11 legjobb hírlevél-beépülő modul a WordPresshez (2020)

A WordPress legjobb e-mail hírlevél-bővítményei


A WordPress e-mail hírlevél-bővítményeit keresi? Az e-mail hírlevél bővítmény automatizálja az előfizetők beszerzésének és e-mailek küldésének teljes folyamatát. Időt takarít meg, mivel nem kell manuálisan e-maileket küldenie az egyes előfizetőknek.

Ebben a cikkben megosztjuk a WordPress webhelyek legjobb e-mail hírlevél-bővítményeit.

1. OptinMonster

OptinMonster

Az OptinMonster a világ legjobb vezető generációs és konverziós optimalizáló szoftvere. Figyelemre méltó tulajdonságai közé tartozik a nagy teljesítményű Exit-Intent® technológia, A / B megosztott tesztelés, e-mail hírlevél űrlapok és így tovább. Az optin / e-mail előfizetési űrlapok gyönyörű tervei páratlan sikert jelentenek abban, hogy felhívják a felhasználókat előfizetésre, csatlakozásra vagy vásárlásra. Ez magában foglalja a MonsterEffects animációit is, hogy még vonzóbb formákat hozzon létre.

A viselkedés észlelési technológiájához tartozik, amely segít abban, hogy a felhasználóktól megkérdezzék e-mail címüket a megfelelő helyen. Biztosítja, hogy a látogatók megadják e-mail címüket az Ön webhelyén, így könnyen hírlevelet küldhetnek nekik az úton. Az OptinMonster az összes legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatással integrálódik, hogy automatikusan e-maileket küldjön előfizetőinek.

További részletekért nézze meg az OptinMonster teljes áttekintését.

2. Állandó kapcsolat

Állandó kapcsolat

A Constant Contact egy professzionális e-mail hírlevél bővítmény a WordPress számára. Segít e-mail listák készítésében és hírlevelek küldésében. A drag and drop szerkesztővel gyönyörű e-mail hírleveleket készíthet. Valós idejű jelentési és elemzési funkcióval rendelkezik, amely betekintést nyújt az e-mail hírlevél kampányaiba. Ez egy teljes elkötelezettségjelentést mutat az e-mailek megnyitásáról és kattintásáról.

Amikor először kezdi meg az állandó kapcsolatot, akkor a rendszer felkérdezi Önt a vállalkozásáról, majd javasol tartalmat, e-mail elrendezéseket és releváns kampányokat, hogy minél több előfizetőt szerezzen Önnek. Az állandó kapcsolat egyszerűen használható, hatékony integrációkkal és fejlett marketing eszközökkel. Ez lehetővé teszi, hogy ez egy nagyszerű ügyfélkapcsolat-kezelő eszköz legyen az e-mail marketinghez.

Nézze meg a teljes Constant Contact véleményünket további részletekért.

3. SendinBlue

SendinBlue

A SendinBlue egy egyszerű e-mail hírlevél plugin az e-mail marketinghez és a szöveges üzenetküldéshez. Úgy építették fel a kisvállalkozások webhelyeire és digitális ügynökségeire, hogy e-mail előfizetőket kapjanak. Segít több e-mail kampány futtatásában az Ön webhelyén. Van egy drag and drop e-mail tervezője, amely azonnali hírleveleket hozhat létre. Az előre megtervezett e-mail elrendezéssel azonnal elkezdheti az e-mailek küldését.

Mint a többi e-mail hírlevél-bővítmény ebben a listában, testreszabott e-maileket küldhet előfizetőinek viselkedésük alapján. Ez biztosítja a sikeres e-mail kézbesítést, és valós idejű statisztikákat mutat a nyitott e-mailekről. A SendinBlue könnyen használható és rugalmas, lehetővé téve ezer e-mail küldését az egér néhány kattintásával..

Nézze meg a teljes SendinBlue áttekintést további információkért.

4. Virágos vezetések

ThriveLeads

A Thrive Leads egy intelligens e-mail hírlevél és listaépítő plugin a WordPress számára. Csatlakozik minden típusú optin űrlaphoz vezetések és előfizetők eléréséhez. Használhatja a drag and drop szerkesztőt az előfizetési / optin űrlapok megtervezéséhez. Segít az e-mail listák létrehozásában a felhasználók által meglátogatott bejegyzések és oldalak alapján. Fejlett célzási technológiájuk révén releváns e-maileket küldhet előfizetőinek.

Összefüggő: Hogyan bővítheted az e-mail listádat, FAST.

A / B tesztelési funkcióval rendelkezik, hogy megtudja, melyik optin forma teljesít a legjobban. Ilyen módon ezeket az adatokat felhasználhatja nagyobb listák készítéséhez a webhelyén. E-mail hírleveleit nyomon követheti a cselekvési jelentésekkel és a részletes betekintéssel is.

Azt is javasoljuk, hogy olvassa el ezt a Thrive Leads értékelést további információkért.

5. Virágzás

Virágzás

A Bloom e-mail optin és vezető generációs plugin a WordPress számára. Többféle megjelenítési móddal rendelkezik az optin felbukkanók számára, hogy több előfizetőt szerezzen. Miután elkészítette a listát, elkezdheti e-mail hírlevelek küldését előfizetőire. Az optin formák segítenek olyan erős ügyfelek összegyűjtésében, amelyek valóban számítanak az üzleti vállalkozásának. Ezekre a célzott ügyfelekre valószínűleg a legjobb nyitott arány lesz az e-mailekhez.

