Hogyan hozzunk létre egyéni elkészíthető űrlapot a WordPress programban

légképes forma, wp légképes forma, wpformák és zapier


Szeretne létrehozni egy egyéni elkészíthető űrlapot a WordPress webhelyén?

Az Airtable egy felhőalapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi egyéni táblázatkezelő alkalmazások készítését anélkül, hogy kódsorot kellene írni. A formázható forma megkönnyíti a felhasználói információk mentését egy Airtable alapba.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan hozhat létre egyéni elkészíthető űrlapot a WordPresshez.

Miért hozzon létre egy egyéni elkészíthető űrlapot a WordPress programban?

A kitölthető űrlapok kiválóan alkalmasak olyan weboldalak számára, amelyek vetélkedőket és közvélemény-kutatásokat végeznek, vásárlói információkat gyűjtenek, terméktervezést végeznek, tartalomnaptár-tervezést végeznek stb..

Az elkészíthető megkönnyíti az információk hosszú táblázatokban történő gyűjtését.

Alapvetően vizuálisan lenyűgöző táblázatokat hozhat létre, amelyek felhasználhatók az adatok tárolására az adatbázisban. Azonban az összes ilyen adatot kézzel kell beírni, ami természetesen unalmas feladat. A probléma megoldásához létrehozhat egy WordPress űrlapot, és integrálhatja azt Airtable fiókjába.

Hogyan hozzunk létre egyéni elkészíthető űrlapot a WordPress programban

A WordPress webhelyén az egyéni elkészíthető űrlap készítésének legjobb módja a WPForms plugin. A WPForms a legjobb és legnépszerűbb WordPress űrlapkészítő plugin, amely lehetővé teszi, hogy percek alatt bármilyen űrlapot létrehozhasson..

WPForms

Számos gyönyörű sablont kínál, amelyek azonnal készen állnak a használatra. Ezeket az űrlapokat szintén felhasználhatja befizetések gyűjtésére, a spam beküldésének megakadályozására, a földrajzi elhelyezkedés hozzáadásához és még sok máshoz. Ha többet szeretne megtudni erről, olvassa el a WPForms oldalon található áttekintésünket.

Ennek a bővítménynek az egyik jellemzője, hogy lehetővé teszi, hogy a Zapier segítségével összekapcsolja az űrlapot a Airtable fiókjával. A Zapier egy alkalmazás, amely több mint 1500 alkalmazáshoz kapcsolódik az interneten, beleértve az Airtable, a Google Naptár, a Slack, a Gmail stb..

Ha összekapcsolja az űrlapot az Airtable-lel, az összes űrlapon található információ automatikusan hozzáadódik a Airtable-fiókjához. Nem ez az információ mentésének gyors és egyszerű módja? Nézzük meg, hogyan hozhat létre egyéni Airtable űrlapot a WordPress programban.

1. lépés: WordPress űrlap létrehozása a WPForms segítségével

Az űrlap létrehozásának elindításához először telepítenie kell és aktiválnia kell a WPForms plugin a webhelyén. Az aktiválás után lépjen a következőbe: WPForms »Új hozzáadása űrlap létrehozásához.

Most válassza ki a Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap választási lehetőség. Az űrlaphoz is adhat nevet az űrlap neve mezőben.

WPForms Builder, formázható formák

Az egyszerű űrlapnak tartalmaz néhány alapvető mezőt, mint például a Név és az E-mail cím. A mezőhöz további mezőket adhat hozzá, egyszerűen húzva és ejtve a mezőket a képernyő bal oldaláról. Ha további információra van szüksége, akkor tekintse meg az egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap létrehozásáról szóló útmutatónkat.

Miután elkészítette az űrlap testreszabását, módosíthatja az űrlap értesítési és megerősítési beállításait. Végül kattintson a Megment gombra, így nem veszíti el a beállításait.

2. lépés: A Zapier Addon telepítése a gyors integrációhoz

A következő lépésben meg kell tennie telepítse a Zapier kiegészítőt. A Zapier segítségével az űrlapot egyszerre több mint 2 alkalmazáshoz csatlakoztathatja.

