Obrazac za kontakt 7 prema WPFormsu – koji je najbolji? (U USPOREDBI)


Pokušavate li odlučiti između WPForms vs Contact Form 7 za svoju web stranicu? Pa, dobro započinjete. Kao dva najpopularnija dodatka za kontaktne obrade svih vremena, već ste suzili izbor na najbolje od najboljih.

Ali koji je savršen za VAŠE potrebe? U ovom ćemo članku staviti WPForms vs Contact Form 7 u ring za borbu stoljeća.

6 elemenata koje smo testirali bili su:

 1. Osnovna tvorba oblika
 2. Značajke
 3. Napredno stvaranje obrasca
 4. Integracija
 5. podrška
 6. Cijena

Jeste li spremni za gunđanje? Tada je vrijeme da vidimo tko pobjeđuje: WPForms vs Contact 7!

1. Izrada osnovnog oblika

Kontakt obrazac 7 je jedan od najstarijih dodataka za besplatni kontakt za WordPress koji postoji. Međutim, iako zadržava svoju popularnost, dob se ne izjednačava s mudrošću. Tijekom godina nije se mnogo promijenilo kako bi ovaj dodatak bio prilagođen korisnicima. Nije pokazao nikakav novi razvoj, u sve ovo vrijeme.

Da biste formatirali obrazac 7 ili dodali dodatna polja, trebate dobro shvatiti HTML.

Pregledi uživo također nisu opcija s Kontakt obrascem 7. Trebat će vam dobra mašta kako biste predočili kako će obrasci izgledati.

S druge strane, WPForms zauzeo je noviji, moderan pristup kontaktnim oblicima, stavljajući glavni naglasak na upotrebljivost.

Sa svojim intuitivnim alatom za izradu vlakana i pada, trebat će vam apsolutno nulti HTML znanje da biste mogli oblikovati ili uređivati ​​obrasce.

WPForms također dolazi s nekoliko unaprijed izgrađenih predložaka, tako da nećete morati izrađivati ​​svoje forme ispočetka. (Iako to apsolutno možete, ako želite).

Uz to, uređivač obrasca uključuje pregled uživo, tako da nećete morati koristiti svoju maštu da biste zamislili kako će izgledati nakon što bude gotov. Možete ga provjeriti u bilo kojem trenutku i čak možete testirati svoje obrasce prije nego što ih objavite.

WPForms također nudi nekoliko dodatnih polja obrasca koja Kontakt obrazac 7 ne sadrži:

 • Raskidi stranica
 • GDPR sporazum
 • Likertova ljestvica
 • kućice
 • ocjene
 • Prijenosi datoteka

Plaćanja su također lakša, sa poljima obrazaca, poput pojedinačnih i više stavki, kreditne kartice i padajućih stavki. Zarađivanje novca putem Interneta nikada nije bilo lakše.

Pobjednik: WPForms. Ovaj je dodatak vrlo prilagođen početnicima, ali ima sve što bi napredni korisnici mogli i sanjati. Uz potrebne ZERO vještine kodiranja, ne postaje jednostavnije.

2. Značajke

Obrazac za kontakt 7 ima ograničen broj značajki. Tekst, broj, datum, padajući izbornici, potvrdni okviri, radio gumbi, reCAPTCHA i prijenosi datoteka su dostupni; ali to je to.

Da biste proširili značajke kontaktnog obrasca 7, morat ćete instalirati dodatne dodatke koje službeno ne podržava tim Kontakt obrasca 7. Rizično, u najboljem slučaju.

Za usporedbu, WPForms pušta Kontaktni obrazac 7 iz vode sa svojim karakteristikama. To je puno više od jednostavnog kontaktnog obrasca.

WPForms Lite (besplatna verzija) slična je obrascu za kontakt 7 po značajkama; međutim, WPForms Pro dolazi u paketu s mnoštvom zvanično podržanih dodataka i značajki:

 • Bolja zaštita od neželjene pošte
 • Integracija MailChimp, AWeber, Drip, Monitor kampanje, GetResponse i Constant Contact popisa e-pošte
 • Pametna uvjetna logika
 • Upravljanje unosima s vaše WordPress nadzorne ploče
 • Instant Obavijesti i Potvrde nakon podnošenja obrasca
 • Sposobnosti istraživanja i stvaranja anketa
 • Djelomično spremanje oblika
 • Izrada višedijelnog oblika
 • Podnošenje obrasca Ajax
 • I tako puno više!

Pogledajte WPForms lite vs. Pro

Povezano: Kako stvoriti obrazac za Style u WordPressu (korak po korak vodič)

Pobjednik: WPForms. Sa svojom izuzetnom fleksibilnošću i mogućnostima prilagodbe, WPForms povlači kilometre ispred kontakt obrasca 7.

