Hogyan lehet elindítani egy előfizetési fiókot (lépésről lépésre)

hogyan hozhat létre előfizetési mezőt


Feliratkozási fiókot tervez létrehozni?

Az előfizetési doboz egy ismétlődő üzleti modell, ahol az ügyfelek megrendelhetnek egy meghatározott rést a termékekre, amelyeket rendszeres időközönként szállítanak..

Az előfizetői doboz üzlet hangsúlyozza az egyedülálló élményt, amelyet az ügyfelek számára kínál, nem pedig a szállítandó termékek helyett.

Az üzleti oldalon kiszámítható bevételt kínál a kereskedőknek, szemben a hagyományos e-kereskedelemmel.

előfizetési doboz

Ebben az üzleti modellben a termékeket válogatott formájú dobozokba csomagolják. Például egy szépségápolási doboz különféle szépségápolási termékeket tartalmaz, mint például arcmosó, arcmaszk, hidratáló gél, toner stb., Amelyek egy adott időszak alatt kimerülnek.

Az előfizetési dobozokkal foglalkozó vállalkozások népszerű példái a szépségápoló dobozok, kisállat dobozok, pelenkák, élelmiszerek vagy bármilyen más termék, amelyek rendszeresen kimerülnek.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet lépésről lépésre elindítani az előfizetési dobozt. De ezt megelőzően derítsük ki, miért kellene elkezdenie ezt az üzletet.

Előfizetői fiók üzleti vállalkozás indítása

Az előfizetési dobozban működő vállalkozások jelenleg keresletesek, és a niche-vállalkozásokon kívül, még az e-kereskedelem óriásai, mint például az Amazon, ugráltak a sávvagonon.

Vessen egy pillantást az előfizetési fiókokkal foglalkozó vállalkozások néhány példájára.

1. NatureBox.com

előfizetési doboz példa naturebox

A NatureBox előfizetési alapú snack-társaság, amely 2012 óta szolgálja ki az ügyfeleket. Ezek a végső források az egészséges és tiszta ételek számára, ideértve az adaptogenikumokat, a funkcionális ételeket és a CBD snackeket..

2. BlueBottleCoffee.com

előfizetési doboz példa bluecoffe

A Blue Bottle Coffee egy előfizetési alapú kávémárka, amely az Egyesült Királyságból származik. 22 ország kávézói előfizetéseivel foglalkoznak, és ingyenes szállítást kínálnak világszerte.

3. Amazon Prime

amazon prime előfizetői doboz üzleti példa

Az Amazon Prime az Amazon által kínált fizetett előfizetési szolgáltatás, amely az ügyfelek számára sokféle különféle szolgáltatást kínál, amelyek egyébként nem érhetők el vagy többletköltségeket fizetnének a szokásos Amazon ügyfelek számára..

Az előfizetési fiók üzletének elindítása mindkét fél számára, mind az ügyfelek számára nyerhető.

Az ügyfelek számára

Az ügyfelek az alábbi okok miatt imádják ezt az üzleti modellt:.

 • Kényelem: Nem kell attól tartaniuk, hogy elfogynak a termékek, amelyek általában kimerülnek a kiszámítható ütemezés szerint. (Például pelenkák, háziállatok ételei stb.)
 • Olcsó: Mivel a rendelést egy sor termékgyűjtésre rendszeres időközönként adják, az ügyfelek általában olcsóbb árat kapnak, mint amennyit külön fizetnének..

Üzleti tulajdonosok számára

A hagyományos e-kereskedelemmel szemben az előfizetési doboz üzlet sok előnnyel jár.

 • Jobb készletkezelés: A készletek kiszámítása pontosabb, mert már tudja, hogy mennyit kívántak a „bezárt” ügyfelek.
 • Jobb bevétel-előrejelzés: Önnek az az előnye is, hogy jobb jövedelem-előrejelzést nyújt. Ez segít jobb befektetési terv készítésében.
 • Ajánlat személyre szabott ajánlat: Megengedheti, hogy a felhasználók kurálja a termékeket nekik. Kétségtelen, hogy a testreszabás fellendítette az ügyfelek lojalitását és elégedettségét.

