Hogyan lehet megfelelő módon létrehozni a nagykereskedelmi megrendelőlapot a WordPress programban

hogyan hozhat létre nagykereskedelmi megrendelőlapot a WordPress-ben


Szeretne nagykereskedelmi megrendelőlapot létrehozni a WordPress alkalmazásban?

Ha egy nagykereskedő online csatlakozni szeretne, de nem akarja kezelni a teljes értékű e-kereskedelem üzletét, akkor érdemes fontolóra vennie egy egyszerű nagykereskedelmi megrendelőlap hozzáadását a WordPress webhelyéhez..

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan lehet helyesen létrehozni egy egyszerű nagykereskedelmi megrendelőlapot a WordPress-ben.

1. lépés: A WPForms telepítése nagykereskedelmi megrendelőlap létrehozásához

Először telepítenie kell és aktiválnia kell a WPForms csatlakoztat.

használata WPForms a legegyszerűbb módja nagykereskedelmi megrendelőlap létrehozására. A WPForms segítségével könnyedén bármilyen űrlapot létrehozhat, legyen az kapcsolattartó, feliratkozási, regisztrációs vagy akár megrendelőlap, és még sok más.

A bővítmény telepítésével kapcsolatos további részletekért tekintse meg a WordPress bővítmény telepítéséről szóló cikket.

Aktiválás után keresse meg a WPForms »Beállítások a WordPress rendszergazda területén, és írja be a licenckulcsot.

Írja be a licenckulcsot

A licenckulcs beszerzéséhez jelentkezzen be WPForms-fiókjába, és kattintson a Letöltések fület. Másolja és illessze be a licenckulcsot a WordPress adminisztrációs területére.

2. lépés: Hozzon létre új számlázási / megrendelési űrlapot a WordPress programban

Ezután menned kell WPForms »Új hozzáadása oldalt. Ez irányítja a WPForms űrlapkészítő, és a képernyőn láthatja az űrlapsablonokat.

Új űrlap hozzáadása

Először adjon nevet az új nagykereskedelmi megrendelőlaphoz, és válassza a Számlázási / megrendelőlap sablon a folytatáshoz.

Válassza a Rendelési sablon lehetőséget

Most látnia kell az alapértelmezett megrendelőlapot az űrlapkészítőn. Az összes fontos mezőt tartalmazza az ügyfelek online megrendeléseinek elfogadásához.

Megrendelőlap

Most kattintson a Elérhető elemek mezőt az építőjénél, hogy láthassa annak beállításait a képernyő bal oldalán.

Rendelkezésre álló tételek mező

Itt testreszabhatja a címkét, átnevezheti a mezőt, és további elemeket adhat a terméklistához.

Termék elemek hozzáadása

Tetszés szerint további termékeket és elemeket adhat hozzá.

A beépülő modul lehetővé teszi a képek hozzáadását a terméklistán szereplő minden elemhez. Egyszerűen válassza ki a jelölőnégyzetet a Használja a Képválasztást választási lehetőség.

Használja a Képválasztást

Látni fogod a Kép feltöltése gomb minden elem alatt. Válassza ki ezt a gombot, ha termékeket szeretne képeket hozzáadni.

Ban,-ben További beállítások, kiválaszthatja a Image Choice Stílusot és a Choice Layout-ot a termékképek gyönyörű megjelenítéséhez.

Haladó beállítások

Ezt követően bármilyen más mezőt felvehet a nagykereskedelmi megrendelőlapra az ügyfelek adatainak összegyűjtésére. Az összes mező elérhető a képernyő bal oldalán.

Miután elkészült az űrlap szerkesztésével, kattintson a Megment gombot a jobb felső sarokban.

3. lépés: Testreszabhatja a nagykereskedelmi megrendelőlap beállításait

Ezután menned kell Beállítások »Általános oldal a WPForms formaépítő.

Általános beállítások

Ezen az oldalon adjon hozzá űrlapleírást, küldje el a gomb szövegét, küldje el a gomb feldolgozásának szövegét és még sok más. Ezenkívül engedélyezheti a spam elleni lehetőséget, a dinamikus mezőket, az AJAX űrlap benyújtását a kifizetésekhez stb.

Az összes szükséges módosítás elvégzése után kattintson a Megment gombra, hogy ezeket a beállításokat tárolja.

