Visszaszámláló létrehozása a WordPress programban (lépésről lépésre)

visszaszámláló wp-ben


Szeretne visszaszámlálót hozzáadni a WordPress webhelyéhez, de nem tudja, hogyan kell csinálni? Akkor jó helyen vagy.

A visszaszámláló segít létrehozni sürgősségét a webhelyén, és arra buzdítja a felhasználókat, hogy tegyék meg a kívánt műveletet, például egy termék vásárlását, mielőtt elmulasztják az ajánlatot. A visszaszámláló használata hatékonyan növeli az izgalmat a közelgő eladásokkal, egy webináriummal, a mérföldkő elérésével vagy a vállalkozása szempontjából fontos közelgő esemény megünneplésével kapcsolatban..

Ezeket a visszaszámláló időzítő eszközprimitíveket emlékeztetheti a közönségre a közelgő eseményekről, hogy pontosan tudják, mikor térjen vissza az Ön webhelyére, hogy igénybe vegye vagy megfigyelje a nagy eseményt.

Mikor kell használni a visszaszámlálót?

Számos esetben érdemes visszaszámlálót hozzáadni a webhelyéhez. De a következő esetekben működik legjobban.

 • egy hamarosan megjelenő oldalon, mielőtt elindítja webhelyét
 • hogy a látogatók tudják, mikor lesz a webhely újra elérhető, ha a karbantartás leáll.
 • ha rendezvényt vagy konferenciát rendez
 • új termék vagy szolgáltatás bemutatása előtt
 • értékesítési események

Visszaszámláló hozzáadása a WordPresshez

A WordPress alkalmazásban visszaszámláló időzítőket adhat hozzá a webhelyéhez többféle módon. Ebben a cikkben két módon magyarázunk.

 1. Visszaszámláló hozzáadása az OptinMonster használatával
 2. Visszaszámláló hozzáadása a SeedProd segítségével

1. módszer: Visszaszámláló hozzáadása az OptinMonster használatával

Ez a módszer akkor hasznos, ha a visszaszámlálót widget formájában szeretné megjeleníteni a webhelyén. Val vel OptinMonster, a visszaszámláló-widget hozzáadása rendkívül egyszerű.

optinmonster-pop-up

A visszaszámláló hozzáadásához az OptinMonster használatánál a legjobb dolog az, hogy könnyű beállítani, és nem igényel kódolást. Ez az egyik legerősebb lead generációs alkalmazás, amely segít gyorsan és egyszerűen elérni webhelyének konverziós céljait. Ezzel az alkalmazással létrehozhat néhány, a legfejlettebb felbukkanó kampányt, és pontosan megjelenítheti azokat a célközönség számára.

Olvassa el az OptinMonster oldalon található áttekintésünket, és tudjon meg többet erről.

Csak annyit kell tennie, hogy tegye hozzon létre fiókját az OptinMonster segítségével majd telepítse és aktiválja az OptinMonster bővítményt a webhelyén.

1. lépés: Csatlakoztassa az OptinMonster alkalmazást a bővítményhez

Meg kell jegyezni, hogy a plugin összekötőként működik a WordPress-webhely és az alkalmazás között. Folytassa és telepítse a OptinMonster plugin a webhelyén.

A plugin aktiválása után lépjen a WordPress irányítópultjába, és kattintson a gombra OptinMonster a képernyő bal oldalán. Itt két lehetőség látható.

 • Szerezd meg az OptinMonster alkalmazást
 • Csatlakozzon az OptinMonster fiókjához

Ha még nem hozott létre fiókot a OptinMonster akkor már kattintson az 1. opcióra. Ha már beállította a fiókot, akkor válassza a második lehetőséget. Lát egy opciót, amely azt mondja Engedélyezze az OptinMonster alkalmazást. Kattintson rá.

engedélyezze az optinmonster alkalmazását

Most átirányít egy új ablakba, ahol látni fogja az opciót Csatlakozás a WordPress-hez. Kattintson erre a lehetőségre, és az alkalmazás automatikusan csatlakozni fog a WordPress irányítópultjához.

