Lenyűgöző WordPress Optin űrlapok létrehozása (lépésről lépésre)

hogyan lehet létrehozni egy optin űrlapot


Szeretne hozzáadni egy optin űrlapot a webhelyéhez? Az optin forma segít abban, hogy több felhasználói feliratkozást szerezzen, és lehetővé teszi a látogatók további bevonását. Miután megszerezte a megfelelő eszközöket, végrehajthat egy stratégiát, amellyel elérheti a felhasználókat, és megszerezheti e-mail címeiket. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan lehet egyszerűen létrehozni egy optin űrlapot a WordPress webhelyén.

Mi az Optin forma??

Az optin forma felhasználói feliratkozás és e-mail marketing forma. Az interaktív optin űrlap segítségével könnyedén növelheti webhelyének előfizetőit. Ezek az előfizetők később az ügyfelekké válhatnak.

Készíthet lenyűgöző optin űrlapot a látogatók számára, így bátran feliratkozhatnak az e-mail hírlevelére, és részévé válhatnak a levelezőlistához, amint a megfelelő eszközöket bevezetik..

Két különféle módszert ismertetünk egy optin űrlap létrehozására a WordPress webhelyén.

1. módszer – az OptinMonster használata:

A legmegfelelőbb azoknak a felhasználóknak, akik lenyűgöző, konverzióra optimalizált űrlapokat szeretnének létrehozni. OptinMonster egy önálló platform, azaz bármilyen webhelyen létrehozhat optin űrlapot, beleértve a WordPress, a Shopify, a Joomla, a HTML webhelyet stb..

2. módszer – WPForms használata:

Választ WPForms ha azt szeretné, hogy egy WordPress bővítmény létrehozjon egy optin űrlapot. Ennek előnye az, hogy annyi optin űrlapot építhet közvetlenül a WordPress műszerfalába.

Kész? Kezdjük el!

1. módszer: Hozzon létre egy Optin űrlapot a WordPress alkalmazásban az OptinMonster használatával

Először az OptinMonster bővítményt fogjuk használni.

Az OptinMonster a legjobb WordPress vezető generációs plugin. Ez a legerősebb, legrugalmasabb, elérhető plugin, és arra használják, hogy könnyedén készítsen opttin kampányokat a látogatók számára. Az OptinMonster rengeteg csodálatos funkcióval rendelkezik, hogy növelje előfizetőinek számát.

Tekintse meg az OptinMonster programot tartalmazó legjobb WordPress felbukkanó bővítményekkel kapcsolatos cikket is.

Mielőtt elkezdenénk, telepítenie kell és aktiválnia kell az OptinMonster bővítményt. További részletekről részletes információt talál a plugin telepítéséhez a WordPress-ben lépésről lépésre.

Aktiválás után el kell mennie a OptinMonster menüben a WordPress adminisztrációs területén, hogy beírja az API-kulcsot.

Az API-kulcs megszerzéséhez el kell lépnie fiókjához az OptinMonster webhelyén, és meg kell látogatnia a API oldal a felső menüből.

Másolás API

Másolja és illessze be ezt az API-kulcsot az OptinMonster oldalra a WordPress rendszergazdai fiókjában.

Adjon hozzá API-kulcsot

Kattintson a Beállítások mentése gombot a folytatáshoz.

Ezt követően rá kell kattintania a Hozzon létre új kampányt gombot a képernyő jobb felső sarkában. Egy új ablakban indítja el az OptinMonster kampány létrehozásának oldalát.

Válasszon kampányt

Az induláshoz ki kell választania egy kampánytípust. Mivel egyszerű optin űrlapot készítünk, válasszunk egy felbukkanó kampányt, és görgessen lefelé egy sablon kiválasztásához.

Jegyzet: Más típusú kampányok segítségével egyszerűen létrehozhat optin űrlapot. Ezért az előugró menüt választottuk ehhez az oktatóanyaghoz, mert ez a legnépszerűbb lehetőség.

