9 najboljih dodataka za vizualizaciju podataka za WordPress (u usporedbi)

najbolji dodaci za vizualizaciju podataka


Tražite li način za prikazivanje podataka na vašoj web lokaciji na zanimljiviji način?

Tada biste mogli provjeriti dodatak za vizualizaciju podataka. Dodaci za vizualizaciju podataka pomažu vam da svoje podatke predstavite u obliku pitanih grafikona, grafikona, piktograma, šarenih grafikona ili čak infografika.

Iako na tržištu postoje stotine opcija, nije moguće testirati svaku od njih da biste odabrali onu pravu za svoju web lokaciju.

Zbog toga smo sastavili popis najboljih dodataka za vizualizaciju podataka koji uključuje i premium i besplatne opcije.

Prednosti vizualnog predstavljanja podataka

Predstavljanje podataka u vizualnom obliku može imati nekoliko prednosti. Ovo su neki od njih.

 • Korisnici mogu brže shvatiti infromaciju bez ulaska u previše detalja.
 • Pojednostavljuje složene podatke za lakše razumijevanje u usporedbi s pretrpanim proračunskim tablicama i izvješćima.
 • Lakše je prikazati novi trend i njegovu promjenu s vremenom.

1. WPForms

WPForms anketa i anketa

WPForms je dodatak za izgradnju obrasca koji vam omogućuje stvaranje bilo koje vrste obrasca za vaše web mjesto u roku nekoliko minuta. Možete ga koristiti Ankete i ankete addon za kreiranje anketa i anketa i prikaz rezultata u stvarnom vremenu.

Nakon što korisnik preda anketu, možete ponuditi prekrasna izvješća s najboljim mogućnostima vizualizacije. To može biti u obliku pie pita, grafikona, linijskih grafikona (koji mogu biti vertikalni ili vodoravni) i više.

Također nudi nekoliko nevjerojatnih predložaka oblika koji će vam pomoći da brzo započnete.

Saznajte više o WPFormsu ovdje.

2. Oblični oblici

oblični oblici

Formidable Forms još je jedan sjajni dodatak za izradu obrazaca koji vam omogućuje stvaranje bilo koje vrste obrazaca sa samo nekoliko klikova. Možete ih koristiti i za prikaz podataka u obliku grafikona, grafikona, statistika itd. Iz unosa u obrazac.

Najbolji dio je to što podatke koje sakupljate ili uvozite možete koristiti za izradu prekrasnih grafova i grafikona.

Dodatak također nudi razne prilagodljive nacrte izgleda i predloške oblika. Svaki obrazac može se prilagoditi vašim potrebama dodavanjem boja, podmetača, obruba i još mnogo toga. Možete i bez ikakvih komplikacija uvesti ili izvoziti obrazac koji ste izradili na ili sa svoje web stranice.

Evo više o oblikovnim oblicima.

3. Visualizer Pro

Visualizer Pro, dodaci za vizualizaciju podataka

Visualizer Pro još je jedan nevjerojatan dodatak za vizualizaciju podataka WordPressa koji možete provjeriti. Pomoću ovog dodatka možete lako stvoriti potpuno odgovarajuće i prilagodljive tablice i grafikone za prikaz podataka na organiziran i privlačan način. Te se karte i tablice mogu uređivati ​​i s njihovim izvrsnim uređivačem.

Nudi 15 gotovih tipova grafikona. Također možete automatski sinkronizirati svoje podatke s offline datotekama ili bazom podataka. Možete uvesti i podatke iz svoje baze podataka. Ovaj dodatak kompatibilan je s preglednicima i izgleda dobro u svim veličinama zaslona.

4. Vizualno oblikovanje tablice

vizualni dodatak za oblikovanje tablice

Vizualno oblikovanje tablice je dodatak koji vam omogućuje stvaranje tablica za prikaz podataka. Nakon što se dodaju vaši podaci, možete ih jednostavno prilagoditi dodavanjem boja kako bi izgledali privlačnije.

Ove tablice podržavaju i slike i veze. Također ima 15 unaprijed definiranih stilova tablice, tako da je brzo i jednostavno započeti.

5. WP DataTables

wpDataTables, dodaci za vizualizaciju podataka

WP DataTables jedan je od najboljih dodataka za stvaranje tablica i grafikona. Nakon što je kreirana tablica, možete je jednostavno prilagoditi s prednjeg ili stražnjeg dijela, ovisno što je lakše.

Ako želite, možete omogućiti svojim korisnicima da uređuju podatke koje su unijeli. Nudi čak i napredne opcije poput uvjetnog oblikovanja, naprednog filtriranja, izračunavanja ukupnih kolona za stupce itd. Možete koristiti čarobnjake za stvaranje poput HighCharts, Chart.js ili Google Charts za stvaranje dinamičkih karata, a omogućava grupiranje sličnih redaka zajedno.

6. Generator tablica podataka

Generator podataka Tablica pomoću Supsystic, dodataka za vizualizaciju podataka

Generator podataka omogućuje vam stvaranje brzih i prilagodljivih tablica i grafikona bez ikakvog kodiranja. Ovaj dodatak najbolje funkcionira s WooCommerceom.

Dodatak u potpunosti podržava atribute proizvoda i kategorije. U tablicu možete dodati i stupce koji prikazuju sažetak vaših proizvoda, datum isteka, cijenu, recenzije i još mnogo toga.

7. Inline Google preglednik proračunskih tablica

dodaci za vizualizaciju podataka

S Ugrađeni preglednik Google proračunskih tablica, podatke pohranjene u vašoj Google proračunskoj tablici, CSV datoteci, MYSQL bazi podataka itd. možete jednostavno pretvoriti u prekrasan grafikon ili grafikon. Omogućuje vam izradu različitih vrsta ljestvica, uključujući i pitane karte, područja, vremenske ljestvice, itd.

Svoje podatke možete pretvoriti u tablicu koja se može istovremeno pretraživati ​​i sortirati. Uz to možete dodati live pregled vaših PDF, XLS ili DOC datoteka.

8. Snježna kugla

grudva snijega

grudva snijega je još jedan nevjerojatan dodatak koji vizualizaciju podataka u WordPressu čini jednostavnom. Pomoću ovog dodatka možete svoje podatke prikazati na različite načine kao što su slike, videozapisi, interaktivni widgeti, vizualizacija podataka i više.

Podržava razne vrste modula kao što su grafikoni, raspodjele, kompozitori, tablice sadržaja itd.

To je to! Nadamo se da ste našli popis najboljih WordPress dodataka za vizualizaciju podataka od pomoći. Ako vam se svidjelo, možda biste željeli provjeriti i najbolje dodatke za tablicu za svoju web lokaciju WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map