Hogyan hozzunk létre egyéni Twitter-hírcsatornát a WordPress segítségével

Broken Twitter FEedAz egyik legnépszerűbb nem a WordPress-hez kapcsolódó hozzászólásom itt volt a Theme Lab-ban egy egyedi Twitter widget készítése plugin nélkül.


Ez volt több mint három évvel ezelőtt. És az már nem működik A Twitter visszavonta az API verzióját régen a tweeteket húzta.

Ezért lehet, hogy észrevette a Theme Lab, valamint számos más webhely funkcióinak elvesztését a Twitter-hírcsatornáikban. De ne aggódjon, rögzíthető (nézd meg most webhelyem láblécét, ha nem hiszel nekem).

Első lépések

A rossz hír, a „beépülő modul nélkül” dolog már nem fog olyan jól működni. A jó hír, van egy fantasztikus WordPress-bővítmény, amelyet tweetek megjelenítéséhez használhatunk. Megfelelően hívják, Tweetek megjelenítése.

Fogd meg ezt a bővítményt, és telepítsd. Ezután regisztrálnia kell egy Twitter alkalmazást a szükséges hitelesítési információk megszerzéséhez. Ne aggódj, ez ingyenes.

Már volt egy Twitter alkalmazásom a előző projekt, tehát csak ezt használtam egy új regisztráció helyett.

Fatális hiba?

A Tweetek megjelenítése WordPress plugin megköveteli, hogy a CURL engedélyezve legyen a szerveren. Ez nem fog gondot okozni egy tisztességes internetes gazdagépen, bár a helyszíni tesztelés során a következő végzetes hibát tapasztaltam:

Végzetes hiba: Hívás egy meghatározatlan curl_init () függvényre az elérési útban \ to \ wordpress \ wp-content \ plugins \ display-tweets-php \ tartalma \ Twitter \ twitteroauth \ twitteroauth.php a 199-es soron

én megoldotta az XAMPP-ben egyszerűen megjegyzés nélkül hagyja a php_curl.dll kiterjesztés sort a php.ini fájlban.

Újra, valószínűleg nem fog belemenni ebbe a kérdésbe, de csak arra az esetre … most már tudja.

Hitelesítés és konfigurálás

A Display Tweets plugin telepítését követően, remélhetőleg hibamentesen, menjen tovább a Beállítások oldalra (Beállítások → Twitter Feed), és írja be a következő információkat, amelyeket a Twitter alkalmazásból kapott..

 • Fogyasztói kulcs
 • Fogyasztói titok
 • Hozzáférési token
 • Access Token Secret

Tartsd benne azokat, amelyekben a „Titkos” szó szerepel … titok. Akkor be kell állítania a következő konfigurációs beállításokat:

 • Képernyőnév: Az én esetemben a „themelab”
 • Számol: Hány tweet jeleníthető meg, legfeljebb 200 (az én esetemben 2).
 • Tartalmaz Retweeteket: Magától értetődő
 • Kizárja a válaszokat: Ismét magától értetődő.

Jegyzet: A retweettek és válaszok kizárása befolyásolhatja a megjelenített tweettek tényleges számát, mivel a „Count” beállítás lekérdezi a tweettek számát, mielőtt retweeteket és válaszokat kiszűrne..

A Tweetek elhelyezése

Most el kell döntenie, hogy hol és hogyan helyezze el a tweeteket a WordPress webhelyén. Itt van néhány lehetőség, akár beillesztheti őket egy rövid kóddal (hasznos lehet a postákba helyezéshez), vagy egy sabloncímkével.

Az én esetemben a következő sabloncímkét használtam, és odahelyeztem, ahol a régi törött Twitter-hírcsatornám volt.

<?php if (function_exists ( "display_tweets" )) {display_tweets (); } ?>

A tweetek stílusa

A Kijelző Tweetek beépülő modulból kimeneti tweet jelölése a régi módszer a tweet megjelenítéséhez.

Íme egy minta egy tweet új jelöléséről, közvetlenül a jelenlegi webhelyemről:

Írt egy olyan kérdésről, amely a WordPress új URL-re való áttelepítése után felmerült az eltűnő widgetekkel kapcsolatban. Így javítottam meg: http://t.co/Zl7YzkF2JD
– Július 7., vasárnap – 1:00

Íme egy példa a régi módszer jelölésére:

Alapvetően a bekezdések és a listák. Ha a régi kódot használta, néhány CSS-választóját ki kell igazítani hogy alkalmazzák az új jelölési stílust.

Nehéz megmondani, melyik jobb vagy rosszabb, de az legalább a Display Tweets alapértelmezett jelölése nem használ sima inline stílusokat mint a stílus ="betűméret: 85%;".

Úgy tűnik továbbá, hogy a Tweetek megjelenítése plugin tartalmaz egy displaytweets_tweet_template kampót, arra az esetre, ha meg akarja változtatni a tweet HTML-t, olyasmit, amit korábban nem igazán tudott ellenőrizni.

Következtetés

Bár kissé frusztráló, amikor a Twitter visszavonja a régi API-kat, és sok dolgot megtör, remélhetőleg ez a legújabb verzió egy ideig megmarad. Mivel ez az új módszer hitelesítést használ, nem mindenki számára ingyenes, ami remélhetőleg csökkenti a Twitter erőforrásainak terhelését.

Végül nagyon köszönöm Michael Ruddy, aki kidolgozta a Display Tweetet. Úgy tűnik, hogy sok gondolat ment be a pluginbe, különösen, ha a jövőbiztosításról van szó. Van még egy GitHub repó ha szeretne hozzájárulni a projekthez.

Továbbá, ha még gyorsabb és könnyebb (de nem annyira testreszabható) módot keres egy idővonal beágyazására a webhelyére, érdemes megnézni a Twitter sajátját beágyazott ütemtervek funkció. Talán valami, amit bele kell vetnie egy jövőbeli blogbejegyzésbe.

Mindenesetre, köszönöm, hogy elolvastat, és menjen javítani azokat a törött Twitter-hírcsatornákat, ha még nem tette meg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map