9 najboljih dodataka za WordPress Help Desk za korisničku podršku

najbolji dodaci za WordPress pomoć


Tražite najbolje dostupne dodatke za WordPress stol? Odlična ideja! Kada je u pitanju vođenje posla, korisnička podrška je glavni prioritet. Kupci imaju veću vjerojatnost da će ih kupiti od vas ako znaju da mogu računati na vas kao pomoć.

Budući da smo i mi korisni, za vas smo sastavili popis 9 najboljih WordPress dodataka za pomoć. Provjerite popis u nastavku i odaberite onaj koji vam najbolje odgovara.

1. Služba za pomoć hvatača

Sa značajkama za menadžere podrške poput statusa ulaznica, povijesti ulaznica i profila kupaca, Catchers Helpdesk vrhunski je dodatak za pomoć. Radeći na sustavu zasnovanom na ulaznicama, Catchers Helpdesk čak vam omogućuje da spremite uobičajene odgovore kao konzervirane odgovore kako biste uštedjeli vrijeme dok ste korisni.

Standardna verzija je dovoljna za početak, ali ako želite proširene mogućnosti, oni imaju nekoliko službenih dodataka koji vam mogu pomoći. Integracija WooCommerce, izvješća o statistikama / mjernim podacima i dodatna polja kontaktnog obrasca mogu se instalirati putem dodataka kako bi Catchers Helpdesk učinili još snažnijim.

Tražite samo osnovne mogućnosti iz dodataka za WordPress helpdesk? Nema problema. Služba za pomoć hvatača ima besplatnu verziju. No, funkcionalnosti su ograničene, pa preporučujemo kupnju premium verzije (koja počinje od 39 USD).

Započnite s službom za pomoć hvatača danas!

2. Baza znanja

Ako želite izgraditi centar za korisničku podršku na svojoj web stranici pomoću opsežne stranice s FAQ-om ili drugim pisanim resursima, onda je Baza znanja dodatak koji želite.

Sa svojim intuitivnim graditeljem stranica WordPress-a za povlačenje i ispuštanje, Baza znanja čini izgradnju stranice s FAQ-om, dokumentaciju tvrtke / proizvoda ili članke o resursima apsolutno jednostavnim. Takođe je prilagodljiv, spreman za prijevod i redovno se ažurira. Cijene počinju od 40 USD.

Započnite s bazom znanja danas!

3. Pomoć izviđaču

Ako imate čitav tim za podršku, pomoć izviđaču je put. Svoj tim možete organizirati s više poštanskih sandučića za svaku zajedničku adresu e-pošte. Također možete pregledati izvješća za mjerenje uspješnosti vašeg tima, izravno s svoje WordPress nadzorne ploče.

Izviđački program pomoći ima preko 50 integracija, ne uključujući vlastite dodatne alate za razvojne programere, tako da možete koristiti sustav izviđača za pomoć sa bilo kojim dodatkom koji već imate ili želite nabaviti. Također se integrira s dodacima za chat uživo i pohranjuje razgovore uživo na personalizirane profile korisnika za vaše korisnike.

Online chatovi nisu vaš stil? Puno je mogućnosti za telefonske pozive i glasovne poštu. Preko 50 usluga glasovne pošte dostupno je izvan okvira, a po potrebi ih se može proširiti. Dostupni su i zapisnici telefonskih poziva.

Zahvaljujući preko 75 prečaca na tipkovnici, članovi vašeg tima neće morati gubiti vrijeme baveći se mišem na računalu. Help Scout također ima aplikaciju za iPhone i Android tako da centar za korisničku podršku možete sa sobom ponijeti bilo gdje.

Cijene variraju ovisno o tome koji paket odaberete, ali sve opcije započinju s 15-dnevnom besplatnom probnom vremenom.

Započnite s izviđačem pomoći danas!

4. Zendesk

Zendesk je sve u jednom rješenje za sve vaše dodatke za pomoć u službi. Uz značajke kao što su upravljanje ulaznicama za podršku, funkcionalnosti chat-a uživo i usluge poslovnog telefona; nikad vam neće trebati dodatni dodatak za pomoć.

Također, pogledajte ove Intercom alternative (s Zendeskom).

No, Zendesk nije besplatan i zahtijeva od vas da napravite račun s njima da biste ga koristili. Cijene variraju ovisno o tome koji plan odaberete. Dobra vijest je da možete odabrati sve u jednom plan koji ima sve ili odabrati i odabrati samo potrebne funkcije. A svaka opcija dolazi s 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom.

