upit za odabir datuma i vremena. Tada će tijek odjave uzeti sve bitne podatke vašeg kupca i sigurno ih pohraniti u sustav Start Booking.

Započnite s Start Booking danas.

2. BirchPress

birchpress

BirchPress je jedan od najboljih dodataka za planiranje rezervacija koji uslužnim tvrtkama omogućuje zakazivanje rezervacije i prihvaćanje plaćanja putem interneta.

Pomoću ugrađenog uređivača obrazaca, BirchPress obrasci za rezervaciju mogu se lako sastaviti i potom ugrađivati ​​na vaše stranice putem kratkih kodova.

Ona se sinkronizira s vašim mrežnim kalendarima kao što su Google Calendar i iCal, tako da možete brzo pregledati svoje obveze i dostupnost.

BirchPress vam također omogućuje slanje visoko prilagođenih e-poruka svojim klijentima kada se sastanak rezervira, odgodi ili otkaže. Također možete podsjetiti svoje klijente na nadolazeći sastanak bez upotrebe drugog softvera za marketing putem e-pošte.

Ovaj dodatak za WordPress raspored dolazi u paketu s PayPal uplatama. Za više opcija plaćanja svoje web mjesto možete integrirati s WooCommerceom.

BirchPress dodatak također dolazi s tisućama funkcija i udica, što ga čini jednim od najpopularnijih dodataka za sastanke koji postoje.

Počnite danas s BirchPressom.

3. Kalendar rezervacija

kalendar rezervacija

Dodatak Booking Calendar jedan je od najpopularnijih dodataka za rezervaciju u skladištu dodataka WordPress s preko 40.000 aktivnih instalacija. To je višenamjenski dodatak koji omogućuje upravljanje rezervacijama i terminima i rezervacijama s vaše web stranice WordPress.

Ovaj se dodatak izuzetno jednostavno koristi s puno funkcija, prilagođen širokom rasponu poduzeća.

Premium verzija dodatka sadrži sve funkcije koje će vam ikada trebati za vaše web mjesto za online rezervaciju WordPress. Budući da su sve rezervacije i postavke pohranjeni u vašoj WordPress bazi podataka, za upravljanje rezervacijama ne morate imati račun treće strane. Međutim, ako želite uvesti feedove iz izvora treće strane poput Airbnb, Booking.com, HomeAway, TripAdvisor itd., To možete lako i.

Obrasci za rezervaciju i podrška kalendara odgovaraju, što znači da će izgledati sjajno na svim uređajima kao što su radna površina, mobilni telefon ili tableti.

Što je najbolje, podržan je širok raspon mrežnih pristupnika za plaćanje, uključujući PayPal, Stripe, Authorize.net i više.

Započnite s kalendarom za rezervaciju već danas.

4. Knjigovodstveno

bookly

Bookly je cjeloviti WordPress dodatak za rezervaciju koji automatizira rezervaciju i internetsko zakazivanje vaših usluga. Bookly je najprikladniji za rezervacije usluga kao što su sastanci u salonima, provjere zdravlja i zdravlja, zdravstveni i wellness sastanci i druge profesionalne usluge.

Nudi besprijekornu mobilnu integraciju, što olakšava rezervaciju termina za svoje klijente.

To je jedan od najjednostavnijih WordPress dodataka za rezervaciju termina. Cijeli postupak rezervacije termina može se postaviti od 2 do 6 jednostavnih koraka.

Bookly je kompatibilan s WPML dodatkom, tako da možete stvoriti višejezičnu web stranicu za online rezervaciju bez gnjavaže. Također vam omogućuje jednostavno upravljanje bazom klijenata pružanjem neograničenog popisa kupaca s kojim se može sortirati i pretraživati.

Također provjerite: Kako stvoriti višejezičnu web stranicu.

Također možete poboljšati osnovne značajke dodataka s puno različitih dodataka, poput kupona, prilagođenih polja, grupnih rezervacija, lančanih obaveza, ponavljajućih plaćanja i puno više.

Započnite s Bookly već danas.

