9 najboljih dodataka za prijenos datoteka za WordPress (u usporedbi)

Najbolji dodaci za prijenos datoteka za WordPress


Tražite li najbolji dodatak za prijenos datoteka za WordPress?

Pomoću desnog dodatka za prijenos datoteke WordPress možete svojim korisnicima prenijeti datoteke s pročelja ili podupirača.

U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih dodataka za prijenos datoteka za WordPress.

Odabir najboljeg dodatka za prijenos datoteka za WordPress

Budući da postoje deseci dodataka za prijenos datoteka u WordPressu, odabir najboljeg dodatka za prijenos datoteka može biti zastrašujući. Trebali biste potražiti dodatak koji odgovara većini vaših zahtjeva i jednostavan je za korištenje.

Prilikom odabira dodatka za prijenos datoteke, evo nekoliko faktora koje morate uzeti u obzir:

 • Korisnički prijenosi: Dopustite korisnicima da učitavaju datoteke bez prijave na vašu web lokaciju.
 • Vrsta datoteke privitka: Podrška više vrsta datoteka, uključujući uobičajena i napredna proširenja datoteka.
 • Veličina datoteke za prijenos: Odaberite najveću dopuštenu veličinu datoteke za prijenos i ograničite korisnike u prijenosu velikih datoteka.
 • Skladištenje: Odaberite mjesto za pohranu, poput svog hostinga, aplikacija trećih strana, poput Google diska .

Pogledajmo neke od najboljih dodataka za prijenos datoteka za WordPress.

1. WPForms: Najbolji dodatak za prijenos datoteka

WPForms

WPForms najprikladniji je dodatak za obrazac za kontakt s WordPressom koji vam omogućuje kreiranje obrasca za prijenos datoteka u WordPressu. Možete čak stvoriti obrazac za prijenos više datoteka u WordPressu.

Dolazi s alatom za izgradnju i povlačenje oblika koji vam omogućuje dodavanje i upravljanje poljima, gumbima i drugim opcijama na obrascu za prijenos datoteka.

Započnite danas s WPFormsima!

2. Vrste prijenosa datoteka: Podrška dodatnih vrsta datoteka

vrste prijenosa datoteka

Vrste prijenosa datoteka je besplatni dodatak WPForms koji vam omogućuje učitavanje dodatnih vrsta datoteka na vašu WordPress stranicu. WordPress po zadanom omogućuje prijenos samo ograničenog broja proširenja datoteka iz sigurnosnih razloga.

Pomoću ovog dodatka možete prenositi bilo kakve ekstenzije datoteka u svoju WordPress medijsku biblioteku bez ikakvih ograničenja. Sve što trebate učiniti je dodati bijelu listu tih proširenja u nastavcima dodataka koje želite prenijeti na svoju web lokaciju.

2. WP korisničko sučelje: Najbolji program za prijenos datoteka sučelja

WP korisničko sučelje

WP korisničko sučelje je besplatni WordPress dodatak koji se isporučuje s nadzornom pločom sučelja, uređivačem frontenda i datotekama za sučelje datoteke za vaše korisnike. Omogućuje korisnicima ažuriranje svojih profila i slanje postova sa sučelja.

Dodatak omogućuje vašim korisnicima da pričvršćuju datoteke i učitavaju slike u svoje postove. Također dolazi s alatom za izgradnju i povlačenje oblika te pregledom u stvarnom vremenu za jednostavno postavljanje obrazaca za prijenos datoteka.

Započnite s WP User Frontend već danas!

3. Ninja Obrasci: još jedan dodatak za prijenos datoteke

NinjaForms

Ninja Forms još je jedan dodatak za obrazac za WordPress koji dolazi s jednostavnim i fleksibilnim obrascem za prijenos datoteka za vaše korisnike..

Pruža besprijekornu integraciju s popularnim uslugama pohrane trećih proizvođača za pohranjivanje prenesenih datoteka. Na ovaj način, ne morate plaćati više za web hosting prostor.

Započnite s Ninja Forms već danas!

4. Ajax Multi Upload: Za glatko iskustvo prijenosa

Ajax Multi Upload

Ajax Multi Upload je premium dodatak za prijenos datoteka za WordPress. Dolazi s prilagođenim filtrima, promjenom veličine slike, pojedinačnim ili višestrukim prijenosima datoteka i još mnogo toga.

Korisnici će uz funkcionalnost Ajax dobiti glatko doživljaj prijenosa datoteka bez učitavanja ili osvježavanja stranica.

Započnite s Ajax Multi Upload već danas!

5. Prijenos datoteke WordPressa: Besplatni dodatak za učitavanje

Prijenos WP datoteke

Prijenos datoteke WordPressa je besplatan i jednostavan dodatak za prijenos datoteka. Ovim dodatkom možete primati datoteke od svojih korisnika.

Dodatak omogućuje korisnicima da prenose datoteke s bilo koje stranice, posta ili bočne trake. Da biste prikazali gumb za prijenos datoteke, sve što trebate je koristiti kratki kôd gdje god želite.

Započnite s prijenosom WordPress datoteka već danas!

6. WP Extra Tipovi datoteka: Podržava više ekstenzija datoteka

WP Dodatni tip datoteke

WP Dodatne vrste datoteka je proširenje na zadanu opciju za prijenos datoteke WordPress. Podržava puno različitih vrsta proširenja datoteka kako bi korisnici mogli učitati bilo koju datoteku u WordPress medijsku biblioteku.

Također radi i s drugim dodacima za prijenos datoteka za proširenje funkcionalnosti. Možete instalirati dodatak i početi slati datoteke odmah.

Započnite s WP Extra File Types već danas!

7. WooCommerce Drag & Drop Uploader: Uploader za WooCommerce

WooCommerce Upload and Drop Uploader

WooCommerce Drag & Drop Uploader je koristan dodatak za prijenos datoteka WordPress za web lokacije e-trgovine. To nam dobro dolazi ako želite omogućiti svojim korisnicima da prenose fotografije nedavno isporučenih proizvoda. Na taj način korisnici mogu prijaviti bilo koji problem s isporukom.

Dodatak koristi Ajax za prijenos datoteka bez osvježavanja stranice. Dodatak je jednostavan za korištenje i ne zahtijeva postavljanje kodiranja.

Započnite s WooCommerce Drag & Ispustite Pošiljatelj danas!

8. WP Media File Manager: najbolji dodatak za učitavanje mapa

WP Media File Manager

WP Media File Manager moćan je dodatak za prijenos WordPress-a koji vam omogućuje učitavanje mapa na vašu web lokaciju i učinkovito ih upravlja. Dodatak stvara mape u vašoj WordPress medijskoj biblioteci.

Sa ugrađenom značajkom proširenja datoteka možete prenijeti i datoteke određenih ekstenzija u WordPress.

Započnite s WP Media File Manager-om još danas!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolji dodatak za prijenos datoteka za WordPress. Možda ćete također htjeti provjeriti naš vodič o tome kako stvoriti obrazac za prijenos datoteka u WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map