8 najboljih WordPress FAQ dodataka u usporedbi i recenziji (2020)

najbolji WordPress faq dodaci


Jeste li primali e-poruke od svojih posjetitelja koji su vam postavljali isto pitanje o svojim proizvodima, na koje ste već odgovarali? Pa, zabavno je odgovarati na upite vašeg klijenta i očistiti njihove sumnje. Ali može biti zastrašujuće kad vam ista pitanja postavljaju više puta.

Pametno rješenje za rješavanje ovog problema je imati odjeljak s FAQ-om na vašoj web stranici. Na taj način možete popisati najčešće postavljana pitanja, odgovoriti na sva njihova pitanja i prikazati ih na svojoj web stranici za svoje posjetitelje.

Ako posjetitelji imaju bilo kakvih dvojbi, posjetitelji se mogu obratiti odjeljku s FAQ-om. Štoviše, više nećete morati ponavljati i odgovarati na ista pitanja.

I što bi moglo biti bolje od korištenja dodatka za FAQ za to? U ovom ćemo vam članku reći 8 najboljih FAQ dodataka što će vam omogućiti da stvorite odjeljak s FAQ-om za svoju tvrtku.

1. Heroic WordPress Često postavljani dodatak

HeroThemes, dodaci FAQ

Heroic WordPress FAQ-a Plugin je jedan od najprimjerenijih dodataka s lijepim dizajnom i prekrasnom pozadinom. Ovim dodatkom možete stvoriti često postavljana pitanja i pitanja onako kako želite. Ne zahtijeva nikakvo kodiranje.

S ovim dodatkom lako je prilagoditi svoja često postavljana pitanja zahvaljujući sagrađivaču s povlačenjem i ispuštanjem. Najbolje je što podržava slike, videozapise i animacije. Vizualni materijali mogu učiniti vaše stvari jasnijim za vaše posjetitelje. Dodatak uključuje 5 unaprijed definiranih stilova FAQ, razne izbore ikona i vizualni uređivač koji nudi ugodno iskustvo uređivanja.

Konfigurator FAQ otvara mogućnost dodavanja FAQ-a gdje god želite na web mjestu. Da biste uskladili izgled vaše web stranice, možete koristiti njene nevjerojatne mogućnosti prilagođavanja.

2. Fancy FAQ – Dodatak za WordPress FAQ

Fancy FAQs, FAQ dodaci

Fancy FAQ je sjajan dodatak koji pojednostavljuje postupak dodavanja odjeljka FAQ na vašu WordPress web stranicu. Dodatak je cjelovito rješenje za odgovore posjetiteljima na sve moguće upite o vašim proizvodima i uslugama.

Prilagođena vrsta posta s taksonomijom kategorija olakšava vam da jednostavno integrirate često postavljana pitanja. Nakon što dodate svoja često postavljana pitanja, možete ih prikazati bilo gdje na svojoj web stranici. To se može nalaziti na određenoj stranici, postu ili widgetu. To se može učiniti pomoću kratkog koda koji vam je pružio dodatak.

Ovaj dodatak također podržava niz popularnih dodataka, uključujući WooCommerce. Ako je vaša web lokacija e-trgovina, i dalje ćete moći nuditi svoje proizvode i usluge bez gnjavaže.

3. Dodatak FAQ WordPress-a za Tribunal

Često postavljani dodaci, dodatak Često postavljana pitanja Tribunala

Najčešća pitanja o Tribunalu WordPressu su robusna WordPress rješenja koja su izgrađena s potpuno opremljenom administrativnom nadzornom pločom odakle možete upravljati svojim najčešćim pitanjima. Vrlo je fleksibilan u smislu što vam omogućuje podešavanje postavki dodataka i prilagođavanje prema vašim potrebama.

Vaši korisnici mogu imati čistu pročelju odakle mogu lako pregledavati pitanja. Obrazac pretraživanja integriran s dodatkom omogućuje vašim korisnicima da pretraže preciznije, a da ne troše vrijeme.

Kako biste svojim FAQ-om više pomogli korisnicima, pitanja možete prihvaćati putem web obrasca. To mogu učiniti bilo registracijom i prijavom na web stranicu ili izravno s samog frontenda. Imate ovlast odabrati opciju na koji način će posjetitelji poslati pitanje.

4. WooCommerce Vodič za pitanja o proizvodima

WooCommerce FAQ Manager, dodaci za FAQ

WooCommerce FAQ Manager je cjelovito rješenje za dodavanje FAQ-a na vašu web lokaciju eCommerce. Pomoću ovog dodatka možete dodati često postavljana pitanja na svaki proizvod na vašoj web lokaciji posebno. Najbolje je to što ne možete ograničiti broj često postavljanih pitanja.

