ThirstyAffiliates vs prilično lijepih veza – Koji je bolji? (Usporedni)

thirstyaffiliates vs prettylinks


Pitate li se koji je dodatak za partnere najbolji izbor za pokretanje partnerske web stranice?

Tržište WordPressa preplavljeno je mnoštvom dodataka za afilijacije koji vam omogućuju prikrivanje partnerskih veza, upravljanje skrivenim URL-ovima i zaštitu provizija od krađe..

Među njima, dva dodatka koji su se izdvojili od ostalih su ThirstyAffiliates i Pretty Links.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links: Usporedba

U ovom ćemo članku napraviti detaljnu usporedbu između ta dva dodatka i pomoći vam da odlučite koji je najbolji izbor za vašu web lokaciju.

Radi praktičnosti naših čitatelja, članak smo podijelili u 7 različitih odjeljaka.

 1. Pregled
 2. Upravljanje vezama
 3. URL skraćivanje
 4. Lokacija i izvještavanje
 5. Opcije uvoza / izvoza
 6. podrška
 7. cijena

Pa započnimo.

1. ThirstyAffiliates vs. Prilične veze – pregled

ThirstyAffiliates je dodatak za afilijacijsko upravljanje koji vam omogućuje jednostavno dodavanje, pokrivanje i upravljanje partnerskim vezama za vaše web mjesto. Omogućuje vam da prikrijete svoje ružne URL-ove podružnice kako bi izgledali sigurnim za vaše korisnike da kliknu. Također se isporučuje s nekoliko drugih sjajnih značajki kao što su zakazivanje veza, automatska zdravstvena provjera veza i sl.

Pretty Links također je sličan dodatak za upravljanje vezama koji vam omogućuje da ogrnete svoje partnerske veze kako bi izgledali čistim i jednostavnim za vaše korisnike. Možete ga koristiti i za stvaranje kraćih veza koje potiču iz vašeg vlastitog imena domene. Potpuni je alat za upravljanje vezama koji sadrži mnoštvo drugih naprednih značajki kao što su automatsko stvaranje lijepih veza, ključne riječi za automatsko povezivanje, praćenje veza i puno više.

2. Upravljanje vezama

Uz ThirstyAffiliates upravljanje vezama je vrlo jednostavno i može se obaviti sa središnjeg mjesta. Na primjer, ako tvrtka koju promovirate mijenja njihove veze, sve njihove poveznice na vašoj web lokaciji možete zamijeniti novom s vaše ploče ThirstyAffiliates. Ne morate kopati dublje u svoje arhive da biste ručno popravili sve veze. Promjenom na ploči automatski će se ažurirati sve dosad objavljene veze.

S ThirstyAffiliates možete zakazati i svoje veze. To znači da možete dodati svoje pridružene veze, a zatim odabrati vrijeme kada želite da veza postane aktivna. Također vam omogućuje da primate obavijesti kao administrator kad god vaše veze postignu prekretnicu. Na primjer, možete mu dopustiti da vas obavijesti kada postigne određeni broj klikova. Nadalje, s vremena na vrijeme možete provoditi reviziju svojih veza aktiviranjem opcije automatskog provjere zdravlja.

Pretty Links nudi i jednostavne mogućnosti upravljanja vezama. Ali ako ga usporedite s njegovim kolegom, značajke su ovdje stvarno ograničene.

Pretty Links omogućuje dodavanje preusmjeravanja, oznaka bez praćenja i kategorija na pridružene veze. Također imate mogućnost otvaranja veza u novom prozoru.

Ali za razliku od ThirstyAffiliate-a, Pretty Links ne nudi opciju zakazivanja vaših veza ili automatizaciju provjere zdravstvenog stanja veze radi revizije pridruženih veza kako bi se vidjelo rade li dobro. Također nemate mogućnost primanja obavijesti čak i ako vaše veze postignuju prekretnicu.

Pobjednik

ThirstyAffiliates

3. skraćivanje URL-a

Glavni razlog korištenja dodatka za upravljanje povezanim vezama je to da prikrivate svoje duge i loše izgledajuće veze kako biste ih učinili kraćim i jednostavnim za pamćenje. Pogledajmo koje mogućnosti za te dodatke nude za to.

ThirstyAffiliates omogućuje vam da skratite veze pomoću različitih usluga treće strane kao što su:

 1. Bit.ly
 2. Goo.gl
 3. Dinamične veze vatrogasne baze

žedan

Za upotrebu bilo koje od ovih usluga morat ćete prvo postaviti račun s tim uslugama, a zatim ga povezati s dodatkom. To izgleda kao dugačak i kompliciran proces, posebno ako ste početnik.

S druge strane, lijepe veze imaju lakšu mogućnost skraćivanja URL-ova.

Sve što trebate učiniti je provjeriti Koristite kratki URL veze i zatim unesite vezu u prazno polje odmah ispod nje.

