8 najboljih WordPress dodataka za preusmjeravanje u usporedbi (2020)

Najbolji dodaci za preusmjeravanje programa WordPress za upravljanje preusmjeravanjem


Tražite li najbolje WordPress dodatke za preusmjeravanje?

Pomoću dodataka za preusmjeravanje WordPressa lako je kreirati preusmjeravanja sa svoje WordPress nadzorne ploče bez potrebe za znanjem za kodiranje ili FTP pristupom.

U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih dodataka za preusmjeravanje WordPress-a za upravljanje preusmjeravanjima vaše web stranice..

Odabir najboljeg dodatka za preusmjeravanje WordPressa

WordPress spremište nudi nekoliko dodataka za upravljanje preusmjeravanjima na vašoj web stranici. Svaki od tih dodataka nudi različite setove i postavke značajki, ovisno o vrsti preusmjeravanja koju želite implementirati na vašem web mjestu.

Evo popisa nekih uobičajenih značajki koje ćete vidjeti u dodatku za preusmjeravanje WordPressa:

 • Jednostavno preusmjeravanje 301
 • Pratite 404 pogreške
 • Postavite prilagođeni odredišni URL

Za dodatne preporuke dodataka pogledajte glavne WordPress dodatke koje morate koristiti na svojoj web stranici.

Pogledajmo naš stručni odabir najboljih dodataka za preusmjeravanje WordPress-a za upravljanje preusmjeravanjima vaše web stranice.

1. Upravitelj preusmjeravanja

Yoast preusmjeravanje

Redirect Manager popularan je dodatak za preusmjeravanje programa WordPress tvrtke Yoast SEO Premium. Omogućuje vam jednostavno preusmjeravanje stranica unutar vaše WordPress web stranice. Nakon što aktivirate ovaj dodatak, dodatak će vas zatražiti da se preusmjerite na drugi URL svaki put kad izbrišete stranicu ili post sa svoje web stranice..

Potpuno je integriran s Google Search Console-om koji vam omogućava brzo i lako ispravljanje pogrešaka pretraživanja. Redirect Manager nudi više vrsta modula za preusmjeravanje, uključujući 301 stalni, 302 pronađeni, 307 privremeni, 410 izbrisani sadržaj i 451 sadržaj nedostupan iz pravnih razloga.

Njihova opsežna dokumentacija pomaže vam shvatiti koju vrstu preusmjeravanja trebate odabrati prilikom brisanja stranice.

Cijena: Dolazi kao dodatak za Yoast SEO Premium WordPress dodatak. Početni trošak iznosi 89 USD po web mjestu s jednogodišnjom podrškom i ažuriranjima.

2. Preusmjeravanje

preusmjeravanje

preusmjeravanje je popularan dodatak za upravljanje preusmjeravanjem WordPress. Pomaže vam u smanjenju pogrešaka na vašoj web lokaciji s jednostavnim opcijama preusmjeravanja. Omogućuje uvjetna preusmjeravanja s desecima mogućnosti kao što je preusmjeravanje statusa prijave, preusmjeravanje sposobnosti uloga, preusmjeravanje IP adrese, preusmjeravanje poslužitelja, preusmjeravanje vrste stranice i još mnogo toga.

Prati sve greške 404 i omogućuje vam ažuriranje preusmjeravanja prema vašim potrebama. Pogreškama u grupi možete upravljati i skupno ih preusmjeriti. Dodatak za preusmjeravanje ima snažnu opciju zapisivanja koja vam omogućuje praćenje svih preusmjeravanja, pogrešaka i korisničkih podataka. Te se evidencije mogu izvoziti za vanjsku istragu.

Cijena: BESPLATNO (bez premium verzije)

3. Jednostavno 301 preusmjeravanje

Jednostavno 301 preusmjeravanje

Jednostavno 301 preusmjeravanje je moćan dodatak za preusmjeravanje WordPress 301. Omogućuje vam dodavanje trajnih preusmjeravanja sa izbrisanih stranica na postojeći URL.

