A beépített hirdetések megjelenítése a WordPress programban

Sok WordPress-felhasználó úgy találja, hogy a beépített hirdetések jövedelmezőbbek webhelyeik számára. A reklámplatformok gyakran arra ösztönzik a kiadókat, hogy a kattintások növelése érdekében helyezze el a hirdetéseket a tartalom területéhez közelebb. A beépített hirdetések egy népszerű hirdetési formátum, amelyet több millió webhelyen használnak. Ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogyan jeleníthet meg inline hirdetéseket a WordPress alkalmazásban, különféle módszerekkel.


Az első módszer a legegyszerűbb, amikor a WordPress plugin segítségével hirdetéseket beszúrhat bejegyzésébe. A másik három módszer megköveteli a WordPress témasablonjainak szerkesztését, ezért sok hasonló témára vonatkoznak. Mint ilyen, azt javaslom, hogy olvassa el a beépített hirdetések megjelenítésének minden módját, hogy teljes körű megértést kapjon a webhelyen alkalmazott technikák végrehajtásáról..

A beépített hirdetések megjelenítése a WordPress programban – Nincs szükség kódolásra

Számos internetes kiadó az első néhány bekezdés után szeretne hirdetést megjeleníteni. A kód módosítása ezt a legtöbb felhasználó számára bonyolult lesz. De ne aggódjon, megkaptuk a tökéletes plugint az Ön számára.

Egy jó hirdetéskezelő plugin használata a WordPress számára a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a szöveges hirdetések megjelenítésének. Ennek a módszernek a használatához először meg kell tennie és aktiválnia a Helyezzen el hirdetési hirdetéseket csatlakoztat. Az aktiválás után észre fog venni egy Hirdetés feladása menüpontot a WordPress admin menüben.

A plugin beállításához menned kell Hirdetések feladása »Beállítások. A beépülő modul megjeleníti a bejegyzés típusait, ahova beillesztheti a hirdetéseket a bejegyzésbe. Alapértelmezés szerint látni fogja a hozzászólásokat és az oldalakat. Kattintson mindkettőre, ha hirdetéseket szeretne megjeleníteni a bejegyzésein, valamint az oldalain. Egyébként csak jelölje be a bejegyzés melletti négyzetet, és mentse el a beállításait.

Helyezze be a postai hirdetések beállításait

A következő lépés a hirdetések létrehozása postai hirdetésekben. Menj Hirdetések feladása »Új hozzáadása. Adjon meg címet hirdetésének. Ez bármi lehet, ami segít megjegyezni, hogy milyen típusú hirdetési kód van, pl. Közepes téglalap. Ez alatt be kell illesztenie a hirdetési platform által biztosított kódot. Végül ki kell választania, mikor szeretné megjelenni a hirdetés. Az alapértelmezett érték az első bekezdés után van.

Új hirdetési kód hozzáadása

Ez minden, hirdetése automatikusan megjelenik az első bekezdés után.

Ha azonban kalandosabbnak érzi magát, és meg akarja próbálni a kezét a témák módosításával, akkor folytassa az olvasást. De mielőtt bármilyen változtatást végrehajtana a témában vagy a gyermek témájában. Arra kérlek, hogy hozzon létre egy teljes biztonsági mentés , vagy legalább készítsen biztonsági másolatot a WordPress témáról.

A beépített hirdetések megjelenítése az összes üzenetben vagy oldalon

A beépített hirdetések az összes üzenetben vagy az oldalon megjeleníthetők a WordPress témasablonjainak közvetlen szerkesztésével. A szerkeszteni kívánt sablon attól függ, hogy melyik oldalon kívánja elhelyezni a hirdetéseit. Ennek az oktatóanyagnak feltételezem, hogy inline hirdetéseket szeretne megjeleníteni a blogbejegyzésekben és az oldalakon; az alábbiakban részletezett technikák azonban minden tartalommal közzétevő sablonnal működnek.

Annak érdekében, hogy egy hirdetést a tartalmi terület tetejére tegyen, meg kell találnia a funkciót A tartalmat(). Ez a funkció elhúzza a WordPress bejegyzés vagy oldal tartalmát. Mindig a WordPress hurokban található.

Oldalak esetén szerkesztenie kell a page.php sablont. A huszonhárom évben a the_content () függvényt körülvevő kód így néz ki:

<?php the_content (); ?>
<?php wp_link_pages (tömb (‘előtt’ => ”. __ („Oldalak:”, „tizenhárom”). ”, ‘után’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”)); ?>

A blogbejegyzéseket az single.php sablon vezérli. Sok téma a WordPress hurokkódot a single.php sablonba helyezi. Az elmúlt években sok WordPress témafejlesztő áthelyezte a WordPress hurok részeit dedikált sablonokba. Ez elsősorban a befogadására szolgál post formátumok rendezettebben.

