NOVI! 8 najboljih WordPress Popup dodataka u usporedbi (većina je besplatna)

Najbolji WordPress popup dodaci


Želite li pretvoriti više posjetitelja u pretplatnike na popisu e-pošte?

Stvaranjem prekrasnih popups i optin obrazaca, možete jednostavno nagovoriti svoje posjetitelje da se pretplate na vašu listu e-pošte. Za postizanje cilja potreban vam je skočni dodatak koji nudi predloške, značajke i integracije.

U ovom ćemo članku pogledati neke od najboljih WordPress popup dodataka koje možete koristiti.

Zašto vam je potreban dodatak za WordPress Popup?

Prema zadanim postavkama, gotovo svaki alat za marketing e-pošte omogućuje vam stvaranje skočnog obrasca.

Nedostatak korištenja generičkog pop-a oblika na vašoj web stranici je što su često neprivlačne i ne privlače pažnju vaših posjetitelja. Ako želite eksponencijalno proširiti popis e-pošte, morat ćete stvoriti vizualno privlačne skočne obrasce koji su visoko ciljani za vaše jedinstvene posjetitelje.

Jednostavan način za to je pomoću WordPress popup dodatka.

Ne propustite naš članak o najpopularnijim i najboljim WordPress dodacima koje morate koristiti na svojoj web stranici.

Pogledajmo prednosti i nedostatke različitih dodataka za WordPress u nastavku.

Kako koristim Popup dodatak u WordPressu?

Da biste započeli s dodatkom popup-a, pogledajte naš popis najboljih WordPress dodataka i odaberite onaj koji vam se najviše svidio.

Neki skočni dodaci izvorni su alati za WordPress koje možete instalirati izravno sa svoje WordPress nadzorne ploče, dok su drugi samostalna rješenja, što znači da ćete morati povezati aplikaciju sa svojom WordPress web stranicom.

Nakon postavljanja dodatka, možete se uputiti u njihov graditelj skočnih prozora i započeti stvaranje skočnog prozora koji se pretvara. Tada ga možete ugraditi na svoju WordPress stranicu.

Najbolji dodaci za WordPress Popup (u usporedbi)

Slijedi popis najboljih dodataka za WordPress skočne prozore koji bi povećali konverzije.

 1. OptinMonster: Najbolji Popup Dodatak ikada izgrađen
 2. cvijet: Najbolji Native Popup dodatak za WordPress
 3. Uspjeh vodi: Još jedan dodatni Popup
 4. Sumo: Besplatni dodatak WorPress Popup
 5. pučanstvo: Osnovni, temeljni & Besplatni dodatak Popup
 6. Popup Maker: Visoko ocijenjeno skočno rješenje
 7. Popup Builder: Besplatni skočni prozor s nekoliko integracija
 8. Icegram: Besplatno Popup i Welcome Bar rješenje

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najbolji popup dodatak na tržištu. To je samostalan proizvod, što znači da ga možete koristiti na više platformi web stranica, poput WordPressa, Joomla, HTML web mjesta, itd. U OptinMonsteru ćete pronaći sve bitne značajke koje su vam potrebne za izradu popisa e-pošte.

Provjerite kako brzo razviti svoju listu e-pošte.

Za više detalja možete pogledati naš OptinMonster pregled.

prozodija

 • Napredno optinovno ciljanje: Svoje posjetitelje možete ciljati na temelju njihovog vremena na stranici, interakcija na vašoj web lokaciji, posebnih interesa, fizičke lokacije itd.
 • Izlazna namjera: S namjera izlaska, možete pretvoriti posjetitelje koji napuštaju korisnike u potencijalne kupce i prikazujejući ciljanu kampanju kada će napustiti svoju web lokaciju.
 • Jednostavnost korištenja: OptinMonster dolazi s moćnim alatom za pravljenje i povlačenje oblika. Možete odabrati ugrađeni predložak ili sastaviti obrazac ispočetka.
 • Ubrzati: OptinMonster ne utječe na brzina vaše web stranice. Zapravo je domaćin na moćnoj platformi Amazon, što poboljšava vaše vrijeme učitavanja.
 • Brza i pouzdana korisnička podrška: OptinMonster pomoćno osoblje uvijek ide iznad i dalje, uz brzo vrijeme odziva.

optinmonster-graditi-e-eksplozija-lista

kontra

Nema besplatne opcije: OptinMonster nije rješenje za izradu besplatnih oblika. Cijene počinju od 9 USD mjesečno. Ako ste usredotočeni na raste popis e-pošte, ulaganje u vrhunski alat poput OptimMonster-a je najbolja opklada.

