Alternativa FormStack: WPForms vs. FormStack (1 pobjednik!)

wpforms vs formstack


WPForms vs. FormStack: Pitate se koji je graditelj kontaktnih obrazaca bolji? Ako želite dodati obrazac za kontakt na svoju web stranicu, važno je odabrati pravi graditelj kontaktnih obrazaca za vaše potrebe. Graditelj kontaktnih obrazaca kojeg odaberete mora imati sve potrebne funkcije, biti jednostavan za upotrebu i sve to želite i po povoljnoj cijeni..

Dakle, pomoći ćemo vam da utvrdite koji je dodatak za kontaktni obrazac bolji uspoređujući WPForms sa FormStackom.

Kriteriji koje ćemo koristiti za procjenu ove dvije popularne tvornice kontakt obrazaca su:

A sada, zavirimo u usporedbu WPForms-a i FormStack-a.

1. Pregled: WPForms vs. FormStack

Što je WPForms?

wpforms kontakta-form-dodatak
WPForms jedan je od najpopularnijih dodataka za izradu kontaktnih obrazaca. Ovaj početni dodatak za kontaktni obrazac za WordPress omogućava vam jednostavno stvaranje moćnih kontaktnih obrazaca za vaše web mjesto WordPress, a da pritom ne znate ništa o kodu.

Njihov alat za izradu povrata i pada omogućuje vam da brzo stvorite kontaktne obrasce za vaše web mjesto, zajedno s nizom drugih vrsta obrazaca, uključujući ankete i ankete, a također imate mogućnost prikupljanja plaćanja. Pružaju brojne predloške koji će vam pomoći da brže sastavite kontakt obrazac i predloške su u potpunosti prilagodljive.

WPForms nudi brojne mogućnosti za stvaranje pametnih i moćnih obrazaca za kontakt i pruža jedinstvena polja obrazaca za pomoć u stvaranju kontaktnog obrasca koji odgovara vašim potrebama. Uz to, daju vam izvještaje koji su sjajni i lako razumljivi.

Sa WPForms možete za nekoliko minuta sastaviti elegantan kontakt obrazac i pokrenuti ga na svojoj web stranici s jednim klikom.

Što je FormStack?

formstack-dodatak
FormStack je mrežni alat za izradu obrasca koji pomaže korisnicima prikupljanju informacija putem internetskih obrazaca poput anketa, zahtjeva za posao, registracije događaja i još mnogo toga.

Ovaj alat dolazi s raznim unaprijed dizajniranim predlošcima koji će vam pomoći da sastavite mrežni obrazac u bilo kojem trenutku, a također ima i mogućnosti povlačenja i ispuštanja, tako da možete stvoriti potpuno prilagođeni obrazac.

FormStack nudi izvješćivanje o mjernim podacima, mogućnost prikupljanja plaćanja i još mnogo toga. Ovaj graditelj internetskih obrazaca integrira se i s drugim popularnim alatima i platformama kao što su Google listovi, usluge marketinga putem e-pošte, Facebook i više.

A sada, zavirimo dublje u ove graditelje kontaktnih obrazaca da vidimo je li WPForms dobra alternativa za FormStack.

2. Jednostavnost upotrebe: WPForms vs. FormStack

WPForms

WPForms je nevjerojatno jednostavan za korištenje. S WPForms možete uspostaviti kontakt obrazac izravno s svoje WordPress nadzorne ploče. Samo preuzmite WPForms WordPress dodatak, aktivirajte i instalirajte, a zatim kliknite WPForms na svoju WordPress nadzornu ploču. Odavde možete lako upravljati svim oblicima i stvoriti novi sa klikom gumba – čak ne morate napustiti WordPress web mjesto.

wpforms-Nadzorna ploča

Kada kreirate novi obrazac, WPForms vam nudi niz unaprijed dizajniranih predložaka obrazaca koje možete odabrati pravo u WPForms Editoru obrazaca za početak. Uz to, postoje stotine dodatnih predložaka, poput obrasca za donaciju, obrazac za naplatu / narudžbu, obrazac za prijavu na bilten i drugo, tako da lako možete pronaći pravi predložak za svoje potrebe.