Započnite sa Zendeskom danas!

5. WooCommerce sustav za podršku ulaznica

Ako već upotrebljavate internetsku trgovinu s dodatkom WooCommerce, onda je dodatak WooCommerce Support Ticket System idealan pratitelj za nju. Kako ih je obojica napravila ista tvrtka, integracija je neprekidna.

Dodatak WooCommerce Support Ticket System koristi sustav ulaznica za podršku kako bi se riješile dileme kod korisnika i naručivale. S tri različite vrste ulaznica imat ćete dovoljno fleksibilnosti da svoj sustav za podršku dućana pokrenete svojim putem.

Spremna je za prijevod, responzivna i kreće se od 29 USD.

Započnite danas sa sustavom ulaznica za podršku WooCommerce!

6. Ah Ulaznice

Ah 16 ulaznica definitivno je jedna od najpovoljnijih opcija na ovom popisu. Radi putem sustava zasnovanog na ulaznicama, a jedinstven je po tome što je izgrađen na PHP MVC-u za upotrebu s OOP i Bootstrap 3.x okvirom, a sadrži puno manje CSS-a.

Pojednostavljen je, spreman za prijevod na neograničenim jezicima i prilagodljiv za mobilne uređaje. Integrira se s MailChimpom i nekolicinom drugih alternativa MailChimpu. Uskoro stiže i aplikacija za mobilne uređaje, tako da je ovo definitivno jedan na koji morate paziti.

Započnite s Ah ulaznicama već danas!

7. Strašna podrška

Strašna podrška je, jednom riječju: fenomenalna. To je usporedivo sa Zendeskom ili Help Scoutom kao rješenjem SaaS-ove službe za pomoć i prodaje se po cijeni koju svatko može priuštiti – BESPLATNO!

Postavljanje je nevjerojatno jednostavno uz pomoć čarobnjaka za njihovo postavljanje. Možete nadograditi i raditi svoj dodatak za pomoćnu službu za manje od 5 minuta nakon instalacije i aktiviranja. Izuzetno je jednostavan, čak i za početnike i na WordPress nadzornoj ploči i korisničkom sučelju izvrsno koristi. Ako već znate svoj put u području WordPress Administrator, odmah ćete se osjećati ugodno koristeći ovaj dodatak.

Spreman je za GDPR, kompatibilan s Gutenbergom, ima WooCommerce integraciju, spreman je za prevođenje i prilagodljiv za mobilne uređaje.

S više od 25 dodataka, ne računajući premium značajke koje se mogu zasebno dodati, nemoguće je na ovom skromnom popisu navesti sve što Awesome Support čini. Preporučujemo vam posjetite njihovu stranicu da biste dobili puni opseg svega što možete učiniti.

Započnite sa strašnom podrškom danas!

8. bbPress

Od tvorca WordPress-a, bbPress je besplatni i otvoreni izvorni WordPress forum dodatak. To je lagano i neće usporiti vašu web lokaciju s nepotrebnim masom.

Pomoću rješenja foruma za vašu pomoćnu službu možete pružiti snagu svojim korisnicima da riješe vlastite probleme. Ili uzmite uzde i sami odgovorite na pitanja. Imat ćete veliku fleksibilnost i kontrolu.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju bbPressa.

Započnite s bbPressom danas!

9. WP Support Plus sustav sa ulaznicama

Dodatak WP Support Plus responzivni sustav ulaznica ušao je na ovaj popis jer je definitivno jedan od najboljih na tržištu i već je dugo vremena. Postojeći korisnici cijenit će njegovo počasno mjesto na ovom popisu. Međutim, novi bi korisnici trebali razmotriti upotrebu SupportCandy – to su isti programeri, radi potpuno iste stvari, ali ima dodatnu podršku za nove korisnike.

WP Support Plus responzivni sustav ulaznica omogućuje vam upotrebu neograničenih karata i neograničen broj agenata. Odgovara i optimizira za brzinu performansi.

Također provjerite: Kako poboljšati podešavanje performansi WordPress-a

Uz premium dodatke, možete se integrirati s Bazom znanja, kreirati ankete o zadovoljstvu, izvozne karte i puno više.

Započnite s WP Support Plus sustavom ulaznica danas!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da otkrijete najbolje dodatke za pomoć u WordPressu na raspolaganju.

Ako vam se ovaj članak svidio, možda ćete uživati ​​i u našim popisima najboljih WordPress LMS dodataka i 24/7 usluga podrške za WordPress za upravljanje web-mjestom..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map