Hogyan hozzunk létre egy hamarosan megjelenő oldalt a WordPress-ben (lépésről lépésre)

Hogyan hozzunk létre egy hamarosan megjelenő oldalt a WordPress-ben


Szeretne hamarosan létrehozni egy oldalt a WordPress-ben? A WordPress hamarosan megjelenő beépülő modulja lehetővé teszi a hamarosan megjelenő oldal felállítását, hogy izgatottak legyenek a felhasználók a bevezetésről, legyen az webhely, blog vagy termék.

Ilyen módon a weboldal fejlesztése vagy az újratervezés során nem kell megjelenítenie egy hibalapot vagy egy részlegesen felépített oldalt a felhasználók számára. Ehelyett közzétehet egy hamarosan megjelenő gyönyörű oldalt, amely tudatja velük az indítás előrehaladását.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan hozhat létre egy hamarosan megjelenő oldalt a WordPress-ben.

Miért kellene létrehoznia egy hamarosan megjelenő oldalt?

Amikor a blogod vagy a webhelyed a fejlesztési folyamatban van, megjelennie kell egy hamarosan megjelenő profi oldalnak a látogatók számára. Így tudják, mikor térjen vissza és látogasson el webhelyére.

Vessünk egy pillantást arra, hogy miért fontos az, hogy hamarosan megjelenjen egy oldal a megjelenés előtt:

 • A Google megakadályozza az új webhelyek rangsorolását a Google legfontosabb eredményeiben, az úgynevezett Google Sandbox effektusban. A hamarosan megjelenő oldal nélkül sok időbe telik, amíg webhelyét rangsorolja még az indítása után is. A hamarosan megjelenő oldal harcolhat a homokozó használatával, mivel a megjelenés előtt élőben lesz, és a kezdés első napjától kezdve elősegítheti a SEO-t..
 • Időzítő hozzáadásával a hamarosan megjelenő oldalhoz a felhasználók érdeklődését felkeltik, és megismerik, mikor indítják el webhelyét..
 • Felvehet egy hírlevél-előfizetési mezőt a hamarosan megjelenő oldalra, és bővítheti e-mail listáját.

Íme néhány hamarosan megjelenő oldalpélda, amelyeket megtekinthet.

1. példa:

Hamarosan oldal példa

2. példa:

Hamarosan oldal példa

Készen áll a hamarosan megjelenő oldal létrehozására? Kezdjük el!

Hamarosan megjelenő oldal létrehozása – lépésről lépésre

Számos WordPress-bővítmény használható a hamarosan megjelenő oldal létrehozására. Javasoljuk a használatát SeedProd, amely a legjobb WordPress hamarosan bővítmény.

Az első dolog, amit meg kell tennie, a telepítés és az aktiválás SeedProd csatlakoztat. További részletekért olvassa el a WordPress plugin telepítésével kapcsolatos útmutatónkat.

Az IsItWP felhasználók 20% kedvezményt kaphatnak a SeedProd-ra kuponkóddal WPB20.

Az aktiválás után látogasson el Beállítások »Coming Soon Pro oldal a WordPress rendszergazda területén. Innentől beállíthatja a hamarosan megjelenő oldalt.

Kezdje az állapot megváltoztatásával Hamarosan elérhető üzemmód engedélyezése. Kattintson a Összes változtatás mentése gombra a beállítások mentéséhez.

A hamarosan megjelenő oldal engedélyezése

Ha engedélyezi ezt a beállítást, az összes kijelentkezett felhasználó és a keresőmotorok látogatója látni fogja a hamarosan megjelenő oldalt. A webhelyhez hozzáférhet, ha bejelentkezik a WordPress adminisztrátorába.

A következő lépésben kattintson a Szerkesztés hamarosan / Karbantartási oldal gombra, hogy kiválassza a weboldal hamarosan megjelenő oldalsablonját.

Válasszon sablont

Rengeteg különböző gyönyörű, kész sablon található a hamarosan megjelenő oldal létrehozásához. Választhat egy sablont, amely megfelel a vállalkozás vagy webhely témájának.

A kiválasztás után az oldal testreszabójához kerül, ahol azonnal szerkesztheti a sablont és megtekintheti a változtatásokat.

Szerkesztés hamarosan oldal

A bal oldali tálcán sok testreszabható beállítás található, például a téma, a tartalom, a háttér színe, a tipográfia és így tovább. A valós idejű oldalkészítővel gyorsan módosíthatja a sablont, és azonnal megtekintheti azokat.

A testreszabó lehetővé teszi az asztali és a mobil előnézet közötti váltást, hogy láthassa a hamarosan megjelenő oldal megjelenését.

Mobil nézet a hamarosan megjelenő oldalhoz

Összekapcsolhatja a hamarosan megjelenő oldalt a kedvenc e-mail marketing szolgáltatással.

Ehhez kattintson a E-mail űrlapbeállítások opciót a testreszabás bal oldali menüjéből. Engedélyezze a E-mail űrlap beállítást, és válassza ki az e-mail marketing szolgáltatást a Előfizetők mentése ledob.

Ehhez az oktatóanyaghoz összekapcsoljuk a hamarosan megjelenő oldalt a MailChimp-rel. A listából azonban a MailChimp bármely alternatíváját és néhány más e-mail szolgáltatást kiválaszthat.

E-mail marketing engedélyezése

Kattintson a Beállítás gombra kattintva a plugin eljut a beállítások oldalra.

Most be kell írnia az API-kulcsot, amelyet a MailChimp-fiókjából megszerezhet, és ki kell választania egy e-mail listát. Görgessen le és kattintson a Mentse el és folytassa a szerkesztést gomb.

A MailChimp beállításai

Most visszakerülnek a valósidejű oldalkészítőhöz.

Amint a hamarosan megjelenő oldal elkészül, kattintson a Megment gombra a beállítások mentéséhez.

Ez minden.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanulni egy hamarosan megjelenő oldal létrehozását a WordPress-ben. Érdemes lehet megnéznie útmutatót arról is, hogyan kell A / B megosztani a WordPress űrlapokat a konverziók fokozása érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map