Most nézzük meg, hogyan lehet lépésről lépésre felépíteni az előfizetési fiókot.

1. lépés: e-kereskedelmi webhely létrehozása

Az előfizetői fiók vállalkozásának elindításához először meg kell vásárolnia egy domain nevet és az internetes tárhelyet.

A domain név a webhely címe, például IsItWP.com vagy Google.com. Ez az, amit az ügyfelek írnak, hogy navigáljanak az előfizetési doboz webhelyére.

Amikor elindul, a domain és a webtárhely költségei elég soknak tűnhetnek. Ezért javasoljuk a Bluehost-ot, a WordPress.org által ajánlott web hosting szolgáltatót.

Bluehost WooCommerce

A Bluehost ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t, korlátlan web hosting-ot és mindent megtesz az online áruház üzembe helyezéséhez..

További részletekért nézze meg a Bluehost weboldalunkon található véleményünket.

2. lépés: A WooCommerce előfizetések telepítése

woocommerce-előfizetések

Ha feliratkozott a Bluehost szolgáltatásra az 1. lépésben található link segítségével, akkor már telepítette a WooCommerce szolgáltatót a házigazdáján, így ezt a lépést kihagyhatja. Egyébként folytassa és telepítse a WooCommerce bővítményt. Ezután telepítse és aktiválja a WooCommerce Subscription plugint.

Ez az egyik legjobb bővítmény mindenkinek, aki hajlandó létrehozni előfizetési fiókot. Ezzel a pluginnel könnyedén létrehozhat különféle előfizetéseket, mind fizikai, akár virtuális termékekre. Ezenkívül különféle előfizetési lehetőségeket is létrehozhat, mint például a havi termék, a heti szolgáltatási előfizetések vagy akár az éves szoftverszámlázási csomagok..

Lehetőség van még regisztrációs díj felszámítására, ingyenes próbaverzióra vagy lejárati idő megadására.

3. lépés: Az előfizetési fiók szolgáltatás létrehozása

Most, hogy az összes alapvető lépés elvégzése megtörtént, ideje elkezdeni az előfizetési fiók létrehozását. Ehhez a WordPress irányítópultján keresse fel WooCommerce »Termékek» Új hozzáadása.

A WooCommerce új terméket ad fel

Itt elkezdheti termékek hozzáadását. Adjon hozzá egy terméknevet és képet. Jobbra felvehet egy kategóriát is. Miután tovább görgette a képernyőt, megjelenik egy hívott lehetőség Termék adatok. Kattintson a mellette lévő legördülő nyílra, és válassza a lehetőséget Egyszerű előfizetés választási lehetőség.

terméktípus, WooCommerce

Ezután hozzáadhatja a termék árát, az eladási árat, az adókat és az előfizetési beállításokat.

Előfizetési beállítások, előfizetéshez kapcsolódó woocommerce

Ugyanezt a folyamatot követheti további termékek hozzáadásához.

4. lépés: A termékek csoportosítása

A következő lépés a termékek csoportosítása. Erre mehet Termékek »Új hozzáadása. Most add hozzá Előfizetési doboz mint a címed. Itt is adhat leírást. Most görgessen lefelé, és keresse meg a Termék adatok választási lehetőség. És válassza a legördülő nyílból a Csoportosított termékek választási lehetőség.

csoportosított termékek, előfizetői doboz üzlet

Most használja a Kapcsolódó termékek fülre kattintva hozzáadhatja az összes hozzáadott terméket. Csak írja be a termék nevét a keresőmezőbe, és válassza ki a hozzáadni kívánt terméket.

Előfizetési doboz

Most nyomja meg a közzétesz gombra kattintva élvezheti az előfizetési fiókját. Az előfizetési dobozod készen áll a felhasználók számára.

előfizetés-box

És ez az. Most már elkezdi eladni termékeit, és rendszeresen kereshet pénzt.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót az előfizetési vállalkozás indításában. Ha igen. érdemes lehet megtanulnia egy tagsági oldal létrehozását is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map