Hogyan hozzunk létre egyéni WordPress elrendezést (lépésről lépésre)

egyedi elrendezések, hódkészítő


Szeretne egyedi WordPress-elrendezéseket készíteni webhelye számára, hogy egyedi megjelenést nyújtson?

A készségektől függetlenül könnyű egyéni WordPress-elrendezést készíteni anélkül, hogy fejlesztőt kellene felvennie.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan hozhat létre egyedi WordPress-elrendezést egy híres WordPress-oldalépítő beépülő modul, a Beaver Builder segítségével..

Sokan kíváncsi, hogy miért hozzon létre egyéni elrendezést, ha egyszerűen kiválaszthat prémium témát, és elindíthatja oldalát az egyik előre elkészített elrendezéssel.

Miért hozzon létre egyéni WordPress elrendezéseket?

Számos prémium WordPress témát talál, amelyek számos lenyűgöző beépített elrendezést kínálnak, amelyek azonnal használatra készek. Határozottan választhatja ezeket a gyönyörű elrendezéseket, és vonzó megjelenést biztosíthat webhelye számára.

De az ilyen elrendezéseknél az a probléma, hogy rendelkezésre állása miatt széles skálán használják őket több száz és több ezer felhasználó az interneten.

Ez azt jelenti, hogy ha egy előre beépített elrendezést használ a WordPress-webhelyhez, akkor nem adhat meg különálló megjelenést, hacsak nem sokat testre szab. Ezenkívül ezek az elrendezések nem felelnek meg az Ön igényeinek. Ezekben az esetekben a legjobb megoldás egyéni elrendezés készítése.

Egyéni WordPress elrendezés létrehozása

A webhely vizuálisan lenyűgöző egyedi elrendezéseinek létrehozásának legjobb módja a Beaver Builder plugin használata. A Beaver Builder egy népszerű drag and drop oldalkészítő plugin, amely lehetővé teszi néhány perc alatt néhány lenyűgöző elrendezés létrehozását..

Hódépítő

A legjobb dolog ebben a bővítményben a rugalmasság szintje, ha az ajánlatok rendelkezésre állnak. Szinte bármit átvehet az irányítás alatt.

Színek, szövegek, betűtípusok, képek – minden teljesen testreszabható, hogy pontos megjelenést kapjon, amiről mindig álmodott..

Egy másik dolog, amit szeretni fog a Beaver Builder kapcsán, az, hogy a többi oldalkészítő pluginnel ellentétben teljesen kezdőbarát, és nem kell órákat töltenie arra, hogy kitalálja, hogyan kell használni. Ezenkívül tucatnyi vizuálisan lenyűgöző sablont is kínál az elinduláshoz.

Itt megtekintheti a Beaver Builder véleményét. Most nézzük meg, hogyan hozhat létre egyéni elrendezéseket e beépülő modul segítségével.

1. lépés: A Beaver Builder telepítése és beállítása a WordPress-ben

Az első lépés a Beaver Builder telepítése és aktiválása a webhelyen. A plugin letölthető a Beaver Builder webhelyén. Miután aktiválta, menjen a Beállítások »Oldalkészítő.

A Beaver Builder beállításai

Itt megadhatja a licenckulcsot a támogatás engedélyezéséhez és a frissítések fogadásához. Ha kész, készen áll az első egyedi elrendezés létrehozására.

2. lépés: Az első egyedi elrendezés létrehozása

Az első egyedi elrendezés létrehozásához ugorjon a Összes oldal »Új hozzáadása a WordPress irányítópultján. A szövegszerkesztőben lehetősége van váltani az oldalkészítőre.

Csak kattintson erre a lehetőségre, és megjelenik az oldalkészítő fül. Itt számos sablonbeállítás jelenik meg. Tehát válassza az elrendezéshez a legjobban tetszőt. Ön is rákattinthat a legördülő nyílra, és kiválaszthatja a kívánt elrendezés típusát. Ez lehet a nyitóoldalra vagy a tartalmi oldalra.

Amint ez megtörténik, akkor a rendszer irányítja a drag and drop készítőre. Egy adott mező szerkesztéséhez egyszerűen vigye az egérmutatót az adott terület fölé, majd kattintson rá, és kezdje el testreszabni a rajzolatát.

Legfeljebb 6 oszlopot, oldalsávot, hangos képet, képeket, elválasztókat és még sok másot adhat hozzá az elrendezéshez. Sorok és oldalsávok hozzáadásához kattintson a Sorok elrendezése lapokon. Ezután húzza a kívánt oszlopok számát, és dobja el a vizuális készítőben.