Koliko košta OptinMonster?

optinmonster cijene

Cijene OptinMonstera kreću se od 9 do 49 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje). Pogledajte detaljni grafikon cijena.

2. cvatu

cvijet

Bloom je dodatak za izgradnju WordPress-a za nadogradnju Elegantnih tema. Omogućuje vam stvaranje prekrasnih skočnih obrazaca izravno s vaše WordPress nadzorne ploče. Ako želite testirati Bloom prije kupnje, možete iskoristiti njihovu demo stranicu za dodatke uživo.

Za više detalja, trebali biste pogledati našu cjelokupnu Bloom recenziju.

 prozodija

 • Ugrađene predloške: Bloom vam omogućuje odabir između 6 različitih vrsta zaslona, ​​kao što su optin popup, optin fly-ins, itd. Također nudi 115 unaprijed pripremljenih predložaka, tako da ne morate izrađivati ​​obrazac ispočetka.
 • Nadzorna ploča tvrtke Bloom: Bloom nudi prilagođenu ploču na WordPress nadzornoj ploči koja vam daje detaljno izvješće o Bloomovim računima, listama, optinima, stopama konverzije i podacima.
 • A / B testiranje: Možete usporediti izvedbu svog obrasca dijeljenjem testiranja, što vam pomaže da shvatite koji je najučinkovitiji.

Bloom-opt-in-form-predložaka

kontra

 • Nema vizualnog prilagoditelja: Trebat ćete kliknuti gumb za pregled da biste vidjeli promjene koje unesete u obrazac.
 • Ubrzati: Korištenje Blooma na vašoj web lokaciji može usporiti.
 • Nisu značajke bogate kao OptinMonster: Iako nudi najvažnije značajke, i dalje nema mnogo korisnih značajki koje OptinMonster nudi poput skočnog platna i pokretača namjere izlaska. Oni nude samo osnovne opcije ciljanja.

Također provjerite: Kako A / B podijeliti testne WordPress obrasce.

Koliko košta cvatnja?

cijene procvata

Bloom nudi 2 različita plana cijena: Godišnji pristup za 89 USD mjesečno ili doživotni pristup za 249 USD mjesečno. Pogledajte detaljni grafikon cijena.

3. Uspjeh vodi

ThriveLeads

Thrive Leads je dodatak za izgradnju popisa Thrive Themes. Thrive Themes specijaliziran je za stvaranje WordPress tema i dodataka usmjerenih na pretvorbu. Baš kao i Bloom, Thrive Leads omogućuje vam i stvaranje lijepih optimalnih obrazaca izravno s vaše WordPress nadzorne ploče.

prozodija

 • Jednokratno plaćanje: Ne obvezuje vas ponavljajući ugovor o plaćanju. Dodatak možete preuzeti jednokratnim plaćanjem.
 • Napredna analitika: Daje detaljan uvid u napore na izgradnji popisa i stope konverzije.

Napredovanje vodi stvoriti obrazac

kontra

 • Ubrzati: Thrive Leads prilično je težak dodatak. Zbog činjenice, to može utjecati na vašu WordPress izvedbu.
 • Upotrebljivost: Postoji mala krivulja učenja koja treba riješiti. Početak rada s Thrive Leadsom može biti prilično težak čak i za iskusne korisnike WordPressa.

Koliko vam uspjeh vodi?

napredovati vodi cijene

Cijene za Thrive Leads kreću se od 67 do 147 dolara. Alternativno, možete se prijaviti za njihov plan za članstvo koji vam omogućava pristup njihovim cjelovitim proizvodima za 19 USD mjesečno. Pogledajte detaljni grafikon cijena.

4. Sumo

SumoMe

Sumo je više od pupa WordPress dodatka. Osim što raste popis e-pošte, on vam također pomaže u razvoju društvenog dijeljenja i nudi analitičke značajke poput toplinskih karata i okvira za pomicanje. Kao i OptinMonster, i SumoMe je samostalan proizvod.

prozodija

 • Besplatno: Ako tražite besplatan dodatni WordPress dodatak s ograničenim značajkama, SumoMe bi mogao biti dobar izbor. U skladu s tim, besplatni dodatak stvara plavu traku izbornika na vašoj web lokaciji što može izgledati neprofesionalno. Ako ga želite ukloniti, morat ćete kupiti premium proizvod.
 • Unaprijed izgrađene predloške: S premium verzijom možete birati s popisa unaprijed dizajniranih predložaka koji su prilagođeni vašim ciljevima.
 • Stvaranje skočnih prozora na osnovu izvora prometa: Možete prikazati prilagođene skočne prozore na temelju izvora prometa svog posjetitelja. Na primjer, ako primate puno prometa s Facebooka, možete stvoriti prilagođene skočne prozore samo za njih. Ovo je premium značajka.

