Hogyan lehet létrehozni a „Google Forms Style” űrlapot a WordPress programban

hogyan lehet létrehozni google forma stílusformákat a WordPress-ben


Hozzon létre „Google Forms style” űrlapokat WordPress webhelyéhez?

Sok kiadó úgy dönt, hogy a Google Forms segítségével készít felmérést, mivel az zavaróvá téve az űrlapnak szentelt céloldalt.

Ha kifejezetten az űrlap számára el szeretne készíteni egy zavaró céloldalot, de nem akarja használni a harmadik fél alkalmazását, például a Google Forms, akkor a megfelelő helyen van.

Ebben az oktatóanyagban megmutatjuk, hogyan hozhat létre egy „Google Forms style” űrlapot közvetlenül a WordPress irányítópultjáról a WPForms nevű plugin segítségével.

Natív módon hozzon létre egy „Google Forms Style” űrlapot a WordPress programban

wpforms-contact-form-bővítmény

WPForms az a legjobb kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény a piacon, amelyhez több űrlap-elrendezés tartozik, beleértve az úgynevezett elrendezést Űrlap oldalak. A WPForms űrlaplapjai jó alternatíva a Google Forms számára.

A legjobb az, hogy a Google Forms-szal ellentétben a WPForms lehetővé teszi a márka logójának hozzáadását az űrlap oldalához. Nem jelenik meg harmadik fél logója. Ráadásul az űrlapoldal elrendezését a WordPress témája nem szabályozza, tehát nem kell felelnie a közepes formájú elrendezéseknek és az alacsony formájú konverzióknak

A WPForms segítségével egyedi formájú céloldalakat hozhat létre a következőkre:

 • Vezető generáció
 • Felmérések
 • Webhely regisztráció
 • Regisztráció az eseményekre

és még sok más. Nézze meg a WPForms részletes ismertetését.

1. lépés: A WPForms telepítése és aktiválása

telepítse a wpforms fájlokat

Az első lépés a. Telepítése és aktiválása WPForms plugin a webhelyén.

Amint ez megtörtént, elkezdheti az űrlapoldal létrehozását a WordPress webhelyén.

2. lépés: Az űrlapsablonok Pack Addon telepítése

A következő lépés a Űrlap oldalak Hozzáad. Ezzel a kiegészítővel könnyedén átalakíthatja űrlapját egyedi űrlap céloldalá. A plugin aktiválásához keresse meg a WordPress irányítópultját, és kattintson a gombra WPForms »Kiegészítők. Most a keresőmező segítségével keresse meg az űrlapoldalak kiegészítését.

Űrlap oldalak addon

Miután megtalálta, kattintson a Telepítse az Addont gomb az addon működésének megkezdéséhez.

3. lépés: Új űrlap létrehozása a WPForms segítségével

Új űrlap létrehozásához keresse fel a WPForms »Új hozzáadása a WordPress irányítópultján. Ezután új oldalra kerül, ahol kiválaszthatja az űrlap sablonját.

wpforms-sablonok

Válasszuk ki a Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap sablon. Most egy új oldalra kerül, ahol láthatja a jobb oldali űrlapszerkesztőt, a bal oldalon az űrlapmezőket és egyéb beállításokat.

WPForms Builder

Egyszerűen húzza a bal oldali mezőket, és dobja el őket a jobb oldalon lévő űrlapkészítőbe. A Google Forms-szal ellentétben lehetősége van arra is, hogy az űrlapot összekapcsolja az e-mail marketing szolgáltatással és a fizetési szolgáltatásokkal is. Itt található egy lépésről lépésre az egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap létrehozásáról a WPForms segítségével.

4. lépés: Kapcsolattartó űrlap konvertálása űrlapoldalra

Miután az űrlapot sikeresen létrehozta, ideje konvertálni az űrlapoldalra. Ehhez el kell menned Beállítások »Általános» Űrlapok.

Itt található egy úgynevezett opció Az űrlapoldal mód engedélyezése. Csak jelölje be a mellette lévő jelölőnégyzetet.

A WPForms Builder az oldalsó részből áll

Ez kibővíti a lehetőségeket, és különféle mezőket fog felvenni. Ezeknek a mezőknek a többsége magától értetődő, ezért kitöltheti őket az Ön igényei szerint.

Az első 2 mezőbe hozzáadhat egy űrlapoldal címet és egy üzenetet, amelyet továbbítani kíván a felhasználók számára.

A céloldal űrlapja

A következő 3 mezőben talál egy állandó linket (ezt a WPForms automatikusan létrehozza, így itt nem kell tennie semmit), egy fejléc logó opciót, ahol feltöltheti vállalkozása logóját, és egy színséma opciót..

A WPForms Builder sablonok csomagolják az addon beállításait, a Google űrlapok stílusú űrlapját

Végül két választható elrendezési stílus közül választhat.

 • Modern: Ez szélesebb formát mutat lekerekített sarkokkal. Az oldal háttérének alsó része sötétebb lesz, mint a színsémához kiválasztott szín.
 • Klasszikus: Ez az opció szűkebb formátumot mutat, négyszögletes sarkokkal. Az oldal háttérének alsó része világosabb lesz, mint a színsémája.

klasszikus és modern design

Válassza ki a legjobban tetszőt. Ha kész, nyomja meg a Megment gombot a képernyő jobb felső sarkában. Használhatja a Az űrlap előnézete gombot a jobb felső sarokban a változások előnézetéhez. És ez így néz ki.

Ellenőrizze az űrlapok céloldalát, a google űrlapok stílusú űrlapot

5. lépés: Az űrlap céloldalának közzététele

Amint az űrlap céloldala elkészült, itt az ideje, hogy tegye közzé az űrlapot. Ehhez bármelyik oldalra vagy hozzászólásra beléphet, ahol meg szeretné jeleníteni az űrlapját. Most kattintson a + gombot, és keresse meg a WPForms választási lehetőség.

Közzétesz wpforms-okat, google forma stílusú űrlapokat

Most kattintson rá. A mellette levő legördülő nyílból válassza ki az éppen létrehozott űrlapot.

A Publsih wpforms a nyitóoldal űrlapját, a Google forma stílusú űrlapot formálja

Most nyomja meg a közzétesz gombot a jobb oldalon, hogy az űrlap élőben legyen.

És így könnyű létrehozni a Google Form stílusú űrlapot a WordPress webhelyéhez. Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket. Ha igen, érdemes lehet megnéznie, hogyan lehet felmérési űrlapot létrehozni a WPForms segítségével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map