A WordPress webhely testreszabása [Kezdő útmutató]

testre-wordpress


Szeretné tudni, hogyan lehet testreszabni a WordPress alkalmazást? A WordPress a weboldalak és blogok létrehozásának legnépszerűbb platformja. A WordPress annyira népszerűvé válásának oka, hogy a témák, beépülő modulok és egyebek segítségével végtelen testreszabási lehetőségeket kínál. A WordPress webhely testreszabása szintén nem nehéz, még azok a kezdők is, akik nem tudnak valamit a kódról, meg tudják csinálni.

Mivel ez a cikk hosszú, e tartalomjegyzék segítségével vezérelheti Önt.

 1. WordPress testreszabás: Az első lépések
 2. Hogyan testreszabhatja a WordPress témát & Webhely oldalak
 3. A WordPress testreszabása a SEO fejlesztése érdekében
 4. A WordPress testreszabása az Engagement fokozása érdekében & vezet
 5. Tesztelje WordPress webhelyét

1. WordPress testreszabás: Az első lépések

Amikor weboldalt készít, azt az Ön igényeihez kell igazítani. Függetlenül attól, hogy e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalt, kisvállalkozási webhelyet, személyes weboldalt vagy blogot készít, mindegyik különféle webhely különféle funkciókkal és egyedi megjelenéssel rendelkezik. Itt jön be a WordPress testreszabása.

Ezenkívül a WordPress testreszabása nemcsak arra készteti a webhelyet, ahogyan szeretné, hanem a következőket is segíti:

 • Biztonságosabbá tegye a WordPress-webhelyet
 • Optimalizálja webhelyét a keresőmotorok számára
 • Könnyítse webhelyének kezelését
 • Javítsa a webhely látogatói felhasználói élményét

Szerencsére a WordPress szuper testreszabás-barát. Tehát kezdjük el ezzel a lépésről lépésre szóló útmutatóval a WordPress webhely testreszabásáról.

1.1. Telepítse a WordPress biztonsági mentési bővítményt

Mielőtt elkezdené, elengedhetetlen, hogy biztonsági másolatot készítsen a webhelyről.

Ha valami rossz történik az Ön webhelyével, a biztonsági másolat készítése tonna időt, pénzt és fejfájást takarít meg. Ahogy a mondás mondja, a legdrágább biztonsági mentés az, amelyet még soha nem készített!

Keményen dolgozott a webhely felépítésén, és nem akarja elveszíteni az összes kemény munkáját például egy hackertől származó támadás vagy a szerver összeomlása miatt. A biztonsági mentés-beépülő modul használata azonban megmentheti Önt az ilyen típusú helyzetektől.

A biztonsági másolatot nyújtó bővítmény nyugalmat nyújt, mivel minden nap automatikusan biztonsági mentést készít a webhelyről. Rengeteg WordPress biztonsági mentési bővítmény található a piacon.

Az egyik legfontosabb választásunk a biztonsági mentési bővítmények számára az UpdraftPlus.

updraftplus-backup-plugin

Az UpdraftPlus egy népszerű biztonsági mentési megoldás, amelyet több mint 2 millió WordPress webhely bíz meg. Ez a felhasználóbarát megoldás lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készítsen és helyreálljon egy kattintással az Ön számára megfelelő ütemterv szerint, akár 4, 8 vagy 12 óránként, napi, heti stb..

Az UpdraftPlus mindent biztonsági másolatot készít a webhelyén, beleértve az összes WordPress fájlt, adatbázist, bővítményt és témát. Plusz, az UpdraftPlus számos távoli tárolási lehetőséget támogat, például a Google Drive, Dropbox, Amazon S3 és így tovább.

A jön az ingyenes verzió, amely a fenti összes alapvető funkciót tartalmazza. A fejlettebb funkciók, például a klónozás és az áttelepítés, a növekményes biztonsági mentések és a frissítés előtti biztonsági másolatok számára frissítheti prémium verziójára..

Kezdje el az UpdraftPlus használatát ma.

A WordPress legjobb biztonsági mentési bővítményeire vonatkozó további ajánlásaink közé tartozik a BackupBuddy és a VaultPress.