Ha a the_content () függvény nem közvetlenül a single.php sablonban helyezkedik el, akkor megtekintheti a hozzá kapcsolódó linket a single.php sablonban, és meghatározhatja, hogy a sablont melyikből szerkesztheti..

Példaként nézzük meg, hogy az alapértelmezett WordPress téma Twenty Thirteen hogyan kezeli a dolgokat. A WordPress hurokkód az single.php sablonban így néz ki:

<?php / * a hurok * / ?>
<?php while (have_posts ()): the_post (); ?>

<?php get_template_part (‘tartalom’, get_post_format ()); ?>
<?php huszonháromhét_post_nav (); ?>
<?php komment_template (); ?>

<?php végül; ?>

A get_template_part () sablonhívás importálja a tartalmat a tartalomsablonokból. Rendszeres blogbejegyzések esetén a sablon a content.php. Az olyan sablonokat, mint a content-quote.php (idézetek), content-image.php (képek) és a content-status.php (állapotok) más postai formátumok használják.

A content.php fájlban a the_content () függvényt körülvevő kód így néz ki:

<?php the_content (__ (‘Folytassák az olvasást →’, ‘tizenhárom’)); ?>
<?php wp_link_pages (tömb (‘előtt’ => ”. __ („Oldalak:”, „tizenhárom”). ”, ‘után’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”)); ?>

Ahhoz, hogy hirdetését a tartalmi terület tetejére tegye, hozzá kell adnia hirdetési kódját a the_content () függvény fölé. Ezután biztosíthatja, hogy a tartalma körülkerüljön, egy CSS úszó használatával, hogy a hirdetést balra vagy jobbra lebegje..

Az alábbi kód megjeleníti a hirdetését a cikk jobb felső sarkában, öt pixel betéttel a hirdetés bal és alsó oldalán.

Az alábbiakban bemutatjuk a fenti hirdetési kód hozzáadását a the_content () függvényhez a Twenty Thirteen page.php sablonban:

<?php the_content (); ?>
<?php wp_link_pages (tömb (‘előtt’ => ”. __ („Oldalak:”, „tizenhárom”). ”, ‘után’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”)); ?>

Ez az alábbiakat eredményezné:

Jobb úszó hirdetés

A CSS úszó jobbról balra történő megváltoztatásával hirdetései a tartalmi terület bal oldalán úszhatók. A párnázatot meg kell változtatnia úgy, hogy a távolság a hirdetés jobb és alsó oldalán, ne pedig a bal és az alsó oldalon jelenjen meg..

Az alábbiakban bemutatunk egy példát a hirdetési kód hozzáadására a the_content () függvényhez a Huszonhárom content.php sablonban. A kód a hirdetések bal oldalán lebeg a blogbejegyzésekben.

<?php the_content (__ (‘Folytassák az olvasást →’, ‘tizenhárom’)); ?>
<?php wp_link_pages (tömb (‘előtt’ => ”. __ („Oldalak:”, „tizenhárom”). ”, ‘után’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”)); ?>

A végeredmény így néz ki:

Úszó hirdetés a bal oldalon

A fenti példákban közvetlenül a CSS divízióban formáltam hirdetéseinket. Alternatív megoldásként létrehozhat egy CSS-osztályt, és hozzáadhatja azt a CSS-stíluslapjához (amely a style.css sablonfájl).

Létrehozhat például egy CSS osztályt, amelynek címe: inlineads:

.inlineads {úszó: jobb; padding: 0 0 5px 5px;}

Ezután hivatkozzon az osztályba a hirdetési kódon belül:

A végeredmény ugyanaz, azonban a stíluslapnak a stíluslapba helyezése sokkal praktikusabb megoldás, mivel ha megváltoztatja a hirdetések stílusát (pl. Szegély hozzáadása vagy a háttér színének megváltoztatása), akkor csak a kódot kell stílusban megváltoztatnia. css sablon. Ezzel megtakaríthatja a sablonok szerkesztését.

Mint mindig, ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni a sablonok módosításáról, mielőtt a témákat új verzióra frissítené. Ellenkező esetben minden elvégzett változtatás elveszik.

A beépített hirdetések feltüntetése a kiválasztott bejegyzésben vagy oldalakon feltételes címkék használatával

Bővíthetjük sablonkódunkat és felhasználhatjuk őket WordPress feltételes címkék csak a kiválasztott bejegyzésben és oldalakon megjelenő hirdetések megjelenítésére.