Itt a Zapier-t fogjuk használni, hogy az űrlapunkat az Airtable-hez kapcsoljuk. A Zapier telepítéséhez keresse fel a WPForms »Kiegészítők. Most használja a keresőmezőt a kiegészítő kereséséhez.

Miután megtalálta, kattintson a Telepítse az Addont gomb. Most menjen a WPForms beállítások oldalra, és kattintson a Integráció fület. Itt található a Zapier API kulcs, amelyet arra használnak, hogy a WPForms-okat összekapcsolják a Zapier-fiókkal.

Ezen az oldalon láthatja a Zapier logót. Kattintson rá, hogy megtalálja az API-kulcsot. Tartsa nyitva ezt az oldalt. Szüksége lesz erre az API-ra a következő lépésben.

Zapier API

3. lépés: A Zap létrehozása

A Zap egy automatikus feladat, amelyben egyszerre futtathat és csatlakoztathat két vagy több online alkalmazást. De ahhoz, hogy ez megtörténjen, először létre kell hoznia egy Zapier fiókot. Nyisson meg egy új lapot, és hozzon létre egy Zapier-fiókot.

Ehhez csak menjen a A Zapier hivatalos honlapja és kattintson a gombra Regisztrálj. Ezután e-mail címével feliratkozhat.

Zapier, wpforms integráció, airtabe formák

Miután belépett a Zapier irányítópultjába, kattintson a gombra Készíts egy zapot gomb.

Most két dolgot kell konfigurálnia:

  • Konfigurálja a Trigger App
  • Konfiguráljon egy Action App-t

Nézzük meg őket lépésről lépésre.

4. lépés: A Trigger App konfigurálása az Airtable alkalmazáshoz

A Zap-nak minden egyes művelet beindításához szükség van indítóra. Itt kell konfigurálnunk a WPForms programot indító alkalmazásként. Ha rákattint a Készíts egy zapot gombra kattintva új képernyőre kerül. Ezen az oldalon a keresési mezőt használhatja a WPForms keresésére. Miután megtalálta, kattintson rá, hogy folytassa a következő lépéssel.

Integrálja a WPForms-ot a zapier-be

A következő lépésben válassza a Folytatni gomb.

integrálja a wpfrms-et a zapier-be

Most új képernyő jelenik meg, ahol be kell jelentkeznie a WPForms-fiókjába. Ha rákattint a Jelentkezzen be a WPForms-ba gombra kattintva megjelenik egy új ablak felugró ablak, ahol megadhatja a webhely címét és az API-kulcsot, amelyre szükségünk van a 2. lépésben. Miután megadta ezeket az adatokat, kattintson a Igen, folytassa gomb.

Látni fogja, hogy a WPForms bővítmény hozzá lett adva a Válassza ki a WPForms fiókot oldalt. Most kattintson a képernyőn lévő Teszt gombra, hogy ellenőrizze, hogy a Zapier fiók megfelelően van-e integrálva a WPForms bővítménybe.

Ha sikeres üzenetet kap, akkor kattintson a Mentés + Folytatás gombra a folytatáshoz. Most Zapier hozzáférni fog az Ön oldalához WPForms plugin és beolvashatja az összes űrlapot, amelyet fiókjával hozott létre. A legördülő nyíl segítségével válassza ki a korábban létrehozott űrlapot, majd kattintson a Folytatni gomb.

Most Zapier lekérdezi az űrlap összes bejegyzését. Válasszon egyet az űrlapbejegyzésből, hogy felhasználható legyen a WPForms és az Airtable közötti kapcsolat tesztelésére. Kattintson a Folytatni gombot a folytatáshoz.

5. lépés: A Action alkalmazás konfigurálása

Ez a lépés az előző folytatása, és itt fogjuk konfigurálni a művelet alkalmazást. Ehhez kattintson az alábbi képernyőképen látható linkre.

Zapier beállítások

Most kiválaszthatja az Airtable alkalmazást a legördülő nyíl segítségével.

