Hogyan hozhatunk létre egy kisvállalkozású webhelyet 5 egyszerű lépésben (2020)

Hogyan lehet létrehozni egy kisvállalkozói webhelyet?


Létre szeretne hozni egy weboldalt a kisvállalkozásának népszerűsítésére? Ha vállalkozása számára weboldalt készít, növekedhet az interneten. Szerencsére önmagában is létrehozhat egy kisvállalkozói webhelyet anélkül, hogy hatalmas díjat fizetne a fejlesztőnek.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan hozhat létre egy egyszerű vállalkozás webhelyét 5 egyszerű lépésben.

Miért kellene weboldalt létrehoznia kisvállalkozása számára?

Mint üzleti tulajdonos, meg szeretné osztani termékeit és szolgáltatásait a világgal. Ezt megteheti egy üzleti webhely létrehozásával. A webhely maximalizálja az új ügyfelek elérhetőségét, és segíti vállalkozásának gyorsabb növekedését.

A múltban nem volt könnyű webhelyet létrehozni vagy online üzlet létrehozását egy kisvállalkozás számára. Az emberek professzionális fejlesztőket béreltek fel, akik webhelyüket készítik, és ez egy óriási költség a kisvállalkozás tulajdonosának. Most a technológia fejlett, és saját weboldalt készíthet bármilyen kódolási ismeret nélkül.

Olvassa el a WordPress legjobb könyveiről szóló cikket, ideértve a WordPress üzleti vállalkozások webhelyein található könyveket is.

Vessünk egy pillantást arra, hogyan hozhatunk létre egy egyszerű üzleti lépést 5 egyszerű lépésben, a fejlesztő segítsége nélkül.

1. lépés: Válasszon platformot a kisvállalkozások webhelyének létrehozásához

Először ki kell választania a megfelelő platformot, amely hozzáférést biztosít a webhely létrehozásához szükséges összes szolgáltatáshoz. A legtöbb kezdő nem tartja fontosnak, ám ez az Ön webhelyének alapvető tényezője. Ha az igényeinek megfelelő platformot választja, akkor minden más elvégzendő feladat könnyű lesz.

Javasoljuk, hogy válassza ki a WordPress alkalmazást kisvállalkozásának webhelyének létrehozásához. Ez egy jól ismert szoftver, amely támogatja az összes internetes webhely 31% -át.

A WordPress kiválóan alkalmas kisvállalkozások webhelyeire, mivel rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, amelyek egyszerűvé teszik a munkát. Több százezer ingyenes sablonnal és bővítménnyel rendelkezik, amelyek segítenek webhelyének létrehozásában egyetlen kódkód írása nélkül. A legjobb az egész, hogy teljes ellenőrzést ad a webhelye felett.

A WordPress 2 ízben kapható: WordPress.com és WordPress.org. Webhelyéhez szükséged lesz a saját üzemeltetett WordPress.org-ra, mivel elképesztő funkciókkal, valamint ingyenes témákhoz és bővítményekhez való hozzáféréssel rendelkezik. További részletek a WordPress.com és a WordPress.org webhelyen olvashatók.

Most, hogy tudja, melyik platformot kell választania, megkezdheti a webhely létrehozásának tényleges folyamatát.

2. lépés: Domainvásárlás és tárhely kisvállalkozási webhelyéhez

Az első dolog, amire szüksége van, egy domain név és webtárhely, hogy elkezdhesse vállalkozása webhelyének a WordPress használatával történő létrehozását.

Ez pénzt igényel, és érdemes lehet egy olyan opció, amely kevésbé költséges a fejlesztés kezdeti szakaszában. Összességében egy domain név évente 14,99 USD-t, a web hosting pedig körülbelül 7,99 USD / hónap, ami sok pénzt jelent, ha cipőkötéssel jár.

Javasoljuk a Bluehost tárhelyét az Ön webhelyére. Olvasóink számára ingyenes domain nevet, ingyenes SSL tanúsítványt és 60% -os KI-t kínálnak a WordPress tárhelyén. Ez csökkenti a domain név és a tárhely költségeit 2,75 dollárra / hó.

Kattintson ide az exkluzív Bluehost ajánlat igényléséhez »

Miután belépett a Bluehost webhelyére, kattintson a Kezd el most gombot a folytatáshoz.

hozzon létre egy blogot a bluehost-on

Akkor kerül az árazási oldalra. Megvizsgálhatja a Alapvető és Plusz terveket. Ezek a tervek megfizethetőek és jó szolgáltatásokat kínálnak a kisvállalkozások webhelyein.

válasszon egy bluehost tervet a blog elindításához

Miután eldöntötte, kattintson a választ gombra kattintva választhatja ki a tervet, és lépjen tovább a domain név megvásárlásának következő lépéséhez.

bluehost domain vásárlás

Egy kisvállalati webhelynél javasoljuk, hogy válasszon egy egyszerű, rövid és könnyen kiejthető domain nevet. A domain névnek relevánsnak kell lennie vállalkozása számára, és a potenciális ügyfelek számára meg kell adnia a dolgot arról, hogy mi a márkája. Töltsön el egy kis időt a megfelelő domain név keresésével, mivel ez jelentős sikertényező lehet webhelye számára. A domain névgenerátor eszközünk segítségével akár domainnevet is kereshet.

