9 najboljih WordPress LMS dodataka u usporedbi (2020)

najbolji WordPress LMS dodaci u usporedbi


Tražite li dodatak sustava za upravljanje učenjem (LMS) za svoju web lokaciju WordPress? LMS dodaci vam pomažu u stvaranju, upravljanju i prodaji internetskih tečajeva s lakoćom. U ovom smo članku usporedili najbolje WordPress LMS dodatke dostupne na tržištu.

Što je LMS?

LMS označava sustav upravljanja učenjem. LMS je softver koji vam pomaže u kreiranju, upravljanju i pružanju tečajeva e-učenja, također poznatih kao mrežni tečajevi. WordPress LMS pomoći će vam da lako upravljate administracijom, dokumentacijom, praćenjem, izvještavanjem i isporukom svojih mrežnih tečajeva izravno unutar svoje WordPress nadzorne ploče..

WordPress LMS je win-win za vas i vaše online učenike. Možete se prijaviti u LMS kako biste distribuirali informacije, ažurirali sadržaj svog internetskog tečaja i upravljali svim njegovim aspektima. I vaši online učenici mogu se prijaviti u LMS kako bi sudjelovali u vašim online tečajevima.

WordPress LMS vs. Dodatak za članstvo

Ako želite ponuditi internetske tečajeve na svojoj web lokaciji, morat ćete instalirati LMS dodatak.

Sada se možda pitate, zašto vam je potreban LMS dodatak kada možete kreirati i prodavati internetske tečajeve pomoću WordPress dodatka za članstvo?

WordPress LMS platforma čini više od uobičajenog mjesta za članstvo. Pomoću WordPress LMS dodatka možete stvoriti immersivno iskustvo učenja svojim učenicima pomoću različitih metoda gamifikacije, a ne samo ih nagovoriti da preuzmu članstvo i započnu učenje.

Gamifikacija čini učenje zabavnim i jednostavnim. Osim toga, potiče studente na nove poduke i, u konačnici, povećava angažman. Također povećava vjerojatnost dužeg zadržavanja učenika na platformi.

Nekoliko osnovnih značajki WordPress LMS dodatka su:

 • Instant povratne informacije: Dobra platforma pruža trenutačne povratne informacije kako bi polaznici mogli prepoznati što znaju.
 • Sustav ocjenjivanja: Jedan od najboljih načina da učinite učenje zabavno primjenom sustava ocjenjivanja koji pokazuje napredak učenika.
 • potvrda: Kao nagradu možete ponuditi certifikaciju onima koji su uspješno završili tečajeve.
 • I puno više …

Sada kada znate važnost upotrebe WordPress LMS dodatka na web mjestu internetskog tečaja, uporedimo neke od najboljih WordPress LMS dodataka.

1. LearnDash

learndash

LearnDash je najbolji WordPress LMS dodatak koji postoji. LearnDash vam olakšava kreiranje i prodaju tečajeva, isporuku kvizova, certifikate o nagradi i još mnogo toga.

To vam omogućuje da ponudite robusno iskustvo učenja svojim članovima i podržava najnovije trendove gamifikacije, socijalnog učenja i mikro sadržaja..

Neki od načina na koje možete prodavati svoje internetske tečajeve iz LearnDash-a su:

 • Članstva: Prodajte tradicionalni pristup članstvu za sve svoje internetske tečajeve.
 • Jednokratna cijena: Omogućiti korisnicima da kupuju pojedinačne internetske tečajeve.
 • Pretplata: Maksimizirajte prihode putem ponavljajućih uplata i pretplata za online tečaj.
 • Licence za tečaj: Omogućiti organizatorima da otkupljuju licencu na veliko i omoguće pristup svojim članovima osoblja.

Pomoću LearnDash-a možete omogućiti svojim studentima da otključavaju nove tečajeve na temelju bodova koji zarade dok završe tečajeve. To povećava angažman korisnika u vašim online tečajevima. Također možete ponuditi napredne korisničke profile na kojima članovi mogu pratiti njihov napredak u učenju.

Cijene počinju od 199 USD godišnje za licencu za jedno mjesto.

Započnite s učenjem LearnDash danas.

2. Nastavljiv

teachable

Teachable je samostalni alat za izradu internetskih tečajeva koji vam omogućuje lako izradu prekrasnih internetskih tečajeva. Možete integrirati svoje internetske tečajeve na postojeću web lokaciju ili ih ugostiti na pododređivoj koju može učiti.