Miután hozzáadta az oszlopokat, kattintson rá, és testreszabja az igényeinek megfelelően. Megváltoztathatja a hátteret, a szöveg színét, hivatkozásokat, szövegeket, szegélyeket és egyéb elemeket adhat hozzá az oszlopokhoz. Ezek az oszlopok és sorok későbbi felhasználásra is menthetők. Ehhez csak kattintson a Megment gomb az előugró ablak végén.

Más elemekhez a Alapvető modulok választási lehetőség. Számos egyéb elemmel is rendelkezik, amelyeket felvehet az elrendezésbe, például gombok, harmonikák, árazási táblázatok, térképek, visszaszámláló-időzítők és még sok más.

Csak el kell húznia az elemeket jobbról, és le kell dobnia a bal oldali vizuális készítőbe. Ezen elemek mindegyike testreszabható. Tehát például, ha új címet szeretne hozzáadni, akkor csak kattintson a gombra Cím és húzza át az elrendezésbe. Ezután kattintson a Fejléc elemre annak testreszabásához.

Itt 3 különféle lap található. Általános, stílus és előrelépés. Az első lehetővé teszi szövegek, linkek stb. Hozzáadását a címsorához. A második fül segítségével különböző színben, betűkészlettel stb. Stílusolhatja a címsort Fejlett opció lehetővé teszi a margók, a láthatóság, a reagálás, az animáció, stb.

Ugyanazon módszer használatával hozzáadhat annyi elemet és modult, amennyit csak akar, majd testreszabhatja, hogy megfeleljen az igényeinek.

Az elrendezések szerkesztése után kattintson a Kész gombot a képernyő jobb felső sarkában. Ekkor megjelenik egy új felugró ablak, amely számos különféle lehetőséget tartalmaz, például az alábbi képernyőképen láthatókat.

hód építő mentése elrendezés

Ezekkel a lehetőségekkel elmentheti a vázlatot, közzéteheti vagy elvetheti.

3. lépés: Az elrendezés újbóli felhasználása

A Beaver Builder segítségével el is mentheti az egyedi WordPress elrendezést, és bármikor újra felhasználhatja. Ennek a lehetőségnek a használatához lépjen a következőbe: Eszközök a képernyő jobb felső sarkában. A következő lehetőségeket látja a képernyőn.

hódkészítő eszközök

Most, igényeitől függően, válassza ki a lehetőséget. Ha később használni kívánja a sablont, kattintson a Mentés sablonra lehetőséget, majd nevezze el az elrendezést. Ezután nyomja meg a Megment gomb.

A WordPress elrendezése megtakarítja a hőmérsékletet

4. lépés: A sablonok kezelése

A Beaver Builder segítségével létrehozott elrendezések korlátlan webhelyeken használhatók. A felhasználók által létrehozott sablonokat egy egyedi sablontípusban tárolják.

Alapértelmezés szerint ez a lehetőség rejtett. Láthatóvá teheti, ha megy Beállítások »Oldalkészítő» Sablonok lap.

Most kattintson a Engedélyezze a sablonok rendszergazdáját lehetőséget, és nyomja meg a Mentsd el a sablon beállításait gomb. Ennek végrehajtásakor egy új sablon nevű menüelem jelenik meg a WordPress adminisztrációs sávjában. A sablonként elmentett összes elrendezés megjelenik ezen az oldalon.

A WordPress Layout exportálása

Mivel a létrehozott elrendezéseket egyéni üzenettípusként menti, könnyedén exportálhatja a Beaver Builder sablonjait. Ehhez a WordPress beépített exportálási funkciója van. Ennek a szolgáltatásnak a használatához keresse fel Eszközök »Oldal exportálása.

WordPress elrendezés exportálása

Most válassza a Sablonok lehetőséget. Kattintson a legördülő nyílra, és válassza ki az exportálni kívánt sablont. Ezután nyomja meg a Töltse le az Export fájl fájlt gombra kattintva a WordPress küld XML fájlt letöltésre.

A Beaver Builder elrendezéseinek importálása

Az elrendezés importálásához nyissa meg a weboldal irányítópultját, ahová el szeretné importálni ezt az elrendezést. Most menj ide Beállítások »Importálás» WordPress. Kattintson a WordPress lapon található Telepítés most lehetőségre. Ez letölti és telepíti a WordPress importőr bővítményt.

A plugin letöltése után feltöltheti az éppen letöltött XML fájlt. Az elrendezése készen áll arra, hogy a másik webhelyén is felhasználhassa.

És ez az. Reméljük, tetszett a cikkünk. Ha igen, érdemes megismernie a Beaver Builder más alternatíváit is, amelyeket kipróbálhat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map