9 najboljih WordPress vijesti za 2020. godinu [većina je besplatna!]

Najbolji dodaci za WordPress vijesti


Imate li web stranicu s vijestima? Tada će vam trebati dodatak za vijesti koji olakšava čitanje svježih relevantnih vijesti na vašoj web lokaciji.

U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih WordPress vijesti koje omogućuju dodavanje vijesti uživo na vaše web mjesto.

Odabir najboljih dodataka za vijesti WordPress

Nije svaki vijest dodatak jednak. No, ovdje su neke od uobičajenih značajki koje možete pronaći u WordPress dodatku za vijesti.

 • Životni vijesti: Aktualni klik sa vijestima koji prikazuje najnovije vijesti na vašoj web stranici.
 • Widget za vijesti: News widget koji ističe najnovije naslove na vašem widgetized području, uključujući zaglavlje, bočnu traku, podnožje itd..
 • Uvoznik vijesti: Uvozite vijesti iz drugih izvora i prikazujte ih na svojoj web stranici.
 • scrollers: Okomita i horizontalna pomicanje i rotacija vijesti značajka za profesionalno prikazivanje novosti.

1. Vijesti uživo

Vijesti uživo

Live News vrhunski je WordPress dodatak za vijesti koji vam omogućuje prikaz aktualizacijskih vijesti u stvarnom vremenu za emitiranje najnovijih vijesti, financijskih vijesti, vremenskih upozorenja, sportskih rezultata, izbornih anketa i još mnogo toga.

Dodatak nudi 4 metode za objavljivanje vijesti, ručno objavljivanje, prikupljanje naslova sa vašeg bloga ili tvita i uvoz vijesti s RSS feeda.

Dolazi s više od 70 mogućnosti prilagodbe, više postavki prikaza vijesti i podržava WordPress multisite mrežu. Također je prijevod spreman za prikazivanje naslova na lokalnim jezicima.

Nabavite dodatak Vijesti uživo danas!

2. Najnoviji postovi WP-a

WP najnovije vijesti

WP Latest Post je WordPress najnoviji dodatak za vijesti. Omogućuje vam filtriranje sadržaja iz vaših postova i stranica za prikaz vijesti na vašoj web stranici. Dodatak dolazi sa 6 ugrađenih tema za elegantno prikazivanje vijesti.

Automatskom animacijom odabire vijesti iz vašeg sadržaja i prikazuje ih u klizaču. Omogućuje vam prikazivanje ili skrivanje vijesti. Također možete optimizirati slike da biste smanjili vrijeme učitavanja stranice.

Jednostavno radi s Gutenbergovim uređivačima blokova i nudi prilagođeni blok vijesti za dodavanje vijesti u vaše postove.

Nabavite dodatak WP Lastest Posts još danas!

3. Jednostavne vijesti

Jednostavne vijesti

Jednostavne vijesti je besplatni dodatak za vijesti WordPress. Prikazuje sliku, naslov, datum, izvadak i poveznicu vijesti na vašoj naslovnici. Vijesti se sortiraju prema datumima objavljivanja automatski.

Omogućuje vam postavljanje veličine slike i prilagođavanje ostalih opcija. Ima prilagođenu podršku za widgete i kratke kodove za prikaz vijesti na stranicama, postovima, bočnoj traci, podnožju itd.

Nabavite dodatak Simple News još danas!

4. WP vijesti i pomicanje widgeta

WP News Scrolling Widget

WP vijesti i pomicanje widgeta dinamičan je dodatak za vijesti WordPress. Izgrađuje arhivu vijesti radi veće angažovanosti korisnika. Dodatak nudi pomicanje vijesti i sličice za prikaz najnovijih vijesti na vašoj web stranici.

Dolazi s prilagođenim kratkim kodovima za prikazivanje ili sakrivanje vijesti. Također je kompatibilan s blokom kratkih kodova Gutenberg koji vam omogućuje lako prilagođavanje odjeljka priče na vašoj web lokaciji.

Nabavite dodatak WP News Scrolling Widgets za WP News još danas!

5. Ditty News Ticker

Ditty News Ticker

Ditty News Ticker je višenamjenski dodatak za vijesti WordPress. Omogućuje vam izradu prilagođenih oznaka vijesti i njihovo prikazivanje na vašem web mjestu pomoću kratkih kodova ili widgeta.

Dolazi s 3 zadana modusa za odabir: Način pomicanja, Rotiraj i Popis. Dodatak također nudi premium proširenja za uvoz vijesti s Facebooka, Twittera, RSS feeda, Instagrama i drugih izvora.

Nabavite dodatak Ditty News Ticker još danas!

6. XML Sitemap i Google News

XML dodatak za Sitemap

XML Sitemap i Google News je napredni dodatak za vijesti WordPress. Izrađuje prilagođene feedove koji dinamički djeluju s XML sitemap-om i Google News Sitemapom.

Radi neprimjetno s gotovo svim WordPress dodatkom. Također je kompatibilan s dodacima za predmemoriranje WordPress-a za ubrzavanje vaše web stranice.

Nabavite XML Sitemap i Google News dodatak već danas!

7. Pomicanje vijesti

Pomicanje najava vijesti

Pomicanje najava vijesti je jednostavan dodatak za ažuriranje vijesti WordPress. Omogućuje vam stvaranje vijesti i prilagođavanje naslova, fonta, boja itd. Za prikaz vijesti možete koristiti njihov prilagođeni widget, kratki kod ili oznaku predloška..

Također vam omogućuje prilagođavanje datuma isteka vijesti, vertikalno pomicanje, broj vijesti, lokalizaciju i još mnogo toga. Dodatak se lako postavlja i konfigurira na bilo kojem web mjestu.

Nabavite dodatak za pomicanje vijesti najava danas!

8. Vertikalni klizač vijesti

Okomiti vijenac

Okomiti vijenac je besplatni dodatak za vijesti WordPress koji administratoru omogućuje dodavanje, uređivanje ili brisanje vijesti s web mjesta. Dodatak vam omogućuje upravljanje ukupnim brojem vijesti, brzine pomicanja vijesti, visine i širine, fonta i boja.

Ostale značajne značajke uključuju filtre kategorija, redoslijed vijesti, sličice, izvatke i još mnogo toga. Također nudi plaćenu verziju s dodatnom funkcionalnošću i vrhunskom podrškom od proizvođača programera.

Nabavite dodatak Vertical News Scroller već danas!

9. Yandex.News Feed

Yandex News Feed

Yandex.News Feed je dodatak za vijesti o WordPress Yandexu. Omogućuje vam da odmah pretvorite sadržaj iz svojih WordPress postova i stranica u Yandex format vijesti.

Podržava Yandex turbo stranice, prilagođene vrste postova, izraze taksonomije, kategorije i još mnogo toga. Dodatak je lako postaviti i pojednostaviti integraciju bilo koje vijesti o WordPressu s Yandex.News.

Dohvati dodatak Yandex.News Feed već danas!

To je to!

Nadamo se da će vam ovaj članak pomoći da pronađete najbolje dodatke za vijesti o WordPressu. Možda ćete također htjeti provjeriti naš vodič o izradi web stranice poput Reddita s WordPressom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map