3. Napredno kreiranje obrasca

Razlog je zašto bi kontaktni obrazac s većinom značajki bio i onaj koji može proizvesti najnaprednije forme, ali mi ćemo svejedno podijeliti detalje.

Obrazac za registraciju korisnika

Yup. WPForms u potpunosti je sposoban za stvaranje naprednih oblika. Bilo da vam treba obrazac za plaćanje, prilagođeni obrazac za registraciju korisnika, obrazac za anketu, obrazac za prijenos datoteke ili bilo što između toga: je li WPForms obuhvatio.

Nažalost, obrazac za kontakt 7 omogućuje vam samo stvaranje najosnovnijih obrazaca. Apsolutno nisu dostupne napredne mogućnosti obrasca.

Pobjednik: WPForms. Bilo da odaberete između mnoštva gotovih predložaka ili upotrebljavate fleksibilnost alata za izradu vlakana i stvaranja kako biste stvorili remek-djelo od nule, WPForms ima upravo ono što vam je potrebno za uspjeh.

4. Integracija

Želite poboljšati mogućnosti dodatka za obrazac za kontakt? Addon dodaci savršeni su za posao.

Iako obrazac Contact 7 nema službene dodatke za dodavanje, možete na Googleu “Integracija kontaktnog obrasca 7” na Googleu pronaći i nekoliko opcija koje su stvorili treći programeri. Stvari poput MailChimp integracije, prilagođene kože i alati za zaštitu od neželjene pošte dostupni su ako ih želite kopati..

Nažalost, samo su ograničene integracije dostupne za Kontakt obrazac 7, a mnoge od njih su nepouzdane jer većina dodataka više ne održava ili podržava treće programere koji su ih kreirali. Nažalost, to znači da mnogi dodaci koji se čine savršenim možda nisu kompatibilni s najnovijim verzijama programa WordPress.

S druge strane, WPForms ima gotovo neograničene službene integracije koje se stalno ažuriraju i održavaju. Možete instalirati bilo koje dodatke izravno s nadzorne ploče programa WordPress i budite sigurni znajući da neće prekršiti vašu WordPress web stranicu.

Svoj obrazac također možete povezati s bilo kojom mrežnom aplikacijom pomoću integracije Zapier.

Pobjednik: WPForms. Tim WPForms neprestano dodaje nove značajke za addon i stalno ažurira prethodne adone s najnovijom tehnologijom. Svaka integracija koja vam je možda potrebna spremna je za instalaciju i ispravno će raditi.

5. Podrška

Kao besplatni dodatak za WordPress, obrazac za kontakt 7 nudi podršku samo u obliku foruma za podršku WordPress dodataka. Nažalost, katalog WordPress dodatka nije potreban za pružanje podrške ili zajamčenih odgovora za svoje besplatne dodatke.

Ako pogledate na mreži, možete pronaći dostupnu dokumentaciju za rješavanje uobičajenih problema. A kontakt obrazac 7 ima Stranica sa pitanjima na njihovoj službenoj web stranici.

WPForms, s druge strane, nudi a sustav ulaznica za podršku, kao i lako dostupni opsežna dokumentacija i tutorijali koji će vam pomoći u svakom koraku.

Pobjednik: WPForms. Sveobuhvatan, prijateljski i brz; podrška WPForms-a nije mogla biti bolja.

6. Cijena

Kontakt obrazac 7 i WPForms Lite oboje su BESPLATNI za početak. Ne može biti bolje od toga!

I, naravno, možete nadograditi na plaćenu verziju WPForms-a ako želite još nevjerojatnije značajke.

Pobjednik: Kravata. Besplatno je cijena koju si svatko može priuštiti.

Konačni rezultati

Kontakt obrazac 7 pokrenut je prije gotovo deset godina, i još uvijek je jedan od najboljih dodataka WordPress forme na tržištu. Ali kada se svede na obrazac kontakata 7 vs WPForms; Kontakt obrazac 7 napokon je dočekao svoju utakmicu.

WPForms se razvijao i odrastao sa svojim korisnicima, prateći najnoviju tehnologiju i neprestano dodajući nove značajke. Obrazac za kontakt 7 nije.

S WPForms, obrazac za kontakt možete izgraditi u nekoliko minuta, bez obzira na razinu vaše vještine. Trebate pomoć? Pozovite se za tim za podršku WPForms. Želite još mogućnosti? Pošaljite prijedlog! WPForms se stalno poboljšava.

Dakle, u ovoj bitci Kontakt obrasca 7 protiv WPForms… WPForms je čisti POBJEDNIK.

Također želite provjeriti usporedbe između,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

Također, ne propustite korak po korak vodič o stvaranju AMP obrasca u WordPressu.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da donesete odluku. Spremni za početak rada s WPFormsima? Pročitajte naš članak o tome kako dodati obrazac za kontakt na svoju WordPress web stranicu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map