A Shopify beállítása a WordPress segítségével (lépésről lépésre)

hogyan integrálható a shopify a WordPress-szel


Kíváncsi, hogyan lehet a Shopify-ot integrálni a WordPress-szel? A WordPress kezdők számára nehéznek tűnhet, ha a WordPress webhelyét online áruházvá alakítják, de az nem az. Online shop elindítása könnyebb, mint valaha a Shopify és a WordPress segítségével. Bárki gyorsan elkészíthet egy gyönyörű online boltot, és azonnal elkezdi eladni anélkül, hogy tudna valamit a kódról.

Tehát készen áll-e saját online áruház felépítésére, és azonnal elkezdi eladni?

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lépésről lépésre integrálhatja a Shopify-t a WordPress-szel.

Miért integrálja a Shopify-t a WordPress-rel?

A WordPress számos e-kereskedelem-bővítményt kínál, például a WooCommerce-t, hogy segítsen online bolt létrehozásában.

Talán azon gondolkozik, miért kellene a Shopify-t választania a többi e-kereskedelem beépülő modul helyett? Az alábbiakban bemutatjuk a Shopify kirakatként történő használatának néhány előnyeit:

 • Egyszerű használat : A Shopify használatának megkezdése sokkal könnyebb, mint a natív WordPress eCommerce pluginek használata. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál egy fiókot a Shopify-nál, hogy online boltja felálljon és működjön. Önnek nem is kell aggódnia a webhely sebessége vagy biztonsága miatt, mert mindezt a Shopify viseli.
 • Csökkent fölött: A Shopify egy felhőalapú megoldás, így vállalkozása növekedésével nem tapasztalhat forgalomkieséseket. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a kiszolgálói erőforrások elfogyása és a drágább WordPress-tárhelyre való áttérés miatt.
 • Könnyű közösségi médiaintegráció: Az online áruház és a közösségi média integrálása fontos üzleti és termékek marketingje szempontjából. A Shopify App Store-ja ezt megkönnyíti. Alkalmazásaikkal integrálhatják az Instagram-hírcsatornát a webhelyedre, hozzáadhatnak közösségi média-megosztó gombokat és így tovább. Csak annyit kell tennie, hogy letölti a választott alkalmazásokat, nincs szükség kódolásra.
 • Jobb bevásárlókosár-opciók: A Shopify beépített fizetési lehetőségeket kínál, így azonnal fizethet a Visa, a Mastercard, a Discover és az American Express szolgáltatásból. Számos fizetési átjárót kínálnak, mint például a PayPal, és automatikusan kiszámítják a szállítási díjakat és adókat az Ön számára, így könnyedén eljuttathatja a világ bármely pontjára..

Összefüggő: 6 legjobb e-kereskedelem-platform a Multivendor Marketplaces számára

Kinek kell használni a Shopify-t a WordPress-szel?

A Shopify jó választás az online értékesítésben kezdőknek és tapasztalt eladóknak egyaránt. A Shopify azonban különösen nagyszerű kezdőknek, mert sokkal könnyebben használható. A WooCommerce-del ellentétben nem kell semmit telepítenie, és gyorsan elindulhat.

Könnyen érthető árképzési terveik vannak. A Shopify alapterve havonta 29 dollár. Nem kell attól tartania, hogy túl sok pénzt költ az e-kereskedelem hosting terveire és az online áruház optimalizálására. Alaptervükkel minimalizálhatják az online bolt indításának kockázatait. És az online vállalkozás növekedésével frissítheti tervét az igényeinek megfelelően.

A Shopify a platform az Ön számára, ha teljes megoldást akar gondtalan és van a skálázhatóság szempontjából korlátlan az online üzlet számára.

hogyan lehet hozzáadni a shopify-t a WordPresshez

Ha továbbra is inkább a WooCommerce-t használja a WordPress-szel, akkor nézze meg a következő oktatóanyagot: Hogyan hozhat létre online áruházat a WooCommerce segítségével – lépésről lépésre.

Most vegyük át a Shopify és a WordPress integrálásának módját.

