7 najboljih WordPress YouTube galerija video dodataka za povećanje pogleda

dodaci za video galeriju


Tražite li dodatak YouTube video galerije za svoju web stranicu? Prema zadanom dodavanje YouTube videozapisa u vaš blog post je jednostavno kao kopiranje URL-a videa.

Ali kada želite dodati više videozapisa na jednu stranicu ili post, možda ćete ih htjeti organizirati u obliku galerije. Tu se pojavljuje dodatak WordPress video galerije. Ovi dodaci vam pomažu da uredno prikažete svoje videozapise u obliku galerije bez pisanja jednog retka koda i ne ugrožavaju brzinu učitavanja..

U ovom smo članku naveli neke od najboljih dodataka WordPress YouTube galerije koji će vam omogućiti da u nekoliko minuta dodate prekrasne video galerije na svoje web mjesto. Svi dodaci navedeni u nastavku su vrlo jednostavni za rukovanje i nude izvrsne značajke. No prije nego što razmotrimo ove dodatke, shvatimo na koji način dodatak za video galeriju može biti od pomoći vašoj web lokaciji.

1. Galerija Envira

Envira-galerija

Envira Gallery jedan je od najpopularnijih dodataka slika i videozapisa koji omogućava prikazivanje YouTube videozapisa u obliku galerije. Dolazi s robusnim alatom za pravljenje i povlačenjem, što vam olakšava izgradnju WordPress galerije. Sa svojim unaprijed izgrađenim predlošcima možete brzo prilagoditi svoje galerije i pružiti im savršen izgled kakav zaslužuje.

Da biste svoje galerije učinili privlačnijima, možete dodati opciju prezentacije ili omogućiti način rada s cijelim zaslonom. Uz Envira je umetanje videozapisa s YouTubea, Vimea, Wistia itd. Super jednostavno. Možete dodati i gumb za dijeljenje kako bi vaši korisnici mogli dijeliti vaše videozapise s obitelji i prijateljima na društvenim mrežama. Uz mnoge druge nevjerojatne značajke, Envira je jedna od najboljih opcija za koje možete ići.

2. uTubeVideo Galerija

dodatak za video galeriju uTube

uTubeVideo Galerija je još jedan sjajan dodatak za WordPress YouTube koji vam omogućuje dodavanje YouTube videozapisa u obliku galerije unutar vašeg WordPress web mjesta.

Dodatak ima nekoliko opcija za prilagođavanje videozapisa. Na primjer, možete dodati traku napretka da vaši korisnici znaju kada se videozapisi završavaju, dodati početnu razlučivost videozapisa, postaviti veličinu videoplayera itd. Dodatak nudi ugrađenu podršku za YouTube i Vimeo. Tako da je jednostavno umetnuti videozapise s ove dvije platforme.

3. YourChannel

mojKanal

mojKanal je još jedan sjajan dodatak za WordPress YouTube galeriju koji omogućuje korisnicima da gledaju vaše YouTube videozapise izravno s vaše web stranice. Sve što trebate učiniti je unijeti svoje korisničko ime i ID kanala na YouTubeu i odmah će postaviti video galeriju za vas na vašoj web stranici. Svoje videozapise možete reproducirati bilo unutar vašeg posta ili u obliku okvira.

Da biste svoje videozapise učinili privlačnijima, upotrijebite jednu od 7 prekrasnih sličica koje nudi. Ako želite, možete dodati i mogućnost glatkog prijelaza. Dodatak je spreman za prijevod, a podržava i RTL. Sustav predmemorije pomaže da se vaši videozapisi brže učitavaju kako ne biste trebali praviti kompromise u vezi s izvedbom web lokacije.

4. Youtube galerija

Galerija YouTube

Galerija YouTube je još jedan nevjerojatan dodatak YouTube galerije koji vam omogućuje prikazivanje svih svojih YouTube videozapisa u obliku rešetke ili galerije izravno unutar vaše web stranice. Ne morate ništa učiniti da biste umetnuli ove videozapise. Samo unesite svoj YouTube video ID i video stranica će se automatski stvoriti za vas. Tada možete raditi i na dimenzijama sličica videozapisa. Na primjer, umjesto zadanog omjera 16: 9, možete postaviti omjer 4: 3 ako želite.

Ako svoje videozapise prikazujete u obliku mreže, možete dodati do 4 različita stupca. Na svakoj se stranici prikazuje 8 videozapisa, ali također možete prilagoditi broj prikazanih videozapisa. Dodatak je osjetljiv, što znači da vaša web stranica dobro funkcionira na radnoj površini, tabletu i mobilnim uređajima. Ako se vaša galerija gleda na telefonu, navigacija sličicama zamjenjuje se s dvije velike veličine Prethodna i Sljedeći ikone.

5. Galerija fotografija od 10Web

Galerija fotografija od 10Web

S FOTOGALERIJA, ne morate provesti sate radeći na svojim fotogalerijama. Za nekoliko minuta možete imati prekrasnu i pokretnu galeriju slika i videozapisa. Te galerije izgledaju zapanjujuće na svim uređajima, tako da nikada nećete morati brinuti o njenom izgledu.

Fotogalerija je integrirana s dodacima za e-trgovinu i pristupnicima za plaćanje poput PayPal-a i Stripe-a. To vam olakšava prodaju proizvoda ili usluga ako želite, izravno iz vaših videozapisa. Također imate potpunu fleksibilnost u pogledu dizajna svojih galerija. Možete ga stil točno onako kako želite sa svim mogućnostima prilagodbe.

6. Video Galerija – YouTube Galerija

Video Galerija - Galerija YouTube

Video galerija je još jedan nevjerojatan dodatak za WordPress YouTube video galeriju koji vam olakšava stvaranje video galerije bez pisanja ijednog retka koda. Ako želite svoje videozapise prikazati na uredan i jasan način, tada je Video Gallery dodatak koji vam je potreban. Nudi jednostavan uređivač koji olakšava i brzo stvara vaše galerije. Također možete odabrati između 9 različitih izgleda galerije, dodati lebdeće efekte, dodati zumiranje i još mnogo toga.

Dodatak ima ugrađenu podršku za Vimeo, YouTube, Wistia i MP4. Ovisno o vašim zahtjevima, svoje videozapise možete jednostavno dodati s bilo koje od ovih platformi. Također možete preuzeti kontrolu nad opisom boje, veličine i poravnanja teksta.

7. WP YouTube Galerija

dodaci za video galeriju youtube

S WP YouTube, možete stvoriti neke od najatraktivnijih video galerija u roku od nekoliko minuta. Tada ga možete prilagoditi kako želite. Omogućuje vam dodavanje naslova i definiranje ograničenja sadržaja. Čak imate mogućnost sakriti naslov, onemogućiti povezane videozapise i još mnogo toga.

Znaci to je to. Ovo su neki od najboljih dodataka WordPress YouTube video galerije koje biste svakako trebali isprobati. Nadamo se da ste ovaj članak smatrali korisnim. Možda biste također željeli znati kako stvoriti galeriju slika u WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map