Jednostavno možete postaviti 301 preusmjeravanje sa starih stranica na nove stranice, što je korisno tijekom procesa migracije web mjesta. Čak i kad se stara struktura URL-a ne podudara s novim trajnim vezama, dodatak osigurava da vaše veze neometano prolaze..

Cijena: BESPLATNO

4. 404 do 301

404 do 301

404 do 301 jednostavan je dodatak za preusmjeravanje WordPressa. Omogućuje vam preusmjeravanje stranica s 404 pogreške na bilo koju stranicu web stranice ili prilagođenu vezu. Možete odabrati između više vrsta preusmjeravanja (301, 302, 307) za korištenje na vašoj web stranici.

Pruža vam mogućnost praćenja i evidentiranja svih pogrešaka. Također možete omogućiti obavijesti putem e-pošte o svih 404 pogreške.

Cijena: BESPLATNO

5. 301 Preusmjeravanja

301 Preusmjeravanja

301 Preusmjeravanja je besplatni dodatak za preusmjeravanje WordPressa. Omogućuje vam stvaranje 301 i 302 preusmjeravanja na vašoj web stranici. Dodatak je koristan kada ažurirate sadržaj i istječete zastarjele stranice. 301 Preusmjeravanje vam pomaže da preusmjerite korisnike na stranice, postove, prilagođene vrste postova, arhive i druge stranice.

Pored toga, možete postaviti i prilagođeni odredišni URL za preusmjeravanje korisnika s 404 stranice pogreške. Pomoću značajke statistike preusmjeravanja možete shvatiti koliko se preusmjeravanje koristi.

Cijena: BESPLATNO

6. Menadžer sigurnih preusmjeravanja

Menadžer sigurnih preusmjeravanja

Menadžer sigurnih preusmjeravanja je dodatak za upravitelj preusmjeravanja WordPress HTTP. Omogućuje vam jednostavne postavke za preusmjeravanje na vašoj WordPress nadzornoj ploči. Možete izraditi prilagođena pravila za preusmjeravanje i sami odabrati vrstu preusmjeravanja. Dodatak se jednostavno postavlja i podržava WordPress multisite mrežu.

Cijena: BESPLATNO

7. Dodatak za SEO preusmjeravanje

SEO dodatak za preusmjeravanje

SEO preusmjeravanje je moćan dodatak za preusmjeravanje WordPressa. Omogućuje vam jednostavno dodavanje i upravljanje 301 preusmjeravanjem na vašoj web stranici WordPress. Dodatak vam pomaže pronaći i ispraviti pogreške 404 i soft 404 integrirajući se u Google Search Console.

Dodatak za SEO preusmjeravanje automatski dodaje preusmjeravanje 301 na post kada promijenite URL. Ima naprednu upravljačku ploču za preusmjeravanje mapa, pregled zapisa, dodavanje regularnih izraza, odabir načina preusmjeravanja i još mnogo toga.

Cijena: BESPLATNO

8. Preusmjeravanje stranica privitka

Preusmjeravanje stranica privitka

Preusmjeravanje stranica privitka je dodatak za preusmjeravanje WordPress na temelju scenarija. Nema stranicu s postavkama i savršeno funkcionira u tri uvjeta.

Kad vaši korisnici posjete stranicu s privitkom i,

 • dostupna je roditeljska stranica, dodatak dodaje preusmjeravanje 301 za automatsko prenošenje korisnika na roditeljsku stranicu.
 • roditeljski se post briše iz smeća, a dodatak će korisnike preusmjeriti na početnu stranicu s preusmjeravanjem 302.
 • roditeljska stranica nalazi se u smeću, tako da dodatak vraća kod pogreške 404 kako bi se spriječila beskrajna petlja za preusmjeravanje..

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao u pronalaženju najboljih dodataka za preusmjeravanje WordPress-a za upravljanje preusmjeravanjima vaše web stranice. Možda ćete također htjeti provjeriti najbolje dodatke za WordPress traku s obavijestima da biste poboljšali angažman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map