Hogyan lehet elindítani egy divat webhelyet a WordPress segítségével és pénzt keresni

hogyan lehet létrehozni egy divat webhelyet a WordPress segítségével


Szeretne divat- vagy ruházati weboldalt létrehozni?

A WordPress használatával könnyedén elindíthat egy divat weboldalt vagy blogot. Használhatja a WordPress divat témákat, hogy elbűvölő megjelenést nyújtson webhelyének. Ha követi a megfelelő lépéseket, konvertálhatja azt is jövedelmező vállalkozásgá.

Ebben a cikkben megosztjuk, hogyan lehet elindítani egy divat webhelyet a WordPress segítségével, és hogyan lehet pénzt keresni belőle.

Divat weboldal készítése a WordPress segítségével

Számos blogger van az Instagram és a Facebook között, amelyek hivatalos profiljukból népszerűsítik a legfontosabb divatmárkák. Ezek a divatmárkák megállapodást kötnek a blogírókkal termékeik reklámozása érdekében.

Nincs azonban ellenőrzése a közösségi média platformokon, például az Instagram és a Facebook, megosztott tartalom felett. Ha valaha fiókját törli, vagy bármi rosszra fordul, akkor elveszítheti mindazt, amit az évek során épített.

Összefüggő: 12 legjobb Instagram-bővítmény a WordPresshez

Amikor divat webhelyet készít, teljes ellenőrzést gyakorolhat a tartalma felett. Még pénzt kereshet a tartalmával és pénzt kereshet oldalán.

Vessen egy pillantást arra, hogyan lehet elindítani egy divat webhelyet a WordPress segítségével, és hogyan lehet a megfelelő módon pénzt keresni.

1. lépés: Domain név és webtárhely beszerzése

Az első dolog, amire szüksége van, a domain név és a webtárhely.

A domain név az Ön webhelyének címe az interneten, például a Google.com vagy az IsItWP.com. A látogatók ezt írják be böngészőikbe, hogy hozzáférjenek az Ön webhelyéhez. A domain név havi 15 dollárba kerül.

A webtárhely az, ahol az emberek tárolják webhelyeik tartalmát és fájljait. Amikor valaki beírja az Ön webcímét (domain név), akkor a rendszer a web hosting fájlokra irányítja őket, amelyeket a web hosting kiszolgálón tárol. A WordPress tárhelyfiók havi 9 dollárba kerül.

Amikor elindul, a domain név és a webtárhely együttes költsége meglehetősen nagynak tűnik.

Szerencsére partnerünk a Bluehost, hogy ingyenes domain nevet, ingyenes SSL tanúsítványt és hatalmas árengedményt biztosítsunk felhasználóink ​​számára a webtárhely számára..

Csak havonta 2,75 dollárt kell fizetnie.

Igényelje ezt az exkluzív Bluehost ajánlatot »

A webtárhely megvásárlása után továbbléphet és telepítheti a WordPress-t a tárhely-fiókjára.

2. lépés: A WordPress telepítése

A Bluehost használatával nem kell külön WordPress telepítési folyamaton mennie, mivel a Bluehost alapértelmezés szerint most telepíti a WordPress programot. Miután feliratkozott a tárhelyi tervre, felkérést kap, hogy válasszon egy WordPress témát.
Jelentkezzen be a web hosting cPanel-fiókjába. Itt láthatja az 1-kattintású WordPress telepítőt, amely megmenti a WordPress kézi telepítésével járó problémákat.

Telepítse a WordPress alkalmazást

A Bluehost alkalmazást használjuk, így az 1-kattintású WordPress telepítés funkcióként elérhető a cPanel-fiókban. Kicsit más lehet, ha bármilyen más internetes tárhely szolgáltatót használ.

Töltse ki az összes szükséges adatot, és könnyedén telepítse a WordPress programot. További információkért tekintse meg a WordPress megfelelő telepítéséhez és a weboldal készítéséhez szükséges részletes és részletes útmutatásainkat.

válasszon témát

Ezután felkérjük Önt, hogy válassza ki a webhely nevét és címkéjét.

hozzon létre egy új WordPress webhelyet

A részletek megadása után kattintson a gombra Következő. A Bluehost most telepíti a WordPress alkalmazást az Ön számára, és készen áll egy ilyen képernyő megjelenítésére:

A WordPress telepítése sikeres

A melléklettel jelentkezhet be webhelyére wp-admin az URL-jére. Így néz ki a WordPress bejelentkezési URL-je:

http://example.com/wp-admin

Most bejelentkezhet a WordPress webhelyére az e-mail címre küldött hitelesítő adatokkal.

3. lépés: Téma kiválasztása a divat webhelyéhez

Miután telepítette a WordPress-t, ki kell választania egy témát, amely megfelel a divat-weboldal követelményeinek.

