Hogyan hozzunk létre egyéni felhasználói regisztrációs űrlapot a WordPress programban

Egyéni felhasználói regisztrációs űrlap


Egyéni felhasználói regisztrációs űrlapot kíván létrehozni a WordPress-ben? Jó ötlet! Alapértelmezés szerint a WordPress felhasználói regisztrációs formája elég unalmas. Miért nem fűszerezte fel a személyes márkájával?

Ebben a cikkben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan hozhat létre egyedi felhasználói regisztrációs űrlapot a WordPress-ben.

Miért érdekli az egyedi felhasználói regisztrációs űrlap hozzáadása?

A márkaépítésről szól, Baby! Az alapértelmezett WordPress felhasználói regisztrációs űrlap a márkanevüket jelöli, nem a tiéd. Nem illeszkedik a webhely többi részének általános megjelenéséhez.

A WordPress webhely bármely oldalához hozzáadhat egyéni felhasználói regisztrációs űrlapot. Plusz, beállíthatja úgy, hogy a regisztráció után átirányítsa a felhasználókat; vagyis elküldheti a felhasználókat bármilyen céloldalra. Ez nagyszerű módja az ügyfelek gyűjtésének, ha mondjuk, hogy átirányítja a felhasználókat az e-mail optin oldalára.

Tehát, most, hogy tudod a „miért”, lépjünk tovább a „hogyan” kérdésre. Innentől kezdve pontosan megtanuljuk, mire van szüksége egy egyedi felhasználói regisztrációs űrlap létrehozásához a WordPress-ben.

Hogyan hozzunk létre egyéni felhasználói regisztrációs űrlapot a WordPress programban

Először töltse le a WPForms plugin. Ezután telepítse és aktiválja. Nem tudja, hogyan? Nincs mit. Áttekintheti a WordPress plugin telepítésével kapcsolatos útmutatónkba, hogy mindezt rendezze.

Ne feledje, hogy szüksége lesz a Pro (vagy jobb) WPForms terv egyéni felhasználói regisztrációs űrlap létrehozásához a WordPress-ben. De ne félj. A kuponkód használatával, SAVE10, 10% -ot levonhat a költségekből közvetlenül a denevérből.

A plugin aktiválása után lépjen tovább a következőhöz: WPForms »Kiegészítők a felhasználói regisztrációs kiegészítő telepítéséhez. Egyszerűen kattintson az „Install Addon” elemre, majd a telepítés után nyomja meg az „Activate” gombot.

Minden kész? Fantasztikus. Ideje elkezdeni az egyéni regisztrációs űrlap létrehozását a WordPress-ben.

Indítsa el a WPForms készítőjét azáltal, hogy átmegy a WPForms »Új hozzáadása.

Nevezze meg az űrlapot, majd válassza a „Felhasználói regisztrációs űrlap” sablont.

Ez a minta / sablon a következő felhasználói regisztrációs mezőket fogja előre hozzáadni:

 • Név
 • Felhasználónév
 • Email
 • Jelszó
 • Rövid Önéletrajz

Ha tetszik az, amit lát, akkor jó úton járhat a következő lépéshez.

Ha át szeretné rendezni a mezőket, akkor ezt megteheti a drag and drop funkcióval. Vagy további mezőket is felvehet, ha azokat a bal oldali oszlopból húzza. Vagy eltávolíthatja azokat a mezőket, amelyekkel nem elégedett. WPForms testreszabási funkcióiról ismert. Érezd jól magad vele.

Ha készen áll, nyomja meg a Mentés gombot, és lépjen a következő lépésre.

Hogyan adhatunk hozzá egyedi mezőket a felhasználói regisztrációs űrlaphoz

A WPForms egy remek funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyedi felhasználói profilok csatlakoztatását a felhasználói regisztrációs űrlaphoz. Ehhez azonban módosítania kell a WordPress-webhelyet: nevezetesen, további felhasználói profilmezőket kell felvennie..

Ennek végrehajtásához további WordPress pluginre van szüksége.

Minden beépülő modul, amely a WordPress szokásos mezőit használja a meta adatok hozzáadására és tárolására, a WPForms-szal működik. Ennek az oktatóanyagnak azonban felhasználni fogjuk Felhasználói metakezelő.

Töltse le, telepítse és aktiválja a User Meta Manager bővítményt. Aktiválása után induljon a Felhasználók »Felhasználói metakezelő oldalra, és kattintson az „Egyéni meta hozzáadása” elemre.