Válasszon kampánysablont

Meg fogja kérni, hogy adjon nevet az opttin formájú kampányának, és válassza ki azt a weboldalt, ahol megjeleníteni szeretné. Adja hozzá ezt az információt, és kattintson a Építés megkezdése gomb.

Kezdje el építeni

Ezután megjelenik a formatervezési oldal, amelyen beállíthatja az optin űrlapot.

Design optin forma

Ezen az oldalon mehet a következőhöz: Optin beállítások a bal oldali menüből az alapbeállítások, például az optin nézet stílusok, a bezárás gomb és az egyéni CSS kezelésére.

Ban,-ben Blocks beállításokat, akkor lehetősége van további blokkok hozzáadására az optin űrlaphoz. Az OptinMonster drag and drop funkciója egyszerűvé teszi a blokkok könnyedén történő hozzáadását. Ezekkel a blokkokkal szöveget, képeket, mezőket stb. Adhat hozzá.

Mehetsz a Kijelző beállítások a megjelenítés és az űrlap időtartamának kezelésére. Ez lehetővé teszi a kampány nevének módosítását, a süti időtartamának megadását, a tároló szélességének beállítását és egyebeket.

Az optin beállítások megjelenítése

Beállíthatja az új előfizetők számára a sikeres üzenetet is. Ez a sikeres üzenet akkor jelenik meg, amikor a felhasználók kitöltik az optimális űrlapot az Ön webhelyén. Egyszerűen váltson a Siker lap az űrlap előnézetének tetején.

Siker lap

Ban,-ben Sikeres beállítások, kezelheti a sikernézet stílusokat, a bezárás gomb beállításait és hozzáadhat egyéni CSS-t. Ezenkívül a sikernézet stílus beállításai lehetővé teszik, hogy képet adjon a siker üzenethez, megváltoztassa a betűtípust, testreszabza a színeket és még sok más.

Az összes beállításhoz a jobb oldalon van egy előnézet, tehát pontosan tudni fogja, hogy az optin képernyő miként jelenik meg a webhelyén, mihelyt élőben lesz.

Ezután hozzá kell adnia egy integrációt, amely összegyűjti a látogatók e-mail címeit. Menj a Integráció fülre az oldal tetején, és kattintson a Új integráció hozzáadása gomb.

Adjon hozzá új integrációt

Az OptinMonster számos integrációt tartalmaz a legnépszerűbb e-mail szolgáltatók számára, mint például az AWeber, a MailChimp, a Constant Contact, a SendInBlue és még sok más..

Választhat egy e-mail szolgáltatót, mint például az AWeber és a csatlakoztassa az OptinMonster-t az AWeber-rel folytatni.

Miután elégedett az optin űrlap beállításaival, kattintson a Megment gombot a képernyő jobb felső sarkában.

Az OptinMonster használatával az optin űrlap létrehozásának a legjobb része az, hogy mindent kéznél lesz. A beállítások mentése után továbbléphet, és rákattinthat a közzétesz gomb.

Most térjen vissza a WordPress Rendszergazda területén található OptinMonster oldalra, és kattintson a kampányok gomb.

Jegyzet: Ha nem találja az optin űrlapot, akkor kattintson a Frissítse a kampányokat gomb.

OptinMonster kampányoldal

Kattintson a Kimeneti beállítások szerkesztése link a létrehozott optin formai kampány neve alatt, és engedélyezze a kampányt a helyszínen. Azt is ellenőrizheti, hogy ki látja ezt az optin formát.

Kimeneti beállítások

Mentsd el a beállításokat, hogy működésbe lépjen az optin forma.

Az optin űrlap formátumát és szövegét mindig szerkesztheti. Az OptinMonster teljesen rugalmas, és lehetővé teszi további funkciók hozzáadását a már létrehozott optin kampányokhoz, így hihetetlenül gyorsan növelheti e-mail előfizetőinek számát..

Emellett érdemes megnézni ezt az OptinMonster és Sumo összehasonlítást is, hogy kiderítse köztük a győzteset.

Ha alternatív módszert keres, akkor folytassa az alábbi olvasást, hogy a WPForms segítségével optin űrlapot hozzon létre a WordPress webhelyén.

