9 najboljih dodataka za postavljanje vaše web stranice WordPress (u usporedbi)

najbolji dodaci za postavljanje


Tražite li dobar dodatak za postavljanje testiranja svojih eksperimenata prije nego što počnemo s radom?

Umještanje je replika vaše web stranice na kojoj možete eksperimentirati s novim značajkama, dodacima i ažuriranjima prije nego što ih prebacite na svoju web stranicu uživo. Na taj način možete pronaći i ispraviti bugove bez brige oko probijanja web lokacije uživo i gubitka prometa.

No, prije nego što uđete i počnete koristiti dodatak za postavljanje programa WordPress, dvaput provjerite kod svog davatelja usluga hostinga i provjerite nude li oni značajku web mjesta za priređivanje.

To je zato što će dodatak za postavljanje imati samo ograničenu kontrolu nad vašim hosting poslužiteljem, tako da postoji vjerojatnost da vam neće dati najbolje moguće rezultate. Povrh toga, neki dodaci drže vašu web stranicu za postavljanje na vlastitom poslužitelju. Ako ste zabrinuti za svoju privatnost i zaštitu podataka, bolje je pridržavati se mogućnosti postavljanja svog davatelja usluga hostinga.

U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih dodataka za postavljanje programa WordPress koji olakšavaju postavljanje mjesta za postavljanje. Prije toga pogledajmo nekoliko web hosting usluga koje nude opciju postavljanja u 1 kliku.

Web hosting usluge s mogućnošću postupnog klika u jednom kliku

Neke usluge web hostinga nude besplatne opcije inscenacije za jedan klik za svoje korisnike. Evo nekih od njih koje biste mogli provjeriti.

1. Bluehost

Bluehost popust kod, bluehost web hosting

Bluehost je jedan od najpopularnijih pružatelja usluga web hostinga koji svojim korisnicima nudi sjajne značajke, uključujući mogućnost postavljanja u 1 klik. S Bluehostom također ćete dobiti sve što je potrebno za pokretanje i pokretanje web lokacije, poput besplatnog naziva domene, besplatnog SSL-a i puno više.

Znajte više o Bluehostu ovdje.

2. SiteGround

besplatna migracija, web hosting web site, besplatni ssl, inscenacija jednim klikom

Siteground je još jedan nevjerojatan pružatelj usluga web hostinga koji svojim korisnicima nudi opciju za postavljanje od 1 klika. SiteGround je službeno preporučena hosting tvrtka od WordPress.org i nudi sjajne značajke poput ugrađenog WP predmemoriranja, svakodnevnog automatskog sigurnosnog kopiranja, besplatnog SSL-a i još mnogo toga.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju na SiteGround.

3. Dreamhost

DreamHost

Dreamhost je još jedan pružatelj usluga web hostinga koji svojim korisnicima pruža mogućnost postavljanja u 1 kliku. Dobit ćete i besplatnu domenu, program za izradu web mjesta, instalacijski program za WordPress u 1 kliku, neograničen prostor na disku i još mnogo toga.

Pogledajte našu recenziju o Dreamhostu ovdje.

Krenimo sada da provjerimo najbolje dodatke za postavljanje programa WordPress.

Odabir dodatka za postavljanje programa WordPress

Ako niste domaćin davatelja usluge hostinga koji podržava mogućnost jednostrukog umetanja i niste zainteresirani za premještanje web lokacije na neku od njih, možda biste trebali razmotriti dodatak za postavljanje WordPressa.

1. UpdraftClone

UpdraftPlus

UpdraftClone je popularni dodatak za postavljanje koji nudi popularni dodatni dodatak, Updraftlus. Radi na tokenskom sustavu gdje košta tokene da bi stvorili klon i održali klon uživo.

Pomoću ovog dodatka možete stvoriti pješčanik odmah i izravno iz svog dodatka UpdraftPlus.

2. BlogVault

BlogVault

BlogVault je uglavnom rezervni dodatak koji vam također nudi mogućnost postavljanja koraka. Ovaj dodatak funkcionira na bilo kojem računalu i dovoljno je brz da prepozna promjene koje unesete putem njegovih dnevnika promjena.

Postavljanje se pokreće na njihovim vlastitim poslužiteljima u oblaku i nudi mogućnost jednim klikom za spajanje promjena s web stranicom uživo. Uređivanje stranice ne košta nikakve dodatne troškove. Umjesto toga možete koristiti i ostale značajke poput migracije web mjesta, sigurnosnih kopija WooCommerce-a, obnavljanja itd.