Miután megszerezte domain nevét, rákattinthat a Következő gomb. Most hozzá kell adnia személyes adatait, például nevét, e-mail címét, címét stb.

bluehost csomag információk

Ugyanazon az oldalon megjelenik néhány kiegészítő, amelyet fel kell venni a tárhelyi tervbe. Egyszerűen törölje a jelölést, és továbbra is megtekintheti a teljes árat, válassza ki a fizetési módot, és fejezze be a vásárlást.

Jegyzet: Ha később ezeket a tárhely-kiegészítőket szeretné, akkor felveheti azokat a tárhely irányítópultján.

3. lépés: Telepítse a WordPress-t a tárhely-fiókjára

Miután feliratkozott a tárhelyi tervre, felkérést kap, hogy válasszon egy WordPress témát. Ebben a lépésben bármilyen témát választhat, mert a témát később bármikor megváltoztathatja (ennek az oktatóanyagnak egy későbbi lépésében megmutatjuk, hogyan kell csinálni).

válasszon témát

Ezután felkérjük Önt, hogy válassza ki a webhely nevét és címkéjét.

hozzon létre egy új WordPress webhelyet

A részletek megadása után kattintson a gombra Következő. A Bluehost most telepíti a WordPress alkalmazást az Ön számára, és készen áll egy ilyen képernyő megjelenítésére:

A WordPress telepítése sikeres

A melléklettel jelentkezhet be webhelyére wp-admin az URL-jére. Így néz ki a WordPress bejelentkezési URL-je:

http://example.com/wp-admin

Most bejelentkezhet a WordPress webhelyére az e-mail címre küldött hitelesítő adatokkal.

wordpress bejelentkezés

A WordPress rendszergazda területén módosíthatja az általános beállításokat, létrehozhat oldalakat és kezelheti a teljes webhelyet.

A WordPress telepítésének alapvető témája van, amelyet automatikusan telepít és aktivál. Az alapértelmezett sablont megváltoztathatja a választott témára. Több százezer ingyenes és prémium téma áll rendelkezésre az interneten.

Nézze meg kisvállalkozási webhelyének legjobb és legnépszerűbb WordPress témájának ezt a gyűjteményét. Egyszerűen válassza ki a WordPress témát, amely csodálatos kialakítású és megfelel a webhelyéhez szükséges szolgáltatásoknak.

A téma kiválasztása után egyszerűen telepítheti a WordPress alkalmazásba. További részletek a WordPress téma telepítésével kapcsolatos, lépésről lépésre szóló útmutatónkban találhatók.

Az összes WordPress-téma különféle funkciókkal és lehetőségekkel rendelkezik a webhely megjelenésének és megjelenésének testreszabásához. Mindig mehet a Megjelenés »Testreszabás a WordPress rendszergazda területén, a téma beállításainak szerkesztéséhez.

Testreszabhatja a webhely megjelenését

Ezen az oldalon létrehozhat menük, megváltoztathatja a weboldal színét, hozzáadhat fejléc képet és még sok más. Miután elvégezte a beállításokat, kattintson a gombra közzétesz gombra kattintva megtekintheti ezeket a változásokat a működésben.

Noha könnyű megtalálni a munkafolyamathoz alkalmazkodó WordPress témát, a legtöbb téma testreszabási lehetőségei korlátozottak. Hacsak nem fejlesztő vagy, nem végezhet jelentős változtatásokat a téma kialakításában.

Ha egyedileg szeretne létrehozni saját webhelyére szabott kialakítást, telepítheti a WordPress drag and drop építő plugin-ot. A legnépszerűbbek a Beaver Builder és a Divi téma, mivel mindkettő nagyon sok lehetőséget kínál neked egy csodálatos üzleti weboldal egyszerű létrehozásához..

4. lépés: Weboldal készítése

A téma aktiválása után el kell készítenie néhány oldalt, és hozzá kell adnia vállalkozása adatait. A kisvállalati webhelyek nem töltik be a tartalmat, így egyszerű webhelyeket hozhat létre, amelyek alapvető részleteket tartalmaznak a felhasználók számára.

Új oldal létrehozásához el kell mennie Oldalak »Új hozzáadása a WordPress rendszergazda területén.

