Kako stvoriti skočni obrazac za kontakt u programu WordPress – korak po korak

kako stvoriti skočni obrazac za kontakt u wordpressu


Želite li poskočiti obrazac za kontakt kada korisnik klikne gumb za kontakt ili vezu?

Prednost je ta što svaki put kada korisnik klikne na kontaktni gumb ili vezu, umjesto da ide na novu stranicu, kontakt obrazac se otvara u obliku skočnog prozora, što bi povećalo prijavu obrasca. U ovom ćemo vam članku pokazati kako stvoriti skočni obrazac za kontakt na svom mjestu WordPress, bez utjecaja na vaše korisničko iskustvo, korak po korak.

Izrada skočnog prozora za kontakt u WordPressu jednostavno

Uz WordPress, jednostavno je stvoriti skočni obrazac za kontakt. Da biste započeli, morate imati dvije stvari:

  1. moćan dodatak popup
  2. robustan dodatak za izradu oblika

Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo vam da ih koristite WPForms za stvaranje vašeg obrasca za kontakt. To je moćan dodatak za izradu obrazaca koji vam omogućuje izradu gotovo bilo koje vrste u manje od 5 minuta. Pročitajte više o WPForms ovdje.

WPForms, registracija korisnika, dodatak, dodatak za prijavu korisnika

Kad je u pitanju skočni dodatak, mislimo da nema druge opcije koja je bolja od toga OptionMonster. To je jedan od najpopularnijih dodataka generacije olova koji omogućava da privučete pažnju posjetitelja i potakne ih da poduzimaju mjere na vašoj web lokaciji uz upotrebu zapanjujućih optina. Kroz ovaj dodatak možete povećati angažman korisnika i povećati konverzije i prodaju.

optinmonster-pučanstvo

Da biste saznali više o OptinMonster pročitajte našu detaljnu recenziju OptinMonster.

1. korak: instalirajte WPForms i OptinMonster dodatke

add-WordPress-dodatke

Započnite s preuzimanjem WPForms uključiti. Zatim je instalirajte i aktivirajte. Niste sigurni kako? Nema problema. Možete preskočiti naš vodič o tome kako instalirati WordPress dodatak da biste sve riješili. Čekat ćemo.

Sve spremno? Savršen.

Slijedite isti postupak za aktiviranje OptinMonster dodatka. Ali nije dovoljno instalirati samo dodatak. Morat ćete stvorite račun i sa OptinMonster aplikacijom. Dodatak djeluje samo kao medij za povezivanje vaše WordPress stranice s OptinMonster aplikacijom. Da biste ispravno radili, morate instalirati dodatak i stvoriti račun i sa aplikacijom.

Korak 2: Stvorite obrazac za kontakt pomoću WPForms za skočni prozor

Prvo ćemo upotrijebiti dodatak WPForms za izradu kontaktnog obrasca. Ali ako ste koristili WPForms i već stvorili kontakt obrazac s njim, onda možete preskočiti ovaj korak.

Ako nemate obrazac za kontakt, idite na nadzornu ploču i kliknite na WPForms »Dodaj novo.

wpforms-Nadzorna ploča

Ovo će vas odvesti na drugu stranicu na kojoj možete odabrati predložak obrasca i dodati mu oblik. Odaberite Jednostavan kontakt obrazac predložak i dodijelite ime svom obliku.

Predlošci WPForms Lite

Po dovršetku postupka pokrenut će se graditelj obrasca što olakšava dizajn vaših obrazaca. Datoteke možete lako dodavati ili uklanjati pomoću alata za pravljenje i puštanja.

Možete dodati sva polja za koja smatrate da su potrebna za vaš obrazac. Nakon što sve učinite, pritisnite gumb za spremanje da biste spremili promjene. Vaš obrazac za kontakt sada je spreman za prijenos uživo.

Sad pogodi Ugraditi pored gumba za spremanje i kopirajte kratki kod.