2. módszer: Hozzon létre egy Optin űrlapot a WordPress programban a WPForms használatával

A WPForms a legjobb WordPress űrlap-bővítmény a piacon. Ez lehetővé teszi az egyedi űrlapok, például egy optin űrlapok felvételét a webhelyére.

Az első dolog, amit meg kell tennie, a telepítése és aktiválása WPForms csatlakoztat. További részletekért tekintse meg a WordPress plugin telepítésével kapcsolatos részletes útmutatót.

Az aktiváláskor ellenőriznie kell a licenckulcsot, hogy azonnali hozzáférést kapjon a WPForms összes szolgáltatásához és kiegészítéséhez.

A licenckulcs megszerzéséhez be kell jelentkeznie a WPForms-fiókjába.

A WPForms fiók oldala

Másolja és illessze be ezt a licenckulcsot a WordPress Rendszergazda területére a WPForms »Beállítások oldalt. Most kattintson a Ellenőrizze gomb.

Ellenőrizze a licencet

Miután ellenőrizte, el kell mennie a Integráció fül a WPForms beállítások oldalán. Ezen az oldalon megtalálja a Constant Contact e-mail szolgáltatót.

Az e-mail szolgáltató segít az előfizetői e-mailek tárolásában. Ezenkívül e-mail listákat is létrehozhat, felveheti a kapcsolatot előfizetőivel és így tovább.

Összefüggő: Hogyan bővítheted az e-mail listádat, FAST.

Jegyzet: Az űrlapot integrálhatja más e-mail szolgáltatókkal is, például az AWeber, MailChimp, GetResponse stb. Az összes opció kiegészítőként elérhető a WPForms »Kiegészítők oldal.

Új fiók hozzáadása

Új szolgáltatást kell hozzáadnia a Constant Contact szolgáltatáshoz, hogy integrálja ezt a szolgáltatást az optin űrlaphoz. Egyszerűen kövesse a részletes útmutatót az Állandó kapcsolat és a WPForms kapcsolat összekapcsolása.

Ezután el kell menned WPForms »Új hozzáadása a WordPress Rendszergazda területéről a WPForms készítő elindításához.

Adjon hozzá címet az új űrlaphoz, és kattintson a Hírlevél regisztrációs űrlap sablon.

Hozzon létre egy hírlevél űrlapot

Betölti a kész hírlevélre való feliratkozási űrlapot.

Ezt az űrlapot össze kell kapcsolnia az állandó kapcsolattartó e-mail szolgáltatóval az e-mailek tárolásához. Ehhez el kell mennie a értékesítés fülre a bal oldalon, majd kattintson az állandó kapcsolat lehetőségre az űrlap összekapcsolásához.

Új kapcsolat hozzáadása

Kattintson a Új kapcsolat hozzáadása gombot a kapcsolat létrehozásához. Nevezze meg kapcsolatait, és készen áll arra, hogy további mezőket csatlakoztasson az optin űrlaphoz.

Mentse el az űrlapot és lépjen ki. Végül ezt az űrlapot meg kell jelenítenie a WordPress-webhelyen.

Egyszerűen megy Oldalak / hozzászólások »Új hozzáadása a WordPress Rendszergazda területén, és kattintson a szövegszerkesztő felett található Űrlap hozzáadása gombra. Megnyílik egy felugró ablak, ahol kiválaszthatja az optin űrlapot, és rákattinthat a Űrlap hozzáadása gombot az oldalba / bejegyzésbe való beszúráshoz.

Helyezze be az űrlapot

A WPForms widget segítségével megjelenítheti az optin űrlapot a widgetre kész területeken is, mint például az oldalsáv..

Ez minden!

Reméljük, hogy ez a bejegyzés segít megtanulni, hogyan lehetoptin űrlapot létrehozni a WordPress webhelyén. Érdemes lehet megnéznie az egyedi felhasználói regisztrációs űrlap létrehozásának útmutatóját a WordPress-ben is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map