9 najboljih WordPress dodataka za predmemoriranje u usporedbi (2020)

Najbolji dodaci za predmetanje programa WordPress


Želite li povećati brzinu svoje web stranice WordPress? Upotreba dodatka za predmemoriranje na vašoj web lokaciji jedan je od najboljih načina da se brže učitava vaša web stranica.

Statistički gledano, gotovo polovica publike vaše web stranice očekuje da se vaša web lokacija učita u manje od 3 sekunde. Stoga ne čudi da Google i dalje naglašava brzinu stranice u svom algoritmu pretraživanja. Što je brzina stranice veća, to su bolji podaci o vašem pretraživanju i rezultati više organskog prometa koji možete privući.

U ovom ćemo članku dijeliti najbolje WordPress dodatke za predmemoriranje za vaše web mjesto.

Zašto vam je potreban dodatak za keširanje WordPress-a?

Dodatak za predmemoriranje generira statičke HTML stranice na vašem web mjestu i sprema ih na vaš poslužitelj.

Svaki put kada korisnik pokuša pristupiti vašoj web stranici, vaš dodatak za predmemoriranje isporučuje lakšu HTML stranicu umjesto da obrađuje razmjerno teže WordPress PHP skripte. To omogućuje dodatku za predmemoriranje da znatno poboljša vrijeme učitavanja stranice.

9 najboljih dodataka za predmemoriju WordPressa

 1. WP Raketa: Najpopularniji dodatak Premium Cache
 2. WP-Optimizacija: Sve-u-jednom dodatku za optimizaciju WordPress-a
 3. SG Optimizer: Besplatni WordPress dodatak od SiteGround
 4. WP Super predmemorija: Dodatak za predmemoriju s WordPress.com
 5. W3 Ukupan predmemorija: Dodatak za predmemoriju predmemorije WordPress Cache
 6. WP najbrži predmemorija: Dodatak WordPress Cache s minimalnom konfiguracijom
 7. Comet Cache: Besplatni dodatak za predmemoriranje WordPress-a
 8. Cache Enabler: Najbolji lagani dodatak za predmemoriju WordPress
 9. Hiper cache: Još jedan besplatni predmemorija WordPressa

Pogledajmo najbolje dodatke za predmemoriranje WordPressa dostupne na tržištu.

1. WP raketa: najpopularniji dodatak Premium Cache

wp raketa

WP Rocket je najpopularniji premium keširajući dodatak za WordPress. Jednostavnost konfiguracije razlikuje WP Rocket od konkurencije. Nakon što aktivirate dodatak, spremanje stranica će se odmah aktivirati.

Još nekoliko prednosti upotrebe WP Rocket-a su:

 • Poboljšati će se indeksiranje vaše web stranice na tražilicama.
 • Kako bi se poboljšalo vrijeme učitavanja stranica, HTML, JavaScript i CSS datoteke se umanjuju.
 • Lagano učitavanje primjenjuje se na vaše slike, što znači da se vaše slike učitavaju samo kada su posjetiteljima vidljive u svom pregledniku.
 • Dolazi s puno kuka koje pomažu programerima da lakše prošire svoje značajke.

Cijena: Počinje od 49 USD za licencu za jedno mjesto.

Započnite s WP Rocketom već danas.

2. WP-Optimiziranje: sve-u-jednom WordPress dodatka za optimizaciju

wp optimizirati

WP-Optimize je freemium dodatak za predmemoriranje, kreiran od strane istih ljudi iza legendarnog dodatnog dodatka, UpdraftPlus. Koristi se na gotovo milijun web stranica širom svijeta.

WP-Optimiziranje ubrzava vašu WordPress stranicu čišćenjem baze podataka, komprimiranjem velikih slika i predmemoriranjem web mjesta.

 • Očistite bazu podataka: Ovaj dodatak uklanja sve nepotrebne podatke u vašoj bazi podataka, čisti vaše tablice i na kraju čini vašu web stranicu brzom i učinkovitom.
 • Kompresija slike: Njegov alat za kompresiju slike značajno smanjuje resurse poslužitelja pretvaranjem velikih slika u komprimirane datoteke i poboljšava vrijeme učitavanja stranice.
 • caching: Dolazi sa svim bitnim značajkama bilo kojeg drugog predmemoriranja za predmemoriranje s minimalnom konfiguracijom postavljanja.

Započnite s WP-Optimize već danas!

3. SG Optimizer: besplatni dodatak za WordPress caching by SiteGround

SG Optimizer

SG Optimizer je besplatni dodatak za predmemoriranje od strane SiteGround-a koji je dostupan za preuzimanje sa WordPress.org. Izgrađen je za povezivanje vaše WordPress web lokacije sa uslugama SiteGround performansi. Vrijedi napomenuti da će ovaj dodatak raditi samo ako ste bili domaćin vaše web lokacije pomoću SiteGround-a i neće raditi s drugim domaćinima.

Dodatak pomaže poboljšati performanse vaše web stranice različitim tehnikama optimizacije. Evo nekih značajki koje nudi.