Teachable dolazi s moćnim alatima poput kviza i foruma za raspravu koji će vam pomoći da stvorite immersivno iskustvo učenja za svoje učenike. Cijene počinju od 39 USD mjesečno, što uključuje sve osnovne značajke kao što su prilagođena podrška domene, integracija drip tečaja, podrška kodom kupona, integrirani marketing e-pošte i pridruženi marketing itd. Pored toga, morat ćete platiti 5% naknada za transakcije. za svaku prodaju plaćenih tečajeva.

Da biste odustali od naknada za transakcije, morat ćete se prijaviti na profesionalni ili poslovni plan, koji košta 99 USD ili 499 USD mjesečno.

3. LifterLMS

lifterlms

LifterLMS je još jedan moćan LMS dodatak za WordPress koji olakšava kreiranje i prodaju mrežnih tečajeva na vašoj web lokaciji.

Njegove temeljne funkcionalnosti lako možete proširiti integrirajući ih s moćnim ekstenzijama, uključujući Stripe, PayPal, Authorize.net, MailChimp i još mnogo toga.

Slično kao LearnDash, LifterLMS se također fokusira na angažman pružajući snažne značajke poput značaka za postignuća, certifikate, socijalno učenje, privatno treniranje 1: 1 i više.

Svoje LMS platforme možete unovčiti na različite načine:

 • Članstvo: Prodaj članstvo na cijelom web mjestu koje pruža pristup svakom tečaju.
 • Paket: Prodajte pakete tečaja kako biste povećali svoj prihod.
 • Cijene samo za članove: Dopustite korisnicima da samostalno kupuju tečaj. Također možete postaviti cijene samo za članove kako biste plaćeni članstva učinili toliko vrijednim.

Addonovi se mogu kupiti pojedinačno za 99 dolara, ili spremiti velike s paketom skupa za 299 dolara.

Započnite s LifterLMS već danas.

4. LearnPress

learnpress

LearnPress je besplatni LMS dodatak za WordPress koji dolazi sa svim važnim značajkama koje će vam ikada trebati. Za razliku od većine drugih LMS dodataka na ovom popisu, LearnPress dolazi s čarobnjakom za postavljanje koji ukrcavanje čini jednostavnim za sve razine korisnika.

S lijepim sučeljem lako ćete kreirati tečajeve i izvoziti ili uvoziti tečajeve s različitih web mjesta koja također koriste LearnPress. Jezgra jezgre je lagana, ali možete ga proširiti moćnim nastavcima. Podržava kapanje sadržaja, kvizove, ocjenjivanje i puno više.

Ovaj dodatak omogućuje vam neprimjetno integriranje s bbPress forumima, BuddyPress društvenim mrežama i dodavanje moćnih značajki prodavaonice koristeći WooCommerce.

Hrpa besplatnih dodataka je također dostupan uz LearnPress:

 • Moj izbor: Studenti mogu dodati tečajeve na listu želja.
 • Pregled tečaja: Dodajte socijalni dokaz objavljivanjem korisničkih recenzija za svoje tečajeve na vašoj web lokaciji.
 • Preduvjet tečajevi: Zahtijevati od korisnika da prođu određene tečajeve za upis drugih tečajeva.

Započnite s učenjemPress danas.

Želite li kompletnu količinu dodataka? Kliknite ovdje da biste dobili kompletni paket LearnPress dodataka.

5. WP kursevi

wp kursevi

WP Courseware jednostavno je rješenje za stvaranje i prodaju mrežnih tečajeva na vašoj WordPress web stranici. Dolazi s alatom za pravljenje povučenih i spustajućih stvari koji stvara tečajeve bez problema. Jednom kada su vaše jedinice kreirane, jednostavno ih morate povući i ispustiti prema vašim potrebama, a vaš tečaj je izgrađen.

Pomoću njegove moćne značajke za kviz možete stvoriti napredne vrste kviza, postaviti vremenske mjere i postaviti ograničenje ponovnog uvođenja.

WP Courseware također je u paketu s naprednim alatima za automatizaciju koji šalju personalizirane e-poruke potaknute studentskim aktivnostima. Da biste poboljšali znanje svojih učenika, možete postaviti prilagođene povratne poruke koje možete konfigurirati za slanje na temelju rezultata učenika.

Kao i bilo koji drugi WordPress LMS, WP Courseware također se isporučuje sa sustavom kapanja sadržaja tečaja koji vam omogućava zakazivanje puštanja vašeg sadržaja u određenim intervalima od upisa..

Započnite s WP Courseware već danas.

6. Sensei

sensei

Sensei je moćan premium dodatak koji vašu WordPress web stranicu pretvara u naprednu platformu za učenje. Sensei je izgradio isti tim koji stoji iza WooCommercea, vodećeg dodatka za e-trgovinu utemeljenog na WordPressu.

