Learndash vs. LifterLMS – Koji je bolji? (2020)

Learndash vs lifterlms


LearnDash i LifterLMS su 2 najbolja LMS (sustav za upravljanje učenjem) dodataka za WordPress. Ali koji je uistinu najbolji LMS dodatak: LearnDash ili LifterLMS?

Nije svaki sustav upravljanja učenjem jednak. Važno vam je da shvatite kako se ta dva LMS dodatka međusobno razlikuju s obzirom na njihove cjenovne planove i značajke. Našom nepristranom usporedbom između LearnDash-a i LifterLMS-a pomoći ćemo vam da odlučite koji je najbolji izbor za vas.

LearnDash vs. LifterLMS – Sadržaj

Da bismo vam pomogli da spoznate razlike, došli smo do ovog Usporednog posta Learndash vs LifterLMS. U ovom ćemo postu napraviti bočnu usporedbu dodataka i vidjeti koji može biti bolja opcija za vaš sljedeći projekt.

Pri tome ćemo uglavnom pogledati 6 aspekata –

 1. Pregled
 2. Jednostavnost korištenja
 3. Izvođač tečaja
 4. Načini plačanja
 5. Izvođenje
 6. Dokumentacija
 7. cijena

Započnimo s kratkim pregledom oba dodatka. Ovo će vam pomoći da bolje upoznate dodatke ako niste upoznati s njima.

LearnDash vs. LifterLMS – Pregled

LearnDash

Learndash i LifterLMS dva su odlična WordPress LMS dodatka koji vam omogućuju izradu web stranica internetskog tečaja za vaše korisnike.

LearnDash tvrdi da je WordPress najpouzdaniji LMS dodatak. Imaju impresivan popis kupaca, uključujući Fortune 500 tvrtke i velika sveučilišta širom svijeta za izradu internetskih tečajeva.

LearnDash je vrhunski dodatak koji sadrži mnoštvo funkcija za stvaranje mrežnih tečajeva na vašoj web lokaciji.

LifterLMS

S druge strane, LifterLMS je freemium LMS dodatak koji prodaje premium dodatke odvojeno ili u paketu. To je još jedan cjeloviti LMS paket koji vam omogućuje da brzo i lako napravite mrežne tečajeve.

LearnDash vs. LifterLMS – Jednostavnost upotrebe

LearnDash

widget za izvješćivanje o učenju

Ovaj dodatak je prilično jednostavan za korištenje. Uz LearnDash dobivate namjensku nadzornu ploču koja vam omogućuje stvaranje materijala za tečajeve, lekcije, teme, kvizove, certifikate, zadatke, grupe i još mnogo toga. Omogućuje vam da s lakoćom izvozite izvješća o tečajevima i kvizovima na bilo koje druge platforme.

Kartica postavki omogućuje vam da omogućite različite opcije poput automatskog prevrtanja tečaja, zaobilaženja ograničenja tečaja i više. Ako znate kako stvoriti postove i stranice u WordPressu, lako ćete stvoriti internetski tečaj pomoću LearnDash-a.

Uz Plus i Pro planove, dobit ćete ProPanel, što poboljšava vaše administracijsko iskustvo. Olakšava upravljanje tečajevima, pregled aktivnosti u stvarnom vremenu i još mnogo toga.

LifterLMS

lifterlms-Prodaja-izvješće-Detalji

LifterLMS je također jednostavan za korištenje i konfiguriranje. Kao i LearnDash, LifterLMS također ima posebnu nadzornu ploču za upravljanje vašim online tečajevima. Ali ovaj ima malo više mogućnosti od LearnDash-a. Osim opcija koje su dostupne u LearnDash-u, ona nudi i opcije za provjeru izvještaja o vašim upisima, prodaji, kvizovima, članstvu, studentima itd..

Pobjednik

Oba su dodatka vrlo jednostavna za rukovanje. Ipak, LearnDash se postavlja protiv svih svojih natjecanja u pogledu jednostavnosti korištenja zahvaljujući ProPanelu.

LearnDash vs. LifterLMS – Builder tečaja

LearnDash:

Stvaranje tečaja pomoću LearnDash-a je zabavno i jednostavno. Samo idite na nadzornu ploču LearnDash i kliknite na Tečajevi »Dodaj novo. Tada možete dodati vlastiti naslov i započeti s kreiranjem svog tečaja.

Na vrhu zaslona imat ćete razne mogućnosti tečaja. Možete ih koristiti za dodavanje kratkog koda, kategorije i oznake itd.

Slično tome, možete dodati i lekcije svom tečaju. U tu svrhu kliknite Lekcije na lijevoj strani zaslona. Zatim odaberite Dodaj novi opcija. Pomaknite se prema dolje i odaberite tečaj kojem želite dodati lekciju.

Slično tome, možete dodati teme svojim tečajevima, kvizovima, potvrdama, zadacima itd. Općenito je lako obraditi i stvoriti tečajeve i druge srodne teme. Nakon što učinite, možete kliknuti na gumb za objavljivanje s desne strane da bi vaš tečaj zaživio.

