Hagyja abba a kaparókkal kapcsolatos panaszokat, és kezdje el élni velük

Ha félig népszerű blogja van, akkor valószínű, hogy van néhány kaparó webhely, amely közvetlenül a hírcsatornából másolja a bejegyzéseket. Amikor elkap egy webhelyet, amely ezt csinálja, valószínűleg eleinte ideges lesz, amikor látja, hogy csak átmásolták az összes kemény munkádat, és valószínűleg nem is adtak neked hitelt. Ahelyett, hogy megőrülne, párosuljon.


Ebben a bejegyzésben megvizsgálok néhány módszert arra, hogy ezt csak a WordPress-ben végezzem el, és a blogodra mutató linkeket állítsam össze (még akkor is, ha a lehúzó kényelmesen „elfelejtette” jóváírni téged):

 • Hogyan kell használni a RSS lábléc plugin linkek (vagy bármilyen más tartalom, amelyet szeretne) közvetlenül a hírcsatornába történő beszúrására.
 • Hogyan használható a FeedBurner FeedFlares a társadalmi könyvjelző hivatkozások beillesztésére a hírcsatornákba, valamint a saját igényei szerint létrehozott fáklyákkal.
 • Hogyan kell telepíteni YARPP (Még egy kapcsolódó hozzászólások beépülő modulja), amellyel automatikusan beillesztheti a kapcsolódó hozzászólási linkeket a hírcsatornába.

Olvassa el tovább a többi megtekintéséhez. Van egy videó is …

RSS lábléc

Ez RSS lábléc A Yoast plugin egy népszerű megoldás a szerzői jogi üzenetek és más üzenetek (beleértve a hirdetéseket és a linkeket) hozzáadására a hírcsatornákhoz. A telepítés elég egyszerű, a plugin telepítése után testreszabhatja azt az üzenetet, amelyet megjeleníteni szeretne a hozzászólások RSS láblécében..

RSS lábléc

A képernyőképen szereplő alapértelmezett üzenet tartalmaz egy linket a bejegyzésedhez, valamint egy linket a blogjához. Számos egyéb paraméter is létezik, de az egyetlen, amelynek valóban dinamikusnak kell lennie, a %% %% POSTLINK egy.

Láttam, hogy az emberek lefelé helyeznek képes hirdetéseket, még több szöveges hivatkozást mutatnak a webhelyük oldalain, és olyan üzeneteket látnak, mint „Ezt a postát egy kaparó lopta el.” Ne feledje, hogy ezek az üzenetek nemcsak a webhelyet kaparó splogeken jelennek meg, hanem a hírcsatornájában is megjelennek (ahol a valódi emberek látják).

Ennek ellenére valószínűleg nem ajánlanám olyan üzeneteket, mint „Ezt a postát egy kaparó lopta el”, mivel az emberi RSS-feliratkozóid valószínűleg nem értik, mit jelent ez.

Még egy kapcsolódó hozzászólás plugin

Ez egy plugin, amelyet szinte minden bloghoz ajánlom. Nagyon sok, ha van elég hozzászólása ahhoz, hogy kapcsolódó hozzászólásokkal rendelkezzen, akkor használja YARPP. Gyakorlatilag garantált, hogy hosszabb ideig tartja a látogatókat a webhelyén, mivel hajlamosak a különböző kapcsolódó bejegyzésekre kattintani, hogy további dolgokat találjanak

Az első telepítéskor észreveheti, hogy először nem észlel semmilyen kapcsolódó bejegyzést (még akkor sem, ha rengeteg blogbejegyzésed van). Ennek oka valószínűleg az, hogy a „match küszöbértéket” túl magasra állították, vagy a kapcsolódó hozzászólások gyorsítótárat még nem építették be. Nézd meg a A YARPP GYIK erről további információt.

A telepítés után lehetősége van automatikusan megjeleníteni a hozzászólásokat a blogjában, valamint a hírcsatornájában. Ez nem csak az alacsony visszatérési sebességet segíti elő, hanem egy jó módja annak, hogy mély linkeket nyújtson webhelyére az összes automata lehúzó segítségével, amely ellopja a tartalmat..

RSS lábléc + YARPP Screencast

Ebben a képernyőn telepítem az RSS lábléc beépülő modult, és átmentem néhány beállítást. Megmutatom azt is, hogy hogyan állíthatom be a YARPP beállításaimat itt, a témakörben, valamint a kapcsolódó hozzászólások hírcsatornákban történő megjelenítésének lehetőségét is..

Bónusz: FeedBurner FeedFlare

A FeedBurner a FeedFlare egy olyan szolgáltatás, amelyet Ön gondolt fel, FeedBurner. Ha valaha is látott linkeket, mint például „Mentsd el ezt a bejegyzést finomra”, vagy ha a dinamikus megjegyzés számít a hírcsatornákban, akkor ezt teheti meg.

Miután megtetted állítsa be a FeedBurner hírcsatornát, lépjen a fiókjában az „Optimalizálás” fülre, és aktiválja a FeedFlare alkalmazást. Innentől néhány „hivatalos” FeedFlares használható.

Téma Lab takarmány fáklyák

A témakörben a következőket használom: E-mail küldése, Hozzászólások száma és Mentés finomra, valamint néhány egyéni is, a a honlapom és a a Twitter. Utólag nézve jobb lehet, ha visszakapcsolunk e kettőhöz az előzőekben említettekkel RSS lábléc.

Ha azonban szeretné beállítani a saját egyéni FeedFlare hivatkozásait, mint például az enyém, mi lenne jobb módja annak, ha megnézzük azokat a tényleges XML fájlokat, amelyeket magam használok?

Miután módosította az XML fájlokat saját használatra (hacsak nem szeretne linkeket hozzám visszahozni minden üzenetében), töltse fel őket a szerverre, és illessze be az URL-eket az „Új fáklya hozzáadása” mezőbe..

Belső összekapcsolás

Ezen technikák mellett, amelyek nyilvánvalóan megkönnyítik a dolgokat, jó ötlet a belső hivatkozások beillesztése a tényleges hozzászólásokba. Észre fogja venni, hogy ezt eléggé megteszem, amikor egy bejegyzést közzéteszek.

Használhat olyan plugint is, mint a Belső link kiépítése (a letöltéshez előfizetniük kell RSS-re), hogy automatikusan beállítsák a hivatkozásokat egyes kulcsszavakhoz.

Mint mindig, használata mérsékelten.

Következtetés

Személy szerint ezt még nem használtam, de Tynt Úgy tűnik, hogy ajánlott, amikor a kaparókkal kell foglalkozni. Ha bárkinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, szeretném tudni róla a megjegyzésekben.

Most biztos vagyok benne, hogy néhány ember nem ért egyet velem a kaparókkal kapcsolatos álláspontom kapcsán. Utálom a plágiumot ugyanúgy, mint mindenki más. Meg akarom mondani, hogy ahelyett, hogy időt pazarolnék a kaparók elleni küzdelem érdekében, miért ne állítsuk be a YARPP-t, egy RSS-láblécet, más belső linkeket, és használjuk őket előnyeink helyett?

Nem igazán hiszem kivonatokra váltás a válasz, szemben a teljes tartalmi hírcsatornákkal. Lehet, hogy visszatartja a kaparókat, de ugyanakkor tényleg bosszantja RSS-előfizetőit. Ami még fontosabb?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map