 • Omogućuje vam konfiguriranje dinamičkog predmemoriranja i Memcached-a. Možete omogućiti / onemogućiti automatsko čišćenje predmemorije i isključiti URL-ove iz predmemorije. Također imate mogućnost testiranja stranica ako su pravilno spremljene u predmemoriranje.
 • Omogućuje vam prisiljavanje HTTPS-a za svoju web lokaciju i prebacivanje između različitih PHP verzija. Možete čak omogućiti / onemogućiti Gzip Compression i pravila predmemoriranja preglednika za svoju web lokaciju.
 • Imate mogućnost omogućiti / onemogućiti minifikaciju vaših HTML, JS i CSS resursa. Omogućuje vam uklanjanje podrške za Emoji i nizova upita iz statičkih izvora.
 • Svoje slike također možete optimizirati pojedinačno ili skupno.

Cijena: Besplatno

Započnite s SG Optimizer-om već danas!

4. WP Super predmemorija: Dodatak za predmemoriju s WordPress.com

WP Super predmemorija

WP Super Cache je još jedan popularni dodatak za predmemoriranje za WordPress, s preko milijun aktivnih instalacija. Dodatak vodi Automattic, isti tim koji stoji iza WordPress.com.

WP Super Cache pomaže vam generirati statičke HTML datoteke s vašeg dinamičnog bloga za WordPress. Nakon obrade relativno težih WordPress PHP skripti na vašoj web lokaciji, WP Super Cache služi statičku HTML datoteku ogromnoj većini posjetitelja vaše web stranice.

WP Super Cache poslužuje spremljene datoteke na 3 načina:

 • Jednostavan: Ovo je najpoželjnija metoda predmemoriranja datoteka jer ne morate uređivati ​​PHP datoteke, a osim toga .htaccess datoteku nije potrebno konfigurirati.
 • Stručnjak: Ovo je najbrži način keširanja za posluživanje super кеhiranih HTML datoteka korisnicima, ali zahtijeva izmjenu vaših .htaccess datoteka.
 • WP Super Caching: Ova metoda koristi se za predmemoriranje stranica za poznate korisnike (one koji se prijavljuju na vašu web lokaciju, ostavljaju komentare itd.). Iako je to najfleksibilnija metoda predmemoriranja, ona je nešto sporija u usporedbi s drugim metodama.

Cijena: Besplatno

Započnite s W3 Super Cache već danas.

5. W3 Ukupan predmemorija: Dodatak za predmemoriju predmemorije WordPress Cache

W3 ukupne predmemorije

S preko milijun aktivnih instalacija, W3 Total Cache jedan je od najpopularnijih dodataka za predmemoriranje za WordPress. Poboljšava performanse vašeg poslužitelja predmemoriranjem svakog aspekta vaše web stranice, a također nudi i integraciju mreže isporuke sadržaja.

Nebrojene tvrtke i publikacije poput AT-a koriste ga i preporučuju&T, MattCutts.com, Mashable.com i mnogi drugi. Bez obzira na to je li vaša web lokacija hostirana na zajedničkoj mreži hostinga ili na posvećenom poslužitelju, dodatak će vam biti od koristi za poboljšanje performansi vašeg web poslužitelja i smanjenje vremena učitavanja stranica. Trenutno je jedini dodatak dizajniran za optimizaciju svih praktičnih hosting okruženja.

Nudi podršku za Google ubrzane mobilne stranice (AMP) i sloj sigurne utičnice (SSL).

Programeri tvrde da dodatak može ponuditi do 80% uštede propusnosti putem minifikacije, proces smanjenja veličine HTML-a, CSS-a, JavaScript-a i feedova bez negativnog utjecaja.

Cijena: Besplatno

Započnite s W3 Total Cache već danas.

6. WP najbrži predmemorija: Dodatak WordPress Cache s minimalnom konfiguracijom

WP najbrži predmemorija

WP Najbrži predmemorija dolazi s manje konfiguracijskih postavki za WordPress predmemoriranje, što ga čini jednim od najjednostavnijih WordPress predmemoriranja dostupnih u službenom spremištu WordPress dodataka.

Kao i bilo koji drugi dodatak za predmemoriranje, on stvara statičke HTML datoteke s vaše dinamične WordPress stranice.

Da bi smanjili veličinu datoteka, dodatak minimizira HTML i CSS datoteke. Omogućuje vam i onemogućavanje emojisa na vašoj web lokaciji. Učinkovito implementira predmemoriranje preglednika kako bi smanjio vrijeme učitavanja stranica za ponovljene posjetitelje i kombinira mnoge CSS datoteke u jednu kako bi smanjio broj HTTP obilaska.

Vrhunska inačica dodatka sadrži mnoštvo jedinstvenih značajki za povećanje brzine stranice, poput optimizacije slike, čišćenja baze podataka, mobilnog predmemoriranja i puno više.

Nakon što instalirate besplatni WP najbrži dodatak za predmemoriju, premijsku verziju možete kupiti izravno sa svoje WordPress nadzorne ploče.