2. lépés: A visszaszámláló létrehozása az OptinMonster használatával

Itt az ideje, hogy elkezdje a visszaszámláló-widget létrehozását. Tehát először el kell mennie a WordPress irányítópultjára, és rá kell kattintania OptinMonster »Kampányok» Új kampányok létrehozása.

optinmonster kampányok

Most válassza ki a kampány típusát, majd válasszon egy sablont. Bármelyik kampánytípust kiválaszthatja az Ön számára kínált kampánytípusok közül, majd beépítheti a visszaszámlálót. Válasszunk egy lebegő sávot kampánytípusként.

Görgessen lefelé, és keresse meg a legjobban tetsző sablonokat.

A következő lépésben megkérjük, hogy nevezze meg kampányát. Azt is ki kell választania, hogy melyik webhelyen jelenítse meg ezt a visszaszámlálót.

Ha kész, kattintson a Kezdje el építeni fület. Ez elindítja a drag and drop készítőt, ahol megtervezheti kampányát. Itt a Tervezés lapon kattintson a Blokkok hozzáadása lap.

Most görgessen lefelé, és keresse meg a Elem blokkok. Látni fogod a Visszaszámlálás választási lehetőség. Húzza ezt az elemet, és dobja el a képernyő jobb oldalán található tervezőpanelre.

Most kattinthat a jobb oldali mintára, és testreszabhatja minden elemét, hogy tökéletes megjelenést kapjon. Testreszabhatja bármilyen elemet, beleértve a szövegeket, betűkészleteket, színeket stb.

A visszaszámláló szerkesztéséhez egyszerűen kattintson a tervezőpanel elemeire, és a szerkesztési panelen a bal oldalon több szerkeszthető lehetőséget fog látni. választ Visszaszámlálás »Beállítások.

Itt dolgozhat azon, hogyan szeretné megjeleníteni a visszaszámlálót. Kiválaszthatja azt az időpontot, amikor a visszaszámlálás megkezdődik és befejeződik. Annak érdekében, hogy a felhasználók könnyebben megértsék a visszaszámlálás elejét és végét globálisan, hozzáadhatja a látogató helyi idejét is. Felveheti az egység megjelenítési típusát is, például napok, órák, percek, másodpercek stb. Ha nem elégedett egy adott elemmel, csak használja a törlés lehetőséget az elem eltávolításához..

Ezután menj a Megjelenítési szabályok lapon, ahol eldöntheti, hogy hol és mikor jelenítse meg a kampányt.

optinmonster, üdvözlő kapu, wp üdvözlő kapu, listaépítés

Használhatja a Integráció fülre integrálja kampányát e-mail marketing szolgáltatással.

2. lépés: A visszaszámláló közzététele

Az összes beállítás elvégzése után kattintson a Megment gomb. Most a képernyő tetején egy a Igen nem választási lehetőség. Kattintson rá, és nyomja meg a aktiváld most gomb.

Ezután menjen a közzétesz fület. A kampány közzétételéhez feltétlenül engedélyezze az állapotot Élő.

optinmonster, üdvözlő kapu, wp üdvözlő kapu, listaépítés

Most lépjen a WordPress irányítópultjára, és kattintson a A kimeneti beállítások szerkesztése.

Ez megmutatja egy nevű opciót Kampány engedélyezése a webhelyen. Jelölje be a mellette lévő négyzetet. Ez alatt azt is testreszabhatja, hogy ki láthatja az üdvözlő kaput. Ha kész, nyomja meg a Mentés gombot, és máris jó lehet.

optinmonster, üdvözlő kapu, wp üdvözlő kapu, listaépítés

És ez az. Kampányának most élőnek kell lennie. Most már felkeresheti webhelyét a felületről, és láthatja a visszaszámláló működését. Itt van egy áttekintés arról, amit éppen készítettünk.

2. módszer: Visszaszámláló hozzáadása a SeedProd segítségével

Ez a módszer akkor hasznos, ha új webhelyet indít, vagy a már létrehozott webhelyet karbantartás alatt tartják, és tudatni szeretné a látogatókkal, hogy hamarosan élőben lesznek..