A blogbejegyzések feltételes címkézési funkciója az is_single. A hozzászólást paraméterként továbbíthatjuk a funkcióhoz az üzenet címe, postacím vagy postai azonosító segítségével. A postai csiga, amint arra emlékeztethet, az URL állandó része. Mivel a postai azonosító a WordPress adatbázisban szereplő üzenet azonosító számára vonatkozik. A feltételes címkék logikai adatértékeket használnak; ezért az értéknek igaznak vagy hamisnak kell lennie.

Vizsgáljuk meg a „Legfrissebb decemberi bloghírek december” című hír alapú bejegyzést. A hozzászólás URL-je a www.yourwebsite.com/news-post-seven/, az azonosító száma pedig 7. Ezt az üzenetet az is_single feltételcímke segítségével adhatjuk meg háromféleképpen:

 • is_single (‘December legfrissebb bloghírei’)
 • is_single (‘hét-hír’)
 • is_single (‘7’)

Használhat egy olyan tömböt is, amely valódi eredményt ad át, ha bármelyik feltétel teljesül.

 • is_single (tömb („Legfrissebb decemberi bloghírek decemberre”, „hét-hét után”, 7))

Feltételes címkéket mindig használunk if utasításokkal. Az alábbi kód csak egy inline hirdetést jelenít meg a „Legfrissebb bloghírek a decemberben” blogbejegyzésben. Nem jelenik meg semmilyen más bejegyzésen.

<?php if (is_single (‘hét-hír’)) { ?>

<?php}?>

Nem valószínű, hogy webhelyén csak egy blogbejegyzésben szeretne megjeleníteni egy inline hirdetést. A webhelytulajdonosok általában a blogbejegyzéseik nagy részén akarnak hirdetéseket megjeleníteni. Feltételes címkékkel hirdetés jeleníthető meg az összes üzenetben, kivéve azokat, amelyeket kifejezetten kizár. Ez a NOT logikai operátor (!) Használatával történik..

A következő kód beépített hirdetést jelenít meg minden blogbejegyzésben, kivéve a tizenöt.

<?php if (! is_single (15)) { ?>

<?php}?>

Az oldalak feltételes címkéje: is_page. Pontosan ugyanúgy működik, mint az is_single. Az oldal címe, az oldalcsiga és az oldal azonosítója mind paraméterként átadható.

A NOT logikai operátor oldalakkal is használható. Tegyük fel, hogy inline hirdetéseket szeretne megjeleníteni az összes tartalmi oldalán, de nem olyan információs oldalakon, mint például az Ön oldala. Csak annyit kell tennie, hogy minden oldalt megad, amelyet ki szeretne zárni. Ezt megtehetjük VAGY logikai operátorral (||).

Az alábbi kód tájékoztatja a WordPress-t, hogy nem szeretnénk megjeleníteni hirdetésünket a felsorolt ​​oldalakon. Az összes többi oldalon megjelenik az inline hirdetés.

<?php if (! (is_page (‘Névjegy’) || is_page (‘Kapcsolat’) || is_page (‘Adatvédelmi irányelvek’)))) { ?>

<?php}?>

Az oldalakat tömb segítségével is kizárhatjuk:

<?php if (! is_page (tömb (‘Névjegy’, ‘Kapcsolat’, ‘Adatvédelmi irányelvek’)))) { ?>

<?php}?>

Az Else és elseif nyilatkozatok felhasználhatók bizonyos hirdetések megjelenítésére a webhely egyik részén, más hirdetések megjelenítéséhez egy másik oldalon. Például az alábbi kód egy típusú hirdetést jelenít meg a blogbejegyzésekben, és egy másik típusú hirdetést jelenít meg az összes oldalon.

<?php if (is_single ()) { ?>

<?php} elseif (is_page ()) { ?>

<?php}?>

Csak azt a felületet érintettük, amit a WordPress feltételes címkékkel lehet elérni. Feltételes címkékkel összetett állításokat is létrehozhat, amelyek különböző hirdetéseket jelenítenek meg az egész webhelyen. A koncepció egyszerű. Csak azt kell megadnia, ha hirdetésekkel kíván megjelenni, és hol nem szeretné, ha hirdetéseik megjelennének.

A beépített hirdetések megjelenítése a kiválasztott bejegyzésben vagy oldalakon az egyedi mezők használatával

Egyéni mezők engedélyezze a WordPress felhasználók számára, hogy egyéni mezőket rendeljenek hozzászólásokhoz és oldalakhoz. Annak érdekében, hogy az egyéni mezőt láthassa a hozzászólásokban és az oldalszerkesztő képernyőin, nyitnia kell a képernyő opcióinak mezőjét az oldal tetején, és ellenőriznie kell az „Egyéni mezők” jelölőnégyzetet..