Cijena: Dostupne su i besplatne i premium verzije. Cijena je skrivena od web mjesta i može se vidjeti nakon što kliknete gumb za kupnju ugrađen u vaš besplatni dodatak.

Započnite s WP Najbržim predmemorijom danas.

7. Comet cache: Besplatni WordPress dodatni modul za prikazivanje

komet keša

Comet Cache je još jedan popularni dodatak za predmemoriranje sa 60.000 aktivnih instalacija. Za razliku od ostalih dodataka za predmemoriranje, Comet Cache dolazi s mogućnošću predmemoriranja prijavljenih korisnika. To znači da ako imate web mjesto za članstvo, web lokaciju za e-trgovinu ili bilo koje druge web stranice koje se korisnici trebaju registrirati, Comet cache je obavezni dodatak za vas.

Dodatak koristi keširanje preglednika s poslužiteljem Apache, što znači da možete povećati brzinu stranice izbjegavajući višestruke povratne poteze između poslužitelja i preglednika.

Također možete posluživati ​​sve predmemorirane datoteke na vašoj web lokaciji iz mreže za dostavu sadržaja (CDN) po vašem izboru. Podržava popularne CDN mreže poput CloudFronta, MaxCDN-a i još više.

Kako bi se izbjeglo generiranje nove verzije predmemorije dok je vaš poslužitelj zauzet, dodatak nadzire učitavanje poslužitelja i privremeno onemogućuje istek cachea.

Dodatak također prikazuje statistiku predmemorije koja će vam pomoći da steknete uvid u status predmemorije vaše web lokacije.

Cijena: Dostupne su i besplatne i premium verzije. Licenca za jedno mjesto može se kupiti uz jednokratnu naknadu od 39 dolara.

Započnite s Comet Cacheom već danas.

8. Osigurač predmemorije: Najbolji lagani dodatak za predmemoriju WordPress

Dodatak za predmemoriju predmemorije

Cache Enabler je lagani dodatak za predmemoriranje koji stvara statičku HTML datoteku vaše web stranice i poslužuje ih ogromnoj većini posjetitelja vaše web stranice na zahtjev. Potrebna je minimalna konfiguracija i sadrži sve važne značajke koje će vam ikada trebati od dodatka za predmemoriranje.

Za razliku od većine besplatnih WordPress predmemoriranja za predmemoriranje, Cache Enabler pruža opsežnu dokumentaciju koja vam pomaže istražiti različite značajke dodatka. Uz prekrasne snimke zaslona i videozapise, dokumentacija će vas provesti kroz različite aspekte WordPress predmemoriranja.

U vašem je najvećem interesu da ne upotrebljavate teme temeljene na mobilnim uređajima ili dodatke koji prikazuju različite izgledima za korisnike mobilnih i stolnih računala zajedno s Cache Enablerom, jer će tada predmemorija zaobići, čineći je beskorisnom.

Cijena: Besplatno

Započnite s Cache Enablerom još danas.

9. Hiper cache: Još jedan besplatni predmemorija WordPressa

hiper cache

Hyper Cache je predmemorirajući dodatak čisto napisan na PHP-u koji se može koristiti kako u jeftinim hosting okruženjima tako i u high end serverima.

Aktiviranje Hyper Cachea je jednostavno jer djeluje s nizom zadanih vrijednosti.

Dodatak dolazi s opcijom prebacivanja tema za mobilne uređaje koja vam omogućuje omogućavanje predmemoriranja čak i ako koristite različite izglede za mobilne korisnike i stolna računala. To je korisno ako na svom mjestu koristite responzivnu temu ili vam trebaju različiti formati oglasa za različite uređaje.

Još jedna jedinstvena prednost Hyper Cache-a je njegova sposobnost posluživanja spremljenih stranica radi komentiranja autora. Međutim možete i onemogućiti posluživanje spremljenih stranica za komentiranje autora ako to želite.

To je i bbPress spreman dodatak, tako da možete omogućiti predmemoriju za svoje stranice bbPress foruma.

Cijena: Besplatno

Započnite s Hyper Cacheom već danas.

Odabir najboljeg dodatka za keširanje WordPress-a za vaše potrebe

Kada je u pitanju odabir dodatka za predmemoriranje WordPressa za vašu web lokaciju, ne postoji rješenje “jedna veličina odgovara svima”.

Ako želite odabrati najbolji besplatni WordPress dodatak za predmemoriranje koji to najbolje radi, odaberite bilo koji W3 Ukupan predmemorija ili WP Super predmemorija. Obje se neprestano ažuriraju i koriste ih preko milijun web stranica.

Ako vam je potrebno vrhunsko WordPress rješenje za predmemoriranje koje nudi sjajnu podršku i zahtijeva minimalnu konfiguraciju na vašem kraju, odaberite WP Rocket. Također je dio naših najboljih WordPress dodataka.

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao u odabiru najboljeg dodatka za predmemoriranje za vaše web mjesto. Sretno s ubrzavanjem web stranice!

Ako želite i povećati svoj organski promet, pogledajte najbolje WordPress SEO alate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map