Hogyan készítsünk egy WordPress webhelyet mobilbarátnak 2020-ban


Szeretné mobilizálni a WordPress webhelyet??

A valóság az, hogy a mobilbarát webhely már nem „kedves”. Ez feltétlenül szükséges.

Mivel az összes internetes forgalom több mint 55% -a mobil eszközökről származik, az Ön webhelyének támogatnia kell a mobilra reagáló funkciókat, és gyönyörűen meg kell jelennie minden formájú és méretű képernyőn..

Éppen ezért ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet a WordPress webhelyet mobilbaráttá tenni.

Miért tegye a WordPress webhelyét barátságossá??

Ha a WordPress webhelye nem teljes mértékben reagál vagy mobilbarát, akkor engedi, hogy rengeteg forgalom esik át a repedésekbe. Nem meggyőzött?

Íme néhány ok, amiért a WordPress webhelyének teljes mértékben mobilra kell reagálnia.

Kereső motorok: Ha rangsorolni szeretne a keresőmotorokban, akkor a WordPress webhelyét kötelezővé kell tenni mobilbarátként. Az olyan keresőmotorok, mint a Google, ösztönzik a mobilra reagáló webhelyeket, és elriasztják a nem reagáló webhelyeket.

Kijelző és láthatóság: A mobilbarát WordPress webhely jobban néz ki a kis képernyőkön és táblagépeken. Ha webhelye nem reagál, akkor a látogatók nagyobb valószínűséggel azonnal távoznak, és a visszafordulási arány növekszik. Ez negatív hatással van a SEO erőfeszítéseire.

Használat: Mint már korábban mondtuk, a világ összes internetes forgalmának több mint fele telefonokról és táblagépekről származik. A WordPress webhelyét mobilbaráttá kell tennie, hogy szélesebb közönséggel kapcsolatba léphessen.

Most, hogy tisztában van egy reagáló weboldal fontosságával, nézzük meg, hogyan lehet a WordPress webhelyet mobilbaráttá tenni.

1. módszer: Használjon mobilra reagáló WordPress témát

A WordPress webhely mobilbarátvá tételének legegyszerűbb módja az, hogy a kezdetektől választja ki a mobilra reagáló témát. De mi a teendő, ha már nem reagáló témát használ??

Ebben az esetben feltétlenül érdemes idejét frissíteni, vagy váltani egy másik, mobilbarát WordPress-témára.

Tegye WordPress webhelyet mobilbaráttá

Szerencsére a legtöbb új WordPress téma alapértelmezés szerint teljesen érzékeny. És sok más nem reagáló téma frissíti szolgáltatásait, hogy a felhasználóknak mobilbarát környezetet biztosítson.

Felhasználóink ​​számára a legjobb WordPress témákat választottuk ki kézzel. Nézd meg…

1. Divi – 100+ előre elkészített témacsomaggal érkezik

Divi téma

A Divi a világ legnépszerűbb WordPress témája. Az előre elkészített témacsomagok mellett a Divi kötegeket is szállít a Divi Builderrel, a drag and drop oldalkészítővel..

Ez azt jelenti, hogy kompetenciájától függetlenül a kívánt módon építhet fel egy blogot.

2. WP Astra – Ingyenes téma a WordPress.org-tól

Astra téma

A WP Astra a WordPress.org tárház egyik népszerű ingyenes témája. Zökkenőmentesen működik minden WordPress oldalkészítővel, és különösen alkalmas azok számára, akik szűk költségvetéssel rendelkeznek.

Ezeknek a témáknak a készen áll a mobilkészülékre való felkészültsége és az alkalmazástól függően. Ez azt jelenti, hogy webhelye készen áll arra, hogy támogassa mobilforgalmát azáltal, hogy kevés erőfeszítést igényel a végén.

Van már témája, de fontolgat egy változást? Ha a jelenlegi témát mobilbarátra szeretné váltani, akkor nézd meg ezt a cikket hogyan lehet helyesen megváltoztatni a WordPress témát.