A Shopify beállítása a WordPress segítségével – lépésről lépésre

A Shopify és a WordPress webhely integrálása ugyanolyan egyszerű, mint a kódrészlet beágyazása. Vessen egy pillantást az alábbi lépésről lépésre.

Összefüggő: Olvassa el a teljes Shopify-áttekintést.

0. lépés: Indítson el egy webhelyet a WordPressen

Ha még nem rendelkezik WordPress-webhellyel, akkor létre kell hoznia azt a weboldal elindításához a Shopify segítségével. A WordPress a világ legnépszerűbb weboldal készítője, ez a legjobb platform egy weboldal elindításához. Számos beépített funkcióval rendelkezik, amelyek elősegítik a weboldal egyszerű felépítését anélkül, hogy bármit is kellene tudniuk a kódról.

Ezenkívül olvassa el ezt a cikket a WordPress használatának miért.

Számos lépés van egy webhely elindításához a WordPressen. Először ki kell választania egy domain nevet vállalkozása számára. A domain név vagy URL az Ön webhelyének online címe. Javasoljuk, hogy használja a domain névgenerátort, hogy segítsen megtalálni a tökéletes domain nevet online boltjában.

Ezután ki kell választania egy webhely-hostot. A webgazda olyan vállalkozás, amely biztosítja azokat a technológiákat és szolgáltatásokat, amelyeket egy weboldalnak meg kell tekinteni az interneten. Itt tárolják a webhely fájljait. Más szavakkal, ha a domain név a címe; a webtárhely a házad.

Javasoljuk, hogy a Bluehost használatával állítsa be az online áruházát. A Bluehost az egyik legjobb elérhető webhely-tárhely-szolgáltatás, és egy kattintással elérhető WordPress-telepítést kínál, így szupergyorsan létrehozhatja online áruházát..

start-a-website-Bluehost

Megállapodtunk egy olyan megállapodással a Bluehostmal, amely a felhasználók számára ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t és több mint 60% -ot enged a WordPress tárhelyén. Ellenőrizze a részleteket a Bluehost kupon oldalunkon.

Kattintson ide az exkluzív Bluehost ajánlat igényléséhez »

Még nem elégedett? Olvassa el ezt a teljes Bluehost áttekintést.

Ha részletesebb útmutatást szeretne kapni egy webhely elindításáról a WordPress-en, olvassa el a webhely létrehozásáról szóló útmutatót – lépésről lépésre.

Miután megkapta a domain nevet, a webtárhelyet, telepítette a WordPress programot és elkészítette webhelyét, készen áll a Shopify integrálására és az értékesítés megkezdésére.

1. lépés: Állítsa be a Shopify áruházat

A Shopify és a WordPress integrációjának első lépése egy fiók létrehozása a Shopify segítségével. Menjen tovább a Shopify weboldalra. A kezdőlapon egy olyan területet fog látni, ahol megadhatja e-mail címét az ingyenes 14 napos próba indításához. Az e-mail cím beírása után nyomja meg a gombot Fogj neki gomb.

set-up-Shopify-fiók

Ezután a rendszer felkéri a jelszó kiválasztására fiókjához és az üzlet nevéhez is. Ha befejezte az adatok beírását, kattintson a Hozza létre üzletét gomb.

hogyan integrálható-Shopify-with-wordpress

Ezután felkérést kap arra, hogy válaszoljon a Shopify néhány kérdésére, hogy jobban megismerjék az Ön igényeit. Kattintson a legördülő nyílra a kérdésekre adott válaszok kiválasztásához, majd kattintson az OK gombra Következő.

set-up-Shopify-with-wordpress

A következő területen meg kell adnia a nevét, címét, telefonszámát és webhelyének címét. Ha befejezte ennek a résznek a kitöltését, kattintson a Lépjen be a boltba gomb az űrlap alján.

felállításának-Shopify-fiók

Ezután átirányítja a Shopify-fiók kezdőlapjára. A Shopify üzlete most már készen áll az Ön számára.

