8 najboljih dodataka za Google Maps (u usporedbi i recenziji)

Dodaci Google karata


Tražite brzi način za prikaz lokacije vašeg poslovanja na vašoj web stranici WordPress? Bez sumnje, korištenje dodatka Google Maps najjednostavniji je način prikazivanja lokacije vaše tvrtke na vašoj web lokaciji.

U ovom ćemo članku govoriti o nekim najboljim dodacima Google Maps na tržištu. Ali prije toga, pogledajmo kako možete imati koristi od dodatka Google Maps na svojoj web lokaciji.

1. Izrađivač karata

Maps Marker Pro, dodatak za Google Maps

Maps Marker nevjerojatan je dodatak Google Maps za WordPress koji nudi najjednostavniji način dodavanja lokacije tvrtke na web mjesto. Njegovo sjajno upravljanje geo-sadržajem za WordPress omogućuje vam dodavanje jedne ili više karata zajedno, ovisno o vašem zahtjevu. Sa svojim pametnim davateljima usluga geokodiranja bez ključa, poput Algolia Places, čak ni ne morate koristiti API ključ za mapiranje.

Kako biste olakšali pronalaženje svoje lokacije za svoje posjetitelje, možete koristiti njezinu značajku praćenja GPX-a. Na taj način možete prikazati svoje rute s neobaveznim metapodacima kao što su udaljenost od trenutne lokacije vašeg korisnika, trajanje potrebno za postizanje odredišta, tempo ili nadmorska visina vaše lokacije itd..

2. WP Google Maps Pro

WP Google Maps Pro još je jedan razumljiv i sveobuhvatan WordPress Google Maps dodatak koji može biti izvrsno rješenje za mapiranje za vaše poslovanje. Pomoću ovog dodatka možete stvoriti neograničene karte za vaše web mjesto bez kodiranja niti jednog retka. Jednostavno morate dodati kratki kôd koji generira i to ste gotovi.

Sve karte stvorene pomoću WP Google Maps super su osjetljive, što znači da izgledaju izvrsno na bilo kojem uređaju. Na svoje karte možete dodati i animacije ako ih želite učiniti privlačnijima. Dodatak podržava više jezika, tako da je i vaše karte lako lokalizirati. Ovaj dodatak je također kompatibilan s mnogim drugim naprednim dodacima i uslugama poput Cloudflare.

3. Zemljovidi heroja

dodatak za Google Maps

Hero Maps još je jedan nevjerojatan dodatak Google Maps za WordPress koji vam omogućuje generiranje karte u bilo kojem trenutku. Ovaj dodatak nudi nevjerojatne mogućnosti prilagođavanja tako da lako možete izgledati upravo onako kako želite. Zahvaljujući konstrukciji za povlačenje i spuštanje dizajniranje karte vrlo je jednostavno. Možete i prebaciti pozadinu na ekran pune širine radi jednostavnije uporabe.

Nudi nekoliko različitih markera i boja za izbor. Na izlaznoj mapi možete čak i filtriranje pomoću kartica. To vam omogućuje prikaz više karata odjednom. Također nudi nekoliko boja kože i možete odabrati onu koja vam se najviše sviđa.

4. Karta napretka

dodatak za Google Maps

Mapa Progress olakšava vam popis preduzeća u Google kartama s nekoliko klikova nakon instalacije dodatka. Bez obzira na to koji posao obavljate, pomoću Progress Map karte možete lako navesti na svojoj web stranici WordPress. Nudi više od 70 različitih stilova karte spremnih za upotrebu. Možete dodati i svoj vlastiti prilagođeni stil karte ako imate bolji dizajn.

Možete omogućiti posjetiteljima vaše web stranice da automatski utvrde geolokaciju vašeg poslovanja. Da biste učinili prilagođenim korisnicima, imate mogućnost upravljanja i prilagođavanja svih elemenata korisničkog sučelja Google Maps, kao što su kontrola zumiranja, kontrola vrste karte itd..

5. WP Google Map

WP Google Map

WP Google Map je besplatni WordPress dodatak koji vam omogućuje stvaranje različitih prečica Google Maps. Pomoću ovih kratkih kodova možete prikazati responzivne Google karte na stranicama web lokacije, widgeta i prilagođenih predložaka. Pomoću ovog dodatka možete na svojim mapama prikazati i prilagođene markere i na njih dodati veze koje prikazuju poruku nakon što se klikne.

Također možete odlučiti središnju širinu i duljinu za svaku svoju kartu zasebno i urediti ili izbrisati funkcionalnosti karte s nekoliko klikova. Da biste svojim korisnicima olakšali korištenje, možete omogućiti opciju prikazivanja prometnih uvjeta i slojeva u stvarnom vremenu pomoću slojeva.

6. Maps Widget za Google Map

dodatak za Google Maps

Widget Maps za Google karte je super brz i brzi WordPress dodatak koji nudi sjajne mogućnosti za prikaz vaše karte. To može biti karta puta, satelitska karta, karta terena, hibridna karta ili čak odabir prilagođene vrste karata. Da biste izgledali zapanjujuće, imate i nekoliko mogućnosti živih boja.

Dodatak je vrlo fleksibilan u pogledu prilagodbe, tako da možete imati potpunu kontrolu nad načinom na koji se pojavljuje. Možete odabrati format slike, ikonu prikvačivanja karte, položaj vaših tekstova itd. I učiniti da izgleda točno onako kako želite. Uz nekoliko drugih naprednih značajki, ovaj je dodatak nevjerojatan kada je u pitanju korištenje dodatka Google Maps na vašoj web lokaciji.

7. WP Google Maps

WP dodatak Google Maps

Ako želite dodati prilagođene google karte na svoju web lokaciju, onda ništa ne može biti bolje od WP Google Maps. To je super fleksibilan i potpuno prilagodljiv dodatak koji automatski identificira vašu lokaciju na Google kartama. Također možete lako dodati različite razine zumiranja koje su ocijenjene od 1 do 5 kako bi korisnici lakše uočili vašu lokaciju.

Dodatak je kompatibilan s nekoliko drugih naprednih dodataka i izgleda zapanjujuće na uređajima različitih veličina zaslona. Omogućuje vam i dodavanje kratkog koda za dodavanje karata gdje god želite. Može biti na vašim stranicama, jednoj stranici, pojedinačnom postu, bočnoj traci, podnožju itd.

8. Google Maps CP

CP za Google Maps

S CP za Google Maps, na svoje web mjesto možete umetnuti Google karte na bilo kojem mjestu. To može biti unutar posta ili u WordPress predlošku koji prikazuje više postova.

Google karte umetnute u predložak s više postova mogu sadržavati nekoliko markera iz različitih postova s ​​pripadajućim podacima o geolokaciji. Ako pokažete miš preko tih markera, automatski će se istaknuti post kojem pripadaju. Također možete koristiti širok spektar mogućnosti podešavanja da biste ga učinili svestranijim i prilagodljivijim. Ovaj dodatak je potpuno reagiran i potpuno je prilagodljiv, tako da ćete ga imati sjajno vrijeme za dodavanje karata.

Znaci to je to. Ovo su neki od nevjerojatnih dodataka Google Maps za koje se možete odlučiti za popis lokacija vaše tvrtke na vašoj web lokaciji. Možda biste željeli pogledati i naš kompletni pregled alata za izgradnju Google Maps Builder-a.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map