Hogyan készítsünk egyszerűen felmérést a WordPress programban (lépésről lépésre)

hozzon létre egy felmérést a WordPress programban


Felmérést szeretne létrehozni a WordPress programban? A felmérések tökéletes eszköz az információgyűjtéshez, megalapozott döntések meghozatalához. A látogatók egérkattintással elmondhatják véleményét, és megadhatják az üzleti előmozdításához szükséges adatokat.

Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan lehet felmérést készíteni a WordPress EASY módon, és hogyan lehet jelentéseket szerezni az összegyűjtött adatokról.

A webhely legjobb WordPress-felmérés-bővítményének kiválasztása

A felmérést készítő eszköz kiválasztása valódi fájdalmat okozhat. Olyan sok harmadik fél online szolgáltatása van, amely lehetővé teszi beágyazott felmérések készítését, és mindegyiknek jelentős hátrányai vannak. Függetlenül attól, hogy a jelentéseit a nehezen hozzáférhető harmadik fél szerverein tárolják, a korlátozott testreszabási lehetőségek csalódása, az engedélyezett korlátozott válaszok száma vagy a havi magas költségek … Ezek a harmadik fél által készített felmérési űrlapok csak nem állnak a tubák!

Itt az ideje, hogy emlékezzünk: megvan a WordPress. Miért nem használunk plugint??

Még jobb, ha nem használja a piacon a legjobb WordPress felmérést?

Valójában, ha hosszú ideje olvasó, akkor előfordulhat, hogy már van egy plugin, amelyről beszélünk. Egyszer azt mondtuk, hogy ez a legjobb WordPress űrlap-bővítmény.

Beszélünk WPForms, természetesen. A nemrégiben hozzáadott felméréseknek és a közvélemény-kutatások kiegészítőinek köszönhetően mostantól készíthet gyönyörű, testreszabott felméréseket a könnyen használható drag and drop építővel, amelyről a plugin ismert.

Összefüggő: Hogyan lehet létrehozni egy Typeform stílusú űrlapot a WordPress-ben (lépésről lépésre)

A WPForms mint felmérésépítő beépülő modul használata lehetővé teszi:

 • Készítsen intelligens felmérési mezőket, például Likert-skálát, értékeléseket és így tovább
 • Használjon feltételes logikát a személyre szabott felmérési mezők megrajzolásához a felhasználói adatok alapján
 • Elemezze a könnyen olvasható felmérési jelentéseket grafikonok, táblázatok és diagramok segítségével
 • Exportálja felmérési grafikonjait PDF, JPEG vagy más nyomtatható formátumban
 • Szerezzen be egy felmérési eredményeinek CSV-jét, amelyet tetszés szerint használhat

Nagyon jó, igaz? Mi is ezt gondoljuk. Tehát kezdjük el!

Hogyan készítsünk felmérést a WordPress programban

Ha még nem tette meg, telepítenie kell és aktiválnia kell a WPForms plugin a WordPress webhelyén. Ha segítségre van szüksége, olvassa el a WordPress plugin telepítésével kapcsolatos útmutatónkat.

Szükséged lesz A WPForms Pro terve annak érdekében, hogy használják felmérések és közvélemény-kutatások addon. Szerencsére az IsItWP felhasználók 10% -ot kaphatnak a teljes árból, ha a SAVE10 kuponkódot használják.

Miután aktiválta az újonnan telepített bővítményt, rá kell kattintania a licenc kulcsra WPForms »Beállítások a WordPress irányítópultjáról. A licenckulcs megtalálható a WPForms webhelyén, a Fiók szakaszban.

WPForms beállítások

Ezután kattintson a gombra WPForms »Kiegészítők a WordPress műszerfal bal oldali oldalsávjáról. Görgessen le a Felmérések és közvélemény-kutatások kiegészítéséhez. Kattintson az Addon telepítése gombra, majd a telepítés után kattintson az Aktiválás gombra a kiegészítő használatának megkezdéséhez.

Aktiválja a felmérések közvélemény-kutatási kiegészítőjét

Most kezdődik a szórakoztató rész.

Menj tovább WPForms »Új hozzáadása hogy új formát építsenek ki. Üdvözöljük a WPForms híres drag and drop felületével.

Adja meg a felmérés címét, majd kattintson a Felmérés űrlap sablonra. Ekkor betöltődik az űrlapsablon mintája az ügyfelek visszajelzéseihez, kiegészítve számos olyan mezővel, amelyet már előzetesen hozzáadtak az űrlaphoz.

Kattintson bármelyik mezőre annak szerkesztéséhez. Nyugodtan végezze el a mezők átrendezését az intuitív drag and drop építővel, vagy távolítsa el őket teljesen. Tőled függ. A bal oldali oszlopból további űrlapmezőket is felvehet. Felveheti a választógombokat, a jelölőnégyzeteket, a legördülő lehetőségeket, az osztályozási skálát vagy bármi mást, amit valaha is vágyhat. Érezd jól magad vele!