sumo-urednik

kontra

 • Ograničenje prometa: Cijene Sumoa ovise o prometu koji vaše web mjesto privlači. Ako koristite besplatni dodatak, skočni prozori se ne pojavljuju uvijek ako vaša web lokacija privlači tone prometa.
 • Ograničene značajke: Sumo je široki proizvod koji nije usmjeren samo na povećanje popisa e-pošte. U usporedbi s ostalim dodacima, nema nekoliko značajki za izradu popisa i nema mnogo mogućnosti ciljanja.
 • Skup: Ako tražite samo jednostavan skočni dodatak, Sumo možda neće biti dobro podudaranje. Cijene počinju od 29 USD mjesečno, što ga čini skupim u usporedbi s ostalim dodacima.

Koliko košta Sumo?

Sumo je dostupan za besplatno preuzimanje iz spremišta dodataka WordPress.

5. Popups

pučanstvo

Kao što ime sugerira, Popups je moćan i besplatan dodatak za WordPress. Omogućuje vam prikazivanje više skočnih prozora kako biste dobili društvene lajkove, prikazali oblik pretplate, obavijest o kolačićima i još mnogo toga. Ima nekoliko vrsta skočnih prozora i uvjeta pokretanja. Dodatak nudi 5 različitih popup lokacija za postavljanje skočnih prozora na vašoj web stranici.

prozodija

 • Učestalost skočnih prozora: Jednostavno možete postaviti broj dana za posjetitelje koji se vraćaju kako bi se ponovno prikazao skočni prozor.
 • Prilagodba: Možete prilagoditi boju, tipografiju, pozadinu, obrub i neprozirnost pozadine za svaki skočni prozor.
 • Filtriranje skočnih prozora: Ako želite usmjeriti skočne prozore na određene korisnike, možete koristiti opciju filtriranja i ciljanje na temelju korisničkih komentara, posjeta stranice, tražilicama i ulogama korisnika.
 • Kompatibilnost: Ovaj Popup dodatak kompatibilan je s popularnim WordPress dodacima poput WPForms, MailChimp, Jetpack itd..

kontra

 • A / B testiranje: Za razliku od OptinMoster, A / B testiranje nije dostupno u ovom dodatku. Ako želite ovu značajku, onda morate kupiti njezinu premium verziju.
 • Korisnička podrška: Podrška nije dostupna s besplatnom verzijom dodatka.

Koliko košta dodavanje pupova?
Ovaj je dodatak dostupan za besplatno preuzimanje iz WordPress.org spremišta.

6. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker popularan je besplatni dodatak za WordPress. Kao i OptinMonster, nudi više vrsta optin popup-a kao što su lightbox popup, ljepljiv popup, slide-in popup, popup notifikacija i još mnogo toga. Pruža vam mogućnost da u potpunosti prilagodite temu i položaj svog optin skočnog prozora.

prozodija

 • Besplatni dodatak: Sa svim opsežnim značajkama, Popup Maker dodatak je besplatan za preuzimanje i korištenje na vašoj WordPress web lokaciji.
 • Integracija dodataka za izgradnju zgrade: Može se lako integrirati s popularnim rješenjima za izgradnju oblika poput WPForms, Obrazac za kontakt 7, itd.
 • Uvjetno ciljanje: Kao i bilo koji drugi moćan dodatak popup, možete omogućiti uvjetno ciljanje i kontrolu mjesta prikaza svog skočnog prozora. To vam omogućuje ciljanje bilo koje vrste WordPress sadržaja, uključujući stranice, postove itd.
 • okidači: Na stavke navigacijskog izbornika, gumbe, slike, bočne trake itd. Možete dodavati okidače temeljene na kliku, a omogućuje vam i dodavanje vremenskog odgode pomoću automatski otvaranja okidača.

kontra

 • Izlazna namjera: Značajka namjere izlaska nije besplatna. Dolazi kao plaćeni nastavak.
 • Popup analitika: U besplatnoj verziji Popup Makera ne možete vidjeti analitičke skočne kampanje za optin.
 • Napredno ciljanje: Za napredne uvjete ciljanja morat ćete kupiti dodatak.