2. Testreszabhatja a WordPress témát

2.1. Téma testreszabás beépülő modulokkal

Mivel a testreszabási lehetőségek kissé korlátozottak attól függően, hogy milyen WordPress témát választott, ez segít egy plugin használatával, hogy még jobban fokozza a WordPress testreszabását. -szereplő építő, css hős

Az első beépülő modul, amelyet ajánlunk, a Beaver Builder. A Beaver Builder az egyik legjobb WordPress oldal-készítő a piacon.

hód-építő szabás-wordpress

A Beaver Builder bármilyen WordPress témával működik, és teljes ellenőrzést nyújt a webhely tartalmán és a testreszabáson. Ezáltal szuper könnyű megtervezni a webhelyét pontosan úgy, ahogyan szeretné, anélkül, hogy meg kellene érintenie egy sor kódot, és a drag and drop építő segítségével.

Rengeteg gyönyörű előre elkészített sablont kínálnak, amelyeket használhat. Egyszerűen cserélje ki a képeket és a szöveget a sajátjára, és nyomja meg a közzététel gombot. Ráadásul a szöveg és a kép elhelyezése a WordPress szerkesztővel bonyolult, ám a Beaver Builder használatával könnyen megteheti. Ezzel a pluginnel teljes mértékben ellenőrizheti webhelye elrendezését és megjelenését, így korlátozás nélkül testreszabhatja a WordPress alkalmazást..

Kezdje el a Beaver Builder használatát ma.

Egy másik javasolt WordPress testreszabási eszköz a CSS Hero. A CSS Hero az egyik legjobb plugin, amely webhelye megjelenésének könnyedén testreszabható.

css-hős szabás-wordpress

A CSS Hero rendelkezik egy egyszerű és intuitív point and click felülettel, amely lehetővé teszi a WordPress webhelyének megjelenésének egy pillanatra történő megváltoztatását. Ráadásul élőben is megtörténik, így láthatja a változásokat, amikor elvégzi őket.

Ez az eszköz a témát tartalmazó fájlok módosítása nélkül működik, így nem kell aggódnia, hogy bármi megsérül, és a bonyolult CSS egyszerűvé teszi a mutatást és a kattintást..

Könnyen hozzáadhat görgethető animációkat, beállíthatja az intézkedéseket, kezelheti a színeket, választhat tipográfiát, képeket adhat hozzá az UnSplash alkalmazásból, és még sok minden mást.

Kezdje el ma a CSS Hero-val.

Most nézzük meg, hogyan lehet testreszabni a témát plugin nélkül.

A WordPress használatának természetesen az egyik legfontosabb képessége a WordPress blogjának vagy webhelyének testreszabása témák segítségével. A WordPress téma professzionális megjelenést kölcsönözhet webhelyének egy pillanat alatt. A WordPress témáknál a legjobb dolog az, hogy tovább testreszabhatja őket, és így létrehozhat egy saját webhelyet.

Miután kiválasztotta a WordPress témát, a WordPress rendszergazdai irányítópultján menjen a Megjelenés, majd kattintson a gombra Testreszab.

Számos módon testreszabhatja a WordPress témákat itt, tehát keressük meg néhányat.

2.2. Testreszabás beépülő modul nélkül – egyedi fejléc

A fejléce a webhely egyik felismerhetőbb eleme. A fejléc az oldal tetején halad át, és általában a webhely minden oldalán megjelenik. Tehát választania kellene egy olyan testreszabott fejlécet, amely a legjobban képviseli Önt vagy a vállalatát.

Ehhez menjen a Megjelenés, akkor Fejléc. A választott WordPress témától függően a fejléchez különféle lehetőségek lehetnek. Például az alábbi WordPress témához választhat egy videó fejlécet vagy egy kép fejlécet. A fejléc képének megváltoztatásához kattintson a Kép módosítása elemre, és válassza ki a médiakönyvtárból egy kiváló minőségű képet, vagy töltse fel a számítógépről..

testre-wordpress-header

Fontos ellenőrizni, hogy a fejléc-kép is megfelelő méretű-e. Amikor új fejléc-képet választ, a WordPress megadja a javasolt képméreteket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kép a témához legjobban néz ki. Szerencsére azonban a képméret megváltoztatása egyszerű javítás. Egyszerűen kattintson a gombra Válassza és vágja le.

termés-header

Egy új ablak jelenik meg, itt vághatja le a képet a kívánt módon, és a folyamat befejezéséhez nyomja meg a Kép levágása gombot. Most a kívánt kép tökéletesen illeszkedik a fejlécéhez.

testre-wordpress-blog-header

Ne felejtsd el elérni a közzétesz gombra, amikor elkészült a módosítások mentésével.