5. Kalendar jednostavnih rezervacija za WP

WP Jednostavni kalendar rezervacija

Kalendar WP Jednostavna rezervacija možda je pravo rješenje kalendara za rezervaciju za vas ako imate jednostavan dodatak za WordPress raspored pokazuje klijentima dostupnost kuće za odmor. Imajte na umu da ovaj dodatak ne omogućuje prihvaćanje internetskih plaćanja.

Uz besplatnu verziju ovog dodatka za raspored, dobijate sve osnovne značajke koje biste očekivali od dodatka za kalendar rezervacija. Na primjer, možete prikazati widget kalendara za rezervaciju koji pokazuje dostupnost i prihvaćate rezervacije putem korisničkog sučelja s višejezičnom podrškom. Ipak ćete morati prihvatiti plaćanje izvan mreže.

S premium verzijom, možete jednostavno sinkronizirati kalendare za rezervaciju s aplikacijama za najam trećih strana, poput Airbnb, Booking.com i Flipkey. Zbog toga će se sve promjene kalendara za rezervaciju vaše web stranice automatski odražavati na računima treće strane.

Započnite s kalendarom WP Jednostavna rezervacija već danas.

6. WPForms

wpforms

WPForms je najbolji dodatak za izradu obrazaca za WordPress i olakšava vam izradu mrežnih obrazaca za rezervaciju izravno unutar svoje WordPress nadzorne ploče. Sa WPFormsom možete jednostavno integrirati svoje obrasce za rezervaciju s bilo kojom aplikacijom treće strane putem integracije Zapier.

Pomoću njegove pametne uvjetne logike možete prikazati ili sakriti polja obrasca na temelju odabira korisnika. Također vam omogućuje jednostavno integriranje web obrazaca s glavnim marketinškim uslugama e-pošte, uključujući MailChimp, AWeber, GetResponse i još mnogo toga.

Također podržava PayPal i Stripe pristupnike plaćanja.

Ako tražite cjeloviti dodatak za izradu WordPress obrazaca koji vam omogućuje stvaranje bilo kojeg web obrasca, kao što su kontaktni obrasci, obrasci za rezervaciju, obrasci za anketiranje, obrasci za prijavu itd., WPForms je najbolje rješenje za vaše potrebe.

Započnite danas s WPFormsima.

Želite li umjesto toga započeti s besplatnom verzijom? Probati WPForms Lite.

7. WP Kalendar rezervacija Wachipi

wp kalendar rezervacija

WP Booking Calendar vrhunski je WordPress dodatak koji pretvara vašu WordPress web stranicu u moćan sustav rezervacija. Možete promovirati mnoge usluge na svojoj web stranici i s lakoćom prihvaćati online rezervacije. Kupci mogu pregledati vaš kalendar rezervacija putem interneta prije zakazivanja sastanka.

I vi i vaš kupac će biti obaviješteni nakon što je izvršena rezervacija.

Dodatak WP Booking Calendar kompatibilan je i sa WPML-om pa možete izgraditi višejezični sustav rezervacija.

Izravno s vaše WordPress nadzorne ploče možete upravljati kalendarom rezervacija, rezervacijama, obrascima i e-mailovima.

Iako nije toliko bogat značajkama kao Bookly, dovoljno je dobar za rješavanje osnovnih potreba upravljanja rezervacijama.

Počnite već danas s Wachipi kalendarom WP Booking.

Koji dodatak za rezervaciju WordPressa trebate koristiti?

Nakon naše usporedbe, otkrili smo da je BirchPress najbolji dodatak za rezervaciju termina za WordPress putem interneta jer sadrži sve značajke neophodne za upravljanje rezervacijom termina za vaše usluge. Bez obzira koje usluge nudite, dodatak je opremljen robusnim nizom funkcija za upravljanje sastancima putem interneta i razvijajte svoje poslovanje.

Za osnovni dodatak za rezervaciju možete koristiti WPForms koji je ujedno i najbolje ocijenjeni graditelj WordPress obrazaca na tržištu.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolji dodatak za rezervaciju WordPress-a za svoje potrebe.

Želite li prevesti i web mjesto za online rezervaciju? Zatim pogledajte našu usporedbu najboljih dodataka za WordPress prijevod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map