Pobjednik

Ako usporedite ThirstyAffiliates vs. Prilične veze u smislu značajke skraćivanja veza, mislimo da je Pretty Link mnogo bolji od ThirstyAffiliates-a zbog jednostavnog čitavog postupka.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju Pretty Links kako biste imali bolju ideju.

4. Lokacija i izvještavanje

ThirstyAffiliates omogućuje vam dodavanje geolokacija na vaše veze pomoću MaxMind DB DB planova. S ovim dodatkom možete pratiti i sve klikove na vaše veze. Ali za korištenje ove usluge morat ćete prvo povezati svoju web lokaciju s Google Analyticsom.

thirstyaffiliates nasuprot lijepim vezama

Lijepe veze ne dopuštaju dodavanje geolokacija URL-ovima, ali imaju mogućnosti za jednostavno praćenje pridruženih veza. Ima 3 različite mogućnosti za to.

 1. Normalno praćenje
 2. Prošireno praćenje (više statistika / sporije performanse)
 3. Jednostavno praćenje broja klikova (manje statistike / brže performanse)

Pomoću ovih opcija možete vidjeti kako rade vaše veze i koji ostvaruju više klikova.

Pobjednik: U pogledu praćenja veza, oba su podjednako dobra. No, budući da vam ThirstyAffiliates omogućuje dodavanje mogućnosti geolokacije, u ovom slučaju to ćemo morati proglasiti pobjednikom..

5. Opcije uvoza / izvoza

S ThirstyAffiliates toliko je jednostavnije uvoziti / izvoz postavki dodatka do ili s drugog odredišta. Samo idite na karticu Uvoz / izvoz i pomoću praznog polja zalijepite nizove postavki. A onda pogodi Uvezi postavke gumb za dovršetak postupka.

Za izvoz postavki jednostavno možete koristiti kôd koji vam je isporučen i zalijepite ga u opcije postavki odredišta na koje ih želite eksportirati..

Ako ste član Amazon Associate-a, možda biste željeli uvesti i postavke s drugog odredišta. ThirstyAffiliates nudi najlakši način da vam to omoguće.

Izvoz i uvoz vaših postavki pomoću lijepih veza također je super jednostavan i brz. Za izvoz postavki samo pritisnite tipku Izvoz gumb i preuzmite postavke. Nakon toga možete je prenijeti na željeno odredište. Slično kao i uvesti postavke s drugog odredišta, pritisnite i Uvoz gumb za preuzimanje i potom prijenos postavki koje ste prethodno preuzeli.

Međutim, Pretty Links nemaju izravnu opciju za uvoz postavki Amazon Associate.

Pobjednik

Oba su dodatka prilično dobra sa svojim mogućnostima uvoza i izvoza. Ali zbog svoje izravne mogućnosti dodavanja postavki Amazon Associates, ThirstyAffiliates je jasan pobjednik.

6. Podrška

Vjerujemo da je pružanje kvalitetne korisničke podrške važan aspekt koji se pripisuje uspjehu proizvoda. Napokon, to je forum za podršku kojem ćete pribjeći ako ikada budete imali problema s rješavanjem problema.

Stoga smo posjetili službene portale za podršku ThirstyAffiliates i Pretty Links.

I u tom pogledu se vidi da ThirstyAffiliates vodi konkurenciju. S obzirom na to da je riječ o najnovijoj aktivnosti, vidjeli smo da je u posljednja 2 mjeseca riješena 18 od 18 pitanja. Suprotno tome, Pretty Links uspio je u posljednja 2 mjeseca riješiti samo 4 od 8 problema.

Pobjednik

ThirstyAffiliates opet je ispred konkurencije u smislu podrške.

7. Cijene

ThirstyAffiliates spada u tri različita cjenovna plana.

 • Jedna licenca za web mjesto: 49 USD godišnje
 • Pet licenci za web mjesto: 79 USD godišnje
 • Neograničena licenca za web mjesto: 149 USD godišnje

Pretty Links također ima 3 različita cjenovna plana.

 • Plan za početnike: $ 59 / godišnje – koji se može koristiti na 1 mjestu
 • Marketinški plan: 99 dolara godišnje / koji se može koristiti na pet stranica
 • Super partnerski plan: 199 dolara godišnje / koji se može koristiti na 10 web mjesta

Pobjednik

I u pogledu cijena, ThirstyAffiliates stoji u usporedbi s konkurencijom. Njihove cijene su povoljne za džepove za početnike, a nude i neograničene licence za mjesto od samo 149 USD godišnje. Lijepe veze nemaju mogućnost neograničene licence.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links – Koji je najbolji? (Naša presuda)

Nakon uspoređivanja oba dodatka, shvatili smo da je ThirstyAffiliates daleko ispred Pretty Links-a kada su u pitanju značajke upravljanja vezama. Značajke poput zakazivanja veza i automatskog pregleda zdravlja mogu biti od velike pomoći i štede vam puno vremena. Ne morate proći svaku vezu pojedinačno da biste provjerili rade li u redu.

Pogledajte našu kompletnu recenziju ThirstyAffiliates.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map