2.3. Válassza ki a logóját és a Favicont

Ezután kiválaszthatja a logót és a favicont (vagy a webhely ikont). Ezzel lehetővé teszi a WordPress webhely további testreszabását a saját személyes vagy vállalati márkájával.

Menj Megjelenés, akkor Testreszab, és kattintson a Webhely-azonosság szakasz. Itt feltöltheti logóját, valamint kiválaszthatja webhelyének címét és címkéjét.

testre-logo-site-ikon

A Logó szakasz alatt található a Webhely ikon része. A webhely ikon az a apró kép, amelyet a böngésző lapokon, a könyvjelzősávokon és a WordPress mobilalkalmazásokban láthat. Általában ez a logó kisebb verziója. Ide töltheti fel webhelyének ikonját, hogy könnyebben azonosítható legyen.

2.4. Widgets

Testreszabhatja WordPress webhelyét vagy blogját kütyükkel is. A WordPress widget egy kis blokk, amely egy meghatározott funkciót hajt végre. Ezeket a kütyüket a webhely számos területére felveheti, beleértve az oldalsávokat, a lábléceket és más widgetkész területeket is, a WordPress témájától függően.

Widget hozzáadásához ugorjon a testreszabása szakasz, és kattintson a gombra Widgets. Ezután kattintson arra a területre, amelyhez webhelyet szeretne hozzáadni, majd kattintson a Hozzáadás elemre Widget gomb.

testre-widgetek

Számos különféle kütyü felvehető webhelyére, beleértve:

 • Levéltár
 • Hang
 • Naptár
 • Kategóriák
 • Képtár
 • Legutóbbi hozzászólások
 • Keresési űrlap
 • És több

Attól függően, hogy melyik témát választja, a WordPress testreszabási szakaszában számos egyéb lehetőséget is kaphat, mint például háttérkép, színek, tipográfia, fejléc, lábléc, közösségi, gombok és így tovább. Ezeken a beállításokon játszhat, hogy a WordPress témáját pontosan testreszabhatja.

2.5. Testreszabhatja felhasználói profilját

Különösen a bloggerek számára fontos a felhasználói profil testreszabása a WordPressen. A WordPress blogjának felhasználói profilhoz történő testreszabásával minden alkalommal, amikor egy látogató elolvassa az Ön egyik üzenetét, megismerheti őt. Ez kulcsfontosságú az olvasókkal és a webhely látogatóival való kapcsolatépítés szempontjából.

A felhasználói profil testreszabásához a WordPress admin irányítópultján keresse fel felhasználók, majd kattintson a gombra Profilod. Itt állíthatja be a színséma preferenciáit, a nevét, becenévét, azt, hogy a nevét hogyan szeretné nyilvánosan megjeleníteni, és így tovább. Írhat egy kicsit magadról az Életrajzi Információ területen, és beállíthatja profilképét a Gravatar segítségével. Kattintson a Profil frissítése gombra a módosítások mentéséhez.

wordpress-your-profil

Most a cél az, hogy profilod megjelenjen a blogbejegyzéseiben, hogy az olvasók jobb kapcsolatot alakítsanak ki veled. Tehát nézd meg ezt az oktatóanyagot itt hogyan írhatunk egy szerző információs mezőt a WordPress hozzászólásokba.