Új oldal a WordPress-ben

Annyi oldalt hozhat létre, amennyi a webhelyéhez szüksége van. Ha bármilyen információt hozzá szeretne adni vagy frissíteni szeretne a közzétett oldalakon, akkor egyszerűen szerkesztheti azokat a WordPress rendszergazda területén.

Adja hozzá az összes fontos oldalt, amely egy kisvállalkozás webhelyéhez szükséges, például rólunk, szolgáltatások, termékek, támogatás (ha rendelkezésre áll), vagy bármilyen más hasznos oldal létrejön.

Amint elindul, további oldalakat, például bloglapokat, hozzáadhat, az egyes termékekhez külön márkaoldalakat és még sok más. Ez most egyszerű.

5. lépés: Szolgáltatások hozzáadása a webhelyhez

A WordPress ezer bővítményt (alkalmazást) tartalmaz, hogy megkönnyítse a munkát az Ön számára. Ezeket a pluginokat hihetetlen funkciók hozzáadásához használhatja webhelyére egyetlen kódsor szerkesztése nélkül.

Bővítmények oldal

A WordPress lerakat több mint 50 000 ingyenes bővítménnyel rendelkezik, amelyek funkciókkal bővíthetők a webhelyén. Egyszerűen telepítse és aktiválja a kívánt eszközöket, és úton lesz.

További részletekért tekintse meg a WordPress plugin telepítésével kapcsolatos részletes útmutatót.

Ezenkívül azt javasoljuk, hogy olvassa el ezt a cikket a Fiverrhez hasonló mikro-munkahelyek létrehozásáról.

Teendők a WordPress webhely létrehozása után

Miután webhelye készen áll, végezzen néhány olyan feladatot, amelyek szükségesek ahhoz, hogy vállalkozása webhelye jól működjön az interneten. Például javítsa a keresőmotorok rangsorolását a nagyobb forgalom elérése érdekében, figyelemmel kísérje a webhelyén található spam-megjegyzéseket, növelje az oldal betöltési sebességét, biztosítsa webhelyét a hackerek és a rosszindulatú programok ellen, és adjon hozzá egy kapcsolatfelvételi űrlapot.

Vessen egy pillantást a lépésekre, amelyeket azonnal végre kell hajtania a kisvállalkozás webhelyének felépítése után.

 • Kapcsolatfelvételi űrlap: Adjon hozzá egy kapcsolatfelvételi űrlapot vállalkozásának webhelyéhez. Érdemes lehet megnézni a WordPress kapcsolatfelvételi űrlap beépülő moduljainak szakértőjét is. A felhasználók ezen űrlapok segítségével kapcsolatba léphetnek veled.
 • Adja hozzá a Google Analytics követését: Adja hozzá a Google Analytics követését kisvállalkozásának webhelyére az MonsterInsights plugin. A kezdeti szakaszban minden látogató fontos, és a MonsterInsights gondoskodhat róla.
 • WordPress biztonság: Biztosítsa a WordPress-webhely védelmét a WordPress legjobb biztonsági bővítményeinek telepítésével. Javasoljuk a Sucurit, amely a legnépszerűbb WordPress biztonsági bővítmény, és ezt minden weboldalunkon használjuk.
 • A WordPress SEO fejlesztése: Növelje SEO-ját a legjobb WordPress SEO-bővítmények segítségével. Javasoljuk, hogy használja a Yoast SEO bővítményt.
 • A WordPress biztonsági mentése: Ütemezze a WordPress webhelyének biztonsági másolatát a legjobb WordPress biztonsági mentési bővítménnyel. Nézze meg ezt az útmutatót arról is, hogy hogyan lehet könnyedén biztonsági másolatot készíteni a WordPress webhelyről.
 • WordPress teljesítmény: Javítsa a vállalkozás webhelyének teljesítményét a legjobb WordPress gyorsítótárazási és más WordPress teljesítmény-bővítmények telepítésével.
 • A spamkel kapcsolatos megjegyzések megakadályozása: A spam-megjegyzések megakadályozása érdekében telepítse az Akismet-bővítményt a webhelyére.
 • Növelje webhelyét: Növelje látogatóit és ügyfeleit a legjobb WordPress vezető generációs pluginek segítségével.
 • Üzleti telefon szolgáltatás: Ha lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjen Önnel egy üzleti telefonszolgáltatás hozzáadásával a webhelyére.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanulni, hogyan hozhat létre egy egyszerű vállalkozási webhelyet 5 egyszerű lépésben. És olvassa el a szakértői válaszokat arról is, hogy mennyit fizet egy webhely egy weboldal elindítása előtt.

A részletesebb lépésekhez olvassa el a WordPress webhely kezdésének elindítását (lépésről lépésre).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map