Korak 3: Izrada skočnog prozora WordPressa koristeći OptinMonster

Sljedeći korak je stvaranje skočnog prozora na vašoj web stranici. Stvorit ćemo modalni popup koristeći OptinMonster. Dakle, idite na svoju WordPress nadzornu ploču i kliknite na OptinMonster »Stvori novu kampanju.

Otvorit će se novi zaslon na kojem možete odabrati vrstu kampanje, a slijedi predložak vašeg opredjeljenja. Za vrstu kampanje odabrat ćemo skočnu opciju.

Za predložak, krenimo Platno. Ovo je prazno platno koje podržava sve oblike kratkih kodova. Ovdje možete umetnuti bilo koji HTML, CSS, JavaScript, pa čak i WordPress prečace.

Nakon što odaberete predložak, bit ćete usmjereni na novi zaslon na kojem možete imenovati svoju kampanju.

Sljedeći klik na Počnite graditi kartica. Sada ćete biti usmjereni na graditelja povuci i spusti. Primjetit ćete da je platno prazno u pogledu dizajna. Pomoću ovog platna možete stvoriti bilo koji skočni prozor i dizajnirati ga ispočetka. To možete učiniti pomoću opcija ispod Oblikovati kartica.

Nakon završetka kliknite na Dodajte blokove ispod kartice Dizajn. Pomaknite se prema dolje da biste pronašli Elementi blokova opcije. Ispod ovoga vidjet ćete HTML blok. Povucite i ispustite na području dizajniranja.

Ovdje možete unijeti kratki kôd obrasca za kontakt zajedno s bilo kojim drugim prilagođenim HTML-om koji možda želite dodati. Pa dodajmo svoj kratki kod koji je sljedeći:

Imate li kakvih pitanja?

Želite pitati više o našoj usluzi? Jednostavno ispunite obrazac i javit ćemo vam se što je prije moguće.

Evo pregleda kako to možete učiniti.

Primijetite da je i kratki kod obrasca koji smo prethodno stvorili ugrađen u kod. Ovaj kratki kôd možete zamijeniti svojim. Sada spremite svoje promjene. Nakon toga, idite na Pravila prikaza i postavite vrijeme na nulu kao što je prikazano na snimci zaslona.

Pomičite se dalje po ovom zaslonu i pronaći ćete više opcija. Možete ih koristiti ako želite ovaj obrazac prikazati na određenoj stranici ili postu. Udari Uštedjeti gumb kada završite.

Korak 4: Objavljivanje vašeg Popup obrasca

Nakon što završite rad na promjenama, kliknite na Da ne opciju na vrhu i kliknite na aktivirati kartica.

Napokon prijeđite na Objaviti karticu i prebacite status na uživo.

optinmonster, vrata dobrodošlice, wp vrata dobrodošlice, izrada lista

Nakon završetka vratite se na nadzornu ploču WordPress-a i idite na OptinMonster »Kampanje. Evo, vidjet ćete svoju kampanju. Ispod tog klika na Uređivanje izlaznih postavki veza. Proširit će se za prikaz nekoliko opcija. Označite okvir pokraj Omogućite kampanju na web mjestu opcija.

Napokon kliknite na Spremi postavke opcija na kraju stranice.

5. korak: Dodavanje veze za pokretanje kontakta Popup

Prvo kopirajte krig OptinMonster kampanje. Možete ga pronaći odmah uz naziv kampanje.

Sada stvorite novu stranicu u WordPressu ili uredite post ili stranicu na koju želite dodati skočnu vezu ili gumb kontaktnog obrasca za kontakt. Ovdje ćemo stvoriti novi. Idite u svoj uređivač teksta i dodajte sljedeći kôd. Ne zaboravite da slug zamijenite vlastitim.

Kontaktirajte nas

Nakon završetka pogodio Objaviti gumb s desne strane. Sada je na djelu vaš obrazac. Posjetite svoju web lokaciju s prednje strane i vidjet ćete je.

Nadamo se da ste ovaj članak smatrali korisnim. Ako želite znati više o stvaranju obrasca za kontakt s WPFormsima, evo detaljnog vodiča.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map