Hogyan hozzunk létre egy vendég általi beküldési űrlapot a WordPress programban

Hogyan hozzunk létre vendégfogadási beküldési űrlapot


Szeretne megtanulni, hogyan kell létrehozni a vendég beküldési űrlapját? Ez egy nagyszerű ötlet!

Ha a saját blogod van, de nincs ideje frissíteni azt következetesen, akkor itt az ideje, hogy virtuális ajtóit megnyissa a vendég poszterek előtt. Megkapja a szükséges tartalmat, a kívánt expozíciót, és az indulás nagyon egyszerű.

Ebben a cikkben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan hozhat létre weboldalon vendég-beküldési űrlapot.

Plugin kiválasztása a vendég általi beküldési űrlap létrehozásához

Miután elkészítette az írásbeli benyújtási oldalt, csak annyit kell tennie, hogy a vendég íróknak lehetőséget adjon munkájuk benyújtására. Soha nem jó ötlet az e-mail cím egyszerű kiírása a webhelyén. És egy alapvető kapcsolatfelvételi űrlap nem adja meg a sikerhez szükséges funkciókat.

Ezért javasoljuk WPForms, a legjobb WordPress űrlap-bővítmény.

wpforms

A WPForms használatával nem csak a piacon található legjobb űrlapkészítő eszközöd lesz, hanem a speciális hozzászólás-kiegészítéshez is hozzáférhet. Ezt a kiegészítőt kifejezetten a vendég utáni beküldésekhez készítették.

Ahelyett, hogy egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot hagyna, amely a levélszemét között szitálódhat a postaládájában, a Beküldés beküldése kiegészítés lehetővé teszi, hogy a vendég beküldési űrlapját több mezővel hozzon létre, amelyek célja az írók áttekintése a get-go programból..

Az írók feltölthetik vázlataikat, amelyeket közvetlenül a WordPress irányítópultjára mentnek. Nincs több zavar a postaládában! Kiválaszthatja, hogy darabjait közzéteszi-e közvetlenül a webhely kényelme alapján.

A legjobb? Az IsItWP olvasók 10 százalékot kaphatnak a vásárlásukból WPForms a kupon kód használatával SAVE10.

Miután telepítette és bekapcsolta a bővítményt, az induláshoz kövesse az alábbi lépéseket!

1. lépés: Aktiválja a Beküldés feladása kiegészítőt

Miután sikeresen aktiválta a WPForms-ot, ideje aktiválni a Beküldés feladása kiegészítőt!

Kezdje azzal, hogy megy WPForms »Kiegészítők a WordPress irányítópultján. A Kiegészítők oldalán görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a Beküldés Hozzáad.

beküldés beküldése addon

kettyenés Telepítés az addon. A telepítés után kattintson a Aktiválja váltani. Amikor sikerrel jár, zöld „aktív” állapotot fog látni a kiegészítőn (a fenti képen látható).

2. lépés: Készítsen vendégfogadási beküldési űrlapot

Menj tovább a WPForms »Új hozzáadása a WordPress irányítópultján. Nevezze meg az új űrlapot, amit szeretne, majd görgessen le a sablonokon, és válassza a lehetőséget Blogbejegyzés benyújtási űrlap.

blogbejegyzés benyújtási űrlapja

Most megjelenik egy űrlapsablon az alapvető vendégküldési űrlaphoz.

blogbejegyzés benyújtási űrlapsablon

Ez az űrlap két részből áll: A szerző adatai és a Blogbejegyzés létrehozása.

A szerző adatai tartalmazzák:

 • Név
 • Email cím
 • Szerző Bio

És hozzon létre egy blogbejegyzést, amely a következőket tartalmazza:

 • Postai cím
 • Hozzászólás tartalma
 • Kiemelt kép (fájlfeltöltési opcióval)
 • Post kivonat
 • Kategória

Ha tetszik az „olyan, mint amilyen” forma, akkor nyugodtan kattintson a Mentés gombra, és lépjen a következő lépésre. Vagy ha további mezőket szeretne felvenni, egyszerűen húzza át és dobja le őket a bal oldali részből az űrlapra.

Személy szerint javasoljuk a Captcha mezőt, amikor a vendég által küldött beküldési űrlapot létrehozza, mert ez biztosítja, hogy a botok ne küldjenek hozzászólást.

A Captcha opciót megtalálhatja a Balázs Fancy Fields szakaszában. Csak fogd belőle, és húzza rá az űrlapjára.

captcha mező

Felvehet egy a GDPR-megállapodás ugyanúgy jelölje be az űrlapot. Nagyon ajánlott!

GDPR-megállapodás

Végül azt is javasoljuk, hogy mentse el a kiemelt képek feltöltését a médiakönyvtárba a könnyű használat érdekében. Ehhez kattintson a Kiemelt kép mező az űrlapon. Innen görgessen le a bal oldali Speciális beállítások elemhez, és győződjön meg arról, hogy a négyzet fel van tüntetve Tárolja a fájlt a WordPress Media Library-ben be van jelölve.

tárolja a médiakönyvtárba

Miután végzett, ne felejtsd el kattintani Megment.

3. lépés: Állítsa be a feladás beküldésének beállításait

Miközben még mindig a WPForms szerkesztőben van, ugorjon a Beállítások »Beküldés feladása. Innentől ellenőrizze, hogy a küldés utáni beállítás be van-e kapcsolva.

beküldés beküldés időpontja:

Ezután ellenőrizze, hogy az összes legördülő menüelem megegyezik-e az egyes legördülő menü felett található űrlapmezőcímmel. Például a Feladás címe alatt a legördülő menüben szerepelnie kell a „Feladás címe”. Hacsak nem változtatott meg vagy nem adott meg új mezőket az űrlap létrehozásakor. Ebben az esetben össze kell hangolnia őket a létrehozott megfelelő egyéni mezőkkel.

Ha végzett, kattintson a gombra Megment.

4. lépés: Adja hozzá az űrlapot a vendég beküldési oldalához

Már majdnem kész! Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja az újonnan létrehozott űrlapot oldalához, amelyben vendég kiküldésre van szükség.

A WordPress irányítópultján válassza ki a szerkeszteni kívánt oldalt. Vagy keresse meg Oldalak »Új hozzáadása új oldal létrehozásához.

Ha eljutott arra az oldalra, amelyhez hozzáadni kívánja űrlapját, egyszerűen kattintson a Űrlap hozzáadása gombra az írási eszköztár fölött.

add form

Innen válassza ki a létrehozott űrlapot a legördülő menüből. Ezután kattintson a gombra Űrlap hozzáadása.

beszúrás űrlap

Ez az! Találjon frissítést vagy közzétételt az oldalán, és minden készen áll.

Reméljük, hogy ez a bejegyzés segít megtanulni, hogyan kell létrehozni a vendégbejegyzés benyújtási űrlapját.

Ha tetszett neki ez az oktatóprogram, akkor érdemes lehet megnéznie a többoldalas űrlap létrehozásának a WordPress-ben című részletes útmutatását is..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map