Koliko košta dodatak proizvođača alata Popup?

Ovaj je dodatak dostupan za besplatno preuzimanje iz WordPress.org spremišta.

7. Popup Builder

Popup Builder

Popup Builder je WordPress modalni popup dodatak. Omogućuje vam dodavanje neograničenih skočnih prozora s efektima animacije, temama i prilagođenim opcijama. Sadrži jedinstvene opcije pomicanja skoka što znači da će se skočni prozor učitati kad se korisnici pomaknu prema dolje na vašoj web stranici. Popup Builder vam omogućuje omogućavanje zvuka obavijesti kako biste upozorili posjetitelje.

prozodija

 • Besplatno: Dodatak ima mnoštvo značajki koje možete besplatno koristiti.
 • Podrška za više web mjesta: Dodatak Popup Builder odlično funkcionira s multisiteitskom mrežom WordPress-a i može se koristiti na svim vašim pod-web lokacijama.
 • WPML kompatibilnost: Kompatibilan je s WPML-om i možete dodati skočne prozore na bilo kojem jeziku.
 • Graditelj povuci i ispusti: Dodatak podržava popularne programere za povlačenje i ispuštanje poput Divi i Visual Composer da odmah dizajniraju vaše optin skočne prozore.

kontra

 • Društvena populacija: Ako želite postići lajkove na svojim društvenim kanalima putem optinskih skočnih prozora, morat ćete dobiti premium verziju.
 • Izlaz iz skočnog prozora: Kao i dodatak Popup Maker, tako i besplatni dodatak nema izlazni skočni prozor.
 • Nema pravila o povratu: Ne nudi se garancija povrata novca.

Također provjerite: Najbolji graditelji web stranica za početnike

Koliko košta Popup Builder?
Ovaj je dodatak dostupan za besplatno preuzimanje iz WordPress.org spremišta.

8. Icegram

Icegram

Icegram je relativno novo rješenje koje vam pomaže da stvorite skočne prozore i optimizirate e-poštu kako biste povećali svoju listu e-pošte. To je više od samo stvaranja skočnih oblika. Osim stvaranja skočnih prozora i optinskih obrazaca, možete stvoriti snažne CTA gumbe za privlačenje posjetitelja na bilo koju stranicu koja vam se sviđa.

prozodija

 • Besplatni proizvod: Ako tražite besplatan dodatak koji vam omogućuje da napravite optins i skočne obrasce izravno sa svoje WordPress nadzorne ploče, Icegram je možda pravi izbor.
 • Nema ograničenja prometa: Za razliku od Sumo-a, ne postoji ograničenje prometa, tako da možete rasti svoj popis e-pošte bez obzira na promet koji vaša web lokacija generira.

kontra

 • Korisničko sučelje: Korisničko sučelje je nered. Ne nudi program za izgradnju i povlačenje pa izrada čak i jednostavnog pop-up oblika može biti mučan zadatak.
 • Neatraktivni ugrađeni predlošci: U usporedbi s drugim premium rješenjima, ugrađeni predlošci nisu privlačni. Moguće je da to može naštetiti rastu vašeg popisa e-pošte.
 • Ograničene mogućnosti ciljanja: Icegram nudi samo osnovno ciljanje, poput vremenskog ciljanja.

Koliko košta Icegram?
Ovaj je dodatak dostupan za besplatno preuzimanje iz WordPress.org spremišta.

Koji je najbolji Popup dodatak za WordPress?

Ako tražite dodatak za skočni prozor koji spada u proračun i nudi zadivljujuće značajke, onda OptinMonster je najbolji izbor do sada. Nepodnošljiv je u performansama i fleksibilnosti. Budući da je popis e-pošte vaše najveće internetsko sredstvo, potrošnja nekoliko dolara na vrhunski alat poput OptinMonstera za rast vašeg popisa može biti velika dugoročna investicija.

Ako želite besplatan dodatak s osnovnim značajkama i prilagodljivim optin popups, tada možete odabrati između Popup Maker, Popup Builder-a ili Popups dodatka..

Ako imate mali proračun i spremni ste žrtvovati značajke i performanse vaše web stranice, možete odabrati osnovnu besplatnu opciju poput Icegrama ili Sumo-a.

Ne propustite priliku isprobati najbolji WordPress dodatak.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao u pronalaženju najboljih WordPress dodataka. Možda ćete također htjeti provjeriti naš vodič o tome kako stvoriti skočni obrazac u WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map