wpforms-predlošci

Alat za izradu i ispuštanje WPForms čini vrlo jednostavnim za sastavljanje i prilagođavanje obrasca točno prema vašim potrebama. Čak i ako ste početnik, izgradnja kontaktnog obrasca je jednostavna poput povlačenja polja obrasca po vašem izboru i stavljanja na mjesto. Možete dodati polja poput padajućih izbornika, potvrdnih okvira, višestrukog izbora, prijenos datoteka i još mnogo toga. Polja se mogu izbrisati klikom na gumb i mogu se lako preurediti pomoću sučelja povuci i spusti.

wpforms-povuci-i-ispusti-graditelj

WPForms prikazuje i pregled uživo kako biste mogli vidjeti kako će vaš obrazac izgledati dok ga izrađujete, nema potrebe za prebacivanjem naprijed i nazad s Edit na Preview. Ovo je samo još jedna značajka WPForms-a koja vam pomaže stvoriti obrazac za svoju web stranicu lako i bez ikakvog vremena.

I na kraju, obrazac za kontakt na vašoj web stranici vrlo je jednostavan. Sa samo 2 klika možete ugraditi obrazac na bilo koju stranicu ili post vaše web stranice.

FormStack

Budući da je FormStack web dizajner forme, FormStack zahtijeva da se prijavite za njihovu uslugu i stvorite obrasce na njihovom web mjestu. Dakle, za razliku od WPForms-a, nemate pogodnost u mogućnosti pravljenja obrasca izravno s nadzorne ploče WordPress-a.

Da biste stvorili obrazac, možete upotrijebiti editor za povlačenje i ispuštanje kako biste povukli polje obrasca s desne na lijevu stranu. Da biste započeli, možete koristiti i jedan od njihovih unaprijed pripremljenih predložaka.

formstack graditelj

Sučelje za povlačenje i ispuštanje malo je kompliciranije, jer postoji nekoliko gumba za odabir ili klikanje za posao. Na primjer, možete povući i ispustiti polja kako biste ih preuredili ili možete kliknuti na zasebni gumb da biste preuredili polja; Previše opcija i gumba poput ove mogu stvoriti aparat zbunjujući početnike.

Ako želite vidjeti kako vaš obrazac izgleda dok ga izrađujete, ne možete. Morate kliknuti gumb Prikaži obrazac uživo kako biste vidjeli kako vaš obrazac izgleda. Ako vam se ne sviđa način na koji vaš obrazac, morate se vratiti, unijeti promjene, a zatim ponovo iznova kliknuti gumb Prikaži obrazac uživo.

Osim toga, postavljanje obrasca za prikaz uživo na vašoj web stranici teže je nego kod WPForms-a, posebno za početnike. I nakon svoga vremena provedenog u stvaranju oblika koji vam se sviđa, FormStack upozorava da neke WordPress teme mogu nadvladati FormStack styling. To znači da bi vaš obrazac izgledao onako kako ste ga namjeravali, morali biste urediti CSS obrazac, što za početnike koji ne znaju o kodiranju nije lak zadatak..

Pobjednik: WPForms. WPForms je puno jednostavniji za upotrebu. Obrazac lako možete sastaviti povlačenjem i ispuštanjem i možete vidjeti kako će vaš obrazac izgledati dok ga izrađujete.

3. Ograničenja obrasca: WPForms vs. FormStack

WPForms

Važno je napomenuti da sa WPForms dopušteno vam je neograničeno stvaranje obrazaca Bez obzira kakav plan cijena odabrali uz WPForms, možete stvoriti koliko god obrazaca želite.

Ovo je važno jer ovisno o vašim potrebama, vašoj web stranici možda će trebati kontakt obrazac za korisnike koji vam mogu kontaktirati, obrazac za naplatu / narudžbu, obrazac za prijavu na bilten kako biste dobili više pretplatnika e-pošte, a možda biste trebali stvoriti brojne ankete. Srećom, to možete učiniti s WPFormsima bez ikakvih ograničenja.

FormStack

S druge strane, FormStack nudi samo ograničeno stvaranje oblika. Ovisno o tome koji plan cijene odaberete, on će odrediti koliko obrazaca možete stvoriti za svoju web lokaciju.

Za najmanje skupi plan FormStack-a dopušteno vam je stvaranje samo 5 obrazaca. To znači da ste izuzetno ograničeni u obrascima koje možete imati na svojoj web stranici. Čak i sa njihovim najskupljim planom, nejasno je da li imate mogućnost stvaranja neograničenih oblika.