2.6. Készítse el a WordPress oldalakat

Bármely webhelynek szüksége van oldalakra, ritka, ha csak egy oldallal rendelkező webhelyet lát. Tehát el kell készítenie a webhelyéhez szükséges összes oldalt. Az emberek által leggyakrabban létrehozott oldalak a következők:

 • itthon
 • Ról ről
 • Szolgáltatások / Termékek
 • Portfolio
 • Ügyfél ajánlások
 • Tartalmi archívum / Blog
 • Kapcsolatba lépni
 • GYIK / Support

Döntse el, hogy milyen oldalakra van szüksége a WordPress webhelyéhez, és kezdje el azokat létrehozni. Egy oldal létrehozásához ugorjon a Oldalak, majd kattintson a Új hozzáadása gomb. Új oldal nyílik meg. Itt megnevezheti az oldalt, hozzáadhatja az oldal összes tartalmát, és kattintson a gombra közzétesz amikor elkészült az oldal létrehozásával, és elégedett azzal, hogy hogyan néz ki.

create-pages-wordpress

Be kell állítania a kezdőlapját is. Általában a WordPress alapértelmezés szerint beállítja az Ön honlapját a legújabb hozzászólások megjelenítésére. Lehet, hogy jó, ha blogger vagy, de sok webhelytulajdonos inkább egy megfelelő honlapot szeretne. Tehát a kezdőlap beállításához a WordPress irányítópultján menjen a Megjelenés, akkor Testreszab. Ebből a menüből válassza a lehetőséget Kezdőlap beállításai. Itt kiválaszthatja a kezdőlap statikus oldalként történő megjelenítésének lehetőségét, majd a Kezdőlap alatt található legördülő listából válassza ki azt az oldalt, amelyet létrehozott, és hogy kezdőlapja legyen..

testre-wordpress-homepage

Ugyanezen a területen azt is kiválaszthatja, hogy melyik weboldalán jelenítse meg a blogbejegyzéseit, ha az oldalt a legördülő listából választja ki. Bejegyzések oldal.

2.7. Állítsa be a menüstruktúrát

Miután elkészítette az összes fontos oldalt, testre kell szabnia a WordPress webhelyét a menüszerkezettel. A menü segítségével a webhely látogatói navigálhatnak az Ön webhelyén. Gondoljon az összes meglátogatott weboldalra, az oldal tetején általában egy menü jelenik meg, amely a kezdőoldalra mutat, linkeket tartalmaz, a szolgáltatásokról, a blogról stb., Így könnyedén megtalálhatja az utat..

Tehát be kell állítania a saját menüstruktúráját.

Ehhez lépjen a WordPress admin irányítópultjába Megjelenés, akkor menük. Itt, a bal oldalon, megjelenik a WordPress webhelyén közzétett összes oldal listája. Először válassza ki a menü nevét, majd kattintson a Menü létrehozása gomb. Ezután egyszerűen jelöljön be egy pipát azokhoz az oldalakhoz, amelyeket hozzáadni szeretne a menüjéhez, majd kattintson a gombra Hozzáadás a menübe gomb.

testre-wordpress-menü

Az oldalai ezután a képernyő jobb oldalán jelennek meg a létrehozott menü alatt. Most húzza és dobja el az oldalakat, hogy tegye őket a kívánt sorrendbe.

Végül válassza ki a menü megjelenítési helyét. A leggyakoribb választás az elsődleges, amely a tetején van. A menüt a láblécben és más helyeken is megjelenítheti, ha szeretné.

display-hely-menü

Ha kész, kattintson a Mentés menü gombra a módosítások mentéséhez.

3. Testreszabhatja a WordPress-t a SEO növelésére

3.1. Ügyeljen arra, hogy webhelye látható legyen a Google számára

A WordPress webhely testreszabásának első lépése annak ellenőrzése, hogy webhelye látható-e a Google számára. Végül is időt töltött webhelyének létrehozásával, tehát azt akarja, hogy a felhasználók online megtalálja.

Mivel a Google a forgalom és a webhelyek látogatói legfőbb forrása, azt akarja, hogy webhelye a lehető leghamarabb felkerüljön a Google-ra. Ha webhelyét nem látja a Google, akkor webhelye nem szerepel a keresőmotor eredményeiben.

Ha azt szeretné, hogy a Google felsorolja webhelyét, a WordPress rendszergazdai irányítópultján menjen a Beállítások. Akkor menj ide Olvasás és a Keresőmotor láthatósága szakasz.

wordpress-google-láthatóság

Győződjön meg arról, hogy ez a négyzet nincs bejelölve, hogy a keresőmotorok indexeljék webhelyét.