Shopify-műszerfal

2. lépés: Állítsa be a kifizetéseket és a szállítást a Shopify Store-ban

Annak érdekében, hogy fizetéseket fogadjon el az ügyfelektől, be kell állítania a fizetéseket a Shopify üzletében. Ehhez kattintson a gombra Beállítások a kezdőlap alsó sarkában, majd kattintson a gombra Fizetési szolgáltatók.

Shopify-set-up-kifizetések

Shopify-fiókját automatikusan beállítja a PayPal kifizetések fogadására a PayPal Express Checkout használatával. Ha már beállított egy PayPal-fiókot azzal az e-mail címmel, amelyet a Shopify-fiók létrehozásához használt, akkor készen kell állnia a kifizetések elfogadására. Ha még nem rendelkezik PayPal-fiókkal, a Shopify e-mailt küld Önnek, amelyben ismerteti, hogyan állíthat be egy PayPal Merchant-fiókot a pénzeszközök igényléséhez..

Ellenőrizze a következőket: Legjobb WordPress PayPal plugins.

Ahhoz, hogy más fizetési formákat, például hitelkártyákat is elfogadhasson az ügyfelektől, kattintson a Teljes fiókbeállítás gombra kattintva további részleteket kap a Shopify számára vállalkozásáról.

how-to-set-up-Shopify fizetési

Kiválaszthatja az alternatív fizetési módok elfogadását is, mint például a BitPay és a GoCoin.

A Shopify áruházának az értékesítés megkezdésére kész beállításának utolsó lépése a szállítás beállítása. Kattintson a Beállítások gombot ismét, majd kattintson a gombra Szállítás.

Shopify-hajózás-set-up

Alapértelmezés szerint a szállítás származási helyét az az üzletcím határozza meg, amelyet megadott a Shopify-fiók létrehozásakor. A szállítás származási helyét a kívánt gombra kattintva szerkesztheti A szállítási származás megváltoztatása gomb.

Ezen a területen meghatározhat szállítási zónákat és díjakat is azokra a helyekre történő szállításhoz. Ha nem tudja, mennyit kell fizetnie a szállításért, akkor kérjen tanácsot a helyi postahivatalnál.

3. lépés: Adja hozzá termékeit a Shopify-hoz

Ezután a termékeket hozzá kell adnia Spotify-fiókjához. Termékeinek hozzáadásához kattintson a Termékek fülre a jobb oldali menüben, majd kattintson a gombra Adjon hozzá terméket.

termékek hozzáadása a boltba

Ezután töltse ki a termékével kapcsolatos összes információt, beleértve a termék nevét / címét, termékleírását, árát és egyebeket. Töltsön ide magas színvonalú képet a termékről. A terméket hozzá is adhatja a gyűjteményhez, hogy könnyebben megtalálhassa áruházában. Ha befejezte a termék összes részletének kitöltését, kattintson a Megment gomb.

add-termékek-to-your-Shopify-fiók

Ismételje meg ezt a lépést az összes kínált terméknél.

4. lépés: Válassza ki a Shopify árképzési tervét

Most, hogy konfigurálta a Shopify-fiók alapjait, el kell választania egy árképzési tervet az online áruház tényleges üzembe állításához és működtetéséhez. Kattintson a Válasszon egy tervet gombot a képernyő alján található szalaghirdetésben.

Shopify-terv

Ezután három különböző tervbeállítási lehetőséget kap. Ha még csak kezdődik és még nem online vásárol, javasoljuk, hogy válasszon Basic Shopify tervet havonta 29 dollárért. A tervet bármikor frissítheti, amikor csak akar, ha további szolgáltatásokra van szüksége, vagy ha az online áruház gyorsan növekszik. A Basic Shopify alapterv kiválasztásához kattintson a Válassza ezt a tervet gomb.

a shopify felállítása a wordpress segítségével

Ezután írja be a hitelkártya adatait, és nyomja meg a gombot Start terv gomb.

Kezdje el a Shopify használatát ma!

Most már készen áll arra, hogy online keressen pénzt a Shopify és a WordPress webhelyén.

