10 legjobb WordPress-felmérés-beépülő modul a felhasználói visszajelzések gyűjtéséhez (összehasonlítás)

a legjobb WordPress felmérés pluginok összehasonlítva


Szeretne felmérési űrlapokat hozzáadni a webhelyére, és felhasználói visszajelzéseket gyűjthet termékeiről vagy szolgáltatásairól? A WordPress alkalmazásban egy felmérési plugin segítségével egyszerűen online felmérést készíthet webhelyén. Több plugin jelenléte a piacon azonban megnehezítheti az Ön igényeinek leginkább megfelelő plugin azonosítását.

Ezért választottuk ki a WordPress felmérés legjobb pluginjait, hogy segítsünk a felhasználói visszajelzések gyűjtésében. Szívesen.

A legjobb WordPress felmérés beépülő moduljának kiválasztása

Egy jó felmérési bővítmény révén az Ön űrlapja vonzóbbá válik a felhasználók szemében. Ugyanilyen fontos a könnyen használható felület, így könnyen konfigurálhatja felméréseit.

Egy hatékony online felmérés létrehozásával összegyűjtheti felhasználói véleményét és pontosan megtudhatja, mennyire jók a szolgáltatások. Ezután az összegyűjtött információkkal javíthat és optimalizálhatja webhelyét a további konverziókhoz.

De ez csak akkor lehetséges, ha a felmérés érdekes, szórakoztató és felhasználóbarát. A felhasználók maximális részvétele érdekében meg kell győződnie arról, hogy a felmérési űrlapok egyaránt jól néznek ki és ésszerűek-e. Szüksége van egy pluginra, amely lehetővé teszi mindezt.

Azt is ki kell választania egy felmérés-bővítményt, amely lehetővé teszi a felmérési jelentések gyönyörű megjelenítését. Ha megjeleníteni szeretné az eredményeket a webhelyén, szüksége lesz egy pluginre, amely lehetővé teszi a felmérés eredményeinek beágyazását. Hasonlóképpen, az exportálási lehetőség akkor is fontos, ha a felhasználó által beküldött információkat táblázatok vagy CRM szoftverek segítségével szeretné használni más platformokon..

A listában szereplő plug-inek összegyűjtésre kerülnek, figyelembe véve a jó felmérési plugin tulajdonságait. Fedezzük fel most őket.

1. WPForms

wpforms

WPForms a piacon elérhető legjobb WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény. Ez egy egyszerű és felhasználóbarát drag and drop űrlapkészítő plugin, amely lehetővé teszi gyönyörű felmérési űrlapok, valamint egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapok és speciális űrlapok, például megrendelőlapok, adományozási űrlapok, fizetési űrlapok stb. Létrehozását..

A WPForms könnyen használható, mégis nagy teljesítményű, Felmérések és közvélemény-kutatások addon, amely lehetővé teszi, hogy nagyon vonzó WordPress-felméréseket készítsen rövid idő alatt. A drag and drop űrlapkészítővel mezőket csak néhány kattintással adhat hozzá.

A plugin intelligens felmérési mezőket kínál vizuálisan vonzó és összetett felmérések készítéséhez. A felmérési űrlapokban használhatja a szövegmezőket, a legördülő mezőket, a választógombokat, a jelölőnégyzeteket, az értékeléseket (kezdő, szív, remek), Likert-skálát és még sok más. Ezen felül intelligens feltételes logikai funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kérdések szűrését és személyre szabását a korábbi válaszok alapján.

Mindenekelőtt a WPForms a legjobb az osztályának legjobb felmérési jelentési szolgáltatásánál. Míg a piacon lévő legtöbb felmérési pluginnek nincs megfelelő elemzési és jelentési funkciója, a WPForms valós idejű vizuális jelentéseket tartalmaz az űrlapjaihoz. Megmutathatja a felmérés eredményeit a webhely bármelyik oldalán egy rövid kóddal, és exportálhatja a jelentéseket, és megoszthatja azokat a közösségi médiában vagy a PowerPoint bemutatókkal..

Ellenőrizze ezen összehasonlításokat is,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Olvassa el a WPForms használatával felmérések készítéséhez szükséges részletes lépésről lépésre.

2. Polldaddy

polldaddy-wordpress-survey-

A Polldaddy egy népszerű WordPress plugin a felmérésekhez és a közvélemény-kutatásokhoz. Ez egy WordPress.com termék, így a plugin API beszerzéséhez létre kell hoznia egy WordPress.com fiókot. A listán szereplő többi bővítménnyel ellentétben ez nem egy kapcsolattartási űrlap-bővítmény, így nem használhatja más típusú űrlap létrehozására.