Pobjednik: WPForms. Kad odabirete dodatak za izradu obrazaca, želite odabrati onaj koji vam daje mogućnost stvaranja onoliko oblika koliko želite.

4. Značajke: WPForms vs. Formstack

WPForms

WPForms je više od samo jednostavnog graditelja kontaktnih obrazaca i dolazi s mnogim zadivljujućim značajkama odmah izvan okvira. Kao što smo ranije spomenuli, ne samo da možete stvoriti obrasce za kontakt, već također možete kreirati ankete, ankete i još mnogo toga.

Možete stvoriti zanimljive ankete i ankete za svoju web stranicu WordPress i dobiti prekrasna izvješća o anketama koja će biti zajedno s njima. To znači da možete analizirati rezultate obrasca u stvarnom vremenu i imate mogućnost prikazivanja tih rezultata posjetiteljima vaše web stranice i u stvarnom vremenu.

wpforms-anketa-obilježja

Neke od ostalih značajki koje dobivate sa WPForms uključuju:

 • Pametna uvjetna logika – Isključite dugačke oblike stvaranjem pametnih uvjetnih logičkih pravila za prikazivanje ili sakrivanje pitanja na temelju mogućnosti koju korisnik odabere.
 • Neograničeno učitavanje datoteka – Korisnici mogu s bilo kojeg plana prenijeti neograničene datoteke na vaše obrasce, a lako im je dostupno izravno iz obavijesti o obrascu za slanje.
 • Odgovarajući prema mobilnim uređajima – Obrasci odgovaraju 100% i djeluju na mobilnim telefonima, tabletima i preglednicima.
 • Djelomično spremanje oblika – Pri duljim oblicima korisnici mogu spremiti svoj napredak i vratiti se da ga dovrše kasnije, što smanjuje napuštanje obrasca.
 • Zaštita od neželjene pošte – Smart captcha i saće automatski sprečavaju slanje neželjene pošte u vaše obrasce.
 • Automatska potvrda obrasca – Korisnici će znati da je podnošenje obrasca bilo uspješno s 3 vrste potvrda obrasca, uključujući Poruku, Prikaži stranicu i Preusmjeravanje.
 • Mogućnost internetskog potpisa – Omogućuje korisnicima da svojim mišem ili dodirnim zaslonom potpisuju mrežni obrazac.
 • Registracija korisnika – Možete stvoriti prilagođene obrasce za registraciju korisnika WordPressa.
 • Integriranje plaćanja putem Interneta – WPForms integrira se s gateway-om plaćanja poput PayPal-a i Stripe-a tako da možete prihvaćati online plaćanja.
 • Praćenje geografske lokacije – Saznajte više o posjetiteljima vaše web lokacije i njihovim lokacijama kako biste im mogli poslati više ciljane e-pošte.
 • Integracija marketinga e-pošte – WPForms integrira se sa svim popularnim uslugama marketinga putem e-pošte kao što su Constant Contact, AWeber i Mailchimp.
 • Dozvole oblika & Kontrole pristupa – Lozinkom zaštitite obrazac, ograničite broj unosa koje ćete prihvatiti, ograničite unose u obrascu na koje su korisnici prijavljeni i još mnogo toga.

Osim toga, WPForms nudi i niz drugih dodataka, poput Napuštanje obrasca koji će zabilježiti korisničke podatke čak i ako ne predaju obrazac.

FormStack

Pomoću FormStack-a možete stvoriti kontakt obrasce, kao i obrasce plaćanja, ankete, registraciju događaja i još mnogo toga. Oni nude brojne značajke, uključujući:

 • Uvjetna logika
 • Uštedjeti & Nastavi obrasce
 • Izvještaji & Analitika
 • Prijenosi datoteka
 • recaptcha
 • Obrađivači plaćanja
 • Integracija e-pošte

Ali popis značajki FormStack-a nije tako dugačak kao WPForms. FormStack nedostaje mnoštvo jedinstvenih polja oblika koja WPForms nudi poput Net Promoter Score, Likert Scale i više.

