Hogyan lehet WordPress űrlapot létrehozni egy dátumválasztóval

hogyan lehet wordpress űrlapot létrehozni egy dátumválasztóval


Szeretne dátumválasztót hozzáadni az elérhetőségi űrlaphoz? Dátumválasztó szükséges, ha azt akarja, hogy a felhasználók kiválasztják a dátumot és az időt az űrlapon.

Ebben a cikkben megosztjuk, hogyan lehet WordPress űrlapot létrehozni egy dátumválasztóval.

Mikor és miért kell dátumválasztót hozzáadnia a WordPress űrlapokhoz?

Sok kapcsolattartó űrlap egyszerű mezőkkel rendelkezik, például név, e-mail, telefon és üzenet. Ez az információ elegendő ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen a felhasználókkal. Ha azonban egyeztetést szeretne ütemezni a felhasználókkal, akkor dátumválasztót kell hozzáadnia az űrlaphoz.

Ha e-kereskedelmi üzletet működtet, és azt akarja, hogy az ügyfelek adják hozzá a rendelkezésre állási dátumot a kézbesítéshez, akkor adjon meg egy dátum- és időmezőt a kapcsolatfelvételi vagy megrendelőlapon.

Sok más oka van annak, hogy miért kellene felkérnie a felhasználókat, hogy nyújtsák be a dátumot és az időt az alapvető információkkal. Nézzük meg, hogyan lehet könnyen elkészíteni a WordPress űrlapot egy dátumválasztóval.

WordPress űrlap létrehozása egy dátumválasztóval

Az első dolog, amit meg kell tennie, a telepítése és aktiválása WPForms csatlakoztat. További részletekért tekintse meg a WordPress plugin telepítésével kapcsolatos részletes útmutatót.

Aktiválás után el kell mennie a WPForms »Új hozzáadása oldalon létrehozhat űrlapot a WordPress-ben. Elindítja a WPForms telepítő képernyőjét, ahol több előre elkészített sablont talál, amelyek segítségével könnyen elkészítheti az Ön által választott új formát. Kiválaszthat egy üres űrlapot is a nulláról.

Az induláshoz kiválasztjuk a Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap sablon.

Hozzon létre egy új űrlapot

Egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap betölti az alapvető mezők nevét, e-mailjét, megjegyzését stb. A bal oldalon további mezők láthatók, a képernyő jobb oldalán pedig az új űrlap előnézete. Egyszerűen húzzon el minden mezőt bal oldalról az új űrlapra a jobb oldalon.

Mivel dátumválasztót szeretne hozzáadni, húzza át és dobja el a Dátum idő mező a bal oldali oszlopból az űrlapjára. A dátumválasztót a WordPress űrlap bármelyik mezője fölé vagy alá helyezheti.

Húzza a dátumválasztó mezőt

Az űrlap teljesen rugalmas, ami azt jelenti, hogy könnyen átrendezheti a mezők sorrendjét, vagy testreszabhatja bármelyik mezőt a képernyő jobb oldalán található előnézeti részből..

A mező sorrendjének módosítása

Miután rákattintott az űrlap előnézetének bármelyik mezőjére, megjelenik az adott mező bal oldalán található beállítások. Például, ha rákattint a Dátum idő mezőt, amelyet éppen hozzáadott az űrlaphoz, akkor látni fogja ezeket a testreszabási beállításokat:

 • Címke: Az űrlapon a Dátum / Idő mező címe.
 • Formátum: Ebben a legördülő menüben kiválaszthatja a dátum, az idő vagy mindkettő formátumát.
 • Leírás: Ez lehetővé teszi, hogy utasításokat adjon a felhasználók számára a mező alatt.
 • Kívánt: Ha bejelöli ezt a lehetőséget, akkor a felhasználó nem küldheti el az űrlapot anélkül, hogy kiválasztott volna egy dátumot / időt ebben a mezőben.

Ezen alapbeállításokon kívül vannak speciális lehetőségek a dátum / idő mező kialakításának és stílusának testreszabásához.

Az űrlapmező beállításai

A fejlett lehetőségek közül néhány a következőket foglalja magában:

 • Mező méret: A dátum / idő mezőhöz különböző megjelenítési méretek érhetők el.
 • Dátum: Helyőrző. Az itt hozzáadott szöveg alapértelmezés szerint megjelenik a felhasználók számára. Mellette kiválaszthatja a dátum formátumát.
 • Típus: Kiválaszthatja a dátumválasztó típusát. Kétféle típus van: Dátumválasztó és Dátum legördülő
 • Idő: Ez az idő másik helyőrzője. Azt is választania kell, hogy melyik formátum 12 vagy 24 óra.

Sok más egyedi beállítás is létezik, például az intervallum, a címkék elrejtése és így tovább.

Haladó beállítások

Olvassa el ezt az útmutatót is hogyan adhat hozzá egyedi CSS-t az űrlaphoz részletesebb utasításokat.

Ne felejtsen el kattintani a Megment gombra a változások tárolásához.

Megerősítés és értesítések beállításai

Miután elégedett volt a mezőkkel, meg kell kezdenie az űrlap megerősítési beállításait és e-mail értesítéseit. Egyszerűen keresse fel a Beállítások »megerősítés oldal a WPForms készítőben. Innentől hozzáadhat egyéni üzenetet a felhasználók számára, amelyeket az űrlap benyújtása után kapnak meg. Azt is megváltoztathatja a megerősítés típusát, hogy átirányítsa a felhasználókat egy köszönőoldalra.

Űrlap-megerősítő beállítások

Ezután mehet a Beállítások »Értesítések oldal az űrlap benyújtásának e-mail értesítéseinek kezelésére. Több értesítést küldhet különböző e-mail címeken is. Nézze meg ezt az útmutatót itt hogyan lehet több értesítést létrehozni a WPForms-ban.

Speciális beállításokhoz hozzáadhat feltételes logika az Ön űrlapján, hogy konkrét értesítéseket küldjön a felhasználóknak. Tanul hogyan lehet feltételes űrlap-értesítéseket létrehozni a WordPress űrlapokban.

Végül kattintson a Megment gombra kattintva megtekintheti a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Jelenítse meg az űrlapot a WordPress webhelyén

Könnyedén felveheti a kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPress oldalakhoz, hozzászólásaihoz, oldalsávjaihoz és más widgetterületekhez.

Ha az űrlapot egy oldalra szeretné adni, akkor oda kell lépnie Oldalak »Új hozzáadása a WordPress-ben. Egyszerűen kattintson a szövegszerkesztő fölött található Űrlap hozzáadása gombra.

Adja hozzá az űrlapot az oldalra

Megjelenik egy felugró ablak, ahol kiválaszthatja az űrlapot. Miután kiválasztotta a megfelelő űrlapot, kattintson a Űrlap hozzáadása gomb. Ez a folyamat ugyanaz a WordPress-bejegyzéseknél. Tegye közzé az oldalt / bejegyzést, hogy megtekintse a dátumválasztóval ellátott kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPress webhelyén.

WordPress képernyő dátumválasztóval

Ha azonban hozzá szeretné adni az űrlapot az oldalsávhoz vagy más widgetizált területhez, akkor ugorjon a Megjelenés »Widgetek a WPForms widgetet az oldalsávba húzza. A widget beállításaiban kiválaszthatja a fent létrehozott űrlapot, és kattintson a Megment gomb.

Ez minden. Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanulni, hogyan lehet WordPress űrlapot létrehozni dátumválasztóval. Érdemes lehet megnéznie a fájl feltöltési űrlap létrehozásának a WordPress-ben című útmutatóját is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map