9 najboljih WordPress zamjenskih dodataka (2020)

u usporedbi s najboljim dodacima za backup wordpressa


Jeste li preplavljeni svim različitim WordPress dodatnim dodacima na tržištu? Pitate se koje je najbolje rješenje za vaše potrebe?

U ovom ćemo vam članku pomoći da odaberete najbolji WordPress dodatni dodatak za vaše potrebe uspoređujući najpopularnije WordPress dodatke na tržištu..

Odabir dodatka za sigurnosnu kopiju za WordPress

Bez obzira na veličinu vašeg poslovanja, ulaganje u ispravan WordPress dodatni dodatak u potpunosti je vrijedno jer je najskuplja sigurnosna kopija ona koju nikad niste radili!

Budući da je na raspolaganju desetak WordPress rezervnih dodataka, može biti teško da odaberete pravi koji odgovara vašim potrebama. Ispod je nekoliko stvari koje ćete trebati potražiti u rezervnom dodatku za WordPress:

Način izrade sigurnosnih kopija:

 • Sigurnosna kopija baze podataka: Neki dodaci omogućuju samo sigurnosno kopiranje vaše WordPress baze podataka.
 • Kompletna sigurnosna kopija: Neki dodaci omogućuju sigurnosnu kopiju cijele web stranice, uključujući vašu bazu podataka i sve WordPress datoteke.
 • Planirana sigurnosna kopija: Ovom opcijom možete zakazati automatsko pokretanje sigurnosnih kopija i davati vam mir.

Rezervno mjesto:

Povratak dana, većina WordPress rezervnih dodataka omogućuje vam spremanje datoteka sigurnosnih kopija samo na vlastiti poslužitelj. Sada, za poboljšanje sigurnosti, svi dobri dodaci za izradu sigurnosnih kopija za WordPress podržavaju slanje datoteka sigurnosnih kopija na udaljene lokacije kao što su Dropbox, Google Drive ili Amazon S3. Na taj način možete jednostavno vratiti datoteke, čak i ako cijela vaša web lokacija bude hakirana.

Sada je vrijeme da pogledate najbolje WordPress rezervne dodatke na tržištu!

1. UpdraftPlus

uzlazni plus

UpdraftPlus jedan je od najboljih WordPress rezervnih dodataka na tržištu. Ocijenjeno je kao najpopularnije sigurnosno rješenje za WordPress, s preko milijun aktivnih instalacija.

Čak i uz besplatnu inačicu dodatka, možete jednostavno postaviti cjelovite, ručne ili zakazane sigurnosne kopije svih datoteka vaše web stranice, uključujući vašu bazu podataka, dodatke i teme. Vraćanje datoteka je jednostavno, a to možete učiniti s minimalnim tehničkim znanjem.

Najbolje od svega je što podržava više opcija za pohranu u oblaku, uključujući Google Pogon, Dropbox i Amazon S3.

Iako je besplatna verzija u potpunosti napunjena svim bitnim značajkama, osnovnu funkcionalnost možete jednostavno poboljšati njihovom premium verzijom.

Započnite s UpdraftPlus već danas.

2. BackupBuddy

backupbuddy

BackupBuddy postoji od početka 2010, štiteći pola milijuna WordPress web stranica.

Sa samo nekoliko klikova omogućuje vam izradu sigurnosne kopije cijele web stranice s WordPress nadzorne ploče. Možete zakazati automatsko sigurnosno kopiranje, poslati sigurnosne kopije na udaljeno sigurno mjesto i brzo vratiti datoteke.

Mogućnost popravka i optimizacije vaše baze podataka jedna je od jedinstvenih značajki koje BackupBuddy nudi. Svakom kupnjom dodatka dobit ćete 1 GB besplatne pohrane u skladištu uživo. Stash Live kontinuirano izrađuje sigurnosne kopije promjena u bazi podataka, kao što su novi ili izmijenjeni postovi, što olakšava vaš um. Najbolje od svega, Stash Live savršeno funkcionira čak i ako vašu web lokaciju pruža jeftini zajednički hosting.

Započnite s BackupBuddy već danas.

3. VaultPress (uz Jetpack)

vaultpress

VaultPress je jedan od snažnih sigurnosnih i sigurnosnih dodataka za WordPress tvrtke Automattic, tima koji stoji iza WordPress.com.

Pomoću VaultPressa možete održavati ažurirane sigurnosne kopije vaše web stranice sa svakodnevnom i realnom sinkronizacijom. Osim toga, on provodi sigurnosna ispitivanja redovito, tako da lako možete prepoznati potencijalne prijetnje i popraviti ih. Ako se otkriju zlonamjerni softver ili virusi, možete ih izbaciti samo jednim klikom.

VaultPress je sada dio Jetpacka, tako da ćete morati instalirati Jetpack na svoju web lokaciju, povezati svoju web stranicu s WordPress.com i odabrati (barem) osobni plan za početak rada.

Započnite s VaultPress od Jetpack već danas.

4. NatragWPUp

backwpup

BackWPUp je još jedan rezervni dodatak koji izrađuje sigurnosnu kopiju vaše kompletne WordPress instalacije i sprema ih na udaljeno mjesto po želji, poput Dropboxa ili Amazon S3.

Premium verzija omogućuje pohranjivanje sigurnosnih kopija datoteka na Google Drive i Amazon Glacier.

Neke od jedinstvenih karakteristika premium verzije su:

 • Izrada sigurnosnih kopija na više odredišta po poslu.
 • Sinkronizirajte datoteke na udaljenim sigurnosnim kopijama kao što su Google Drive, Dropbox.
 • Izrada sigurnosne kopije datoteka za određene stranice prema vašim potrebama.

Započnite s BackWPUp-om već danas.