3. WP Staging Pro

WP insceniranje pro, postavljanje dodataka

WP insceniranje Pro je moćan dodatak za kloniranje i migraciju za WordPress koji vam omogućuje stvaranje mjesta za postavljanje tek jednostavnim klikom. Nakon što eksperimentirate sa svojim izmjenama, omogućuju vam da sve svoje izmjene gurnete na web lokaciju uživo bez ikakvih poteškoća.

Također vam omogućuje provjeru autentičnosti svojih korisnika koji mogu raditi na mjestu postavljanja. Ovo je odlična opcija za zaštitu vaše web lokacije uživo i osigurati da nitko ne gura vaše testove na vašu web lokaciju uživo bez vašeg pristanka.

4. Trener WP faze

WP Stagecoach

Trener faza WP omogućuje vam stvaranje web mjesta za postavljanje samo jednim klikom. Ne prepisuje vašu bazu podataka tijekom uvoza. Dodatak funkcionira na bilo kojem web hostu kako biste bili sigurni da je vaša web lokacija u sigurnim rukama.

Također vam omogućuje da zaštitite lozinkom kopiju, prikažete promjene sa svojom web lokacijom uživo jednim klikom i puno više.

5. Duplikator Pro

umnožak, postavljanje dodatka

Duplicator Pro je još jedna izvrsna opcija koja omogućuje kloniranje vaše web stranice s lakoćom.

Osim što stvara web stranice za postavljanje, ona nudi i nekoliko drugih značajki poput automatskog stvaranja baze podataka, ograničavanja sigurnosnih kopija, e-mail obavijesti kako bi vas obavijestili o bilo kakvim problemima umnožavanja itd..

6. CodeGuard

Zaštitnik zakona, postavljanje dodataka

CodeGuard sigurnosno rješenje na jednom mjestu za vaše web mjesto. Ne samo da možete stvoriti web stranicu za inscenaciju s ovim dodatkom, već ga koristiti i za zaštitu svoje web lokacije od zlonamjernog softvera i potencijalno ranjivih prijetnji.

Možete i bijelo označiti sučelje svoje web lokacije, tako da ako ste agencija koja rukuje s nekoliko web lokacija klijenta, možda biste trebali razmotriti Codeguard.

7. Sveobuhvatna migracija WP-a

All_in_One_WP_Migration_

Sve u jednom migracije WP-a odličan je dodatak za postavljanje koji vam omogućuje izvoz WordPress datoteka, uključujući vašu bazu podataka, bez zapošljavanja razvojnog programera. Dodatak je kompatibilan s gotovo svim pružateljima usluga web hostinga.

Također ne zahtijeva nikakva PHP proširenja i radi sa svim verzijama PHP-a od verzije v5.2.

8. WP sinkronizacija

WP_Synchro, postavljanje dodataka

WP Synchro je još jedan besplatni dodatak za postavljanje koji vam omogućuje da sinkronizirate svoju web lokaciju uživo i web mjesto. Možete postaviti web mjesto za postavljanje jednom i zatim omogućiti automatsko pokretanje procesa migracije.

Svoju bazu podataka također možete povući ili prebaciti s jedne stranice na drugu bez ikakvog kodiranja. Možete čak i sinkronizirati svoje datoteke, uključujući medijske datoteke, teme, dodatke itd., I držati ih sinkronizirano s vašim sekundarnim inscenacijskim mjestom.

9. Izrada sigurnosne kopije & Izvođenje WP vremenske kapsule

Backup_and_Staging, stagibg dodaci

Izrada sigurnosnih kopija i postavljanje WP Time Capsule je sjajna opcija pomoću koje možete postaviti svoje web mjesto za postavljanje i pokretanje jednim klikom. Ovaj dodatak ima dvije glavne značajke: izrada sigurnosnih kopija i postavljanje.

Jednostavno možete klonirati dupliciranu web lokaciju ili migrirati web mjesto na novo mjesto. Dodatak je super brz i lako funkcionira s ostalim dodacima.

To je to!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete neke od najboljih dodataka za postavljanje na tržištu. Ako vam se ovaj članak svidio, možda biste željeli saznati i usluge web hostinga koje nude besplatne usluge migracije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map