Válassza ki a repülhető akció alkalmazást

Most felkérjük, hogy válassza ki az Airtable műveletet. Itt több lehetőség közül választhat. Válassza ki a kívánt lehetőséget. Válasszuk ki a rekord létrehozása lehetőséget. A lépés befejezéséhez kattintson a Save + Folytatás gomb.

A következő lépésben nyomja meg a Csatlakozzon egy fiókot gombra, hogy csatlakoztassa Airtable fiókját a Zapierhez. Most egy felbukkanó ablak jelenik meg a képernyőn, amelyben kéri az Airtable API kulcs megadását. Az Airtable API beszerzéséhez nyisson meg egy új lapot, és jelentkezzen be Airtable fiókjába. Az API-t a Fiók áttekintése alatt találja meg. Csak kattintson a profilképére a jobb felső sarokban, majd kattintson a gombra Fiók Áttekintés.

API Airtable

Az API-t a szövegmezőre kattintva tekintheti meg. Most másolja és illessze be ezt az API-t a Zapier ablakába.

Miután elkészült, nyomja meg a Igen, folytassa gomb. Most látni fogja, hogy Airtable fiókod hozzáadódik a Válassza a Lehetséges fiók lehetőséget oldalt. Most rákattinthat a Teszt gombra, hogy tesztelje a kapcsolatot a Zapier és az Airtable fiókok között.

6. lépés: Az elkészíthető sablon beállítása és tesztelése

Az utolsó lépés az Airtable sablon beállítása és tesztelése. Az Airtable sablonokat a Sablonok fülre kattintva találhatja meg a Airtable fiókja tetején.

légrehozható sablonok

Egy sablon kiválasztásához először ki kell választania egy alapot. Válasszuk Felhasználói kutatás ennek az oktatóanyagnak az alapja. Így néz ki a sablon.

légtechnikai alap a WordPress számára

A Zapier le fogja tölteni az adatokat a Custom Airtable űrlapból a mezőkhöz. A mezők mindegyike szerkeszthető. Ha kész, görgessen le és kattintson a Folytatni gomb. A következő lépésben ellenőrizheti a WPForms és az Airtable kapcsolatot a Küldje el a teszt az Airtable-nek gomb.

Most létrejön egy új kapcsolattartó a tesztlap bejegyzésével az Airtable fiókjában. Bejelentkezhet Airtable fiókjába, hogy megerősítse-e a névjegyet. Ha kész, akkor visszatérhet Zapier-fiókjához, és elérheti a Befejez gombot a folyamat befejezéséhez. Görgessen le a képernyőn, és cserélje le a A Zap opció be. Adhat nevet a Zap-hoz.

zap név

Most, amikor egy felhasználó benyújt egy űrlapot, az információ automatikusan hozzáadódik a Airtable fiókjához.

7. lépés: A formázható űrlap beágyazása a WordPressbe

Miután elkészítette az űrlapot, könnyen beágyazhatja webhelyére. Beágyazhatja bejegyzésébe, oldalára vagy oldalsávjára. Az űrlap beágyazásához menjen a következő oldalra: Oldalak »Új hozzáadása. Most adjon hozzá egy nevet az űrlaphoz, és kattintson a „+” aláírás blokk hozzáadásához. Most válassza a WPForms elemet a leggyakrabban használt blokkok szakaszból.

beágyaz wpforms

Itt kattintson a legördülő nyílra, és válassza ki az űrlapot, amelyet éppen létrehozott a WPForms plugin.

Az űrlapod most felkerül az oldalszerkesztőbe. Az utolsó lépés az űrlap közzététele. Ehhez csak nyomja meg a Közzététel gombot, és az űrlap azonnal élő lesz.

Közzétételi űrlap, WPForm

Szóval ennyi. Az egyéni elkészíthető űrlap sikeresen létrejött. Reméljük, hogy ez a cikk hasznos az Ön számára. Érdemes lehet megnézni egy e-mail hírlevelet létrehozásának módját is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map