Feltételes logika használata, WPForms lehetősége van arra, hogy személyre szabja a felmérési kérdéseit annak alapján, hogy a felhasználó mit adott egy előző mezőbe. Ha azt szeretné, hogy a felmérés magasan fejlett legyen, akkor ezt kell választania.

Miután elkészítette a felmérési űrlapot, kattintson a Mentés gombra a beállítások mentéséhez. Minden kész? Haladjon tovább, és kattintson a Bezárás gombra a kilépéshez, és lépjen a következő lépésre.

Hogyan adhatjuk felmérésüket a WordPress webhelyéhez

Más plugins-től eltérően, WPForms Hihetetlenül egyszerűvé teszi űrlapjaink hozzáadását a WordPress webhely bármely üzenetéhez vagy oldalához. Akár felveheti a felmérést az oldalsávba, akár úgy dönt, hogy megjeleníti-e az egyéni üzenettípusokban.

Ha felmérését hozzá szeretné adni egy hozzászóláshoz, oldalhoz vagy hozzászólás típusához, keresse fel a hozzászólás szerkesztési képernyőjét és kattintson az űrlap hozzáadása gombra. Megjelenik egy felugró ablak, amely lehetővé teszi a kérdőív kiválasztását. Kattintson az Űrlap beszúrása gombra, és figyelje, hogy a varázslat történt.

Adja hozzá a felmérési űrlap hozzászólását

Brácsa! Rövid kód került hozzáadásra a postaszerkesztőbe. Bárhol tetszés szerint elhelyezheti az adott bejegyzésben / oldalon. És ha elkészült a tartalom szerkesztésével, egyszerűen nyomja meg a Közzététel gombot, és a kérdőív képernyő élő lesz és készen áll a cselekvésre.

Szeretné, ha a felmérés megjelenne az oldalsávon? Nincs mit. Lehet, hogy ezt a balekot MINDEN oldalsávba vagy a widgetkész területre beillesztheti. Csak indulj oda Megjelenés »Widgetek a WordPress irányítópultjáról, majd húzza a WPForms widget a tetszőleges oldalsávra!

WPForms Survey Widget

Válassza ki a felmérést a widget beállításain belül, majd kattintson a Mentés gombra. Ez az. Most egy felmérési űrlap jelenik meg a webhely oldalsávján.

A kérdőív eredményeinek megtekintése

A kérdőív eredményeinek megtekintéséhez kattintania kell WPForms »Minden űrlap majd kattintson a kérdőív alatt található kérdőív alatt található kérdőív linkre. Innen láthat néhány gyönyörű grafikát és diagramot, amelyek az eredményeket mutatják. Ezeket egy táblázatkezelő programba is exportálhatja, vagy kinyomtathatja, ha szeretné.

WPForms felmérés eredményei

Az oldal tetején áttekintheti a különböző diagramtípusokat, és felfedezheti az exportálási lehetőségeket.

A felmérés képernyő oszlopdiagramja

A felmérési eredményeket PDF, JPEG vagy más nyomtatható formátumban mentheti. Ez nagyon hasznos, ha felveszi őket blogbejegyzésekhez, diavetítésekhez, vagy megoszthatja azokat a közösségi médiában.

Hogyan konvertálhat bármilyen formát felmérésbe

használata WPForms, nem csupán egy felmérést készíthet a WordPress-ben a semmiből. Bármely meglévő WPForms űrlapot felméréssé is fordíthat. Azt is kiválaszthatja, hogy melyik űrlapmezőket szeretné kezelni felmérési mezőkként.

Miért? Mert ez nagyszerű módszer az adatok gyűjtésére. Hirtelen a hírlevél regisztrációs űrlapjai, a kapcsolatfelvételi űrlapok és a felhasználói regisztrációs űrlapok hatékony információgyűjtő eszközökké válnak.

Ha meglévő WPForms űrlapot szeretne felmérésbe konvertálni, akkor szerkessze az űrlapot, majd lépjen ide Beállítások »Felmérések és közvélemény-kutatások. Ezután kattintson a Felmérés jelentésének engedélyezése mezőre, és nyomja meg a Mentés gombot.

felmérések és közvélemény-kutatások lehetővé tétele

Inkább engedélyezni akarja a felmérés jelentését az egyedi űrlapmezőn, és nem a teljes űrlapon? Csak szerkessze az űrlapot, és kattintson az engedélyezni kívánt mezőre. A bal oldali Mezőbeállítások szakaszon kattintson az Speciális beállítások elemre, és jelölje be a Felmérési jelentések engedélyezése jelölőnégyzetet. Egyszerű peasy!

lehetővé teszi a felmérés jelentését

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanulni, hogyan lehet felmérést készíteni a WordPress programban.

Több módot keres a felhasználói interakció felmérésére és a fontos adatok gyűjtésére? Előfordulhat, hogy elolvassa a Google Analytics webhelyhez történő hozzáadásának részletes útmutatóját.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map