Képernyő beállításai

Az egyéni mezők két részből állnak: Az egyéni mező neve és annak megfelelő értéke.

Saját mező

Az információkat le lehet vonni a témasablonok egyedi mezőiből. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi mezőket adjunk hozzá az egyes hozzászólásokhoz és oldalakhoz, és az egyedi mezők alapján kinyerjünk konkrét információkat a témasablonokból.

Adatoknak a WordPress egyedi mezőiből történő lehívásához a get_post_meta funkció. A függvénynek három paramétere van.

get_post_meta ($ post_id, $ kulcs, $ single)

A $ post_id paraméter kötelező, míg a másik két paraméter nem kötelező.

 • $ post_id – annak a bejegyzésnek az azonosítója, amelytől adatokat szeretne.
 • $ kulcs – a karakterlánc neve, amelyet a bejegyzés vagy az oldal egyedi mezőjében határoz meg.
 • $ single – logikai paraméter, amelyet igaznak vagy hamisnak lehet beállítani. Ha igaz, akkor az a karakterlánc, amelyet az egyedi mező mezőben értékként adtak meg, visszatér. Ha hamisnak állítja, akkor az egyedi mezők tömbje kerül visszaadásra.

Nézzünk meg egy példát arra, hogy miként tudunk megjeleníteni az inline hirdetéseket bizonyos bejegyzésen és oldalon. Minden olyan bejegyzéshez vagy oldalhoz, amelyben hirdetést szeretnénk megjeleníteni, meghatározhatjuk a nevet ad_size méretben, majd meghatározhatunk egy értéket, például 300 × 250.

Példa az egyedi mezőkbe

Ha felhívtuk (get_post_meta ($ post->Azonosító, $ kulcs, igaz) a fenti bejegyzésben (sablonon keresztül), a kimenet „300 × 250” lenne. Ez hasznos, mivel ezt a kimenetet felhasználhatjuk annak ellenőrzésére, hogy milyen típusú hirdetést szeretnénk megjeleníteni weboldalunkon.

Tegyük fel például, hogy háromféle méretű hirdetést akarunk megjeleníteni a blogbejegyzéseinkben. Az if és elseif állítások sorozatával ellenőrizhetjük, hogy melyik hirdetés jelenik meg.

Nézze meg az alábbi kódot, hogy megtudja, hogyan lehet ezt elérni. Ne feledje, hogy ezt a kódot hozzá kell adni a téma sablon the_content () függvényéhez (például page.php, single.php, content.php stb.).

<?php $ kulcs ="ad_size";
if (get_post_meta ($ post->ID, $ kulcs, igaz) == "300×250") { ?>

<?php} elseif (get_post_meta ($ post->ID, $ kulcs, igaz) == "250×250") { ?>

<?php} elseif (get_post_meta ($ post->ID, $ kulcs, igaz) == "200×200") { ?>

<?php} ?>

Az első, amit fent csinálunk, a $ kulcs paramétert „ad_size” -ként definiálja. Ez biztosítja, hogy a három hirdetésünk egyike csak akkor jelenjen meg, ha az „ad_size” egyéni mezőt beírtuk egy üzenethez vagy oldalhoz. $ bejegyzést->Az azonosítót használja a bejegyzés azonosítójának lekéréséhez, és a $ single értékét igazra állítja, hogy egy karakterlánc kerüljön kimenetre. Ha elment az egyik hozzászólásodhoz vagy oldalához, és a névmezőbe írja be az „ad_size”, az értékmezőbe pedig a „200 × 200”; megjelenik a 200 × 200 hirdetés.

Ennek a módszernek a segítségével ellenőrizheti, hogy mely hirdetések jelennek meg a webhelyén. Feltételes címkékkel ellenőriztük, hogy a weboldal mely oldalai és bejegyzései közvetlenül a témasablonon keresztül jelenítik meg a hirdetéseket. Az egyéni mezőkkel ellenőriztük, hogy azok a bejegyzések és oldalak, amelyek közvetlenül a postai és az oldalszerkesztő oldalain jelenítik meg a hirdetéseket. Az egyik módszer nem jobb, mint a másik. Mindez az, hogy hogyan akarja beállítani az egészet.

Remélem, hogy ez a cikk segített beépített hirdetések megjelenítésében a WordPress bejegyzésében és oldalán.

Ha tetszett ez a cikk, akkor csatlakozzon hozzánk Twitter és Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map