LifterLMS:

Kao i LearnDash, LifterLMS nudi i jednostavne mogućnosti kreiranja tečaja. Za kreiranje tečaja možete slijediti iste korake kao Learndash. Dok se krećete po stranici, naći ćete još više opcija, poput konfiguracije za podešavanje duljine tečaja, opcija za umetanje istaknutog videozapisa ili zvuka, dodavanje plana pristupa i još mnogo toga.

LifterLMS

Također možete dodati prilagođena polja, ime instruktora i upravljati svojim učenicima te učiniti mnogo više.

Pobjednik

Oba dodatka nude jednostavno sučelje za kreiranje tečajeva i dodavanje oznaka, oznaka i kategorija u njih. Dakle, to je kravata.

LearnDash vs LifterLMS – mogućnost plaćanja

LearnDash:

Learndash podržava PayPal jer je to zadana opcija plaćanja. U zadanim poljima možete dodati svoje adrese e-pošte, valutu, zemlju i sve ostale potrebne podatke. Evo snimke zaslona opcija plaćanja –

LifterLMS:

LifterLMS, s druge strane, nema zadanu mogućnost plaćanja. Morate odabrati način na koji želite prihvatiti plaćanje.

Plaćanja se mogu obaviti ručno (online ili offline) ili čak možete integrirati pristupnik plaćanja. Možete ispuniti opcije valute i mogućnosti pristupnika plaćanja prema vašem zahtjevu.

Pobjednik

Budući da Learndash već dolazi sa zadanim pristupom plaćanja, lakše je prihvaćati uplate za tečajeve. Međutim, morat ćete kupiti dodatak ako želite prihvatiti plaćanje putem LifterLMS-a, što zbroji cijenu dodatka.

Dakle, LearnDash je ovdje jasni pobjednik.

LearnDash vs. LifterLMS – Performanse

LearnDash:

Učinkovitost vaše web stranice jedan je od najvažnijih aspekata korisničkog iskustva. Ako je spor, onda to može imati neke stvarne posljedice.

Da bi poboljšao performanse WordPressa, LearnDash koristi najnovije tehnološke alate u industriji e-učenja i WordPress!

Uz pomoć dodataka omogućuje vam i integriranje sadržaja stvorenog na vašu web stranicu iz Articulate Storyline ili Adobe Captivate.

LifterLMS:

Iskreno, LifterLMS je također izvrstan sa svojim performansama. Vrlo je brzo i responzivno ako koristite responzivnu temu. Iako dodatak ne ugrožava brzinu, u vašem je najboljem interesu da pazite na optimizaciju performansi..

Pobjednik

Oba su dodatka super brza i kompatibilna su s većinom tema i dodataka koje možda želite koristiti zajedno s tim dodacima. To je kravata.

LearnDash vs. LifterLMS – Dokumentacija

I Learndash i LifterLMS dolaze s opsežnom dokumentacijom koja vas vodi kroz svaki aspekt izrade internetskog tečaja s lakoćom. Bez obzira koji dodatak odaberete, lako ćete započeti s dodatkom.

Pobjednik

U smislu dokumentacije, oba su dodatka dobro dokumentirana i vode vas kroz svaki korak da biste izradili internetski tečaj.

LearnDash vs LifterLMS – cijene

Learndash: Learndash vam pruža 3 različita plana cijena, od 159 do 329 dolara. S osnovnim planom dobivate osnovni dodatak i licencu za njegovo korištenje na jednoj web lokaciji. S plus paketom dodatak možete koristiti na do 10 mjesta, a uz licencu Pro možete ga upotrebljavati na do 25 mjesta.

Cijena Learndash

LifterLMS:

LifterLMS također nudi 3 različita plana cijena, počevši od 99 do 999 dolara. Plan 99 možete koristiti na 5 web lokacija, 299 USD na 5 web lokacija i 999 USD na neograničenom broju web mjesta.

Pobjednik

Iako LifterLMS nudi jeftiniji osnovni plan, kako vaša LMS web stranica raste, dodatak postaje skuplji jer ćete možda trebati kupiti puno dodataka. Dakle, LearnDash je pobjednik.

Zaključak: koji je najbolji izbor za vaše potrebe LMS-a?

Usporedbom licem u lice između LearnDash-a i LifterLMS-a, vidljivo je da je LearnDash daleko ispred krivulje.

Iako su oba sučelja korisnička, što se tiče značajki, LearnDash se ističe u odnosu na LifterLMS.

Ako želite izgraditi vrhunsku internetsku stranicu, tada je LearnDash najbolja ponuda, a LifterLMS je pravi izbor za besplatno pružanje tečajeva.

Ako želite znati više alternativnih LMS dodataka, pročitajte naš post o 9 najboljih WordPress LMS dodataka u usporedbi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map