5. BackUpWordPress

backup wordpress

BackUpWordPress zamjenski dodatak jednostavan za korištenje jer ne zahtijeva nikakve konfiguracijske postavke za vaš kraj. Nakon aktivacije, izrađuje sigurnosnu kopiju datoteka izravno izvan okvira.

Datoteke sigurnosnih kopija prema zadanim postavkama pohranjuju se na / wp-content / sigurnosno kopirajućem mjestu vaše web stranice, ali put možete lako promijeniti ako želite. Budući da će se sve datoteke, uključujući i vaše datoteke koje nisu WordPress, sigurnosno kopirati u korijenu vaše web stranice, toplo se preporučuje da promijenite put tako da bude sigurna.

Dodatak može podjednako raditi i na Linux i Windows poslužiteljima. Također vam omogućuje da izuzmete datoteke koje ne želite sigurnosno kopirati.

Započnite s BackUpWordPress već danas.

6. umnožak

aparat za kopiranje

Duplicator olakšava sigurnosno kopiranje svih WordPress datoteka u ZIP formatu, tako da ih možete preuzeti izvanmrežno, prelazeći na iste ili različite poslužitelje.

Jedna od jedinstvenih prednosti upotrebe Duplicatora je njegova sposobnost kloniranja unaprijed konfiguriranih web lokacija. Umjesto da ručno konfigurirate svoje omiljene teme ili dodatke, Duplicator vam omogućuje konfiguriranje jedne web lokacije i povezivanje. Na ovaj način možete migrirati unaprijed konfigurirane WordPress stranice na različita mjesta, eliminirajući potrebu za ponovnim prerađivanjem.

Kao i mnoga druga popularna sigurnosna rješenja za WordPress, Duplicator vam omogućuje zakazivanje sigurnosnih kopija, slanje u pohranu u oblaku i slanje obavijesti putem e-pošte.

Započnite s Duplicatorom već danas.

7. WP vremenska kapsula

wp kapsula za vrijeme

WP Time Capsule savršeno je rješenje za vas ako želite sigurnosno kopirati samo svoje najnovije datoteke, a ne cijelu WordPress web lokaciju. Pomoću WP Time Capsule možete sigurnosno kopirati web mjesto na svoje omiljene web lokacije za pohranu u oblaku kao što su Google Drive, Dropbox ili Amazon S3.

Glavna prednost WP Time Capsule je ta što troši znatno manje resursa servera jer ne komprimira i komprimira sigurnosne kopije datoteka.

Da biste koristili WP Time Capsule na svojoj web lokaciji, registrirajte se za račun na WP Time Capsuleu, instalirajte besplatni dodatak, a zatim povežite aplikaciju oblak sa dodatkom kako biste mogli poslati sigurnosne kopije WordPress datoteka na željeno mjesto. Nakon dovršetka potpune sigurnosne kopije možete zakazati vrijeme za izradu sigurnosnih kopija nedavno promijenjenih datoteka.

Započnite s WP Time Capsule već danas.

8. WP-DB-sigurnosna kopija

WP-DB-sigurnosna kopija

WP-DB-Backup omogućuje sigurnosnu kopiju svoje WordPress baze podataka i slanje e-pošte na navedenu adresu. Kao što ime označava, sigurnosno kopiranje vaše WordPress baze podataka znači, moraće se napraviti sigurnosna kopija medijskih datoteka ručno.

WP-DB-Backup mogao bi biti pravo rješenje za vas ako ne ažurirate WordPress web mjesto često ili ne želite sigurnosno kopirati svoje slike. Također očekuje od vas tehnički naklonjene, tako da nije najbolje za novakinje. Morat ćete sami napraviti sigurnosnu kopiju i obnoviti bazu podataka WordPress.

Ako ne želite sami riskirati s datotekama baze podataka, onda ovo nije pravo rješenje za vas.

Započnite s WP-DB-Backup već danas.

9. Izrada sigurnosne kopije baze podataka WP

wp sigurnosna kopija baze podataka

WP Database Backup još je jedan besplatni dodatak sigurnosne kopije baze podataka.

Sa sigurnosnom kopijom baze podataka WP-a, možete stvoriti i vratiti sigurnosne kopije u samo jednom kliku. Pruža nešto više značajki nego WP-DB-Backup, ali je u cjelini vrlo sličan.

Neke su ključne značajke koje će vam se smatrati korisnim:

 • Jednostavna konfiguracija.
 • Spremite sigurnosne kopije baze podataka na udaljeno mjesto.
 • Podržava više odredišta za pohranu.
 • Poredajte i pretražite sigurnosne kopije s popisa.
 • Pruža opsežnu dokumentaciju koja će vam pomoći da vas provedete kroz postupak.

Započnite sa sigurnosnom kopijom baze podataka za WP već danas.

Koji je najbolji WordPress dodatni dodatak za vas?

Bez sumnje, UpdraftPlus je najbolji WordPress dodatni dodatak za vaše web mjesto. UpdraftPlus je kompletno sigurnosno rješenje koje se isporučuje sa svim bitnim značajkama, odmah izvan okvira. Što je najbolje, čak i besplatna verzija nudi obilje mogućnosti, čak i u usporedbi s drugim premium dodacima.

Međutim, ako odlučite odabrati premium rezervni dodatak koji nudi izradu sigurnosnih kopija kad god se vaše datoteke promijene, tada možete koristiti BackupBuddy. Također vam omogućuje skeniranje i popravak uobičajenih problema, što je ogroman plus. Svojom značajkom Stash, dodatak štedi i puno resursa vašeg poslužitelja.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress dodatke za vaše potrebe.

Da biste dodatno osigurali svoju web lokaciju, možda biste trebali provjeriti i najbolje WordPress sigurnosne dodatke i vrhunski WordPress sigurnosni vodič.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map