Sensei nije dodatak s punopravnim članstvom. Bavi se stvaranjem i objavljivanjem internetskih tečajeva, ali da biste prodali pristup, trebat ćete ga koristiti zajedno s dodacima za članstvo ili e-trgovinu..

Stvaranje tečajeva uz Sensei je jednostavno i jednostavno. Sensei nudi jednostavne sadržaje za izvještavanje koji vam pružaju pregled vašeg sadržaja, ocjena i učenika registriranih na web mjestu.

Sensei nije toliko bogat značajkama u usporedbi s drugim LMS dodacima za WordPress. Osim toga, dostupna su samo ograničena proširenja koja poboljšavaju funkcionalnost jezgre.

Započnite sa Sensei već danas.

7. Namaste! LMS

namaste lms

Namaste! LMS je besplatni dodatak za upravljanje učenjem za WordPress. Omogućuje vam stvaranje različitih pravila za pristup tečajevima nakon što ste završili preduvjete.

Nekoliko prednosti korištenja Namaste! LMS su:

 • Potvrde: Studenti mogu zaraditi certifikate nakon završetka tečaja
 • Sustav ocjene: Analizirajte uspješnost učenika pomoću sustava ocjenjivanja.
 • značke: Nagrade značke koje mogu biti izložene na bilo kojoj web stranici.
 • Traka za napredak: Premium verzija dodatka omogućuje vam traku napretka koja studentima pokazuje kako rade u svakom predmetu.

U usporedbi s drugim WordPress LMS rješenjima za WordPress, dodaci i značajke za Namaste! su ograničeni.

Započnite s Namasteom! LMS danas.

8. MasterStudy LMS

master-studije-LMS

MasterStudy LMS jedan je od novijih LMS dodataka na ovom popisu, kreiran od strane StylemixThemes. Pomoću MasterStudy LMS-a možete jednostavno stvoriti, prilagoditi i upravljati nevjerojatnim lekcijama na mreži.

Neke od glavnih značajki MasterStudy LMS ponude su:

 • Raznolikost lekcija: 3 vrste lekcija (tekst, video, prezentacija).
 • odbrojavanje: Tajmer odbrojavanja u stvarnom vremenu u kvizu.
 • Rezultati kviza: Rezultati kviza koji prikazuju točne / netočne odgovore.
 • Poruke: Sustav za razmjenu poruka i najava.
 • Potvrde: Izrada certifikata.
 • Popis želja s tečaja: Korisnici mogu dodati tečajeve koje žele pohađati na svoju listu želja.

Iako je MasterStudy LMS prepun značajki, nedostaju im značajke gamifikacije koje učenicima čine učenje zabavnijim.

MasterStudy LMS dodatak je besplatan i može se koristiti s bilo kojom WordPress temom. MasterStudy LMS također nudi MasterStudy Pro, što je MasterStudy premium WordPress tema koja dodatak podiže na novu razinu. Nudi dodatne premium dodatke, podršku 24 sata dnevno, dodatne funkcije i demonstracije spremne za upotrebu za 69 dolara.

Započnite s MasterStudy LMS već danas.

9. Dobar LMS

dobri-LMS-plugin

Dobar LMS je premium LMS dodatak na tržištu CodeCanyon. Stvaranje internetskih tečajeva jednostavno je s Dobrim LMS-om jer je puno poput stvaranja WordPress posta na blogu, što vam omogućuje da napravite kvizove, tečajeve i certifikate izravno na nadzornoj ploči WordPress-a..

Neke značajke uključuju procesne linije, kodova kupona, odbrojavanje u stvarnom vremenu, studentske podupirače gdje učenici mogu vidjeti svoje rezultate i napredak, značke tečaja, kvizove za umetanje i još mnogo toga.

Dobar LMS košta 32 dolara za redovitu licencu koja vam pruža buduća ažuriranja i 6 mjeseci podrške GoodLayersa. Ako želite produljiti podršku za 1 godinu, morat ćete platiti dodatnih 10,13 USD.

Započnite s dobrim LMS-om već danas.

Koji je najbolji WordPress LMS dodatak?

Nakon uspoređivanja svih različitih WordPress LMS dodataka, vjerujemo da je LearnDash najbolji WordPress LMS dodatak za većinu korisnika jer nudi najopsežnije LMS značajke. Dolazi s mnoštvom korisnih proširenja koja poboljšavaju osnovne funkcionalnosti vaše WordPress stranice. A također je dio naših najboljih WordPress dodataka za 2020. godinu.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress LMS dodatke za vaše potrebe.

Želite stvoriti web mjesto za članstvo? Pogledajte najbolje dodatke za članstvo u WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map