9 najboljih dodataka za provjeru autentičnosti za WordPress (u usporedbi)

najbolji sigurnosni dodaci za provjeru autentičnosti za WordPress


Je li vaša web stranica dovoljno sigurna? Svakodnevno se hakuju tisuće blogova i web stranica.

Trebat ćete osigurati da vaša web lokacija bude zaštićena od potencijalno ugroženih prijetnji nametanjem sigurnosne provjere autentičnosti tijekom prijave na svoju web lokaciju.

U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih WordPress dodataka za sigurnost.

Zašto koristiti dodatak za provjeru autentičnosti za WordPress?

Postoje mnoštvo nevjerojatnih WordPress sigurnosnih dodataka koji mogu zaštititi vašu web stranicu i informirati vas o sumnjivim aktivnostima kada ih otkriju.

Također vam je važno omogućiti sigurnosnu provjeru identiteta, tako da možete biti sigurni da se na vašu web lokaciju prijavljuju samo ovlašteni korisnici. Dodatak sigurnosne provjere identiteta može automatski autorizirati korisnike ili ih pustiti kroz dvofaktorsku provjeru autentičnosti.

1. Sigurnost iThemesa

iThemes Sigurnost, sigurnosni dodaci

iThemes Security je izvrstan dodatak za provjeru autentičnosti za WordPress koji vam pomaže da zaštitite i zaštitite web stranicu pomoću svoje dvofaktorske značajke autentifikacije. Kada je omogućeno, korisnik se neće moći prijaviti na vašu web lokaciju ako prvo ne unese lozinku, a zatim sekundarni kôd poslan svojoj aplikaciji za provjeru autentičnosti.

Također provjerava postoje li više pokušaja prijave i ograničava broj pokušaja po korisniku uz WordPress grubu silu zaštite. Dodatak pazi na korisnike koji pokušavaju promijeniti bilo koju datoteku na web mjestu. Ako se otkrije bilo koja takva radnja, dodatak će vam odmah poslati obavijest tako da možete poduzeti odgovarajuće akcije. U slučaju da sumnjate u ranjivost, možete čak zaključati pristup korisnika web mjestu tijekom određenog vremena.

2. WP Login Plus

dodaci za provjeru autentičnosti

WP Login Plus robustan je dodatak koji nudi nevjerojatnu zaštitu vaše web stranice svojim postupkom provjere identiteta korisnika. Omogućuje vam i prilagođavanje stranice za prijavu. Pomoću ovog dodatka na svoje web mjesto možete čak dodati animacije za prijavu. Ako mislite da ga više ne želite, samo ga isključite i gotovi ste.

Omogućuje vam i dodavanje opcije automatskog dovršavanja kako bi korisnici mogli preskočiti svaki detalj radi registracije ili prijave na web mjesto. Pojedinosti se automatski popunjavaju na temelju podataka iz memorije računala.

3. WorldPay XML Direct

Sigurnosni dodatak za provjeru autentičnosti

WorldPay XML Direct fantastičan je dodatak za provjeru autentičnosti programa WordPress za web mjesto WooCommerce. Najbolje vam odgovara ako prihvaćate internetske uplate ili donacije. Pomoću ovog dodatka možete sigurno sigurno snimiti sve detalje plaćanja na vašem poslužitelju, a zatim snimljene podatke poslati na WorldPay. Zatim će se obraditi putem stranica za plaćanje s hostom WorldPay-a.

Također možete imati potpunu kontrolu nad načinom na koji klijenti vide stranice za plaćanje. Podržava autentifikaciju vlasnika kartice i osigurava da se sva vaša plaćanja obrađuju sigurnosnim protokolom MasterCard-ovog SecureCode. Ovim dodatkom možete prihvatiti i plaćanja u više valuta.

4. Prijava na WP Magic Link

Prijava za WP Magic Link

Pomoću WP Magic Link Login dodatka možete omogućiti korisnicima da se prijavljuju na vašu web stranicu bez zaporke. Sve što trebaju učiniti je poslati svoje adrese e-pošte. Dodatak će automatski automatski poslati vezu na zadanu adresu e-pošte. Ova veza istječe nakon određenog vremena.

Da biste poboljšali sigurnost, možete omogućiti opciju koja prihvaća korisnike samo s iste IP adrese.