5. lépés: A Shopify Buy gomb használata

Itt az ideje, hogy a Shopify-t és a WordPress-webhelyet integrálja a Buy Buttons-tal. Buy Buttons link a Shopify pénztárához, és ezek szerepelnek minden Shopify tervben. A Buy Buttons lehetővé teszi, hogy termékeit a webhelyén vagy blogbejegyzéseiben értékesítse. A Vásárlás gombok segítségével létrehozhat egy pénztár linket is, amelyet e-mailben vagy a közösségi médiában küldhet el az ügyfeleknek. Az e-mail üzenetek mellett megjelenik egy értékesítési CRM eszköz is
praktikus az ügyfelek és az ügyfélkapcsolatok kezelésében.

Ha a Buy Button értékesítési csatorna nem jelenik meg a Shopify adminisztrátor értékesítési csatornája szakaszában, akkor hozzá kell adnia. A Buy Button értékesítési csatorna hozzáadásához kattintson a gombra Beállítások majd kattintson a Értékesítési csatornák gomb.

hozzáadva a shopify-t a wordpress-hez a vásárlás gombbal

Kattintson a Adja hozzá az értékesítési csatornát gomb. Ezután megjelenik az elérhető értékesítési csatornák listája, görgessen lefelé, hogy megtalálja a Vásárlás gomb csatorna. Miután megtalálta, kattintson a kékre + gombot a telepítéshez.

Hogyan telepítsük a vásárlás gombot a shopify és a wordpress integrálására

A Buy Button értékesítési csatorna telepítése után kattintson a Hozzon létre vásárlási gombot gomb.

létrehozás shopify vásárlás gomb

Ezután válassza ki azt a terméket, amelyhez el szeretné hozni a vásárlás gombot, majd kattintson a gombra Válassza ki a terméket gomb. Most konfigurálhatja a Buy Button megjelenését. Kiválaszthat egy sablont, testreszabhatja a gomb színét és szövegét, valamint a műveletet, amely akkor történik, amikor az ügyfél rákattint a gombra. Amikor befejezte a gomb megjelenésének testreszabását, kattintson a Kód generálása gomb.

shopify termékvásárlás gomb wordpress számára

A következő lépés a kód másolása és hozzáadása a WordPress webhelyre.

6. lépés: Adja hozzá a Shopify Buy gombjait a WordPress webhelyéhez

Most hozzáadnunk kell termékeit a WordPress webhelyéhez, hogy elkezdhesse eladni azokat. Kattints a Másolja a kódot a vágólapra gombra, hogy másolja a termékhez éppen létrehozott kódot.

add-Shopify-termék-to-wordpress

Beillesztheti ezt a kódot bárhová a webhelyére, ahol megjelenik a Vásárlás gomb. Például létrehozhat egy oldalt a WordPress webhelyén a Vásárlás gombok megjelenítéséhez. Hozza létre az oldalt a WordPress-en, nevezze el, majd illessze be a kódot.

hogyan lehet hozzáadni a shopify vásárlás gombjait a WordPresshez

Beillesztheti a kódot a be blogbejegyzések vagy a WordPress oldalsávján.

Ez az! A Shopify és a WordPress integrálása ilyen egyszerű. Most, hogy tudod, hogyan kell hozzáadni a Shopify-t a WordPress-webhelyhez, vonzza az ügyfeleket, és sok idő alatt értékesít nagy mennyiségű eladást..

Ne hagyja ki ezt a érdekes összehasonlítást a BigCommerce és a WooCommerce között, vagy olvassa el a https://www.isitwp.com/shopify-vs-woocommerce/WooCommerce vs Shopify oldalt.. Érdemes lehet megnéznie a Shopify alternatíváinak és versenytársainak teljes listáját is.

Reméljük, tetszett neki ez a cikk. Ha igen, nézd meg a WooCommerce legjobb tárhelyéről és a 9 legjobb SEO eszközről szóló cikkeinket, amelyek segítségével gyorsan növelheti webhelye forgalmát!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map