3.2. Növelje a SEO-t egy SEO bővítménnyel

A WordPress webhelyének SEO továbbfejlesztéséhez SEO plugint kell használnia. Számos nagyszerű SEO WordPress beépülő modul segíti a következőket:

 • Növelje webhelyének természetes forgalmát
 • Fedezze fel webhelyének olyan biztonsági réseit, amelyek sérthetik a keresési rangsorot
 • Optimalizálja és javítsa kampányait
 • Gyorsítsa fel a teljes SEO folyamatot

A legnépszerűbb WordPress SEO bővítmény Yoast SEO. A Yoast SEO egy ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi a WordPress webhely egyszerű optimalizálását a keresőmotorok jobb rangsorolása érdekében.

testre-wordpress seo

A Yoast SEO segíti a tartalom optimalizálását a gyilkos keresőmotor eredményeire. Az ingyenes plugin segítséget nyújt Önnek a SEO-barát tartalom egyszerű megírásában. Rengeteg funkcióval büszkélkedhet, beleértve egy részlet-előnézetet, amelyben láthatja, hogy a bejegyzés vagy az oldal hogyan néz ki a keresési eredmények között, fejlett XML Sitemaps funkciók egy kattintással a gombra, cím és metaleírás-sablonok a jobb márkaépítéshez és a következetes keresési eredményrészletek. több.

A Yoast SEO Yoast SEO Premium szolgáltatást is kínál, amely olyan fejlett SEO funkciókat tartalmaz, mint például a SEO hírek, video SEO, a helyi SEO és a WooCommerce SEO kiterjesztések. Ugyanúgy, mint más speciális funkciók, például az automatikus belső összeköttetési javaslatok, a közösségi előnézetek, az átirányításkezelő és még sok más.

Kezdje el a Yoast SEO (Premium) alkalmazását még ma.

Használhat olyan SEO eszközt is, mint a SEMrush. A SEMrush egy mindent egybenben kereső eszköz, amely lehetővé teszi a SEO lehetőségeinek ellenőrzését és betekintést nyerni a versenytársaitól a webhely forgalmának növelése érdekében..

semrush-seo-eszköz

Ez a SEO eszköz olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint a PPC kulcsszóválasztó eszköz, az oldalon található SEO-ellenőrző, a backlink-ellenőrzési eszközök, a tartalomelemző, a hirdetési kutatási eszközök és még sok más.

Kezdje el ma a SEMrush-szal.

3.3. Javítsa a SEO-t leíró URL-ekkel

Egy másik WordPress testreszabás, amely elősegíti a SEO fejlesztését, a helyes link struktúrájának beállítása. Állandó link az a webcím, amelyet a tartalmakhoz történő hivatkozásra használnak. Beállíthat leíró URL-eket a bejegyzéséhez és az oldalaihoz, hogy javítsa a SEO-t, valamint hogy élvezetesebbé és könnyebben érthetővé tegye webhelye látogatói számára..

A WordPress számos lehetőséget kínál a permalink számára, beleértve a sima, numerikus stb., De ezeket a lehetőségeket nem mind a SEO szempontjából optimalizálták. Tehát lépjen a WordPress admin irányítópultjába Beállítások, és akkor permalinkekhez. Itt kiválaszthatja a Bejegyzés neve választási lehetőség.

wordpress-permalinkekhez

A Feladás neve opció adja meg a leginkább leíró URL-t, hogy a keresőmotorok és a webhely látogatói azonnal meg tudja határozni, hogy mi a bejegyzésed vagy az oldalod.

4. Optimalizálja webhelyét a potenciális ügyfelek és a konverziók számára

Ha valamit értékesít a WordPress webhelyén, vagy van blogja, és el kell készítenie az e-mail listáját, akkor a WordPress-t testreszabhatja az ügyfelek és a konverziók számára is. Könnyedén optimalizálhatja webhelyét vezetékek és konverziók létrehozásához néhány pluginnel, például OptinMonster.

4.1. Figyelemmel kísérheti webhelye forgalmát az Analytics segítségével

A webhely forgalmának nyomon követése az egyik első lépés, amelyet meg kell tennie, ha elvezetéseket és konverziókat szeretne generálni.

A forgalom nyomon követésével kitalálhatja, hány látogató érkezik a webhelyére, honnan jön, mennyi ideig marad a webhelyén, és még sok más.