SeedProd egy csodálatos hamarosan elérhető plugin, amely lehetővé teszi néhány hamarosan lenyűgöző hamarosan megjelenő és karbantartási módú oldalak létrehozását. A beépülő modul lehetővé teszi több elem hozzáadását a hamarosan megjelenő oldalhoz, beleértve a visszaszámlálót.

SeedProd

Lássuk, hogyan lehet lépésről lépésre hozzáadni a visszaszámlálót a SeedProd segítségével.

1. lépés: A SeedProd telepítése

Az első lépés a SeedProd plugin a WordPress webhelyén.

A plugin telepítése és aktiválása után ellenőriznie kell a licenckulcsot. Kulcsa elérhető a termék megvásárlásakor létrehozott SeedProd számlán. Illessze be a kulcsot az üres mezőbe, és kattintson a licenc jelölőnégyzetre annak érvényesítéséhez.

Miután érvényesítette a licenckulcsot, ugorjon a SeedProd »Beállítások. Most a következő ablak lesz a képernyőn.

seedprod felülvizsgálat - engedélyezze a hamarosan megjelenő oldalt

Kattintson a A hamarosan megjelenő oldal engedélyezése opció, amelyet követ Szerkesztés hamarosan / Karbantartási oldal. Most már több témája van a képernyőn. Tehát lépjen tovább, és válassza ki a legjobban tetszik témát.

A SeedProd hamarosan témák

Ha kész, akkor az oldal készítőjéhez irányítja, ahol elkezdheti a visszaszámláló létrehozását.

2. lépés: A visszaszámláló létrehozása

Miután belépett az oldalépítőbe SeedProd, a szerkesztési lehetőségeket a bal oldalon, a vizuális készítőt pedig a jobb oldalon látja. A bal oldalon mindegyik lapra léphet, és dolgozhat a hamarosan megjelenő oldal megjelenésén. Nézze meg, hogyan kapcsolhatja be a karbantartási módot, és hogyan hozhat létre egy hamarosan megjelenő oldalt.

Testreszabhatja háttérét a Háttérbeállítások fület. Megváltoztathatja a színét, hozzáadhat képet vagy videót a háttérben, és itt sokkal többet tehet. Ha dolgozni szeretne az oldal szövegén, használja a Tartalom fül közvetlenül a Háttér fül felett.

A hamarosan megjelenő oldalhoz közösségi ikonokat, e-mail űrlapot, egy folyamatjelző sávot és még sok másot is felvehet. A visszaszámlálás hozzáadásához menjen a visszaszámláláshoz. Most cserélje le a A visszaszámlálás engedélyezése választási lehetőség.

Ezután kiválaszthatja a visszaszámlálás időzónáját, kiválaszthatja a befejezési dátumot és beállíthatja a visszaszámlálás formátumát. A befejezési dátum alapján az időzítő automatikusan eltűnik a webhelyről a megadott napon. Ha kész, kattintson a Mentés gombra a képernyő bal felső sarkában.

3. lépés: A visszaszámláló közzététele

Most, hogy a hamarosan megjelenő oldal készen áll a visszaszámlálóra, itt az ideje, hogy tegye közzé a webhelyén. Éppen a Megment gombot a bal felső sarokban, megjelenik egy hívott lehetőség Vissza a Beállításokhoz.

Ezzel ugyanabba az ablakba jut, ahol kiválasztotta a Hamarosan engedélyezze opció az elején. Most kattintson a Összes változtatás mentése gombot az oldal élőben történő megjelenítéséhez.

vetőmag-áttekintés - engedélyezze a hamarosan megjelenő oldalt

Az oldal így fog megjelenni a látogatók számára.

Visszaszámláló

Ez az!

Reméljük, hogy ez az útmutató segített Önnek a visszaszámlálás elkészítésében a webhelyén. Érdemes lehet megnéznie, hogyan adhat hozzá társadalmi bizonyítékot a WordPress webhelyéhez a felhasználók bizalmának növelése és a konverziós célok növelése érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map