4. lépés: Testreszabhatja az értesítéseket a nagykereskedelmi megrendelőlapon

A nagykereskedelmi rendeléseinek megfelelő kezelése WPForms, győződjön meg arról, hogy gyorsan értesítést kap az összes űrlap benyújtásáról. Ilyen módon kezelheti nagykereskedelmi megrendeléseit, és időben kiszállíthatja azokat ügyfeleinek.

Ban ben Beállítások, meglátogatni a értesítések lapon az értesítések testreszabásához.

értesítések

Még egy automatikus e-mail értesítést is küldhet ügyfeleinek, hogy megerősítsék megrendeléseiket.

5. lépés: A megerősítések megjelenítése a felhasználóknak az űrlap benyújtásakor

Amikor az ügyfél benyújtja a nagykereskedelmi megrendelőlapot, akkor megerősítő üzenetet kell megjelenítenie, amelyben kijelenti, hogy a megrendelés megérkezett.

Val vel WPForms, megjeleníthet egy megerősítő üzenetet, egy oldalt (például egy köszönőlapot), vagy átirányíthatja a felhasználókat egy URL-re (például egy harmadik fél webhelyére).

Meg kell látogatnia a visszaigazolások fül a beállítások testreszabásához.

visszaigazolások

Egyszerűen válassza ki a kívánt lehetőséget a Megerősítés típusa ledob. Ha a Üzenet opciót, majd adjon hozzá egy megerősítő üzenetet a sikeres nagykereskedelmi megrendelőlap-beküldések megjelenítéséhez.

Megerősítő üzenet

Kattintson a Megment gombot a képernyő jobb felső sarkában.

6. lépés: Adjon hozzá fizetési módot az űrlaphoz

Ezután hozzá kell adnia egy fizetési módot az űrlaphoz, így az ügyfelek online fizethetnek a vásárlásaikért. WPForms 2 fizetési lehetőséget támogat: Stripe és PayPal.

Ha hozzá szeretné adni a Stripe fizetést a megrendelőlaphoz, akkor lépjen a következőre WPForms »Kiegészítők oldal a WordPress rendszergazda területén. Ezután telepítse és aktiválja a Csík Hozzáad.

Stripe Addon

Engedélyezése után látogasson el a WPForms »Beállítások oldalra, és lépjen a kifizetések fület. Innentől kattintson a Csatlakozás Csíkkal gombra, hogy csatlakoztassa a Stripe fizetési módot a WPForms-hoz.

Csatlakoztassa a Stripe-t

Jelentkezzen be a Stripe-fiókjába, hogy engedélyezze a Stripe használatát a webhelyén. A sikeres kapcsolat után ellenőrizze az állapotot a WPForms »Fizetések oldal a WordPress-ben.

Csíkos kapcsolat állapota

Most vissza kell térnie a WPForms űrlapkészítőhöz, és meg kell látogatnia a Fields fül a bal oldalról. Tól Add mezők szakaszban húzhatja és dobhatja a Csíkos hitelkártya mező a képernyő jobb oldalán.

Csíkos fizetés hozzáadása

Ne felejtsd el Csíkos fizetések engedélyezése navigálás ide Fizetések »Csík.

Fizetési csík engedélyezve

Most kattintson a Megment gomb.

7. lépés: Jelenítse meg a nagykereskedelmi megrendelőlapot a WordPress alkalmazásban

Most már megjelenítheti a nagykereskedelmi megrendelőlapot posta, oldal, oldalsáv vagy sablon fájlban.

Ha meg akarja mutatni a megrendelőlapot egy oldalon, akkor látogasson el a következőre Oldalak »Új hozzáadása új oldal létrehozásához.

Oldalszerkesztő

Kezdje hozzá az új oldal címének hozzáadásával. A blokk szerkesztőben kattintson a + ikon.

Kereshet a WPForms blokkban, és rákattinthat.

Válassza a WPForms lehetőséget

Most látni fogja a WPForms blokkot a szerkesztőben. A legördülő menüre kattintva kiválaszthatja az éppen létrehozott nagykereskedelmi megrendelőlapot.

Válassza az Űrlap lehetőséget

Végül kattintson a közzétesz gombot, és látogasson el az oldalára, hogy élőben láthassa a nagykereskedelmi megrendelőlapot.

Nagykereskedelmi megrendelőlap

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanulni a nagykereskedelmi rendelési űrlap megfelelő létrehozását a WordPress-ben. Érdemes lehet megnézni a WooCommerce BOGO „Buy one get one” ajánlatok létrehozására vonatkozó útmutatónkat is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map