A Google Analytics a weboldali forgalom figyelésének legnépszerűbb eszköze, és ingyenesen használható. A Google Analytics és a WordPress webhely integrálása azonban meglehetősen nehéz. Ezenkívül a Google Analytics segítségével nem tudja elemezni a webhely forgalmát a WordPress irányítópultján.

Szerencsére azonban könnyedén testreszabhatja a WordPress-t, hogy a webhely elemzését közvetlenül a WordPress irányítópultján láthassa egy olyan eszköz segítségével, mint például MonsterInsights.

monsterinsights szabás-wordpress

A MonsterInsights az egyik legjobb WordPress elemző megoldás a piacon. Ez a felhasználóbarát beépülő modul lehetővé teszi, hogy néhány kattintással összekapcsolja a WordPress-webhelyet a Google Analytics-szel, annak érdekében, hogy webhelyének minden valós idejű statisztikáját könnyen nyomon tudja követni..

A MonsterInsights segítségével olyan mutatókat követhet, mint például:

 • A webhely legnépszerűbb oldalai és hozzászólásai
 • Legfontosabb hivatkozási webhelyek, amelyek visszatérnek az Ön webhelyére
 • A legnépszerűbb kimenő linkek a webhelyről
 • Űrlapmegtekintések, beküldések és konverziók az űrlapkövetéssel
 • Értékesítés a WooCommerce, az Easy Digital Downloads és a MemberPress üzletek számára
 • És még sok más

Kezdje el a MonsterInsights alkalmazását ma.

4.2. Hozzon létre egy vonzó űrlapot a WPForms segítségével

wpforms-contact-form-bővítmény

Számos WordPress űrlapkészítő plugin található a piacon, de a WPForms a legnépszerűbb és a leginkább felhasználóbarát. A WPForms segítségével percek alatt elkészítheti az űrlapokat webhelye számára a drag and drop készítő segítségével – nem kell foglalkoznia semmilyen kóddal.

Számos előre elkészített sablont kínálnak az induláshoz, beleértve egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot, árajánlati űrlapot, adományozási űrlapot, fizetési megrendelő űrlapot, előfizetési űrlapot és még sok másat.

Ráadásul a WPForms számos más fantasztikus funkcióval büszkélkedhet, mint például az intelligens feltételes logika, a fájlfeltöltések, a felhasználói regisztráció, a PayPal-val történő fizetési integráció, a Stripe és még sok más, az e-mail marketing szolgáltatás integrációja, a társalgási űrlapok és még egy csomó.

Kezdje el ma a WPforms alkalmazást.

4.3. Növelje vezetéseit az OptinMonster segítségével

Ezt követően az OptinMonster használatát javasoljuk az ügyfelek és a konverziók számának növelésére. OptinMonster messze az egyik legjobb leadgenerációs plugin odakint.

optinmonster-Leadgeneráló-plugin

Az OptinMonster segítségével gyorsan felhívhat figyelmét felbukkanó előugró ablakokat a webhelyére a drag and drop készítő segítségével. Nagyon hatékony előre elkészített sablonokkal is érkezik, amelyek bizonyítottan átalakítják webhelyének látogatóit potenciális ügyfelekké és ügyfelekké.

Számos kampánytípus közül lehet választani, beleértve a könnyűdobozokat felbukkanó felbukkanó ablakokat, a lebegő sávot, a teljes képernyős üdvözlőszőnyegt és még sok minden mást. Ezenkívül az OptinMonster számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik nagy teljesítményű felbukkanó ablakok létrehozását, ideértve a földrajzi hely szerinti célzást is, amely lehetővé teszi személyre szabott kampányok létrehozását a látogató helyzete alapján. Egy másik kiemelkedő szolgáltatás a kilépési szándékú technológia, amely képes követni, amikor a felhasználó elhagyja az Ön webhelyét, és pontosan a megfelelő időben megmutatja a célzott üzenetet..

Kezdje el az OptinMonster használatát ma.

4.4. Csatlakoztassa webhelyét a közösségi médiához

A közösségi média egy másik fantasztikus módszer a forgalom növelésére a WordPress webhelyére. Azt szeretné, ha a webhely látogatói könnyen megoszthatják webhelyét és tartalmát barátaival és követőivel a közösségi médiában. Ezért össze kell kapcsolnia webhelyét a közösségi médiával.