2. módszer: A beépülő modulokkal tegye WordPress webhelyét mobilbarátabbá

A WPTouch Pro egy prémium WordPress plugin, amely nagy teljesítményű beállításokkal teszi webhelyét mobilbarátabbá.

Hozzon létre egy fiókot a WPTouch Pro alkalmazásban az e-mail címével, és töltse le a prémium plugint. A ti Licenckulcs jelenjen meg az irányítópulton, amelyre később szüksége lesz.

Ezt követően telepítenie kell és aktiválnia kell a WPTocuh Pro beépülő modult. Ha még soha nem telepített egy plugint, akkor ne aggódjon. Csak nézze meg ezt a lépésről lépésre a WordPress bővítmény telepítéséről szóló útmutatót.

A plugin aktiválása után meg kell kattintania a WPTouch Pro fül a WordPress rendszergazda területén. Megmutatja egy beállítóvarázslót, amellyel elindíthatja a nyelv kiválasztását:

Válasszon nyelvet

Ezt követően hozzá kell adnia az e-mail címet, amelyet a WPTouch Pro-fiók létrehozásához használt. Ezután beírja a licenc kulcsot a WPTouch Pro irányítópultján.

Amikor megadta ezt az információt, kattintson a Aktiválja a licencet gombot, majd a Következő nyíl gomb:

Adjon hozzá licenckulcsot

Most több téma jelenik meg egy weboldalon, blogban vagy online áruházban. Kiválaszthat egy témát, amely legjobban megfelel az Ön webhelyének, és kattintson a gombra Következő nyíl gomb:

Válassz témát

Idő megtakarítása érdekében kihagyhatja az összes többi lehetőséget, és közvetlenül az utolsó szakaszba léphet, ahol rákattinthat a Konfigurálja a beállításokat gomb:

Konfigurálja a beállításokat

Ez automatikusan átirányítja Önt a WPTouch Pro »Beállítások» Általános oldalt. A beállítások tartalmazzák a webhely címét, a céloldalak kiválasztását és a több lehetőség engedélyezését vagy letiltását:

WPTouch beállítások

Innen meglátogathatja a Helyi kompatibilitás lapon kezelheti a rövid kódok, gyorsítótárazás és aktív pluginek beállításait:

Helyi kompatibilitás

Ezenkívül engedélyezheti vagy letilthatja az aktív beépülő modulokat a mobil webhelyen.

Most mehet a eszközök lapon engedélyezheti vagy letilthatja a mobil eszközöket és a böngészőket a mobil webhelyén:

eszközök

Ezután kattinthat a Menübeállítások lapon kezelheti a mobil webhely navigációs menüjének beállításait:

Menübeállítások

A webhely navigációs menüjének testreszabásához látogasson el a Megjelenés »Menük oldal a WordPress rendszergazda területén:

Megjelenési menük

El kell menned a Menü helyek fülre kattintva hozzáadhatja a mobil webhely menüjét a WPTouch Pro fejléc menü terület.

Ha nincs külön menü, akkor új navigációs menüt hozhat létre mobil webhelyéhez. A mobil nézethez bármilyen más menüt is használhat.

Mobil webhely menü

Ha testre szeretné szabni a mobil webhely témáját, akkor látogasson el ide WPTouch Pro »Beállítások oldalt. Onnan menned kell Témák »A téma testreszabása fülre, és kattintson a Lépjen a testreszabóhoz gomb:

Testreszabása téma

Ezzel a WordPress testreszabó eszközzel juthat el a webhely élő előnézetére. Könnyedén kezelheti a webhely címét, a színeket, a hátteret és az egyéb egyéni beállításokat.

És ez az!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanulni, hogyan lehet a WordPress webhelyet mobilbaráttá tenni. Érdemes lehet megnéznie a mobil alkalmazások és szoftverek legjobb WordPress témáiról szóló cikket is.

Ha tetszett neki ez a üzenet, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban, szívesen értesülnénk rólad!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map