Često postavljana pitanja (FAQ) možete sortirati bilo kojim redoslijedom i povlačenjem. Možete koristiti i 7 prekrasnih unaprijed izgrađenih tema sa odjeljkom za izradu prilagođenih tema za svaku. Dakle, ako vam se ne sviđa određena boja ili font itd., Samo nastavite i promijenite je.

5. FAQ WD od Web-Dorado

Web Dorado, dodaci za FAQ

FAQ WD by Web-Dorado još je jedan nevjerojatan dodatak FAQ koji biste mogli provjeriti. To je bogat i vrlo jednostavan SEO dodatak koji vam omogućuje jednostavno dodavanje FAQ-a na svoju web stranicu. Možete čak kategorizirati svoja pitanja tako da ih posjetitelji lakše pronađu.

Kada vaši posjetitelji upišu pitanje, odgovori će biti predstavljeni u pravilnom harmonijskom prikazu, a korisnici mogu kliknuti na njih kako bi pročitali odgovore. Dodatak podržava neograničen broj kategorija. Pomoću odjeljka Narudžba također možete promijeniti redoslijed svojih pitanja. Odjeljak za narudžbu dolazi s funkcionalnošću povlačenja i ispuštanja pa se naručivanje i preuređivanje čini vrlo jednostavno.

U svoja često postavljana pitanja možete dodati gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama, dopustiti ljudima da dodaju komentar i učiniti još mnogo toga. Dodatak nudi i veliku podršku. Prekrasne teme koje dolaze s dodatkom zaista mogu učiniti da vaša često postavljana pitanja izgledaju sjajno.

6. Često postavljana pitanja o harmoniji WordPress dodatak

Često postavljana pitanja o harmoniji, čepovi FAQ

Često postavljana pitanja o harmoniji WordPress Plugin je savršeno rješenje za dodavanje FAQ-a na vašu web stranicu u stilu. Bez obzira želite li ih u harmoniji, popisu ili blok stilu, ovaj dodatak ima sve mogućnosti za vas. Sve što trebate učiniti je instalirati, aktivirati i jednostavno započeti koristiti dodatak na vašoj web stranici.

Super je fleksibilan, tako da možete dodati prilagođeni stil u svoja često postavljana pitanja. Izmjenom boje, fonta, ikona, obruba i još mnogo toga imat ćete puno mogućnosti kako biste izgledali različito. Također možete omogućiti opciju prijevoda.

Dodatak nudi potpunu podršku tijekom radnog dana i obuhvaća instalaciju i postavljanje, značajke proizvoda i ispravljanje pogrešaka.

7. Arconix FAQ – Tyche Softwares

uključiti

Arconix FAQ je besplatni dodatak FAQ-a koji vam omogućuje dodavanje elegantnog odjeljka s FAQ-om na vaše web mjesto. Možete ih koristiti da biste ih prikazali bilo gdje na web mjestu. Možete ih sakriti ili prikazati i pomoću animirane, preklopke JQuery ili okvira s harmonikom.

Omogućuje vam i prikazivanje pitanja i odgovora u skupinama označavanjem u vrijeme njihovog stvaranja. Također možete omogućiti potvrdni okvir koji vam omogućuje dodavanje FAQ-a na vrh s uključenom vezom.

Dodatak je jednostavan za korištenje i prilagođavanje, a već ima više od 10 000 aktivnih preuzimanja. Stoga sada provjerite ovaj dodatak i dodajte prekrasan odjeljak s FAQ-om na svoju web stranicu.

8. Krajnji FAQ

Krajnja često postavljana pitanja

Ultimate FAQ dodatak nevjerojatan je WordPress dodatak koji pojednostavljuje postupak dodavanja FAQ-a na vašu web stranicu. Od dodavanja neograničenih kategorija do stvaranja neograničenih oznaka, ovaj dodatak omogućuje vam stvaranje odličnog odjeljka s FAQ-om za vaše web mjesto.

Da biste olakšali svoje korisnike, možete upotrijebiti obrazac za pretraživanje AJAX FAQ i omogućiti preciznije pretraživanje na vašoj web stranici. Izgled harmonike koji se isporučuje s ovim dodatkom omogućava vam da svoje pitanje i odgovore prezentirate sa stilom. Možete stvoriti korisnički priručnik i čak omogućiti ljudima da preuzmu vaše pitanje i odgovore u PDF formatu.

Dodatak također omogućuje oblikovanje FAQ-a. Možete koristiti CSS da bi vaš odjeljak izgledao više stilski i privlačno.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete neke od najboljih dodataka za WordPress FAQ. Ako želite, možete pogledati ovaj vodič na Kako dodati često postavljana pitanja – odjeljak Često postavljana pitanja u programu WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map