Több száz ingyenes és prémium WordPress-téma található az interneten. Válasszunk bármilyen témát, amelyet most lát. A témát a WordPress telepítése után bármikor megváltoztathatja.

Divat témák

A jó divat témája segítségével gyönyörűen hozzáadhatja fényképeit, portfólióját és tartalmát. Különböző sablonokkal kell rendelkeznie a blogja és a nyitóoldalak számára.

További részletekért olvassa el ezt az útmutatót a WordPress téma telepítéséről.

4. lépés: Divatfotók és tartalom közzététele

Mielőtt nyilvánosságra hozza weboldalát, adjon hozzá fényképeket és tartalmat.

Általában időbe telik, hogy elegendő tartalom legyen. Integrálhatja Instagram-fiókját, és megoszthatja fényképeit közvetlenül az Instagram-ból a webhely közönségével.

Divatfotók

Ezenkívül el kell készítenie a weboldal oldalait, például a, a szolgáltatásokat és a kapcsolatfelvételi űrlapot. Javasoljuk az oldalkészítő plugin használatát, például a Beaver Builder vagy az Elementor. Ezek a drag and drop oldalkészítők segítenek a céloldalak beállításában és a tartalom azonnali hozzáadásában.

El kell indítania egy blogot, és létre kell hoznia egy tartalmi stratégiát a cikkek rendszeres közzététele céljából. Nézze meg a legnépszerűbb divatblogok és vlogok ihletet.

Legjobb divat blog

Készíthet profi képgalériákat a kezdőlapra és a nyitóoldalra. A WordPress használatával megtalálja a legjobb képgaléria plugin-eket, amelyek olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a képformázás, a fénydoboz felbukkanása stb.

5. lépés: A divat weboldalának barátságosvá tétele

Miután készen áll a webhelye, meg kell győződnie arról, hogy elérhető-e mindenki számára, aki divatot érintő termékeket és tartalmat keres. Optimalizálnia kell webhelyét, és barátságossá kell tennie a keresőmotort. Ilyen módon a divat webhely megjelenni fog a Google keresési eredményeiben.

A WordPress webhelyek alapértelmezés szerint SEO-barátságosak, de mégis megtehetsz néhány lépést annak biztosítása érdekében, hogy webhelye mindenki számára látható legyen, és divatot érintő tartalmat keres..

A SEO legjobb gyakorlata a sebesség és a teljesítmény optimalizálása. Amikor a felhasználók ellátogatnak a weboldalra, és gyorsan betöltenek, kiváló első benyomást hagynak, amely hosszú ideig tart. Használhat WordPress gyorsítótárazó bővítményeket, mint például a WP Rocket, hogy gyorsítsa fel webhelyét.

Ezután nyomon kell követnie a felhasználók elkötelezettségét a webhelyén, hogy megalapozott döntést hozhasson arról, hogy mi működik a legjobban a közönség számára. A követés segít megérteni a felhasználói viselkedést és azt, hogy a felhasználók miért veszítik érdeklődését. Ehhez telepítenie kell a Google elemzést a divat webhelyén.

Az elemzés megmutatja az összes részletet a meglátogatott oldalakról és a felhasználók által elvégzett tevékenységekről. Ha a webhely látogatói többsége egy meghatározott oldalról indul, akkor azt jelenti, hogy foglalkoznia kell a problémával, és az oldalt vonzóbbá kell tennie a felhasználók számára.

6. lépés: Keressen pénzt a divat webhelyéről

Többféle módon lehet pénzt keresni a divat webhelyéről. Nézzünk meg néhányat alább.

 • Google AdSense: Az AdSense egy Google tulajdonában lévő hirdetési hálózat, amely lehetővé teszi a bloggerek és a webhelyek tulajdonosai számára, hogy pénzkereskedjenek divatcégükkel webhelyükön szöveges, kép-, videó- ​​és egyéb interaktív hirdetések megjelenítésével. Alternatív megoldásként vannak más hirdetési platformok is, amelyek segítségével pénzt lehet keresni a webhelyén található hirdetések népszerűsítése révén.
 • Partnermarketing: A legnépszerűbb divatmárkák és ruházati boltok társult programokat futtatnak, ami azt jelenti, hogy reklámozhatják termékeiket, hogy jó jutalékot szerezzenek, amikor eladást folytatnak. Használhatja a legjobb affiliate marketing bővítményeket is, hogy megkönnyítse az affiliate marketing munkáját.
 • Közvetlen hirdetések eladása: A közvetlen hirdetések eladásának előnye az, hogy nem kell megosztania a hirdetési bevételeket egy harmadik fél hirdetési hálózatával, mint például a Google AdSense.

További részletek: 30 online pénzt kereső módszer.

Ez az.

Reméljük, hogy ez az útmutató segített megtanulni, hogyan lehet elindítani egy divat webhelyet a WordPress segítségével. Érdemes lehet megnézni a WordPress legjobb fényképezési témáiról szóló cikket is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map