Be kell írnia egy kulcsot az egyéni felhasználói profil mező belső felismeréséhez. Ezután ki kell választania egy mezőtípust. Ennek az oktatóanyagnak egy URL-mezőt használunk a Facebook profilcím hozzáadásához.

A „Címke” alatt be kell írnia egy címkét, hogy leírja, mi a mező. Ez a webhely felhasználói számára látható lesz, amikor kitölti az űrlapot.

Az egyéni metamező hozzáadásához kattintson a „Küldés” gombra. Akkor menj tovább a Felhasználók »A profilod látni a varázslatot.

Most, hogy elkészítette az egyéni felhasználói profilmezőt, ideje hozzáadni azt a WordPress egyedi felhasználói regisztrációs űrlapjához a WPForms segítségével. Ehhez el kell mennie WPForms »Minden űrlap és szerkessze a korábban mentett űrlapot (vagy hozzon létre egy újat).

Miután megkapta az űrlapját a képernyőn, kattintson a bal oldali oszlop mezőjére, és húzza rá az űrlapjára. Ehhez az oktatóanyaghoz webhely / URL mezőt adunk hozzá az űrlaphoz.

Ezután, mivel hozzáadott egy Facebook profil URL-címet a felhasználók számára, azt akarja, hogy az új mező ezt tükrözze. Kattintson a mezőre annak szerkesztéséhez. Ezután változtassa meg a címkét a „Webhely / URL” helyről „Facebook profil URL-re” a bal oldali Mezőbeállítások szakaszban. Szükség esetén leírást is hozzáadhat.

Mentse el az űrlapot, ha kész.

Ezután a Beállítások gombra kell kattintania a Speciális űrlapbeállítások és a mezőleképezés eléréséhez. Ezen az oldalon kattintson a Felhasználói regisztráció fülre.

A WPForms most megjeleníti az űrlapmezőket egy legördülő menüvel az alatt, hogy kiválassza a WordPress regisztrációs mezőt a térképhez.

A WPForms automatikusan leképezi az alapértelmezett mezőket, például Név, E-mail, Jelszó stb. Kiválaszthat egy oldalt is, ahová a felhasználókat átirányítja, miután benyújtotta az űrlapot..

Innentől görgessen le az „Egyéni felhasználói meta” szakaszhoz. Írja be a korábban létrehozott egyéni metakulcsot, majd válassza ki az űrlapmezőt, amelyhez hozzá kívánja rendelni.

Ha elkészült, kattintson a Mentés gombra, és lépjen az utolsó lépéshez.

Hogyan adhatunk hozzá egyéni felhasználói regisztrációs űrlapot a WordPress programhoz

Ez a könnyű rész. Ettől a ponttól kezdve sima vitorlázás.

Val vel WPForms, könnyen és gyorsan hozzáadhat űrlapokat a WordPress webhelyének hozzászólásaihoz, oldalaihoz vagy oldalsáv-kütyübe.

Ebben a példában új oldalt hozunk létre.

Az Oldalszerkesztő képernyőn egy közvetlenül az eszköztár fölött található WPForms gomb található. Adj neki egy jó kemény kattintást.

Most meg kell jelennie egy felugró képernyőnek a képernyőn. Válassza ki a legördülő menüből az űrlapot, majd kattintson az Űrlap beszúrása gombra.

Blam! Most az űrlaphoz tartozó rövid kód található az oldalon. Kattintson a „Közzététel” (vagy a „Frissítés” gombra, ha egy régi oldalt szerkesztsz), és az űrlap élő lesz a webhelyén.

Előnyben részesíti az oldalsáv-modult? Nincs mit. Csak menj ide Megjelenés »Widgetek és húzza a WPForms modult az oldalsávra.

A widgetbeállítások legördülő menüjéből válassza ki az űrlapot, amelyet készített. Ezután kattintson a Mentés gombra. Ez az! Most a felhasználói regisztrációs űrlap található az oldalsávon.

widget létrehozása

Ezenkívül nézd meg, hogyan hozhat létre AMP űrlapot a WordPress programban.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanulni egyéni felhasználói regisztrációs űrlap létrehozását a WordPress-ben. Ha olyan fantasztikus dolgokat keres, amelyekkel megteheti WPForms, nézd meg a felmérés létrehozásáról a WordPressben szóló cikket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map