A plugin ingyenes, valamint prémium verzióban is megtalálható. Bár elindíthatja az ingyenes verziót, korlátozott funkciókkal rendelkezik, és hátránya, hogy felmérési űrlapjain megjelenik a Polldaddy embléma..

A Polldaddy egyszerű drag and drop felülettel rendelkezik a WordPress felmérések készítéséhez. Különféle típusú kérdéseket használhat fel, ideértve a feleletválasztós, a szabad szöveget és a Likert-skálakat a felméréseiben. A felmérési űrlapok elkészítése után megoszthatja azokat a webhelyén, a közvetlen e-mailben vagy a közösségi média fiókjaiban, és információkat gyűjthet. Mindenekelőtt lehetővé teszi a könnyen olvasható jelentések létrehozását és megosztását.

3. Félformák

félelmetes formák

A Formidable Forms egy újabb nagy teljesítményű WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény, amely lehetővé teszi az egyszerű és fejlett űrlapok egyszerű létrehozását. A beépülő modul készen áll az űrlapmezők számára, beleértve a Likert-skálakat, a jelölőnégyzetek mezőit, a rádiógombokat, a legördülőket stb., Valamint egy egyszerű drag and drop felületet az összetett felmérési űrlapok létrehozásához..

A Formidable Forms nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a felmérés eredményeit diagramokban és grafikonokban jelenítse meg. Könnyen készíthet szemet gyönyörködtető grafikonokat, táblázatokat, hisztogramokat, kördiagramokat stb., És beágyazhatja azokat az oldalaiba és a hozzászólásaiba. Ez megkönnyíti a felmérési jelentések megosztását a webhely közönségével.

Ezenkívül, ha meg szeretné osztani a jelentéseket az e-mail listájával, akkor könnyű a marketing kiegészítőivel, mint például az ActiveCampaign, AWeber stb..

Nézze meg, hogyan lehet elkészíteni e-mail listáját, a REAL FAST.

4. Ninja űrlapok

ninja formák

A Ninja Forms egy újabb népszerű kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény, amely a piacon elérhető. A bővítmény számos kiterjesztést kínál, amelyek segítségével bármilyen típusú WordPress űrlapot felépíthet, ideértve a felmérési űrlapot is.

Az alap plugin ingyenesen letölthető és használható (közvetlenül letölthető a WordPress.org webhelyről); azonban legalább két kiterjesztést meg kell vásárolnia: Feltételes logika és Többrészes űrlapok hogy készítsen egy felmérési űrlapot. A kiterjesztések megvásárolhatók külön-külön vagy a tervek bármelyikével.

A többoldalas űrlapok segítségével bevezetheti a felhasználókat az első oldal felmérésébe, majd a második oldalon kérdéseket mutathat fel. Ez teszi a felmérést interaktívabbá. A beépülő modulnak azonban nincs jelentési és adatszolgáltatási funkciói.

5. Kvíz és felmérési mester

kvíz-és-survey-mester

A Quiz and Survey Master egy exkluzív plugin, amely felmérések és vetélkedők hozzáadására szolgál a WordPress webhelyeken. Eltérően más sokoldalúan építőkészülék-bővítményektől, amelyeket ebben a listában szerepeltünk, ezt a bővítményt kifejezetten épületfelmérésekhez fejlesztették ki. Ezért számos hasznos funkcióval rendelkezik a felmérési űrlapok készítéséhez.

Az alap plugin ingyenes és letölthető a hivatalos WordPress plugin tárolóból. A plugin ingyenes verziója segítségével többoldalas online felméréseket készíthet, és hozzáadhatja azokat a WordPress webhelyére. Miután a felhasználó kitöltötte a kérdőívet, köszönő e-mailt küld a felhasználónak a felmérés elvégzéséért.

A jelentési és elemzési szolgáltatás azonban az ingyenes verzióban nem érhető el. Meg kell vásárolnia a prémium kiegészítőt, hogy megkapja azokat.

6. A WD által készített űrlapkészítő

form-maker-by-wd

A WD által készített Form Maker egy újabb WordPress űrlapkészítő plugin, amelyet felmérések készítéséhez használhat. A plugin az űrlapmezők sorozatával érkezik, beleértve a feleletválasztósági szavazatokat, csillagokat, osztályokat stb. Az építési felmérési űrlapok készítéséhez. A felmérési eszköze segítségével többoldalas felmérési űrlapokat hozhat létre feltételes logikával.