Kao što smo već spomenuli, s FormStackom možete stvoriti samo ograničeni broj obrazaca. Svaki plan također ima ograničenje teme i svaki plan ima i ograničenje pohrane, tako da možete učitati samo određeni broj datoteka. Uz to, ne možete pristupiti integraciji e-pošte sa svojim najmanje skupo planiranim programima koji onemogućuju marketing putem e-pošte.

Pobjednik: WPForms. WPForms nudi mnogo više mogućnosti koje vam omogućuju stvaranje moćnih oblika bilo koje vrste.

5. Cijene: WPForms vs. FormStack

WPForms

WPForms nudi besplatne i premium verzije dodatka za njihove programere. Ako WPForms želite besplatno koristiti, možete preuzeti WPForms Lite WordPress dodatak iz službenog direktorija WordPress dodataka, instalirati ga izravno na nadzornu ploču WordPressa i odmah početi koristiti. Ali ako želite pristup njihovim moćnijim značajkama, morate nadograditi na premium plan.

wpforms-cijena

WPForms nudi 4 različita plana cijena i sa svakim od njih dobivate neograničeno stvaranje obrazaca. Ako tek započinjete s izradom web stranice, a proračun vam je tijesan, osnovni plan započinje sa samo 39,50 USD godišnje za 1 web mjesto. Osnovni plan dolazi s neograničenim obrascima, neograničenim unosima, naprednim poljima, predlošcima obrazaca, integracijom e-pošte i još mnogo toga.

Za pristup svim značajkama premium WPForms-a poput integracije plaćanja, anketa i anketa, registracije korisnika, napuštanja obrasca, premijske podrške i još mnogo toga, trebate nadograditi na Elite plan za 299,50 USD godišnje.

FormStack

FormStack ima 4 različita vrlo povoljna plana za odabir od 19 USD mjesečno do 249 USD mjesečno. Svaki plan cijena ima ograničenje u broju obrazaca koje možete stvoriti. Na primjer, za Brončani plan koji košta 19 dolara mjesečno morate stvoriti samo 5 obrazaca. Čak i uz Platinumov plan koji košta 249 USD mjesečno, i dalje vas ograničavaju na 1000 obrazaca.

formstack-cijena

FormStack također ograničava broj unosa koje možete dobiti uz svaki plan. Ako premašete broj unosa koji su vam dopušteni na vašem planu, neće vam naplaćivati ​​naknadu, ali umjesto toga svi unosi idu izravno na vašu e-poštu. Zbog čega je unosima obrasca teško upravljati, a postoji potencijal da preuzmu vašu mapu i postanu vrlo neugodni.

Osim toga, morat ćete plaćati 59 USD mjesečno za dobijanje važnih značajki poput prilagođenog brandiranja, integracija i plaćanja.

Pobjednik: WPForms. Sveukupno, morat ćete platiti mnogo više novca da biste pristupili značajkama koje želite pomoću FormStack-a u odnosu na WPForms.

Zaključak: WPForms vs. FormStack: Što je bolje?

Ako želite dodati obrasce na svoju web stranicu, preporučujemo da je koristite WPForms. WPForms je odličan i za početnike i za iskusne vlasnike web stranica. Dobit ćete pristup svim značajkama koje su vam potrebne za rast vaše web stranice ili tvrtke bez plaćanja mjesečnih naknada. Možete stvoriti moćne forme u nekoliko minuta pomoću njihovog sučelja za povlačenje i ispuštanje i dobit ćete slobodu za stvaranje onoliko oblika koliko želite.

Za više detalja, pogledajte našu cjelovitu recenziju WPForms.

FormStack je dobar alat za izradu internetskih obrazaca, ali zbog cijene i nedostatka jedinstvenih značajki za posjetitelje web stranica, ovaj graditelj obrazaca možda će biti prikladniji za veće tvrtke koje žele stvoriti interne obrasce za ljudske resurse, IT i financije i za primanje aplikacija. Uz to, FormStack nema mogućnosti i ima previše ograničenja za cijenu koju plaćate.

Također provjerite usporedbu našeg stručnjaka između WPForms i TypeForm.

Nadamo se da ste uživali u ovom postu na WPForms vs. FormStack. Nadamo se da sada znate koji je oblik alata najbolji izbor za vaše web mjesto. Ako vam se ovaj post svidio i želite saznati više o WPFormsima i kako ga koristiti, pogledajte naš članak o tome kako stvoriti kontakt obrazac na WordPressu (jednostavan način).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map