Hogyan lehet növelni a maximális fájlfeltöltési méretet a WordPress-ben (feltárt

hogyan lehet növelni a maximális fájlfeltöltési méretet a WordPress programban


A WordPress fájl maximális feltöltési méretét szeretné növelni? Az alacsony fájlfeltöltési korlátok a következőket okozhatják: a fájlneve meghaladja a webhely maximális feltöltési méretét hibát okozhat, és megakadályozhatja a fájlok feltöltését a médiakönyvtárba, vagy pedig a nagy méretű bővítmények és témák telepítését.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet növelni a WordPress-webhelyen a maximális fájlfeltöltési méretet.

A maximális fájlfeltöltési méret ellenőrzése a WordPress programban

Ha a maximális fájlfeltöltési korlát miatt problémát tapasztal, először ellenőriznie kell a webhely fájlfeltöltési korlátját. Könnyen ellenőrizheti a WordPress irányítópultján.

Ehhez el kell mennie a Média »Új hozzáadása oldal a WordPress irányítópultján. Ezután meg fogja látni a WordPress-webhely maximális fájlfeltöltési méretkorlátját.

wordpress-maximum-file-upload-size

Menjünk tovább és ellenőrizzük, hogyan lehet a fájlok feltöltésének maximális méretét növelni a problémák megoldása érdekében. Először a gyorsjavítási lehetőségekkel kezdjük.

Jegyzet: Az első 3 módszer célja a maximális fájlfeltöltési méretkorlátozások által okozott problémák gyors javítása. Lehetséges, hogy nem működnek együtt néhány megosztott gazdagépen. Ebben az esetben a negyedik lehetőséget kell választania, vagyis kapcsolatba kell lépnie a tárhely szolgáltatójával.

1. Szerkessze a téma funkcióinak fájlt

A maximális fájlfeltöltési méretkorlát növelésének az első módja a téma function.php fájljának szerkesztése.

Ehhez el kell mennie Megjelenés »Szerkesztő az irányítópulton. Ezután menj a functions.php linket a jobb oldali panelen, és kattintson rá. Amint a fájl megnyílik, görgessen le az oldal aljára, és hozzon létre egy új sort. Ezután másolnia kell az alábbi kódot, és be kell illesztenie oda. Miután ezt megtette, ne felejtse el frissíteni a fájlt.

@ini_set (‘upload_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘post_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘max_execution_time’, ‘400’);

edit-theme-funkciók

Miután ezt megtette, mehet előre és ellenőrizheti, hogy működött-e az Ön webhelyén. Ha nem, akkor kipróbálhatja az alábbi módszereket.

2. Hozzon létre vagy szerkesszen meglévő PHP.INI fájlt

Ehhez a módszerhez el kell érnie a WordPress webhelyének gyökérmappáját egy FTP vagy File Manager alkalmazás használatával a tárhelyfiók cPanel irányítópultján..

Ezután meg kell keresnie a php.ini fájlt a gyökérmappában. Ha nem találja meg, létre kell hoznia egy php.ini nevű fájlt, és feltöltenie a gyökérmappába. A legtöbb esetben, ha megosztott gazdagépen van, akkor nem fogja látni.

Ezután nyissa meg a php.ini fájlt, és adja hozzá a következő kódot:

upload_max_filesize = 256M
post_max_size = 256 millió
max_execution_time = 400

A fenti példában meghatározott fájlméret az Ön igényei szerint állítható be.

3. Szerkessze a .htaccess fájlt

A maximális fájlfeltöltési méretkorlát növelésével ezzel a módszerrel meg kell férnie a webhely gyökérmappájához, mint a 2. módszernél.

Nyissa meg a webhely gyökérmappáját, és keresse meg a .htaccess fájlt. Ezután nyissa meg a fájlt a szerkesztéshez, és adja hozzá a következő kódot:

php_value upload_max_filesize 256M
php_value post_max_size 256M
php_érték max_execution_time 400
php_érték max_input_time 400

Ez az. Megnézheti a médiafeltöltési lehetőséget ismét, és ellenőrizheti, hogy működött-e. Ha ez nem sikerült, akkor a következő módszerrel kapcsolatban fel kell vennie a kapcsolatot a tárhely szolgáltatójával.

4. Kérje meg szolgáltatót, hogy növelje meg a maximális fájlfeltöltési méretet

Ha a fenti megoldások nem működtek az Ön számára, akkor a végső megoldásért kapcsolatba kell lépnie a WordPress tárhely szolgáltatójával.

A WordPress fájlfeltöltési korlátja alapvetően azon erőforrásokhoz kapcsolódik, amelyeket a host szolgáltatója kiosztott az Ön webhelyére. A tárhelyszolgáltatások néha a saját javára korlátozzák a fájl feltöltésének méretét. Például; a fájl feltöltési méretének korlátozásával megakadályozhatja a felhasználókat, hogy nagy fájlokat, videókat stb. töltsenek fel.

Időnként korlátozhatja, hogy hasznos fájlokat töltsön fel webhelyére és telepítse a WordPress bővítményeket. Amikor ilyen probléma merül fel, kipróbálhatja a fenti módszerek egyikét, vagy kérheti a tárhely szolgáltatót, hogy növelje a webhely maximális fájlfeltöltési méretét.

Például néhány projektet a Bluehost segítségével használunk, és gyorsan megoldják az ilyen kérdéseket.

Bluehost-hosting-free-business-mailek

A Bluehost különleges kedvezményt kínál az IsItWP felhasználók számára. A WordPress tárhelyét mindössze 2,75 dollárért kaphatja havonta. Ingyenes domain nevet is kapsz.

Ha szeretne többet megtudni, itt található a teljes Bluehost áttekintés.

Reméljük, hogy ez segített megnövelni a WordPress fájl maximális feltöltési méretét. Előfordulhat, hogy elolvassa az egyéni bejelentkezési oldal megfelelő létrehozásának a WordPressben című útmutatóját is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map