Integrálódik az e-mail marketing szolgáltatásokkal az e-mail küldési folyamat automatizálásához. Ezek az e-mail szolgáltatások listát készítő funkciókat is kínálnak az előfizetők adatainak megfelelő tárolására. A Bloom műszerfal egyszerű és könnyen használható. Ezenkívül teljes körű betekintést nyújt az előfizetőire és az e-mail hírlevelekre.

Nézze meg ezt a teljes Bloom áttekintést további részletekért.

6. Sumo

SumoMe

A SumoMe e-kereskedelem-alapú e-mail marketing és hírlevél-bővítmény. Arra összpontosít, hogy összeállítsd az online áruházból vásárló ügyfelek listáját. Arra is irányítja a potenciális vásárlókat, hogy javítsák az eladásokat. A SumoMe integrálódik a népszerű e-mail szolgáltatásokkal az előfizetői listák kezeléséhez és az e-mail hírlevelek tömeges küldéséhez.

Bővítményekkel és eszközökkel rendelkezik az előfizetők számának növelésére. A SumoMe számos gyönyörű mintát és témát kínál e-mail optinokhoz.

Ne hagyja ki a Sumo és az OptinMonster összehasonlítását.

7. Hírlevél

Hírlevél

A Newsletter egy ingyenes WordPress e-mail hírlevél plugin. Ez lehetővé teszi e-mail listák létrehozását és kezelését a WordPress irányítópultján. Nincs korlátozva előfizetők felvétele a listákra. Ellenőrzi az esetlegesen zavaró IP-ket is spam és feketelisták szempontjából. A beépülő modul rendelkezik egy drag and drop zeneszerzővel az e-mail előfizetési űrlapok megtervezéséhez.

Testreszabható előfizetési widgettel, céloldallal és előfizetési űrlappal érkezik. Teljes mértékben nyomon tudja követni a hírlevél kampányainak kézbesítési állapotát, az e-mailek nyitott arányát és más betekintést.

8. MailerLite

MailerLite

A MailerLite egy egyszerű e-mail marketing és automatizálási szoftver. Telepítve van egy drag and drop e-mail készítővel, amely azonnal elkészíti a professzionális e-mail hírleveleket. Az e-mailek automatizálása lehetővé teszi kampányok beállítását és tömeges e-mailek küldését. Segít a céloldalak létrehozásában is, hogy az előfizetői listákat a következő szintre tudja vinni.

Erőteljes integrációval rendelkezik számos e-kereskedelmi platformmal, népszerű CRM szoftverrel és még sok másnal. A MailerLite e-mail hírlevelek kialakításával rendelkezik, amelyekkel még gyorsabban testreszabhatja és elkészítheti e-mail hírleveleit.

9. MailPoet

MailPoet

A MailPoet egy másik ingyenes hírlevél-bővítmény a WordPress számára. Hírlevélkészítővel rendelkezik, amely integrálódik a WordPress-hez, és segít hatékonyan megtervezni az e-mail hírleveleit. Ütemezheti a hírleveleket, azonnal elküldheti, vagy egyszerre küldheti el, amikor új blogbejegyzéseket tesz közzé az automatikus lehetőségeikkel.

Jellemzője az automatikus előfizetési e-mailek küldése az új előfizetők számára. A MailPoet lehetővé teszi az e-mail listák kezelését a WordPress irányítópultján, így nem kell navigálnia harmadik fél webhelyére az e-mail marketing feladatok elvégzéséhez..

10. Csepp

Csöpög

A Drip egy népszerű e-mail hírlevél-bővítmény, amely e-mail marketing automatizálási eszközként is használható. Segít a felhasználói adatok gyűjtésében és megérti a felhasználói viselkedést személyre szabott e-mailek küldésében, amelyek valószínűbb, hogy megnyílik. Arra ösztönzi a látogatókat, hogy osszák meg e-mail címüket veled rendkívül vonzó előfizetési űrlapokon keresztül.

Használható testreszabott üzenetek küldésére is a felhasználók számára a látogatási időszakuk alapján. A Drip teljes mértékben a felhasználó szándékára összpontosít, megkönnyítve a személyre szabott e-mailes interakciókat, mint valaha.

Nézze meg a Csepp áttekintést, hogy többet tudjon meg a szolgáltatásról.

11. MailChimp

MailChimp

A MailChimp egy népszerű, megfizethető e-mail hírlevél-bővítmény, rengeteg funkcióval. Használható nagyon vonzó céloldalak, feliratkozási űrlapok, e-mail hírlevelek stb. Létrehozására. Ez lehetővé teszi egyedi kampányok létrehozását, hogy több előfizetőt szerezzen a webhelyéről.

A folyamatok automatizálásához összekapcsolhatja a MailChimp programot kedvenc eszközeivel és marketing szoftverével. Sőt, könnyű beállítani és a szolgáltatások szempontjából rendkívül rugalmas. A listákat hatékonyan kezeli, hogy gyorsan tömeges e-maileket küldjön.

További részletekkel elolvashatja ezt a MailChimp áttekintést.

Bónusz: Nézze meg a WordPress legjobb beépülő modulját a sikeres bemutató létrehozásához.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a WordPress legjobb e-mail hírlevél-bővítményeit. Érdemes lehet megnézni a rendkívül hatékony tippeinket, hogy több e-mail feliratkozót szerezzen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map