A pluginnek van egy drag and drop felülete az űrlap létrehozásához, amely megkönnyíti és gyors létrehozását. Ha további stílusokat szeretne hozzáadni az űrlapokhoz, használhatja az egyedi CSS-szerkesztő beállítást. Ezen felül több előre elkészített űrlapsablon is létezik a tervezési igények kielégítéséhez.

Bármikor, amikor további funkciókat és lehetőségeket szeretne, megvásárolhatja prémium kiegészítőit. Bár ez a plugin jó felmérések készítéséhez, kihagyja a jelentési lehetőséget.

7. WP-közvélemény-kutatások

wp-kutatások-wordpress-plugin

A WP-Polls alapvető eszköz a szavazások létrehozásához a WordPress-ben. Ez lehetővé teszi az egyszerű felhasználói válaszok összegyűjtését a jelölőnégyzetek és a választógombok segítségével. Amikor a felhasználók részt vesznek a közvélemény-kutatásokban, az automatikusan megjeleníti az eredményeket. A listán szereplő többi bővítménnyel ellentétben ez nem űrlapkészítő.

Szavazások létrehozása e plugin segítségével nagyon egyszerű és közvetlen. Ön egyszerűen megy a Szavazás menüből a WordPress irányítópultján, hozzon létre egy közvélemény-kutatási kérdést, és adjon hozzá választ választási lehetőségeket. Ezután felveheti a közvélemény-kutatásokat a webhelyén, akár kód segítségével, akár widgetként.

Ez egy nagyon egyszerű eszköz, amelyet felhasználhat az elégedettség lekérdezésének legalapvetőbb szintjére.

8. Űrlapok a CaptainForm által

formák-by-captaion-formában

A CaptainForm által készített űrlapok egy WordPress űrlapkészítő beépülő modul, sokféle funkcióval és rugalmassággal. A plugin bármilyen típusú űrlapot létrehozhat, beleértve egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot, felmérési űrlapot, esemény regisztrációs űrlapot, fizetési űrlapot stb..

A plugin egyszerű és felhasználóbarát felületet kínál az űrlapok létrehozásához. Ezután elküldheti őket blogbejegyzéseire, oldalain, oldalsávjaira vagy felbukkanó felületeire a felhasználói visszajelzések összegyűjtésére. Rengeteg űrlapmező és feltételes logikát tartalmaz a kérdések szűrésére.

Webhelytulajdonosként e-mailben és SMS-ben értesítést kapsz minden bejegyzés után. Megtekintheti a felmérési űrlapok valós idejű jelentéseit is.

Összefüggő: Legjobb e-mail marketing szolgáltatások.

9. Társadalmi közvélemény-kutatások

poll-felmérés-kvíz-plugin-for

A Social Polls egy WordPress bővítmény, amelyet a Opinion Stage készített. Ez egy jó választás, ha különféle típusú interaktív tartalmat szeretne hozzáadni, például szavazásokhoz, felmérésekhez, vetélkedőkhöz, diavetítésekhez stb. A WordPress webhelyén..

Képeket és videókat adhat felméréseihez, hogy vonzóbbá tegyék őket. A beépülő modul különféle típusú kérdéseket támogat, beleértve az egy vagy több választást, a nyílt kérdéseket stb..

Nagyon könnyű felmérést, közvélemény-kutatást vagy bármilyen más interaktív tartalmat létrehozni e plugin segítségével. A felmérési űrlapok létrehozásakor felveheti azokat a webhely különböző helyein (hozzászólások, oldalak, oldalsávok).

10. YOP Poll

yop-poll-plugin

A YOP Poll segítséget nyújt egyszerű WordPress közvélemény-kutatások és felmérések készítésében a visszajelzés gyűjtéséhez. Ezután felveheti a közvélemény-kutatást a webhelyén rövid kódok vagy kütyü segítségével, és egyszerre több szavazást futtathat a webhelyén.

A létrehozott közvélemény-kutatások könnyen klónozhatók vagy szerkeszthetők, így időt spórolhat más feladatokra. Hasonlóképpen, a közvélemény-kutatások ütemezése lehetővé teszi, hogy korábban elvégezze munkáját, segítve a szavazások egymás utáni ütemezésében.

Bónusz: Ne hagyja ki a WordPress giveaway plugin-ját, hogy sikeresen hozzon létre ajándékokat.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress felmérés-bővítményeket. Érdemes lehet megnéznie útmutatásainkat is arról, hogyan lehet létrehozni a Typeform stílus űrlapot a WordPress-ben és a legjobb WordPress hirdetéskezelő bővítményeket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map