5. Sigurnost riječi

Wordfence sigurnosni dodatak

Sigurnost Wordfencea je besplatni sigurnosni dodatak koji prepoznaje i blokira zlonamjerni promet kako bi se osiguralo da je vaša web stranica potpuno sigurna. Dodatak dolazi s IP blokatorom u stvarnom vremenu koji aktivno radi na blokiranju svih zahtjeva s bilo koje sumnjive IP adrese.

Također ima skener zlonamjernog softvera koji će blokirati sve zahtjeve koji dolaze s opasnim kodom. Dvofaktorni obrazac za provjeru autentičnosti koji dolazi s dodatkom proaktivno štiti vašu web lokaciju od neželjene pošte.

Ako imate više administratora, moguće je blokirati i neke od njih koristeći poznatu kompromitiranu lozinku. Možete upotrebljavati dodatak na neograničenom broju web stranica, a on će vas obavijestiti o svim kršenjima napada lozinkom, administrativnim prijavama, sumnjivim radnjama na web mjestu itd..

6. Dvofazna autentifikacija Rublona

Rublon još jedan je dodatak sigurnosne provjere autentičnosti za WordPress koji vam omogućuje održavanje sigurnosne sigurnosti za svoju web stranicu. Upotrebom ovog dodatka možete osigurati svoje web mjesto od Botneta koji imaju reputaciju napada tisuće web stranica svaki dan.

Sve što trebate učiniti je instalirati i aktivirati ovaj dodatak na vašoj web stranici WordPress. Ovo će odmah zaštititi vaš administracijski račun dvofaktornom autentifikacijom na temelju e-pošte. Ako želite zaštititi više računa, morat ćete se prebaciti na plaćenu verziju dodatka. To možete iskoristiti ako se prijavite s njihove službene web stranice i tada odaberete željeni plan.

7. Dvostruka dvostruka provjera autentičnosti

Dvostruka dvofaktorska provjera autentičnosti

Duo dvostruka provjera autentičnosti nevjerojatan je dodatak za provjeru autentičnosti za WordPress koji štiti podatke vaše web stranice od pljačke bilo kojeg nestašnog elementa. Ovim dodatkom brzo možete dodati dvofaktorsku lozinku za autentifikaciju na svoju web stranicu i biti sigurni da je sigurnost vaše web lokacije u sigurnim rukama.

To možete učiniti pomoću Duoove mobilne aplikacije koja radi čak i ako vaš telefon nije pokriven. Također možete omogućiti autentifikaciju SMS-om ili povratnim pozivom na svoj telefon. Dodatak ima i opcije za to. Odlično funkcionira s drugim dodacima koje ste možda instalirali na svojoj web lokaciji.

8. Sigurnost štitnika

Sigurnost štita

Sigurnost štita je još jedan robustan dodatak za provjeru autentičnosti za WordPress koji svojom dvofaktorskom provjerom autentičnosti štiti vaše web mjesto od svih sigurnosnih prijetnji. Dodatak podržava Google provjeru autentičnosti i provjeru identiteta putem e-pošte. Također će vas obavijestiti svaki put kada otkriva prijetnju na vašoj web stranici sa svojim moćnim skenerom osnovnih datoteka.

Osim toga, ona također radi na ograničavanju pokušaja prijave, blokira automatske komentare neželjene pošte i još mnogo toga. Također će prepoznati i blokirati zlonamjerne IP adrese koje mogu nanijeti štetu vašoj web stranici. Dodatak je vrlo jednostavan za korištenje i postavljanje.

9. Google Autentifikator

Google Autentifikator omogućuje vam da na svojoj web lokaciji omogućite dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA, MFA). S njegovom autentifikacijom možete biti sigurni da je vaša web lokacija sigurna od bilo kakvih neovlaštenih pristupa.

Spreman je za prijevod i podržava standardne TOTP i HOTP protokole za metode provjere autentičnosti. Dodatak je kompatibilan s najnovijom verzijom WordPress-a i izvrsno djeluje zajedno s raznim modernim i naprednim dodacima.

Ovo su neki od najboljih dodataka za sigurnosnu provjeru autentičnosti koje biste mogli koristiti na svojoj web stranici. Ako želite znati više o sigurnosti WordPressa, evo detaljnog vodiča za vas.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map