8 najboljih prilagođenih dodataka za pogreške WordPress 404 (2020)

Najbolji dodatak za pogrešku u programu WordPress 404


Želite stvoriti prilagođenu stranicu pogreške WordPress 404?

Stranica pogreške 404 pojavljuje se kada pokušate posjetiti web stranicu koja nije dostupna.

Zadana stranica pogreške 404 izgleda dosadno pa je bolje da prilagodite ovu stranicu kako biste poboljšali korisničko iskustvo. Osim toga, morat ćete osigurati i pravilno postavljanje preusmjeravanja stranica za sve izbrisane stranice, samo tako da možete smanjiti broj od 404 pogreške na web mjestu.

Najbolji dodaci za pogreške Error WordPress 404

Bez obzira želite li stvoriti prilagođenu stranicu 404 ili postaviti ispravno preusmjeravanje, trebat će vam prilagođeni dodatak na stranici pogreške 404. Pogledajmo neke od najboljih dodataka na stranici 404 za WordPress

1. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder je najpopularniji dodatak za izgradnju i prebacivanje stranice WordPress. Dolazi s ugrađenim predloškom stranice pogreške 404 koji možete prilagoditi pomoću alata za izradu stranica.

Prema zadanom, predložak stranice pogreške 404 uključuje glavni naslov, podnaslov, tekst i gumb poziva na radnju. Informacije na stranici možete prilagoditi kako želite.

Pogreška Beaver Builder 404

Beaver Builder vam olakšava prilagodbu predloška stranice s pogreškama s pročelja. Možete upotrijebiti njegovu točku i kliknite alate kako biste dodali korisne detalje na stranicu s pogreškama.

2. Divi

Divi Tema

Divi Builder ima potpuno prilagodljiv predložak stranice s pogreškama 404 koji možete koristiti za uključivanje korisnika i smanjenje stope napuštanja početne stranice.

To je dodatak koji savršeno funkcionira s bilo kojom temom.

Predložak stranice Divi 404

Možete upotrijebiti alat za izradu stranica Divi da biste promijenili predložak stranice pogreške 404. Možete jednostavno prilagoditi font, boju, pozadinu, razmake, obrube stranice i još mnogo toga.

Sadržaj stranice pogreške 404 možete lako prilagoditi, pa čak i dodati obrazac za pretplatu na bilten i gumbe za poziv na radnju.

3. Astra

Stranica Astra 404

Astra je brza i lagana višenamjenska tema programa WordPress. Nudi premium predložak stranice s pogreškom 404 koji će automatski zamijeniti zadani sadržaj stranice s pogreškama 404.

Za upotrebu predloška stranice pogreške 404 morat ćete instalirati i aktivirati dodatak Astra Pro Addon na svojoj web stranici WordPress. Postavke za ovaj predložak bit će dostupne u vašem administratoru za WordPress pod prilagođenim izgledima.

Stranica pogreške Astre 404

Astra također neprimjetno surađuje s bilo kojim graditeljem stranice WordPressa. Omogućuje vam da onemogućite primarno zaglavlje i podnožje web stranice kako bi korisnicima prikazali korisni sadržaj.

4. Upravitelj za preusmjeravanje

Yoast preusmjeravanje

Redirection Manager koristan je WordPress dodatak koji vam omogućuje jednostavno dodavanje preusmjeravanja stranica na vaše web mjesto. Izdali su ga isti ljudi iza popularnog WordPress SEO dodatka, Yoast.

Kad god izbrišete web stranicu, dodatak će vas tražiti da postavite preusmjeravanje.

Dodatak odlično funkcionira s Google Search Console i omogućava vam brzo popravljanje pogrešaka na web mjestu.

5. Preusmjeravanje

preusmjeravanje

preusmjeravanje je besplatni WordPress dodatak za upravljanje i ispravljanje pogrešaka na vašoj web stranici. Prati vaše pogreške 404 i traži od vas da postavite pravilno preusmjeravanje.

Možete vidjeti dnevnik grešaka za praćenje svih preusmjeravanja u WordPressu. Izvozite zapisnike o pogreškama i izvješća za daljnju analizu.

6. 404 do 301

404 do 301

404 do 301 pametni je dodatak za optimizaciju pogreške WordPress 404. Omogućuje vam preusmjeravanje korisnika s stranice pogreške 404 na druge web stranice i prilagođene veze.

Najbolji dio je što s ovim dodatkom možete postaviti upozorenja putem e-pošte kad god se korisnici nađu na stranici s pogreškom 404. Na ovaj način možete pravovremeno poduzimati mjere kako biste ispravili stranicu s pogreškama.

7. 301 Preusmjeravanja

301 Preusmjeravanja

301 Preusmjeravanja je dodatak za preusmjeravanje WordPress-a za dodavanje 301 i 302 preusmjeravanja na vaše stranice s pogreškama 404. Korisnici možete preusmjeriti na stranice, postove, prilagođene veze i stranice arhiva.

Dodatak prikazuje potpuni uvid u preusmjeravanja i omogućuje vam brzo praćenje stranica s pogreškama. Pomoću ovog dodatka možete angažirati korisnike čak i ako oni sleću na tupu stranicu s pogreškama 404.

8. Dodatak za SEO preusmjeravanje

SEO dodatak za preusmjeravanje

SEO dodatak za preusmjeravanje pomaže da lako popravite 404 stranice pogrešaka s Google Search Console. Omogućuje vam dodavanje 301 preusmjeravanja na nedostupnim stranicama kako bi korisnici mogli vidjeti drugi sadržaj na vašoj web lokaciji.

Povrh toga, ispravlja pogreške pretraživanja i indeksiranja (404) & soft 404) u Google Search Console, tako da možete biti sigurni da za izbrisane stranice ne kažnjavate.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete neke od najboljih stranica o pogreškama WordPress 404. Možda ćete također htjeti provjeriti naš vodič o tome kako ispraviti pogrešku pri uspostavljanju veze s bazom podataka u WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map