Szerencsére könnyen összekapcsolhatja webhelyét a közösségi médiával, és testreszabhatja a WordPress alkalmazást a közösségi média pluginek segítségével.

Számos nagyszerű WordPress közösségi média plugin létezik, ezért néhány kedvencünket ajánljuk. Először az Megosztott számlálás.

megosztott számít-plugin

A SharedCount egy közösségi média plugin, amely gyorsan lekérdezi, tárolja és megjeleníti a különféle közösségi megosztási számadatokat a SharedCount.com API használatával. Tehát az összes weboldal tartalmán megjelenítheti azt, hogy hányszor osztották meg a közösségi médiában, ami arra ösztönzi az új látogatókat, hogy osszák meg a tartalmukat is..

Kaphat gombokat a Facebook, a Twitter, a Pinterest, a Yummly stb. Számára.

Ráadásul ez a plugin a webhely teljesítményét szem előtt tartva épült, tehát nem lassítja le a webhelyét.

Egy másik ajánlásunk a Monarch.

uralkodó-társadalmi-media-plugin

A Monarch egy prémium közösségi médiamegosztó plugin, amelyet az Elegant Themes csapata fejlesztett ki. A Monarch segítségével több mint 20 közösségi hálózat közül választhat, köztük a Pinterest, a Twitter, a Reddit és még sok más.

5 különböző helyre felveheti a közösségi megosztási gombokat, beleértve a tartalom feletti és alatti, az úszó oldalsávot, a képeket és a videókat, az automatikus felbukkanást és az automatikus beillesztést. Ráadásul a Monarch szuper testreszabható; kiválaszthatja a közösségi megosztási gomb színét, alakját és lebegő hatásait.

Kezdje el a Monarch ma.

5. Tesztelje a WordPress webhelyet

Miután testre szabtuk a WordPress webhelyünket, és megkaptuk annak megjelenését és pontosan a kívánt módon történő teljesítését, a munka még nem ért véget. Mielőtt megmutatná webhelyét a világnak, először el kell végeznie néhány tesztet.

Az első teszt, amelyet el kell végeznie, annak ellenőrzése, hogy minden jól néz ki. Látogasson el a webhelyére különböző böngészőkben, és ellenőrizze, hogy minden ott van-e.

Azt is ellenőriznie kell, hogy webhelye mobilbarát-e. Sokan közvetlenül az okostelefonjukról látogatják meg a webhelyeket, ezért optimalizálni kell a mobiltelefonokat mind megjelenésük, mind funkciójuk szempontjából. Használhatja az ingyenes webhelyet annak ellenőrzésére, hogy webhelye mobil-barát-e A Google mobilbarát tesztje.

google-mobil-barát-teszt

Egyszerűen írja be webhelyének URL-jét, kattintson a Tesztelési URL gombot, és várja meg az eredményeket. Az eszköz megmondja, hogy webhelye mobilbarát-e, és képernyőképeket nyújt Önnek arról, hogy webhelye hogyan néz ki mobilon is. Ne felejtse el ellenőrizni a webhely minden fontos oldalát, nem csak a kezdőlapot.

Vizsgálnia kell a webhely sebességét is. Miután testreszabta a WordPress webhelyet sok képpel, animációval, videóval vagy beépülő modullal, valóban lelassíthatja webhelyét. Webhelyének sebessége fontos a SEO és a felhasználói élmény szempontjából. Tehát meg kell győződnie arról, hogy webhelye gyors.

Tesztelheti webhelyének sebességét saját eszközünk, az Ingyenes webhelysebesség-teszt eszköz segítségével.

website-sebesség-teszt-tool

Írja be webhelyének URL-jét, és nyomja meg a ANALYZE WEBOLDAL gomb. Az eszköz osztályozza a webhely sebességét, valamint javaslatokat ad a sebesség javítására.

Reméljük, hogy élvezte ezt a cikket a WordPress testreszabásáról, és hogy hamarosan testreszabhatja amazon leányvállalatát, vagy bármelyik weboldalt személyre szabhatja. Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a Must Have WordPress plugins for Business webhelyek bejegyzését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map